Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tatuaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tatuaże Ortona wg mnie najbardziej oddają charakter. Są niesamowicie finezyjne i doskonałe w kształcie, do tego jego muskulatura, to w ogóle laska ma mokro w gaciach jakby takiego Ortona zobaczyła nad naszym polskim morzem :twisted:

HUSTLE

LOYALTY

RESPECT

166610022549806dab42cb3.jpg

• Odpowiedzi 172
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A mógłbyś wytłumaczyć ciemnemu Łukiemu co oznacza dziewczynka z balonikiem?

Banksy nigdy się nie wypowiadał, nigdy nie pokazał twarzy.

Każdy interpretuje jego prace jak chce, dla mnie symbolizuje ona utraconą miłość.

Balonik jest w ksztalcie serca i został puszczony przez dziewczynkę.

ja osobiście z jego kolekcji na dziarę wybrałbym to

http://www.individualsole.com/wp-content/uploads/2008/09/banksy-alabama-4.jpg

Opublikowano
Tatuaże Ortona wg mnie najbardziej oddają charakter. Są niesamowicie finezyjne i doskonałe w kształcie, do tego jego muskulatura,

Te tatuaże są niby fajne, ale nie dosyć, że optycznie zmniejszają ręce Ortona, to jeszcze maskują jego nieźle wrobione mięśnie na nich.

ja osobiście z jego kolekcji na dziarę wybrałbym to

O tak... nie dosyć, że będziesz miał tatuaż Banksy'ego, to jeszcze nie jest to po prostu dziewczynka z balonikiem-serduszkiem (dla niektórych może być to trochę dziwne, że facen ma taki tatuaż, bo jednak sporo osób, nie wie w ogóle kim jest Banksy i nie zna jego prac), a powieszony członek Ku Klux Klanu, który jednak jest cholernie łatwym do odczytania manifestem i chyba nie trzeba pisać, co taki tatuaż na czyimś ciele oznacza (jeśli ktoś nie wie, niech w wikipedii wpisze Ku Klux Kla, a w moment się dowie).

Opublikowano

O tak, tatuaż prezentowany przez Cezeta na prawdę można nosić przez całe życie :) Ja osobiście chciałbym w przyszłości wytatuować sobie coś takiego:

http://www.grammarblog.co.uk/wp-content/uploads/2008/12/bad_tattoo.jpg

Tyle, że bez napisu.

Jeśli chodzi o tatuaże Ortona, to wyglądały o wiele lepiej, gdy jeszcze nie miał "rękawków". Jego tatuaż na karku jest świetny.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Opublikowano
Ja osobiście chciałbym w przyszłości wytatuować sobie coś takiego:

Obrazek

Tyle, że bez napisu.

Poker krolewski na ramieniu? Zajebiscie. :D

Opublikowano
Ja w najbliższej przyszłości planuję sobie wytatuować swoje imię po chińsku na przed ramieniu lub jakiś cytat z biblii po hebrajsku :twisted:
Opublikowano
Ja miałem kiedyś Adama Małysza wytatuowanego nad tyłkiem tylko, że mi zjechał po pasie startowym :twisted:.
Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Opublikowano

Valur odnośnie tatuaży jakie posiada pan Orton całkowicie się z tobą nie zgadzam.

Motywy 3d (choć to oklepane "czachy" które widocze są dopiero po dłuższym przyjrzeniu) są wprawdzie pięknie wykonane ale co za dużo to nie zdrowo. Randy po prostu się bardzo mocno oszpecił tym że nie zaznał umiaru w "przyozdabianiu" własnego ciała.