Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series 2009 [Uwaga na Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chyba że rekordzista znowu coś wypłacze u teścia.

:lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

10

• michal9433

8

• Fracek

8

• Bonkol

6

Top użytkownicy w tym temacie

Na rozpad DX raczej bym jak narazie nie liczył... raz, że takie łączenie i rozrywanie tej 2-ki panów już nie 1 raz stało się nudne, to 2 z tego co słyszałem jest przygotowana jakaś trasa promująca DX, tak? (jeżeli się mylę, to niech mnie poprawi)...

Jak narazie mam nadzieję, że pas zostanie przy Takerze. Feudu Shawn-Tripel oczekiwałbym właśnie na WM26. Tak jak mówiłem, uwielbiam feudy mające jakieś podstawy "historyczne" ... Tu akurat dwójka przyjaciół z DX, wkońcu rozpadają się na stałe i mamy konkretnie przygotowany feud.. Do tego walka Edge-Jericho, również z fajną już gotową historyjką i walki na W-mankę zapowiadają się cudnie, ale dobra koniec gdybania i wracam do SS...

Tutaj krótko, trudno mi to powiedzieć, ale niech..... Cena wygra :| Na resztę walk poczekajmy ;)

Chyba że rekordzista znowu coś wypłacze u teścia. :mad:

Właśnie szkoda mi że Shane mcmahon odszedł z federacji :(

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Na rozpad DX raczej bym jak narazie nie liczył... raz, że takie łączenie i rozrywanie tej 2-ki panów już nie 1 raz stało się nudne, to 2 z tego co słyszałem jest przygotowana jakaś trasa promująca DX, tak? (jeżeli się mylę, to niech mnie poprawi)...

Tak, jest przygotowana trasa pod nazwą DX Invasion, czy jakoś tak, tyle, że skończy się ona około tygodnia przed Survivor Series, więc nie będzie to miało wpływu na samą galę.

Co do ich rozpadu - zdaję się, że bez ich feudu się nie obejdzie, czemu jestem w sumie przeciwny. Chyba, że heelem zostałby Shawn Michaels, a to, jak wiadomo, jest po prostu nierealne. Jeśli to rozpadu DX dojdzie, to zapewne po raz kolejny wg tego samego scenariusza, w którym Triple odwraca się partnera. I w tym momencie mówię głośne NIE.

Chodziły pogłoski o planowanym feudzie Huntera i Shawna mającego doprowadzić do walki na WM 23. Uniemożliwiła to kontuzja Triple'a. Jednak w WWE "co się odwlecze...", czego najlepszym dowodem jest feud i walka HHH vs Orton na WM 25 (planowane również na którąś z poprzednich WMek).

Gdy zapowiedziano walkę o WWE Title, od razu jako zwycięzca nasunął mi się Cena. Jednak przypomniałem sobie informację o tym, że John w grudniu nie będzie występował na houseshows, bo będą kręcone zdjęcia do filmu z jego udziałem. Sugeruje to od razu, że teoretycznie Cenaminator powinien stracić pas. Drugi w kolejności jest automatycznie Hunter, ale WWE w tym roku naprawdę mocno zaskakuje i nie zdziwiłbym się, gdyby pas dano Michaelsowi, choćby dla samego efektu zaskoczenia zarówno marków, jak i smartów.

Tylko że HBK znany jest ze swojej niechęci do występowania na HS( a w WWE posiadacze najważniejszych pasów muszą tam występowac). Tłumaczy to fakt że ostatni swój pas mistrzowski zdobył bodajże na Survivor Series 2002 w walce Elimination Chamber. Więc jeśli HBK miałby zgarnąc pas musiałby zacisnąc zęby i bywac na HS.
ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Najlepsze w rywalizacji Cena- Triple H - HBK jest to, że mamy doczynienia z 3 czołowymi face'ami z ukochanego brandu WWE, między którymi na razie nie widać żadnych emocji, rywalizacji. Mamy z 18 dni do meczu, to daje 2 tygodniówki i czy będzie jakaś zmiana w zachowaniu kogokolwiek? (czy aj dobrze licze datowo, sam nie wiem?) Heel turn Ceny!!!! w końcu!! Kto z DX odpierdzieli coś przeciwko partnerowi? Sam nie wiem, ja na razie obstawiam procentowo przyszłego mistrza- Cena 60%, Triple 30%, Shawm 10%- jakoś te procenty chodziły mi po głowie. :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Heel turn Ceny!!!! w końcu!!

Zdecydowanie za! Czekałem na to od dawna:)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Nie ma szans na hell turn Ceny gdyż Vince chce z uporem maniaka zrobic z niego Hogana naszych czasów. Prędzej HBK przejdzie na Smackdown a Undertaker na RAW :P niż zobaczymy ' złego' Jasia.

Nie ma szans na hell turn Ceny gdyż Vince chce z uporem maniaka zrobic z niego Hogana naszych czasów. Prędzej HBK przejdzie na Smackdown a Undertaker na RAW :P niż zobaczymy ' złego' Jasia.

hehe zgadzam się. Hell Turn Ceny nie ma szans. Ale myśle że i tak DX się rozpadnie po SS.

17604122554b61f252eba43.jpg

To że DX sie rozpadnie wcześniej czy póżniej to wiadomo , ale raczej nie stanie sie to po SS. Stawiałbym raczej na powolny rozpad po Royal Rumble tak żeby przygotowac solidny feud na WM. DX to maszynka do robienia kasy zwruc uwagę na publike podczas oglądania RAW. Połowa z nich ma coś zielonego na sobie a już co trzeci ma w ręku zielone pałeczki. Vince także to widzi i dlatego będzie chciał wycisnąc z DX tyle ile się da maksymalnie przeciągając ich rozpad.

zwruc

tak się rzuca trochę w oczy, sorry

Ja nie sądzę, że DX sie rozpadnie. HBK i Triple po prostu przestaną walczyć oddzielnie ale nie powinno być żadnej kłótni bo taki schemat się przejadł.

Heel turn Ceny jest możliwy, zobaczcie na Batiste, do niedawna nikt by nie powiedział że może zostać hellem a tu proszę bardzo.

Cena na heela, Edge wraca jak face i powiew świeżości murowany.

Jednak WWE jest dalekie od spełniania oczekiwań fanów i może mieć swoją zupełnie inną koncepcje.

Ja jednak mam nadzieje.

Edytowane przez Cezet

Cholernie ciekawie się zapowiada... Na ostatnim RAW mieliśmy chyba zapowiedzieć feudu pomiędzy DX i Big Show-Jericho.. Może bd coś takiego, że DX nie bd chciało walczyć między sobą, a zawalczą o pasy, które chyba powinni obecnie zgarnąć patrząc na rozpoczynający się również feud Jericho-Big Show. Jestem ciekawy jak DX poradziłoby sobie z pasami tej niższej rangi i co WWE wymyśliłoby z tym dalej. Inna opcja to to, że będą walczyć w obu walkach, po tym jak Cena wygrywa? Nie mam poprostu pojęcia, wszystko wydaję się być zagmatwane i nie do ogarnięcia na chłopski rozum... To mi się podoba 8-)

• Styl:  Jasny

Na hell turn Ceny nie ma szans, piekłem się nie stanie.

Możliwy jest jednak heel turn. Hogan nie był wiecznym face'm, więc nie Jasiek także nie musi być nim wiecznie. Ostatnio buczenie fanów przy walkach Johna jest coraz to częstsze i głośniejsze. Jako, że Vince słucha fanów możliwym jest zmiana charakteru Supermana. Podczas, gdy Batista przechodził heel turn słychać było brawa, zachwyt wśród publiczności, mimo, że okładał Mysterio. To powinno podziałać na wyobraźnię McMahona, lecz co zrobi z walkami Ceny? Dalej będzie rozwalał wszystkich po kolei, będzie twardy i odważny? Nie pasuje do heela poziomu WWE.

Tylko, że na chwilę obecną baby face'ów za dużo nie mamy... Rey? Kto jeszcze z tych b.f. jest na szczycie rosterowej drabinki?? Nie wiem naprawdę jak to Creative Team rozwiąże, dawno tak mnie nie jarało, jeżeli chodzi o rozstrzygnięcia na PPV 8)

• Reputacja:   182
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeśli chodzi o rozpad D-X, to tym razem heelem mógłby zostać HBK, co odświeżyłoby RAW. Nie pamiętam rozpadu D-X przez Shawna, jeśli był to mnie poprawcie. HBK jako heel był świetny i myślę, że robiłby z HHH dobre walki

6427638215a28716991f4b.jpg