Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series 2009 [Uwaga na Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Team Miz i Team Morrison: Młode i dobrze zapowiadające się Heele, a z drugiej strony trzy talenty(mam na myśli Bernjamina, Bourne'a i Morrison). Mam pytanie co robia w tej walce Hardy i dziaduszek Finlay !? Gdyby nie ci dwaj moglibyśmy zobaczyć naprawdę jedną z lepszych walk roku... Chociaż i tak pewnie będzie to najlepsza walka gali...

Team Kofi i Team Orton: Tutaj powinna wygrać drużyna Ortona... Tutaj również może być dobra walka, ale sobie z niej dużo nie obiecuje...

Zgadzam się z tobą jeżeli chodzi o te walki, ale nie w 100%.

1. Hardy mimo, że złapał brzucha to dla mnie nie jest taki drętwy w ringu i cieszę sie, że jest w tej walce.

2. Walka Team Orton vs Team Kofi zapowiada się bardzo ciekawie i ta walka na pewno będzie dobrym pojedynkiem. 8-)

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

10

• michal9433

8

• Fracek

8

• Domio

6

Top użytkownicy w tym temacie

1. Hardy mimo, że złapał brzucha to dla mnie nie jest taki drętwy w ringu i cieszę sie, że jest w tej walce.

Zaraz, zaraz....czy moja wada wzroku się powiększyła?? Czy inaczej rozumiemy słowo drętwy. Choć z drugiej strony, muszę Ci przyznac, racje, że obecnie Matt nie jest drętwy...ON JEST STRASZNIE MEGA DRĘTWY. Ostatnie jego pojedynki, które mogłem oglądać to podczas feudu z MVP. A obecnie- no żal!

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Zaraz, zaraz....czy moja wada wzroku się powiększyła?? Czy inaczej rozumiemy słowo drętwy. Choć z drugiej strony, muszę Ci przyznac, racje, że obecnie Matt nie jest drętwy...ON JEST STRASZNIE MEGA DRĘTWY. Ostatnie jego pojedynki, które mogłem oglądać to podczas feudu z MVP. A obecnie- no żal!

No wiesz ja to inaczej odczuwam niż ty, więc proszę to uszanować :smile:

Ja go jakoś mogę oglądać :-)

Mój typer:

Podoba mi się gala ponieważ jest fajnie odświerzona :P

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12309680

Undertaker © vs Jericho vs Big Show

Jestem pewien na 99,9% że wygra Undertaker, tylko ciekawi mnie z kim zacznie foud Y2J z Show'em czy Takerem?? Stawiał bym na tego drugiego a Show będzie się wtrącał w ich walki :)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468820

Team Morisson vs Team The Miz

Hmmm... tutaj ciężko powiedzieć, stawiam na Team Miz'a. Nie podoba mi się tutaj Finlay i Matt Hardy. Ale i tak napewno bedzię to najlepsza walka :)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468586

Team Kofi vs Team Orton

Bardzo fajna walka się zapowiada. Może być ciekawy foud między Randym a Jamajczykiem :) Wygrana pierwszego Teamu przypnie Heniek albo Kofi :D

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12493696

Team Mickie vs Team Michelle

Myśle że Team Michelle, ale szczerze powiem wisi mi to który Team wygra :lol:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12454804

Batista vs Rey Mysterio

Podoba mi się hell turn Animala. Wogóle lubie foudy byłych przyjaciół czy kłucących się braci :-) Myśle, że wygra Rey Mysterio ale w większości walki bedzie dominował Batista.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12276996

John Cena © vs Triple H vs HBK

Wygra Cena i zacznie foud z HBK bądź Triple H. Oby HBK bo jeśli zdobędzie pas Hunter to ja sie powiesze :lol: Tym bardziej że dawno HBK nie miał pasa :(

SS może być najlepszym PPV roku patrząc na walki xD

17604122554b61f252eba43.jpg

odświerzona
Wogóle
kłucących

I nie "foud" tylko feud... Przepraszam za offtop ale nie wytrzymałem, resztę posta dopisze jutro, bo już późno.

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Ale na ostatnim Superstars Moonsault zrobił :D i wcale nie wyszedł tak źle ;P

Co do walk, wypowiem się jutro, bo teraz mi się chcę spać...

Hmm, dawno nie oglądałem WWE, ani nic o nim nie słyszałem, dlatego postaram się skomentować walki ze względu na ich możliwą atrakcyjność, a nie na przebieg feudu.

Od powrotu Big Showa na ring tylko sporadycznie potrafił stworzyć dobrą walkę, więc nie sądzę by nagle miało się to zmienić, będzie tym co walkę zamula. Natomiast bardzo dużo można oczekiwać od Y2j'a i Takera. Obydwoje mimo, że najmłodsi nie są to wraz z kilkoma wrestlerami stanowią o sile WWE. Oczekuje dobrej walki. Myślę, że jeszcze na razie wygra Taker, ale już niedługo... 8-)

Zawsze w ringu wolałem Morissona, a w gadce minimalnie lepszy był Miz. Stawiam na Morrisona i jego team.

Team Kofi vs Team Orton

Cóż, dawno mnie nie było, ale widzę, że Christian dalej kryje tyły :???: Na pewno bardziej widowiskową walkę przedstawi ten pierwszy team. Kofi i Christian, do tego R-Truth, MVP. Walka może być dobra, ale co do cholery robi tam Henry. Czy oni zawsze muszą dać do walki kogoś kto ją zamuli w stopniu najwyższym?

Batista vs. Rey

Myślę, że na początek wygra ten "zły", potem jeszcze raz on, aż nagle ten "dobry" ku radości dzieci powstaje ze zmarłych i niszczy przeciwnika swoim niewiarygodnie wiarygodnym "619" :lol:

Cena vs HBK vs HHH

Marzy mi się feud Shawn'a z Tryplem. Hmmm, tylko po co? Aby obejrzeć walkę z samo wgniatającymi się śmietnikami i bez keczupu na twarzy? Nieee, krew w ich walkach to już klasyka, no ale mamy to co mamy i powinniśmy się cieszyć z każdej dobrej walki. Shawn każdego rywala potrafił rozruszać, dlatego myślę, że ta walka nie będzie aż tak bardzo nudna. Stawiam na HBK'a. Kiedy on ostatnio miał najważniejszy pas? Chyba po powrocie jakieś dwa lata temu (wtedy co skopał Ortona) ani razu :(

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Tutaj raczej wygra Taker i mam nadzieję, że będzie feudował z Y2J'em. Innym rozwiązaniem jest wygrana Y2J'a, chociaż mniej prawdopodobnym.

Poprzednio wygrał Miz, teraz... Sam już nie wiem. Moje jedyne pytanie brzmi: NA KIJA HARDY W TEJ WALCE? Przecież w ostatnim czasie pokazał na co się nadaje. Jeszcze Vincowi mało? :/

Team Kofi vs Team Orton

Orton wygra, mam taką nadzieję. Ta walka może również odświeżyć feud między CC i Williamem Regalem. Może jakieś przeniesienie Christiana w najbliższym czasie? Oby...

Batista vs. Rey

DQ albo wyliczenie za ringiem. Vince nie chce chyba "skrzywdzić" żadnego z nich. Jednak Batista pewnie zdrowo po odziera małego koleżkę.

Cena vs HBK vs HHH

Jak ja chce, żeby wygrał HBK... Po co ciągle Cena, Orton albo HHH? Macie przecież jeszcze innych. Na pewno by się coś odświeżyło...

domino, widać, że dawno WWE nie oglądałeś. Otóż od dłuższego czasu (a dokładnie od RAw gdzie gościem specjalnym był Floyd "Money" M..... MVP i WSM tworzą jeden Tag team, więc jego obecność w tym Teamie jest uzasadniona :P

A poza tym razem walczyli (kofi MVP i Henry) przeciwko Legacy na jednym z Raw.

Ogólnie PPV zapowiada się dobrze, można nawet powiedzieć, że może być najlepszym w tym roku :P. Sądze, że pasy nie zmienią posiadaczy, bo i Cena i Taker mają je niedługo, a nie mam pomysłu kto z pretendentów mógłby zdobyć pas. 3 walki w stypulacji Tradycyjnej Walki Sarvivour Series też nie wyglądają źle. W starciu zespołów Morrisona i Miza tym razem zwyciezko powinien wyjść team tego pierwszego. Morrisonowi należy się wygrana, po tym jak zajobbował na Breaking Point. Dużo ciężej jest mi ocenić drugą walkę. Niby zespół Legacy jest silniejszy, ale jeśli chcą wypromować Kofiego, to powinni dać wygrać jego drużynie. Nasówa sie jednak pytanie kto powinien zostać Sarvivour.... Walka kobiet mnie średnio obchodzi, ale strzelam, że wygra team "tych złych" :P . Walka Batisty i Mysteria, może niestety wypaść blado na tle innych walk, a sądze, że niestety wygra Batista, żeby publiczność jeszcze bardziej go znienawidziła.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

HBK vs HHH vs Cena

Sama walka zapowiada się ciekawie, ale już storyline przygotowujący nas do tego starcia strasznie kuleje. DX na ostatnich galach to zamiast prowadzić program z mistrzem chcieli namówić, a jak się potem okazało zaatakować Hornswoggle'a żeby ten nie nosił ich rzeczy. Wracając do walki na SS, to bardzo podejrzana jest ta gadka, że nie będzie żadnego turnu itd. marzy mi się HBK wygrywający pas, ale już tyle razy jako fan się zawodziłem, że nie liczę na wiele.

Taker vs Y2J vs Big Show

Dobrze, że do walki doszedł Chris, bo na początku był to Single Match, czyli powtórka feudu sprzed roku. Sama walka może być bardzo dobra, mam nadzieje, że nie będzie opierać się głównie na współpracy Jeri-Show i wspólnym atakowaniu Phenoma. Wynik wydaje się być bardziej oczywisty niż we wcześniej wspomnianej walce, ale WWE pokazuje ostatnio, że szybkie zmiany pasa nie są im obce.

Batista vs Rey

Mam nadzieje, że Batista bez większych problemów wygra, bo odświeżenie jego postaci, czyli przejście heel turnu wypadło znakomicie. Jeżeli to co piszą serwisy internetowe to prawda to walka powinna się zakończyć zwycięstwem Animala i cały feud również. Będący ostatnio w coraz lepszej formie Mysterio znów nabawił się urazu i trzeba podobno przyspieszyć program, więc kto wie czy na jakimś SmackDown! po SS nie będzie końca.

Krótko na temat walk zespołowych. Walka Team Orton vs Team Kofi przygotowywana całkiem sprawnie i można ją jak najbardziej zrozumieć. Szkoda, że w drugiej walce kapitanami są Miz i Morrison, ale to głównie dlatego, że Christian i Regal, którzy dość długo mają już ze sobą program w ECW występują w tak omijanym brandzie. Walka div ani mnie ziębi ani grzeje, pewnie będzie szybkim przerywnikiem pomiędzy walkami. Zresztą ostatnio jakieś emocje divy w WWE wywoływały u mnie w 2006 roku kiedy feud Mickie vs Trish wręcz dominował na RAW. Później były już tylko niezłe momenty jak ostatni run Trish i jej odejście, odejście Lity, czy debiut Beth Phoenix, a potem Maryse czy Natalii. Ciągle czekam na coś bardziej wyrazistego para Melina/Michelle raczej mi tego nie da. Chce feudu Beth vs Natalia! ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Czytałem że Rey Mysterio złapał kontuzje. A więc napewno przegra z Batistą :)

17604122554b61f252eba43.jpg

domino, widać, że dawno WWE nie oglądałeś. Otóż od dłuższego czasu (a dokładnie od RAw gdzie gościem specjalnym był Floyd "Money" M..... MVP i WSM tworzą jeden Tag team, więc jego obecność w tym Teamie jest uzasadniona :P

Chodziło mi raczej o to, że WSM stylem może zepsuć tą walkę, ale dziękuję za informację :)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

W walce HHH vs HBK vs John Cena jeżeli wygra ktoś z Dx to tag team rozpadnie się ale myślę że John Cena wygra chyba że pas WWE będzie zmieniał właściciela co galę PPV.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Gdy po dłuższej przerwie wróciłem do Wrestlingu i rzuciłem okiem na tą kartę, to pomyślałem, "będzie ciekawie". Ale im dłużej na nią patrzyłem i odświeżyłem sobie ostatnie Raw i Smackdown, to dopadło mnie to co zawsze dopadało w WWE ( oczywiście w ostatnich latach), a więc nuda.

Z tych wszytskich walk ciekawie zapowiada się Undertaker vs Y2J vs Big Show, chociaż jak dla mnie Big Showa nie powinno być w tej walce, bo nie mamy się co oszukiwać, on nic nie pokazuje w ringu. Nie to co Taker i Jericho, oni potrafią wykręcić dobre walki niezależnie z kim walczą. Szczerze obstawiam tu zwycięstwo The Undertakera, bo innej możliwości nie widzę. Mógłby przypiąć Big Showa, a wtedy on nie liczyłby się w następnej walce o pas.

Drugą walką "ciekawą", bo interesuje mnie aby jej zakończenie i jak potoczy się sprawa HHH z HBK, bo nie chciałbym aby teraz co każde PPV była walka tych 3 panów. Jeżeli chodzi o kwestię zwycięstwa, to serce mówi HBK, ale rozum mówi Cena.

Reszta walk, nie zapowiada się jakoś interesująco. Ale mam nadzieję że mile mnie zaskoczy (chodź raz).