Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Blast Wrestling - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki FH za wyróżnionko i jesli będzie dormowa wejściówka (bądź chociaż ulga jakaś) to ja się piszę w takim razie :)

5199219949eed950a51bb.png

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158584

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

17

• SixKiller

14

• thejehmes

12

• TakeR

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ja również dziękuję za wyróżnienie. W sumie nie mam strasznie daleko, pośpiechem ok. 3,5 godziny. Trudno mi jednak powiedzieć, co będzie 27.lutego, tym bardziej, że póki co, ciągle pracuje w systemie zmianowym i może się okazać, że w sobotę po prostu wypadnie mi szychta ;)

Na razie więc nie mogę się zdeklarować. Jeśli pojawi się duże zainteresowanie eventem, to z miłą chęcią pojadę, jak zwykle - głównie po to, żeby zobaczyć "forumowe mordy" :) , gala na przystawkę. Mądrzejszy w tej kwestii będę na pewno po Nowym Roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158588

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Takze wstepnie deklaruje obecnosc :)

Scorpion Death Lock
https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158605

Miesiąc luty roku 2010 będzie dla mnie niesamowity bowiem najpierw czeka mnie koncert Depeche Mode, a potem gala w Radomiu :D Jako, że miasto Radom jest niedaleko mnie, to z pewnością je odwiedzę :D Bez względu na zawodników, którzy się tam pojawią- wrestling jest wrestling i każdy szanujący się fan powinien tam być. Troszkę dziwne, że pojawiają się w Polsce nowe organizacje zamiast budować jedną silną, bogatą...
https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158644

Na 99% to nie jest ta hala bo:

1. jest oddalona o jakieś 3-4 km od PKP/PKS

2. i tak byłaby za duża (prawie 1000 miejsc to jest na samych trybunach) - dobre drugie tyle mogłoby wejść na parkiet

Według mnie będzie to Klub G2 http://www.g2.radom.pl/index.php - gdyż jak zostało napisane na WF ma to być połączone z imprezą, stołami bilardowymi, kręglami (w co jak w co ale w kręgle w Radomiu można grać chyba tylko w dwóch miejscach), barami a wszystko to właśnie tam jest i rzeczywiście ten Klub jest bardzo blisko dworca.

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158743

• Reputacja:   25

http://g2.radom.pl/UserFiles/Image/4.JPG

Jeśli to będzie w tej dyskotece z balkonami to klimat moze byc ciekawy... to chyba pierwszy plus który znalazłem.

[ Dodano: 2009-11-25, 14:07 ]

EU Heimo - zupełnie nic nie znalazłem

Możliwe iż jest to : http://www.cagematch.de/?id=2&nr=5937

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158753

Póki co Impreza zapowiada się większa niż DDW :P

17604122554b61f252eba43.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158765

• Reputacja:   359
  • Urządzenie:  Android

Póki co Impreza zapowiada się większa niż DDW

A na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo ja tam wolę obejrzeć choćby 50 minutową galę, chociażby "w piwnicy", z wrestlerem TEJ klasy co Generico, niż 3 godzinny show, na wielkiej hali, z kręglami, koncertami i wrestlerami, których nazwiska a) nic mi nie mówią b) na chwilę obecną w żaden sposób nie zachęcają mnie żeby dymać przez całą Polskę do Radomia ze Szczecina.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158818

• Reputacja:   25

A na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo ja tam wolę obejrzeć choćby 50 minutową galę, chociażby "w piwnicy", z wrestlerem TEJ klasy co Generico, niż 3 godzinny show, na wielkiej hali, z kręglami, koncertami i wrestlerami, których nazwiska a) nic mi nie mówią b) na chwilę obecną w żaden sposób nie zachęcają mnie żeby dymać przez całą Polskę do Radomia ze Szczecina.

Pod tym mogę się podpisać bez zmiany nawet literki. Choćby to była najlepsza dyskoteka w kraju, a w loży VIP zasiadł sam prezydent... to jednak w takiej rozrywce jak wrestling najbardziej liczy się star-power.. a ten z mini-gali DDW narazie zjada dupą ten z gali w Radomiu.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158831

• Reputacja:   1

Star power z pewnością ma znaczenie, ale nie decydujące. W naszym przypadku oczywiście, bo gdyby rokrocznie przyjeżdżało do nas WWE, to moglibyśmy się wypiąć na gwiazdki niższego szczebla i mówić, że mamy lepsze rzeczy do oglądania (to tylko przykład - wiem, że niektórzy nie byli zadowoleni z poziomu house shows, więc nie chcę rozpętać dyskusji na ten temat) ;). Dla mnie Generico był takim właśnie "no namem" i gdyby kilka osób nie miało go wpisanego w profilu, nie wiedziałbym, że ktoś taki istnieje. Mimo to na DDW bawiłem się świetnie - przede wszystkim dzięki zgranej ekipie, ale też dzięki samemu wrestlingowi. Teraz mogłoby być podobnie, bo choć nie znamy tych wrestlerów, to nie powinniśmy z góry zakładać, że to sztywniaki ;). Ciekawi mnie ten Vandamme, o którym przeczytałem, że jest "jednym z najbardziej znanych wrestlerów w Europie". Jego nazwisko akurat mocno wryło mi się w pamięć, bo wiem, że już na PPWF dobrych kilka lat temu (2002 rok?) miał być atrakcją. Myślę, że ciekawe stypulacje mogą wpłynąć na zainteresowanie galą.

Rozumiem jednak argument, że za daleko do Radomia. Sukces gali DDW to zasługa... Ariesa i spółki. Tzn. gdyby od początku było wiadomo, że przyjedzie tylko Generico, to myślę, że frekwencja byłaby taka sama jak na drzwiach otwartych. A tak ludzie przyjechali, bo już wcześniej się nakręcili, zarezerwowali terminy i noclegi.

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158840

Cóż nie da się ukryć, że większość kosztów tej federacji to będzie cała otoczka niż to co najważniejsze czyli wrestlerzy. Pewnie gdyby zdecydowali się wyłożyć kasę na zawodników zamiast na tą całą otoczkę to byśmy dostali dużo większy star power niż w rosterze DDW. No ale niestety zdaję się, że target imprezy to głównie marki oglądające RAW i SD na ESC, a takie osoby w sporej części poza WWE nie kojarzą innych wrestlerów. Dlatego też i dostajemy gale pełną duperelek bo nawet jakby przyjechał Davey Richards to spora część widowni by tego nie doceniła gdyż i tak go nie znają. Oczywiście Ci nieznani też mogą być całkiem dobrzy i zrobić świetne show ale nie zmienia to faktu, że dodanie jakiejś gwiazdy byłoby bardzo miłą zachęta.
https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158898

http://totalblast.pl/ - strona federacji, jeszcze nie otwarta, ale jest logo :)

Ten Scotty to Scott Rider o którym także na cagematch nie mogę znaleźć informacji :P

Ale tak patrząc na gabaryty zawodników to w odpowiedniej stypulacji mogą coś ciekawego pokazać :)

[ Dodano: 2009-11-27, 11:47 ]

Ludzie, ludzi!! Będziemy mieli w Polsce Roddyego Pipera :) ! Oto caly Scott Rider:

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158936

Myślę, że to nie jest właściwe logo. Mam w pamięci poprzednie layouty WF i wygląda mi to na robotę Boryssa - taką na szybko, na potrzeby strony w budowie. Prawdziwe logo powinno być czymś bardziej wyszukanym i na pewno tak będzie.

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-158939

Co do Federacji to jestem zadowolony,kiedyś mogło się o takim czymś tylko pomarzyć,ale nie opłaca się nic mówi do póki tego nie zobaczymy albo nie przeczytamy opinii osób które na tym będą,widać że niektórzy już wnioskują że ta federacja to będzie gówno i takie tam :P ale jesteśmy w Polsce czyli co jest gówniane to jak na nasz kraj jest dobre :P czyli nie spodziewajmy się gwiazd z pierwszej półki,jeśli zawodnicy potrafią zrobić ładną walkę przynajmniej *** gwiazdkową to ja się odrazu cieszę :) Ale poczekajmy jak będzie więcej informacji i wtedy można na poważnie dyskutować :)

Teraz do loga to powiem że nie jest one za dobre ale jak już wspomniał mój poprzednik to jest taki na potrzeby budowy,myślę że Boryss zrobi ładne logo,i na koniec dodam że mam nadzieję że to się skończy tak jak DDW :)

http://www.youtube.com/user/TheSalas00 <-- Mój kanał na YT.

12233251824d13cac1f2b55.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-159015

Takie podejście, że skoro się mieszka w Polsce, to trzeba być zadowolonym z czegokolwiek, jest co najmniej żenujące. Nie chodzi akurat o TBW, bo nie wieszam psów na tym projekcie, ale mam swoje oczekiwania i wymagania.

https://forum.wrestling.pl/topic/17819-total-blast-wrestling-dyskusja/page/3/#findComment-159017

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Lecimy z ostatnim SD przed Saturday Night's Main Event! Może będzie coś ciekawego? Z zapowiedzi to mówiąc wprost interesuję mnie bardziej jedynie United States Championship Open Challenge, ale może wymyślą jeszcze coś ciekawego.   Tiffany otwiera SD i to jeszcze nawet przed oficjalnym rozpoczęciem, jeszcze jak muzyka leciała w tle ta co zawsze przy początku i komentatorzy sobie mówili, ale Tiffy od razu chciała Jade i nie zmierzała czekać, jednak wychodzi Nick Aldis, ostatecznie Stratton nazywa Jade tchórzem, ale Jade jednak się pojawia, jednak Aldis powstrzymuję obydwie zawodniczki, bo nie chcę fizycznego kontaktu pomiędzy nimi przed ich pojedynkiem o tytuł, a Cargill mówi, że Tiffy Time się skończy jutro, Tiffany chcę ją zaatakować, ale ochrona ją powstrzymuję i w sumie tyle z segmentu początkowego, wygląda na napisany na szybko albo ucięty, nikt prawie nic nie powiedział, była lekka frustracja, ale to trochę mało, no taki zbędny segment, lekko może podbudował feud, ale nie jestem jakoś mega zadowolony, po prostu się odbył xD.   Uwielbiam Ilje Dragunova i dostał świetne wideo promo "Suffering is a true test of life" Oj prawda i to zdecydowanie.   R-Truth w stroju Mikołaja życzy wesołych świąt dla Motor City Machine Guns xDDDDDDDD, Oni mówią mu, że to dzisiaj jest Halloween, a nie Święta, a ten mówi, żeby pobłogosławili swoje serca z tego co zrozumiałem i odchodzi xD, ale podbija Solo i ostatecznie pewnie dojdzie do jakiejś walki, bo Solo będzie chciał pogadać o tym z Aldisem.   Pora na United States Championship Open Challenge! Dawajcie mi tego Dragunova i jakiegoś solidnego rywala dla niego! Ulala FRAXIOM! Który z nich zawalczy? Chyba żaden, bo wszystko przerywa też Tommaso Ciampa! Wszyscy wchodzą do ringu i Ciampa mówi, że nie zdzierży tego, żeby dawać tym nerdom Title Shota, ale Nathan od razu go popycha, Ciampa jeszcze chcę coś powiedzieć, jednak Frazer wytrącił mu mikrofon z ręki i mamy przepychankę, ale Ilja to przerywa mówiąc, że Open Challenge jest dla wszystkich, a Nathan był pierwszy i nie ma nagrody dla "Jackass" kierując te słowa do Ciampy i ten powoli wycofuję się z ringu o dziwo, ale pewnie jeszcze namiesza, ale wracając do walki OJ TAK NATHAN VS ILJA, ALE TO BĘDZIE SIEDZIAŁO! Co to było za starcie, jedno z najlepszych w tym roku, nie wiem czy to nie była najlepsza walka jaką widziałem odkąd wrócił United States Championship Open Challenge, ta szybkość to tempo, Nathan ładnie szybkością robił Ilje, ale ten też często mu dorównywał i nie dawał się zrobić, świetny pojedynek brawa dla obu Panów, Nathan się pokazał z niesamowitej strony, a Dragunov to Dragunov, prawie 19 minut starcia, mega dużo dostali i wykorzystali to w 100% sporo kontr, ciekawych akcji i ten Ilja co w pewnym momencie jak wykonywał German Suplexa poza ringiem to powiedział do Frazera "It's nothing personal", naprawdę mega dobrze to wyszło, a po walce jeszcze Ciampa zaatakował Nathana i....reklamy xD, niezły moment na reklamy i dopiero po reklamach pokazali nam powtórkę i dalej mamy brawl, wbił jeszcze Gargano i brawl pomiędzy DIY i Fraxiom, chociaż Dragunov próbował to przerwać, Ilja ostatecznie jak się tylko odwrócił to zauważył Tama Tonge, który trzyma jego tytuł i mówi "Yayayayayaya" Oj tak, to będzie kolejny rywal, kolejna świetna walka się szykuję.   Kit Wilson vs Carmelo Hayes, pojedynek może być niezły, Melo powinien to ugrać. Walka trwała lekko ponad 3 minuty, nie ma co za bardzo tutaj komentować, dobrze to wyglądało, ale szybko się skończyło, Kit ładnie się pokazał, Miz ingerował w walkę i zaatakował Carmelo, ale ostatecznie i tak Hayes to ugrał, więc dobrze, ale po walce otrzymał Skull-Crushing Finale i koniec, feud trwa dalej, ciekawe jak się rozwinie.   Alexa i Flair na backu w wywiadzie, mówią o The Kabuki Warriors.   Sami na backu prosi Aldisa, żeby mógł być przy MCMG podczas ich walki z MFT, bo wie jak to może się skończyć, ale nie jest ogólnie dopuszczony do akcji w ringu, więc Nick niezbyt to widzi i pojawia się Cody Rhodes! Który mówi, że jest dumny z Samiego, z kolei Zayn życzy mu powodzenia w walce z Drew, ooo Aldis wprost pyta Kodeusza czy miał coś wspólnego z atakiem na Jacoba, kurde no nawet WWE nam to sugeruję, że to mógł być Rhodes xD, ale Rhodes mówi, że lubi Jacoba i nie miał z tym nic wspólnego, ciekawe czy to prawda, ale pewnie tak, jednak podoba mi się, że sam Aldis takie coś podejrzewa i zasugerował, że tak może być, to jest ciekawa sprawa, a potem rozmawiali o podpisaniu kontraktu dzisiejszego wieczoru.   Kolejny pojedynek to Alexa vs Nia, byłe przyjaciółki, ale jakoś nie jestem zainteresowany tą walką, chociaż może wyjdzie ciekawie, zobaczymy. Prawie 9,5 minuty starcia, takiego dość dobrego, w sensie nic co by ktokolwiek zapamiętał, ale walka była w porządku, Alexa to ugrała przy pomocy Charlotte, więc jest git i w sumie tyle można powiedzieć.   Na backu MFT spotyka Reya Fenixa, który nie chcę walczyć z Solo, ale chcę walczyć z Talla Tongą xD, to nie jest chyba dobry pomysł.   Bardzo fajne wideo promo w wykonaniu Priesta w kierunku Aleistera, dobrze to wyglądało, Black wie kiedy to nadejdzie i wie dlaczego to nadejdzie.   Na backu mamy kłótnię pomiędzy Giulią i Kianą, a Tiffany, ale potem Tiffy odchodzi, a podbija Chelsea, która chcę walki od Aldisa, bo przy tym wszystkim był też Nick xD. Nick mówi, że Chelsea będzie miała walkę w przyszłym tygodniu, ale nie wiem jeszcze z kim, na koniec wszyscy uciekają od Nikki Storm, która jest straszna nie tylko w Halloween xD.   Dostajemy następną walkę, która była zapowiedziana już wcześniej na tym show czyli Motor City Machine Guns vs MFT, które będzie reprezentowane przez Tama Tonge i JC Mateo, walka może być mocna. Prawie 9 minut starcia, które było bardzo dobre, obydwa teamy ładnie się pokazały, dość szybkie tempo, nie ma na co narzekać moim zdaniem, w zeszłym roku to MCMG ich pokonali i wygrali tytuły, a w tym w ramach zwykłego pojedynku to MFT wygrali oczywiście przy pomocy sojuszników, ale jednak, po walce mamy atak na Chrisa i Alexa, ale na pomoc przybiega Rey Fenix! Ale też zostaję rozwalony i....Nakamura także się pojawia! Jednak Talla Tonga też go niszczy, to chyba podbudowa pod bardzo losowy War Games, MFT vs Rey Fenix, Shinsuke Nakamura, pewnie Sami Zayn i chyba Motor City Machine Guns, ale w takim razie kto piąty do MFT? Bo nagle Wyatt Sicks się nie pojawia, nie wiem, trochę chaotycznie jest wokół MFT i nie wiem czy zawalczą z tymi losowymi face'ami na War Games czy jednak z W6, ale zobaczymy, wyjaśni się to pewnie niedługo.   Next Week: Rey Fenix vs Talla Tonga, to może być ciekawy pojedynek i coś nowego. Oczywiście kontynuacja naszego ukochanego United States Championship Open Challenge'u, ja fan. Charlotte Flair vs Nia Jax meh, poza ostatnim pojedynkiem to zapowiada się przyjemne show.   Czas na podpisanie kontraktu na walkę Cody Rhodes vs Drew McIntyre o Undisputed WWE Championship na Saturday Night's Main Event! Ciekawe czy coś się tu wydarzy, niby jeszcze 16 minut gali, ale same wejścia zajmą pewnie z połowę, szczególnie Kodeusza, więc zobaczymy czy coś się wydarzy, jeszcze jakaś reklama podczas wejść by się przydała xD. Cody po wejściu od razu bierze mikrofon, no to zobaczmy co ma nam do powiedzenia, standardowo pyta się fanów o czym by chcie.....A nie najpierw życzy im Happy Halloween, zdziwił mnie i w sumie tyle, teraz wbija Scottish Psychopath DREW MCINTYRE! Obaj siadają na swoich miejscach i jeden drugiego zachęca do podpisania kontraktu jako pierwszy xD, ale nagle Drew mówi, że nie może tego podpisać, ale Cody mimo to podpisuję kontrakt, nie ogarnąłem, co to znaczy "Lopsided"? Wpisałem w tłumacza, ale wyświetla mi, że to "przechylony" Nie ogarnąłem tego xD, chyba chodzi o to, że jest zły i przekombinowany, może coś na tej zasadzie, ale Aldis mówi, że to standardowy kontrakt, ale Drew i tak nie chcę tego podpisać, Drew ładnie to rozgrywa, chodzi mu o sytuację, która miała miejsce ostatnio w walce z Codym jak ten uderzył go tytułem, czyli, że Cody jak to zrobi, jak zostanie wyliczony czy będzie DQ to Rhodes mimo to zachowa tytuł i to się nie podoba McIntyre'owi i to uważa za "Lopsided" Nick po prostu jednak ma w to wywalone i mówi, że wiele osób będzie chciało być na miejscu Drew, więc nie będzie problemu z daniem shota komuś innemu, kto chcę podpisać kontrakt i mieć shota na tytuł Cody'ego podczas jutrzejszej nocy, a Drew.....zdziwił mnie, bo powiedział "Okey, get one of them" Kurde ale to było mega dobre, nie spodziewałem się takiego zachowania i sobie wychodzi xDDD, prawdziwy sigma, lecz Cody go zatrzymuję, który wie czego chcę Drew, bo no w sumie nie powiedział tego wprost, ale wszyscy wiemy o co mu chodzi, że jak Cody zostanie wyliczony albo zdyskwalifikowany to straci tytuł i Rhodes się na to zgadza. Nick nie jest przekonany do tego pomysłu, ale Cody mówi, żeby to zrobił i ostatecznie dostajemy to! Kurde może Drew dostanie tytuł chociaż na chwilę? Naprawdę jest na to szansa. McIntyre mówi trochę o Codym, a samego siebie nazywa "Real American Dream" xD śmiesznie to zabrzmiało, a Cody za to powiedział różnicę pomiędzy Drew i Nim, Rhodes miał jaja, żeby odejść z WWE, a Drew został zwolniony, a na koniec życzy powodzenia dla Szkota powodzenia jutro, McIntyre jednak nie może tego znieść i mówi prawdę dla naszego Champa, że On tylko daję, daję i daję, a fani tylko biorą, biorą i biorą, ale kiedyś odwrócą się od niego, na koniec jeszcze wspomina jego córki, Cody nie jest z tego powodu zadowolony i mamy brawl, ale Drew ucieka przed ostatecznym uderzeniem tytułem, z kolei Rhodes zastanawia się co chciał zrobić, kurde podoba mi się taki Cody, zastanawiający się, dobrze to wygląda, ostatecznie wykorzystuję to Drew, który wraca do ringu i wykonał mu Claymore'a, a potem jeszcze Powerbomba na stół, może Szkot faktycznie to ugra? Do twarzy mu z tytułem, ale jak mawia stara zasada wrestlingu, kto ostatni brawl przed walką, ten przegrywa samą walkę i tutaj pewnie też tak będzie, a szkoda, ogólnie bardzo dobry segmencik, mega mi się podobał i niesamowicie podbudował ten feudzik, oj tak.   Podsumowanie: Pora na jakieś podsumowanko, więc lecimy, w sumie dobre SD, nie jakieś wybitne, ale moim zdaniem dobre, podbudowało feudy przed dzisiejszym Saturday Night's Main Event, segment początkowy dość średni i na szybko miałem wrażenie, ale był, walki no nie było złej, jedynie Alexa vs Nia mi średnio siadło, ale to było raczej pewne, reszta dobra lub bardzo dobra albo świetna jak w przypadku Dragunova i Nathana, segment końcowy siadł mocno, dobre SD jako ostatni przystanek przed fajnie szykującym się SNME.
    • -Raven-
      Dwa razy tego samego by chyba nie odstawiali, tym bardziej, że Rollas powróci raczej jako face.
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Clash Of The Creeps Data: 30.10.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Kinoteka Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: BZW Party Data: 31.10.2025 Federacja: Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Hallennes-lez-Haubourdin, Francja Arena: Bunker Paillettes Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • VictorV2
      Miło zobaczyć kogoś z w miarę realną opinią na temat HH.  Przeglądając z ciekawości kilka miejsc widziałem tyle copium że nie byłem pewny czy to ja byłem odklejony od rzeczywistości, czy to jakiś globalny gaslighting operation.   Youngets OGs dostali to czego potrzebują - czas na antenie i kogoś bardziej doświadczonego. O ile oczywiste jest że mają przyszłość, potrzebują doświadczenia i botche to jest coś czego trzeba się spodziewać. Fun match na początek i tyle.  Ethan i Wagner zdecydowanie pokazali najwięcej. Warto zaznaczyć że moja opinia "dobrego matchu" nie ma dużo wspólnego z technicznym poziomiem. Dla mnie dobry match, to coś co przekazuje emocję i historię. Jeśli przy okazji match jest dobry technicznie, to tylko bonus. Absolutnie najlepsza część tego show - mimo mojej osobistej sympatii do Pax.  Blake i Zaria - średni match ale głównie przez nieco zamulony finish, mam wrażenie że straciły dużo tempa na to co się działo za ringiem i z czegoś co się prezentowało solidnie, zeszły dosyć nisko. Nie da się ukryć że Blake w tym momencie przyćmiewa wszystkie inne zawodniczki w dywizji. Zgodzę się że nie powinna być w NXT długo, bo...z kim miałaby tam pracować? W tym momencie nie ma za wielu osób z wypracowaną renomą żeby rywalizacja z Blake miała dużo sensu, ale zobaczymy. Główny roster potrzebuje nowych kobiecych gwiazd i to na wczoraj... Pax. Osobiście, najlepszy moment wieczoru od strony emocjonalnej. Jestem fanem Pax ale nawet ja nie wierzyłem że to się wydarzy - teraz proszę o plot twist że to Pax jest mastermind'em i to ona zmanipulowała Izzy i Culling żeby wygrać pas I w sumie...to był highpoint, bo od teraz lecimy w dół na łeb, na szyję bez hamulców.    DarkState Vs Senior Citizen Patrol. Poważnie? 4 młode byki, w walce bez dyskwalifikacji Vs 2 50letnich weteranów...i ta walka była TAK bliska? Pomijając fakt że chwilowy title reight braci Hardy był chyba tylko po to żeby dodać im kolejny pas do CV, to w tym momencie NXT Tag Champs wyglądają tragicznie, skoro w czwórkę ledwo dali radę pokonać dwóch emerytów. Sorry, ale nawet jak na pro wrestling to jest takie dno że nie jest w żaden sposób do uwierzenia. Początek DS był super i wyglądał obiecująco...przez jakieś pierwszy tydzień czy dwa. Potem nagle nikt się nimi nie przejmował, nikt nie zwracał na nich uwagi i oni też nic nie robili. Jeśli mieli jakikolwiek hype przed HH, to HH dobiło ich całkowicie. Absolutnie bezsensownie zaplanowany match. I kiedy myślimy że już gorzej być nie może, bo przecież w walce wieczoru jest Ricky Saints...to jednak nawet Ricky Saint nie jest wyciągnąć ani grama, ani 1 sekundy dobrej telewizji z Trick'a. Jeśli już nawet Saints nie jest w stanie mieć z Trick'iem dobrego match'u (czegoś czego Trick nie miał w sumie odkąd pracował z Ethan'em i Dragunovem), to nie wiem co on tam jeszcze robi. Odkąd pokonał Ilje, próbowali z nim...4? 5 różnych gimmicków i stylówek? W pewnym momencie miałem wrażenie że co tydzień czy dwa dostajemy zupełnie inną osobę i wciąż nic nie działa. Ricky Saints Vs Broomstick byłby o wiele lepszym main event'em.    W tym momencie Trick i Kelani Jordan są w tym samym miejscu - ewidentnie mają wszystko czego trzeba, wygląd, umiejętności atletyczne, background. Tylko o ile Kelani próbuje i ma jakieś przebłyski od czasu do czasu, które sprawiają że widać postęp, tak "H1M 2.0" sprawia że Carmelo Hayes staje się gorszy tylko dlatego przez powiązanie między nimi.    Jestem fanem NXT, to jest od dawna mój ulubiony brand który mam wrażenie jako jedyny stara się mieć jakikolwiek sens i promować nowe osoby, ale jeśli zobaczę jeszcze jeden Main Event o NXT Title z udziałem Williams'a to napraw-...hmm? Co zapowiedzieli na ostatnim NXT? Ricky Vs...kto...?  
  • Dodaj nową pozycję...