Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series 2009 [Uwaga na Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Do przewidzenia było potwierdzenie walka Traditional Survivor Series Team Orton vs Team Kofi. Podoba mi się pomysł wreszcie jakiś świeży feud i sądzę, że "z tej mąki może być chleb". Kontunuacja feudu dawnych partnerów Morrisona i Miza, tutaj raczejk nie nastawiam się na jakiś dobry program pomiędzy nimi. Dwie walki o pasy mistrzowskie są sporymi niewiadomymi. Jeśli chodzi o WWE Championship myślę, że BezCenny zachowa pas. Jednak czy Taker będzie w stanie obronić tytuł i wystąpić na TLC? No nie wiem chciałbym, żeby TLC Match na następnym PPV nie był obsadzony tylko dwie osoby. Loose, walka Reya z Jericho była by hipermega w kosmos ciekawa, dobry booking to mamy walkę roku w WWE. O właśnie jeśli chodzi o Reya i Batistę, to musi się Mysterio natrudzić żeby z drewna coś wyksztusić. Ogólnie jednak karta jest całkiem niezła i z chęcią obejrzę DOBRE PPV.
  • Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

10

• michal9433

8

• Fracek

8

• Domio

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Traditional Survivor Series Match jest to walka która dla mnie będzie najbardziej interesująca. Od zawsze lubiłem ten typ walki. Sądze że wygra drużyna Kofi'ego. Po czym feud będzie ciągnięty dalej. Być może będzie to szansa na wejście Kofi'ego do ME. Jeżeli chodzi o pozostałe walki sądze że wygra Cena. Nie wiem czemu ale wydaje mi się że Taker straci pas przed TLC na rzecz Y2J i sądze że na TLC mogła by się odbyć walka Y2J z Rey'em. Myśle również że mały człowiek wygra z drewnianym człowiekiem.

Ach pomarzyć dobra rzecz (:

19355529494bc0e6f3e8556.gif

No fajnie sie zapowiada Suvivor Series, oby tylko na dobrej karcie się nie skonczyło.

Zawsze najbardziej obok Wrestlemani czekałem właśnie na SS, te walki survivor to jest to co zawsze z przyjemnością się oglada.

Plusem sa tez dobrze dobrane matche o pasy, 3-ki były świetnym pomysłem i obsadzeniaw nich obecncie 2najlepszych teamów przeciwko sobie.

Na karcie tylko słabo wygląda Batista vs Rey.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Windows

Jeszcze niecałe 2 tygodnie to gali Survivor Series, a już się nie mogę doczekać tej gali, patrząc na zafundowaną nam kartę.

I tak mamy:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12309680

World Heavyweight Champion

Triple Threat Match

The Undertaker (World Heavyweight Champion) vs Big Show vs Chris Jericho

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12276996

WWE Champion

Triple Threat Match

John Cena (WWE Champion) vs Triple H vs Shawn Michaels

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12454804

Single Match

Batista vs Rey Misterio

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468820

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

John Morisson Team vs The Miz Team

JM Team: John Morisson (Intercontinental Champion), Shelton Benjamin, Evan Bourne, Matt Hardy, Finlay

TM Team: The Miz (United States Champion), Jack Swagger, Dolph Ziggler, Drew McIntyre, Sheamus

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468586

Kofi Kingston Team vs Randy Orton Team

KK Team: Kofi Kingston, MVP, Mark Henry, Christian (ECW Champion), R-Truth

RO Team: Randy Orton, Cody Rhoeds, Ted DiBiase, William Regal, CM Punk

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12493696

Mickie Team vs Michelle Team

Mickie Team: Mickie, Eve Torres, Kelly Kelly, Melina (Divas Champion), Gail Kim.

Michelle Team: Michelle(Women's Champion), Jillian Hall, Beth Phoenix, Layla, Alicia Fox.

Karta jest dość świeża jak na WWE.

Ogólnie walki są bez większego build-upu ale mają "to coś".

Classic survivor series tag Kofi vs Orton 5 vs 5 - Fajnie że Orton wreszcie się wziął za pushowanie innych. Tutaj myśle że możemy zobaczyć face turn DiBiasiego ale sadzę że wygrana Ortona była by lepsza żeby ciągnąć ten feud.

Classic survivor series tag Miz vs Morrison - teamy są ciekawe, jedynie tak naprawde Finaly nie pasuje do reszty. Walka z dupy, praktycznie zero buildupu po Bragging Rights.

Morrison, Hardy i Evan najprawdopodobniej jako survivors.

Tista vs Rey - tu raczej na pewno nie będzie czystego finishu, dobry draw dla WWE #1.

WHC tittle - wszystko ok, tylko żeby nie chce rozbicia Jerishow ;/. Taker raczej potrzyma pas.

WWE tittle - draw #1, chociaż że jest to trochę odgrzewane - chce tutaj heel turnu jednego z nich, chociaż po RAW nie widzę dużych szans na to. Cena najprawdpodobniej zatrzyma pas, lub zgarnie go HHH po heel turnie ale na to są male szanse.

Team mickie vs team mccool - walka nie ma znaczenia ale obstawiam na strone mccool.

3 face, 2 heel i 1 draw to dośc realny wynik i tak właśnie obstawiam

Time to retire - i will join TNA.

Walka div rozczarowywująca. Dwie utalentowane zawodniczki Katie Lea i Natalya się nie załapały, w przeciwieństwie do kompletnych pomyłek jak Fox, Layla, Kelly i Eve.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

W sumie co do walki o pas WWE to dla mnie mile widziany byłby taki scenariusz: Cena broni pas na SS, potem na Raw dochodzi do rozłamu DX. HBK wygyrwa walke z Tryplem o No. 1 Contender.(niekoniecznie musi być feud pomiędzy nimi). I mamy walkę TLC między Shawnem i Jasiem. Jak wiadomo SexyBoy jest dobry w walkach typu Ladder, TLC itp. A Hunter ma lęk wysokości. Więc wolałbym zobaczyć jasia i Shawna w TLC niż jasia i trypla :D:D
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Wsadzenie do najbliższego RAW walki mistrzowie indywidualni kontra mistrzowie tag teamów kontra DX sprawił,że zaczałem fantazjowac jak mark. Czy nie stanie się tak, by w main evecie PPv walczono o pasy tag teamowe, a nie o WWE czy wagi cieżkiej?

Wiem, ciężko to sobie wyobrazić, jednak coś mi się marzy zgarnięcie pasów w jakiś sposób przez panów marketingu DX. Być może jeden tag team będzie interweniował w walce triple treat tego drugiego (plus champ oczywiście) i czy coś by z tego było?

Mam nadzieje, że writerzy coś dobrego wymyślą

A mój ulubieniec już ma team, któremu będę kibicował, choć grużyna Ortona zjada swoich przeciwników pod wzgledem sumu pushu przypadającego na 1 zawodnika, więc patrząc realnie to źli tutaj wygrają.

Drugi pojedynek zespołów wyglądałby przeciekawie, gdyby nie Matt plus brzuszek i Finlay plus laseczka, co daje mi 7 kontra 5. I dlatego prowadzeni przez Szamana powinni to wygrać :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

O jak miło że pojawiło się tyle Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match'y. Myśle że tą gale obejrzę całą z względu na te właśnie mecze najbardziej będą mnie interesowały wyniki walk Kofi'ego i Morissona ze względu na ciekawą obsade drużyn w tych walkach i możliwość ciągnięcia feudów dalej.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Oj , długo nie oglądałem WWE , ale patrząc na tą kartę zdziwiłem się tym , że Kofi tak szybko wypłynął na głębokie wody . Nie każdy w końcu feuduje z Ortonem , mam też nadzieję , że Kofi stanie się postacią bardziej wyrazistą , na ostatnich tygodniówkach Raw miał jakieś pogadanki , więc jestem dobrej myśli :) Skład Ortona wydaje się jednak dużo silniejszy i to Randy pewnie wyjdzie z tej walki zwycięsko . Ciekawie się zapowiada SS Ellimination Match pomiędzy drużyną Miza , a Morrisona . Składy zostały całkiem nieźle dobrane , w drużynie Morrisona jest trzech wrestlerów walczących typowo technicznie , ładnie dla oka , za to u Miza mamy aż trzech power wrestlerów ( bo chyba można tak nazwać Swaggera , Sheamus'a i Drew'a ) .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Sądze że, ani Takerowi ani Cenie krzywda się nie stanie i utrzymają swoje pasy. Rozpad DX i Jeri-show raczej mało prawdopodobny. To wszystko to tylko bicie piany.

Batista pewnie "zgwałci" Rey'a, a ten dostanie jakiegoś kolejnego po M. Hardy'm obrońcę.

Mam nadzieję, że Team Morrison wygra, choć ciekawsi zawodnicy są u Miza. Swagger może zrobić taki myk, jak Big Show na BR i feud o pas U.S. gotowy...

Dla mnie Kofi dostaje za szybko push. Bo pomyślcie z kim Orton wcześniej walczył i kogo prześladował - a tu taki farbowany :) Jamajczyk... No, ale przynajmniej nie ma zwykłej monotonii, gdy Orton ściskał pas...

Jeśli będą niespodzianki to gala może wyjść dobrze.

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Dla mnie Kofi dostaje za szybko push

Na wstepie oczywiście muszę zaznaczyć, że nie ejstem markiem Kofiego.... :P Może to jest duży push taki feud z main eventerem, jednak jest ciekawie. Inaczej nie wysiedzielibysmy na RAW, gdyż kipiałoby nudą jak diabli

No, ale przynajmniej nie ma zwykłej monotonii

i o to w tym chodzi. poza tym, kiedy w WWE był jakiś czarnoskóry main eventer? nie mówię, by był nim Kofi, lecz kogoś z afroamerykanów WWE co pewnien czas musi popromować

A w kwestii teamów na PPV, szkoda że nie znalazło się miejsce dla Cryme Tyme, wówczas to poczulibysmy klimat dzielni, u know what I say??

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Dla mnie Kofi dostaje za szybko push. Bo pomyślcie z kim Orton wcześniej walczył i kogo prześladował - a tu taki farbowany :) Jamajczyk... No, ale przynajmniej nie ma zwykłej monotonii, gdy Orton ściskał pas...

Ten "farbowany Jamajczyk" bije na głowę popularnością innych midcardowych face'ów jak Evan, MVP i Henry. Orton w main eventach się nie sprawdził i chcieli mu dać trochę odpoczynku. Trzej najwięksi babyface'owie są w tej chwili zajęci sobą. W takiej sytuacji Ortonowi dostał się ktoś, kto wzbudza największy cheer zaraz po wspomnianej trójce. Ba, Kofi zbiera nawet tzw entrance pop, coś, co jest zarezerwowane właściwie tylko dla tych najbardziej uwielbianych. MVP, Henry i Bourne mogą co najwyżej pomarzyć o takim wsparciu publiki.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mnie cieszy odsunięcie Ortona od pasa, może choć na chwilę przestaną go bookować na uciekającą z ringu przy każdej okazji ciotę i dołożą mu coś do movesetu.

A co do PPV, to zapowiada się świetnie. Nowe składy przy walkach o pas, fajne elimination tagi. Czego chcieć więcej? :D

6427638215a28716991f4b.jpg

WHC: Zapowiada się ciekawa pojedynek, mimo uczestnictwa Showa w tej walce. Obstawiam wygraną Takera ;)

WWE: Tutaj również zapowiada się ciekawa walka. Raczej wygra tutaj Cena i na następnym PPV może zobaczymy TLC Match między HBK'em i Ceną ;)

Batista i Rey: Ta walka zapowiada się najgorzej, ponieważ wątpię, że Rey wykrzesi coś z koksa...

Team Miz i Team Morrison: Młode i dobrze zapowiadające się Heele, a z drugiej strony trzy talenty(mam na myśli Bernjamina, Bourne'a i Morrison). Mam pytanie co robia w tej walce Hardy i dziaduszek Finlay !? Gdyby nie ci dwaj moglibyśmy zobaczyć naprawdę jedną z lepszych walk roku... Chociaż i tak pewnie będzie to najlepsza walka gali...

Team Kofi i Team Orton: Tutaj powinna wygrać drużyna Ortona... Tutaj również może być dobra walka, ale sobie z niej dużo nie obiecuje...

Team James i Team McCool: Divy...Brak Natalyi to minus, ale po Gail, Melinie czy Beth możemy się spodziewać dobrej walki jak na divy.

Ogólnie zapowiada sie ciekawe PPV, które z chęcią obejrzę ;)

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----