Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problam z GTA , Sims'ami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Mam pewien problem , a mianowicie odinstalowałem gierke , ale na dysku zostało mi około 3,6MB...i przez to nie mogę tej gry zainstalowac znowu , ponieważ wyskakuje mi okienko że musze usunąć tamte pliki a ich nigdzie na kompie nie mogę znaleść...próbuje znowu w Panelu sterowania i niby je usuwam , ale jednak zostają ;/.Może i napisałem trochę zagmatwanie , ale proszę o szybką pomoc
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Spróbuj usunąć te gry w dodaj lub usuń programy( nie wystarczy tylko usunąć folderu z dysku)...
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
  • Autor
Hehe posądzasz mnie o głupotę?Ja zawsze wpierw usuwam w Dodaj/Usuń programy ;) Tylko że teraz usunąłem w Dodaj/Usuń , potem usunąłem folder bo odziwo został i mi takie coś zstało (3,6MB) i nie mogę instalować gierki od nowa ;/
Opublikowano
Może spróbuj jakimś programem typu Revo Uninstaller czy coś podobnego.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Opublikowano
Muszę powiedzieć, że podobna sytuacja miała miejsce u mnie... Z WWF Raw is War, Fifą 2003 i jeszcze z jakimś programem. Usunąłem gry normalnie przez Dodaj/Usuń programy z Panelu sterowania, a następnie pousuwałem resztki folderów w Program Files, ale jak się okazało na liście Dodaj/Usuń programy te gry dalej widniały, tyle, że ich objętość miała co najwyżej 5 MB (a pousuwałem nawet foldery z moich dokumentów. Ja, że nie miałem zamiaru dłużej w nie grać odstawiłem płyty na półkę, a listą się nie przejmowałem, dopiero po kilku miesiącach kiedy chciałem na jakiś czas zainstalować RAW okazało się, że komputer myśli że gra już na nim jest, zdziwiłem się i zobaczyłem, że na liście Dodaj... widnieje tytuł i objętość 3,35 mB. Zabrałem się za czyszczenie rejestrów, defragmentację, oczyszczanie dysków i po tych akcjach przepuściłem jeszcze scana Combofixem i jak się okazało problem zniknął. Nie wiem dokładnie po którym z tych zabiegów, ale wiem, że zniknął.
Opublikowano
le na dysku zostało mi około 3,6MB

A co masz w koszu ? Opróżnij kosz :P

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png