Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Ciekawostki, Volume 3

RazorR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ciekawostki, Volume 3

Autor : RazorR

Witam w trzecim odcinku Ciekawostek. Dzisiaj dowiecie się między innymi o Drafcie, Wrestlemaniach, Yokozunie, Jeffie Hardym, oraz DX. Zapraszam do czytania

W ciągu kilkuletniej historii Draftów, pomiędzy rosterami RAW, a SmackDown, najczęściej swoje miejsce zmieniał Matt Hardy. Podczas pierwszego draftu trafił na gale RAW, skąd następnie przeniesiony został na SmackDown, oraz ponownie na RAW w 2004 roku. Po tym, został na jakiś czas zwolniony z federacji. W tym samym roku Matt powrócił na gale RAW. Następnie został ponownie przeniesiony na gale SmackDown, i w 2008 roku w wyniku draftu został zawodnikiem gali ECW. W 2009 roku Matt powrócił na gale SmackDown, później ponownie na gale RAW, a w wyniku oficjalnego draftu w czerwcu, został zawodnikiem SmackDown. Na dzisiaj, Matt zmieniał swoje miejsce 8 razy.

Big Show do gali Wrestlemania 22 zaliczył 6 porażek na tym show, bez żadnego zwycięstwa. Na ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/ciekawostki-volume-3.html

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Vince McMahon jest pracownikiem WWE, który nigdy nie wygrał walki na Wrestlemanii (0-3). Również, w przypadku, kiedy był managerem jakiegokolwiek zawodnika, ten na WM przegrywał (The Rock na WM 20, oraz Umaga na WM 23).

Rozumiem, że to bardziej jakaś literówka, a nie pomyłka, ale Vince był w narożniku Rocka na WM XVI, a nie na WM XX. ;)

• 2 lata później...

Jeśli chodzi o pierwszego hella który został mistrzem federacji to jest nim Undertaker, chodzi o krótki reign w 1991 roku.

w 91 Hogan pokonał Slaughtera

• Reputacja:   1

Przerzucali Matta z miejsca na miejsce i niech spojrzą do czego go doprowadzili, niedawno Matt sam nie wiedział dokładnie, gdzie jest... Teraz chyba już nie ćpa?

Ciekawostki na temat Kurta Angle akurat nie znałem i zaskoczyłem się tym faktem, że kiedykolwiek doszło do tego, że zawodnik miał jednocześnie pas TNA i WWE...

Przy ciekawostce o zdobyciu pasa IC przez JoMo mogłeś RazorR napisać datę, bo nie wiadomo co w tym zaskakującego jest.

Schoop:

No cóż nie popatrzyłem na datę dodania tematu i stąd mój błąd.

Cieszę się, że pojawiła się trzecia część ciekawostek, za co chcę podziękować, a teraz przejść do ich ''omówienia'':

Wysłany: 2009-10-29, 12:51 Ciekawostki, Volume 3

Ciekawostki na temat Kurta Angle akurat nie znałem i zaskoczyłem się tym faktem, że kiedykolwiek doszło do tego, że zawodnik miał jednocześnie pas TNA i WWE...

Nic takiego nigdy nie miało miejsca.

• Reputacja:   1

Bonkol... A faktycznie, teraz już wiem o co w tym chodzi, wcześniej jakoś, sam nie wiem jak, zrozumiałem, że Kurt posiadał pas TNA i WWE w tym samym czasie :lol:

• 11 miesięcy temu...

Świetne ciekawostki i super robota.

Jedyne do czego mógłbym się chyba przyczepić, to to, że Shawn i HHH zdobyli tytuły TT niecałe 2 miesiące po napisaniu tych ciekawostek. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 416 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 783 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 793 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Poprawnie.
    • -Raven-
      Uznajcie mnie za winnego?
    • Jeffrey Nero
      Tak to on a film?
    • LegendKiller
      Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że smackdown obecnie jest fatalnym produktem? To zmiana właściwie o 180 stopni względem tego, co było chociażby jeszcze rok temu. Cody jest tak miałkim, chujowym i bezjajecznym mistrzem, że tęsknię za panowaniem Mahala w niebieskim brandzie. Co feud to ckliwe pierdolenie o Dustym a już szczytem było to, jak ostatnio Steen niemalże z płaczkami w oczach stwierdził, że ON NIE ZASŁUGUJE NA BYCIE CONTENDEREM. Nie da się oglądać produktu, który jest aż tak przewidywalny. Wkurwia w ogóle w WWE tendencja że tak jak wcześniej z Romanem mieliśmy pewne, że będzie trzymał pas rok (aż do rematchu z Rhodesem), tak teraz też mamy pewniaka, że co najmniej do WM i walki z Rockiem pas potrzyma nijaki blondas. Znakiem czasów jest też to, że mimo wszystko CR dalej dostaje pop. Gdyby identyczny reign miał miejsce nie wiem, z 15 lat temu, to champ byłby wybuczany poza budynek. Jeszcze jego obecny przeciwnik - Solo XD story z bloodline powinno umrzeć śmiercią naturalną już po WM. Prędzej kupiłbym koszulkę ARMANIEGO od turasa z bazaru w Bodrum, niż tego samoańskiego knypa jako wiarygodnego contendera.    Od kilku lat śmiałem się z AEW że to towarzystwo wzajemniego lizania się po chujach gości od superkickow (jednak Cody>Bucksi), natomiast ostatnio zacząłem się mocniej przyglądać produktowi Khana i uważam, że taki Strickland zjada i wysrywa 90% rosteru WWE + jakim trzeba być skończonym głupkiem, żeby dopuścić do odejścia Danielsona, Castagnioliego, Christiana czy Copelanda a w zamian za to, promować np spaślaka od TSUNAMI.    Dawno WWE nie oglądało mi się tak źle. 
    • KPWrestling
      Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...