Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  3. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Z jednej strony to w sumie dobrze. Teraz obie najważniejsze fedki mają swoje miejsce, gdzie wizualnie jest wszystko pod ręką. Z drugiej strony jednak człowiek wiedział, że w Wydarzeniach były gale Premium/PPV. Teraz mamy mieszańca z tygodniówkami, a jednak gale Premium to te najważniejsze i jakoś powinny być wyróżnione. Zobaczymy. Zapewne kwestia ludzkiego przestawienia w głowie, która nie powinna potrwać zbyt długo i człowiek szybko się na nowo przyzwyczai. Teraz można z zakładki forum (U góry) wyrzucić dział wydarzenia i dorzucić te o AEW i WWE.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Domagaj się TNA, Sid Vicious, Kontuzja Sabina, microblog Kev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TNA skorzystało z serwisu eventful.com aby udostępnić fanom możliwość zaproszenia federacji do swojego miasta. Propozycja jest skierowana do fanów w USA, aczkolwiek także fani z innych części świata postanowili dać znać TNA iż czekają na nich. Najwięcej europejskich zgłoszeń pochodzi z Włoch i Hiszpanii, także nasi poł...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-domagaj-sie-tna-sid-vicious-kontuzja-sabina.html

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hah, Warszawa już na 10 miejscu. Mobilizujmy się a może się uda :)

11210267854ec833ae4df82.jpg

Opublikowano
Już jest 8 miejsce! :)
nWo 4 EVER !!

18515964524b48ad2518894.gif

Opublikowano
No i Warszawa na 9, dawajcie ;)
Opublikowano
Warszawa już 6
Opublikowano

Warszawa już 5 :D

No dawać głosować :D

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano
  • Autor
165 głosów. Widać nas teraz doskonale, z Europy tylko Milan przed nami.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
W sumie na przyszłorocznym niemieckim tournee mogliby jakoś odwiedzić "stolycę"... W sumie objeżdżają kilka miast tam, a nie zapłaciliby przecież jakiejś okropnie wielkiej sumy jakby w drodze z Hamburga do Monachium na przykład zahaczyli nie tylko o Berlin, ale i o WaWę...
Opublikowano

Mógłby ktoś zagłosować na moją małą miejscowość gdyby ktoś chciał zagłosować znajduje się ona setnej stronie z góry dzięki za głosy.

P.S Moja miejscowość to Miejska Górka

Opublikowano
Tak zupełnie z ciekawości (po przeczytaniu posta wyżej) zacząłem przeglądac ową listę (od ostatniej strony). I muszę przyznać, że w tej liście jest dosc dużo polskich miast  Brawo Polacy!!
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Opublikowano
Widze ze na chwilę obecną jeszcze 5 głosów i przebijemy New York City metro area brawo tak trzymać
Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować że się nie zgrzeszyło.
Opublikowano
IMO nie ma sensu głosować na inne miasta niż Wawa, bo np. Miejska Górka z jednoosobowym fanbasem nie ma szans :twisted: Lepiej będze, jeśli wszyscy skupimy się na jednym miejscu i zbierzemy w Wawie wszystkie głosy z naszego kraju. TNA nie zrobi raczej specjalnego touru po Polsce, a tak są szanse, że o nas zahaczą.
Opublikowano
Zgadzam się z kolegą wyżej. Głosujmy wszyscy na Warszawę to może jak TNA zobaczy, że jednak jakieś zainteresowanie się to tak jak ktoś wyżej napisał "zachaczy" o Warszawę przy okazji jakiegoś wypadu do europy. Propozycje takie jak Miejska Górka kompletnie mijają się z celem bo, z całym szacunkiem, nic konkretnego do sprawy nie wnoszą a tylko szkodzą bo jest jeden głos mniej na Warszawę. Oczywiście nie można zagwarantować, że ta akcja zadziała i TNA zwróci na nas uwagę, ale szansa jest więc może podejdźmy do sprawy poważnie.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Opublikowano

Warszawa już 4

Jeszcze 25 głosów i wyprzedzimy Milan :D

Dawać ! Dawać !

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .