Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  2. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  3. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series 2009 [Uwaga na Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestesmy juz po gali Bragging Rights a więc czas na następne PPV - Survivor Series.

http://img194.yfrog.com/i/200pxsurvivorseries2009.jpg

Oto Niepełna Lista Walk:

WWE Champion

John Cena© vs Shawn Michaels vs Triple H

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12276996

World Heavyweight Champion

The Undertaker© vs The Big Show vs Chris Jericho

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12309680

Signles Match

Batista vs Rey Mysterio

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12454804

Team Morrison vs Team The Miz (John Morrison & Shelton Benjamin & Matt Hardy & Finlay & Evan Bourne vs The Miz & Jack Swagger & Drew McIntyre & Sheamus & Dolph Zigler)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468820

Team Kofi vs Team Orton (Kofi Kinston & M.V.P & Mark Henry & Christian & R-Truth vs Randy Orton & Cody Rhodes & Ted Dibiase & CM Punk & Wiliam Regal

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468586

Team Mickie James vs Team Michelle McCool (Mickie James & Eve Torres & Melina & Kelly Kelly & Gail Kim vs Michelle McCool & Beth Phoenix & Layla & Alicia Fox & Jilian Haal)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12493696

Edytowane przez Weed

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 39,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
walka o WHC jeszcze nie zapowiedziana, tylko WWE title match w którym liczę na wygraną SexyBoy'a :)
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Opublikowano
Ja równiez chciałbym by HBK wygrał, bo ostatnimi czasy mam już dosyć drewnianego Jasia i Trypla :???:

20103022104eca8cb17c635.jpg

Opublikowano

chciałbym wygranej HBK bo to by odświeżyło scenę Mian Iventerów na RAW

dojdzie prawdopodobnie walka Randiego z Kofim

michel000 skąd wiesz, że odbędzie walka o WHC między Deadmanem i Showem

Opublikowano

Trochę z dupy ten mecz o pas WWE.

Mam nadzieje że do czasu PPV coś się tam pozmienia, jeśli nie to oby Janusz zatrzymał pas bo niedługo będzie on zmieniał właścicieli jak kiedyś Hardcore Title.

Nie ukrywam że HBK z pasem zobaczyłbym niesłychanie chętnie, ale to jest kurde najważniejszy pas federacji a, zmienił właściciela na 3 ostatnich PPV czyli coś jest nie tak.

Co do "przewidywań" to możemy być raczej pewni meczu Reya z Pinokiem na sterydach.

Opublikowano
michel000 skąd wiesz, że odbędzie walka o WHC między Deadmanem i Showem

Z tego co zrozumiałem, to Big Show w swoim speechu powiedział Jericho, że rozmawiał z Longiem i w nagrodę za "pomoc" drużynie SmackDown został #1 Contender do WHC i na Survivor Series zmierzy się z Undertakerem... lecz pewnie na Smacku kogoś jeszcze do tej walki dodadzą.

12501231434d3da85730ba0.png

Opublikowano

Mam nadzieje że do czasu PPV coś się tam pozmienia, jeśli nie to oby Janusz zatrzymał pas bo niedługo będzie on zmieniał właścicieli jak kiedyś Hardcore Title.

No i dobrze, że z dupy. Powiało troszeczkę świeżością, ponieważ pojawił się tam Shawn Michaels i liczę, że to właśnie on zdobędzie pas. Cena najprawdopodobniej straci pas na SS, bo chyba znów się do jakiegoś filmu wkręcił.

Jak dla mnie to nie trzeba jakiegoś konkretnego wprowadzenia jeśli pojawia się jakaś nowa osóbka która już od dawna nie walczyła o pas.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Opublikowano

Spodziewłem się takiego obrotu sprawy. Na SS będe kibicował Johnowi. Nie chce kolejnej zmiany posiadacza to już totalnie obniży wartość pasa WWE, która spadła po ostatnich jajcach i wymianach na lini Orton-Cena-Orton-Cena. Survivor Series. Licze oczywiście na rozpad DX które totalnie mi się przejadło.

Walka o pas WHC. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy

lecz pewnie na Smacku kogoś jeszcze do tej walki dodadzą.

Też mi się tak wydaje, najlepszym kandydatem CM PUNK, choć mam wrażenie, że WWE chce go powoli odstawić z Main Eventów tak jak kiedyś, obym się mylił, bo Punk to zajebisty gość

Opublikowano
  • Autor
Tak przeczytałem że The Undertaker zmierzy się z Big Show'em o WHC na Survivor Series możliwe żę na którymś SD Odbędzie się walka #1 Contender Match, możliwe żę to będzie Batista vs Big Show lub CM Punk vs Big Show. :D
Opublikowano

No i dobrze, że z dupy. Powiało troszeczkę świeżością, ponieważ pojawił się tam Shawn Michaels i liczę, że to właśnie on zdobędzie pas. Cena najprawdopodobniej straci pas na SS, bo chyba znów się do jakiegoś filmu wkręcił.

Jak dla mnie to nie trzeba jakiegoś konkretnego wprowadzenia jeśli pojawia się jakaś nowa osóbka która już od dawna nie walczyła o pas.

Jaka świeżość dawanie pasa HBK nazywasz świeżością gdyby Shwan miał z 20pare lat może można to by było nazwać świeżym zjawiskiem . Lubie HBK dawanie pasa wweC jego osobie jak dla mnie powinno być bliskie kiedy by odchodził na emeryturę a mi sie wydaję że ostatnio pisano że HBK jeszcze 3-4 lata powalczy .

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Opublikowano
Walka o WHC to dla mnie największa porażka!! Coś mi się wydaje że to będzie długa i nudna walka :/ Wcale walka o WWE nie jest lepsza. Wydaje mi się że tutaj wygra ktoś z DX i rozpocznie się foud HBK vs Triple H tylko po co wtedy reaktywacja DX? ;)

17604122554b61f252eba43.jpg

Opublikowano

Ciekawe co wymyślą z pasem IC. Morrison przegrał z Mizem i co dalej?

Znowu Morrison vs Dolph?

Co do WHC to Big Show został pretendentem, co ogłosił na RAW, jednak myślę, że dodadzą do tej walki jeszcze kogoś.

Nasz rudy wojownik przeszedł na RAW, może jakiś title shot dostanie?

Za wcześnie na snucie o walkach :/

Opublikowano
Jaka świeżość dawanie pasa HBK nazywasz świeżością gdyby Shwan miał z 20pare lat może można to by było nazwać świeżym zjawiskiem . Lubie HBK dawanie pasa wweC jego osobie jak dla mnie powinno być bliskie kiedy by odchodził na emeryturę a mi sie wydaję że ostatnio pisano że HBK jeszcze 3-4 lata powalczy .

Ja to osobiście bym dał pas Cenie kiedy by odchodził na emeryturę. I co to za logika :?. Wolałbym powiew świeżości a nie Cena>Triple>Cena>Triple chodzi mi o posiadaczy pasa WWE jak i walki o ten pas, a o Ortonie już nie mówię, bo on się z pasem już długo ponosił... Shawn w obecnej chwili o wiele bardziej zasługuje na pas niż Cena/Triple . Chyba nie zrozumiałeś mnie ze "świeżością". Chodzi mi o osobę która już od dawna nie miała pasa na ramieniu. Nie sądzę, że Cena zatrzyma pas na SS.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem nowe info ponoć na Survior Series o WHC ma się odbyć walka :

The Undertaker© vs Big Show vs Chris Jericho

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, żeby WWE odgrzało nam kotleta sprzed dokładnie roku w postaci Taker vs Big Show. Wolałbym już pojedynek Takera z Batistą, bo im przynajmniej walki wychodziły co najmniej dobrze, co klockowi zdarza się bardzo rzadko.

Co do walki Cena vs HBK vs Triple H, to mi się podoba ten skład. Wszyscy trzej zawodnicy dobrze sie nawzajem rozumieją w ringu, więc liczę, że walka będzie bardzo dobra.

Z drugiej strony jestem jednak zawiedziony, bo miałem nadzieję, że WWE przygotuje nam walki eliminacyjne z Main Eventerami, a na to się, jak widać, nie zanosi. Szkoda, bo mimo, że nie mielibyśmy walk o najważniejsze pasy, to zawsze jest to jakaś atrakcja, którą kiedyś można było oglądać tylko raz do roku, teraz praktycznie się już to nie zdarza.