Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak nagrać gre na ps2 na płyte dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, no więc mam taki problem, mam dwie gry śćiągniete na ps2, płyty dvd 8,5gb (bo gry maja po ponad 8 gb), ale nie mam pomysłu jak to nagrać. Czytałem, że trzeba coś spatchować ale czytałem też (i widziałem na scr podobne pliki do takich co ja mam) , że wystarczy w nero utworzyć dysk z danymi nagrać i działa. Nie chcę próbować metodą prób i błędów bo mam ograniczone zasoby i czas:) http://img215.imageshack.us/i/jaknagra.jpg/ link do screena plików, gry oddzielone kolorem czerwonym, jakby ktoś napisał dokładnie jak to nagrać byłbym wdzięczny, jak przez nero utwórz dysk z danymi to rozpisywać się nie trzeba, ale jak trzeba coś tam patchować to prosiłbym o podanie czym jak, jakie pliki i ogólnie dokładnie opisać ;) z góry dzięki. http://img215.imageshack.us/i/jaknagra.jpg/

8434236214bec043e1f826.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nic nie trzeba patchować ! Aaa.. Zależy w jakim systemie masz gre ? Pal czy NTSC ?

Jak mam gry na PAL to robię tak :

Ściągam program DvD Decrypter, (masz obraz iso czy cały wypakowany plik w foldery itd ? ) Biore:-Mode-ISO-Write i nagrywam z prędkością 1x. Jeszcze nie było takiej gry która nie zadziałała tym sposobem !

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Opublikowano
  • Autor
Mam PAL, link do screena plików masz podany, sprawdź i powiedz czy tym DvD Decypterem ;) a jeszcze, nie wiem czy to ważne ale pirata odczytuje mi przez free mcbota ... :)

8434236214bec043e1f826.jpg

Opublikowano

Te gry mają po 3,8 GB (SvR) i góra 4GB (Tekken), ale widzę, że niepotrzebnie wypakowywałeś obrazy jeszcze z samych siebie i dlatego myślisz, że masz aż 8 GB. Usuń wszystkie pliki z wyjątkiem tych dwóch obrazów (te szare ikonki z płytką kartce masz zostawić), a potem DVD Decrypterem, na płytę DVD obraz iso... no i później w PS2 bootujesz SM'em, albo bezpośrednio jeśli masz jakiś chip, czy inny hakerski wynalazek.

@up: FreeMCboot jest od tego przecież :)

PS. O ile się nie mylę PS2 w ogóle nie czyta płyt DVD 8,5 GB, więc tym bardziej takich gier nie masz :)

Opublikowano
PS. O ile się nie mylę PS2 w ogóle nie czyta płyt DVD 8,5 GB, więc tym bardziej takich gier nie masz :)

Mylisz się. Gran Turismo 4 jest na DVD9.

Jeśli chodzi o najlepszą instrukcję to:

http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2kopiowaniedvd/