Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series 2009 [Uwaga na Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Według mnie Shanw raczej nie zdobędzie tytułu, bo chyba nie zamierza tyle latać po House Showach, a jako WWE Champion musiałby.

Tak więc według mnie John obroni pas po spinowaniu HBK'a.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

10

• michal9433

8

• Fracek

8

• Bonkol

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Według mnie Shanw raczej nie zdobędzie tytułu, bo chyba nie zamierza tyle latać po House Showach, a jako WWE Champion musiałby.

Tak więc według mnie John obroni pas po spinowaniu HBK'a.

Undertaker podobno nie lata po house showach więc i HBK morze nie latać :lol:

Shawn wygra tę walkę, a póżniej feud....... no właśnie z kim?

Rozpad DX chyba nie wchodzi w grę bo za szybko by to się stało według mnie

Orton odpada bo zaczyna feud z Kingstonem co mnie bardzo zaczyna interesować i chyba obejrzę ostatnie RAW :smile: no chyba ,że Orton zdobędzie , stop, będzie się starał o walczyć o pas WWE i w ten sposób Kingston dostanie szansę w walce triple threat match Orton vs HBK vs Kingston

Nie błagam tylko nie kingston, zajebiście obleśny koleś i już troszkę jak dla mnie za długo paradował w 1 rzędzie. Ja liczę na to, że Cena obroni pas bo to już troche za dużo tych zmian. A swoją drogą walka WHC Undertaker vs Big Show vs Chris Jericho byłaby całkiem ciekawa ze względu na to że Jericho na pewno skorzystałby z okazji zdobycia pasa i zdradzenia Big Showa

Nie błagam tylko nie kingston, zajebiście obleśny koleś i już troszkę jak dla mnie za długo paradował w 1 rzędzie. Ja liczę na to, że Cena obroni pas bo to już troche za dużo tych zmian. A swoją drogą walka WHC Undertaker vs Big Show vs Chris Jericho byłaby całkiem ciekawa ze względu na to że Jericho na pewno skorzystałby z okazji zdobycia pasa i zdradzenia Big Showa

Kingstone to pewnie przyszły main eventer WWE i taki feud z Ortonem dobrze mu zrobi a jak dla ciebie Koffi jest obleśny to pewnie jesteś jakiś młody NeoNazi :lol:

Dodam tylko że podobała mi sie akcja z rozwalaniem auta widać że Koffi oprócz dobrego poruszania sie w ringu potrafi jeszcze nawijać z mikrofonem :)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

NeoNazi bo nie lubie jakiegoś kolesia ? Zazdroszczę domysłów możesz już spokojnie pracować w superexpresie lub Fakcie :), po prostu jak dla mnie jest troszeczkę denny, a już do MVP czy Marka Henrego nic nie mam :)

Kingstone wcale nie jest dobry, przeciętne skille w ringu. Przy micu chyba nic nie umie skoro nawet Vince nie dopuszcza go do mica.

Liczę na wygraną Shawna, ale nie zdziwię się, że Cenator dłużej zostanie z pasem.

Ciekawe co z ECW, Regal nie dostanie raczej szansy (wydarzenia z ostatniego ECW).

• Reputacja:   1

Moje odczucie co do zapowiedzianych walk:

1. World Heavyweight Triple Threat Championship Match

Undertaker © vs Big Show vs Chris Jericho

Dodatkowy udział Y2J'a w tym pojedynku ma moim zdaniem zapoczątkować zapowiadany feud między nim a Takerem...

Tylko po co tam wsadzili Big Showa to nie wiem... Może pretekst do rozpadu ich Tag Teamu?

2. WWE Triple Threat Championship Match

John Cena © vs HHH vs HBK

Mam nadzieję że zabookują Shawna jako zwycięzcę tej walki gdyż nie zniósłbym przechodzenia pasa z rąk do rąk trójki Cena-Orton-HHH.... Mam także nadzieję że wygrana HBK'a skończy tą żonglerkę pasem WWE i Michaels potrzyma pas przez 3-4 PPV...

Jednak bardziej mnie ciekawi z kim Shawn jako ewentualny WWE Champion będzie feudować... Wiem że może jest to naciągane ale może mały feudzik z Tryplem i jednocześnie jego heel turn? (bo z Ceną to już gruba przesada a feud face vs face tym bardziej)

Może pretekst do rozpadu ich Tag Teamu?
Albo

kolejna walka w której jeden pomoże drugiemu.

Na BR Big Show pomógł Chrisowi, teraz jego kolej, chociaż bardzo trudno jest mi uwierzyć że Jericho w zdobyciu WHC pomoże komukolwiek innemu niż sobie.

A może zacznie się foud Big Show vs Chris Jericho :) Tylko z kim wtedy poprowadzi foud Undertaker? z CM Punk'iem?

17604122554b61f252eba43.jpg

Może pretekst do rozpadu ich Tag Teamu?
Albo

kolejna walka w której jeden pomoże drugiemu.

Na BR Big Show pomógł Chrisowi, teraz jego kolej, chociaż bardzo trudno jest mi uwierzyć że Jericho w zdobyciu WHC pomoże komukolwiek innemu niż sobie.

To napewno :twisted: Jak dla mnie narazie zapowiada się najfajniej feud Ortona z Kofim. W końcu dali mu trochę posiedzieć przy micu! :smile: Wyszło fajnie i mówię tak mimo iż nie jestem jego fanem, ale tekst na końce że morda ortona nigdy nie wyglądała lepiej jak teraz był cudny :)

Z ustęsknieniem czekam feudu Y2J z Deadmanem. Myślę, że mógłby potrwać do Wrestlemanii i poczekać na powrót Edge'a - takie moje luźne myśli :-)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

poczekajmy do jutra, zobaczymy jaką walkę o WHC zaserwuje nam WWE
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Big Show vs Undertaker vs Y2J przecież już to wiadomo. Smackdown jest nagrywany we wtorek :)

Chciałbym, żeby Y2J wygrał ten pas, no ale wiadomo, że to Undertaker zaliczy kolejny triumf.

Big Show vs Undertaker vs Y2J przecież już to wiadomo. Smackdown jest nagrywany we wtorek :)

Chciałbym, żeby Y2J wygrał ten pas, no ale wiadomo, że to Undertaker zaliczy kolejny triumf.

Niepowiedział bym ja bym stawiał na Y2J ponieważ wtedy pociągnie się ich foud prze pare kolejnych gal :P

17604122554b61f252eba43.jpg

Co do walki o WHC to mozliwe jest krotkie rozegranie feudu Chrisa z Takerem gdzie na koncu Jericho przejmuje pas i przygotowuje sie do programu z Edgem pod Wrestlemanie. Jakby nie patrzec RR juz stosunkowo nie dlugo wiec mozna patrzec perpektywicznie.

Patrząc na dwie jak do tej pory ogłoszone walki napełniam się obawą, co dalej będzie z dywizją tag temów? Mistrzowie zapewnie pokłóca się ow rywalizacji o pas wagi ciężkiej, a potencjalni, silni konkurenci rozpadaja sie po raz kolejny, równiez w wyniku rywalizacji o osobiste cele.

Hard dynasty i Cryme Tyme nie maja takiego pushu, by podnieść przynajmniej jeden pas, pozastają tylko afroamerykanie z RAW lub the Legacy, oczywiście o ile którys z nich się nie rozpadnie.

Analizując jednak poszczególne walki, to Cena powinien obronić pas, gdyż kolejna zmiana właściciela nie zrobi dobrze dla ,,prestiżu" mistrza świata federacji. Chyba że rekordzista znowu coś wypłacze u teścia. :mad: A pas wagi ciężkiej dobrze wygląda na Undertakerze, no ostatecznie może go trochę ponosić Jericho, zawsze zwarty i gotowy na robienie wielkiego show. Tylko nie BIG Show, ten pan chyba już nic osobiście nie zdobędzie w WWE.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg