Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Survivor Series 2009 [Uwaga na Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jestesmy juz po gali Bragging Rights a więc czas na następne PPV - Survivor Series.

http://img194.yfrog.com/i/200pxsurvivorseries2009.jpg

Oto Niepełna Lista Walk:

WWE Champion

John Cena© vs Shawn Michaels vs Triple H

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12276996

World Heavyweight Champion

The Undertaker© vs The Big Show vs Chris Jericho

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12309680

Signles Match

Batista vs Rey Mysterio

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12454804

Team Morrison vs Team The Miz (John Morrison & Shelton Benjamin & Matt Hardy & Finlay & Evan Bourne vs The Miz & Jack Swagger & Drew McIntyre & Sheamus & Dolph Zigler)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468820

Team Kofi vs Team Orton (Kofi Kinston & M.V.P & Mark Henry & Christian & R-Truth vs Randy Orton & Cody Rhodes & Ted Dibiase & CM Punk & Wiliam Regal

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12468586

Team Mickie James vs Team Michelle McCool (Mickie James & Eve Torres & Melina & Kelly Kelly & Gail Kim vs Michelle McCool & Beth Phoenix & Layla & Alicia Fox & Jilian Haal)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12493696

Edytowane przez Weed
  • Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

10

• michal9433

8

• Fracek

8

• Bonkol

6

Top użytkownicy w tym temacie

walka o WHC jeszcze nie zapowiedziana, tylko WWE title match w którym liczę na wygraną SexyBoy'a :)
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Ja równiez chciałbym by HBK wygrał, bo ostatnimi czasy mam już dosyć drewnianego Jasia i Trypla :???:

20103022104eca8cb17c635.jpg

chciałbym wygranej HBK bo to by odświeżyło scenę Mian Iventerów na RAW

dojdzie prawdopodobnie walka Randiego z Kofim

michel000 skąd wiesz, że odbędzie walka o WHC między Deadmanem i Showem

Trochę z dupy ten mecz o pas WWE.

Mam nadzieje że do czasu PPV coś się tam pozmienia, jeśli nie to oby Janusz zatrzymał pas bo niedługo będzie on zmieniał właścicieli jak kiedyś Hardcore Title.

Nie ukrywam że HBK z pasem zobaczyłbym niesłychanie chętnie, ale to jest kurde najważniejszy pas federacji a, zmienił właściciela na 3 ostatnich PPV czyli coś jest nie tak.

Co do "przewidywań" to możemy być raczej pewni meczu Reya z Pinokiem na sterydach.

michel000 skąd wiesz, że odbędzie walka o WHC między Deadmanem i Showem

Z tego co zrozumiałem, to Big Show w swoim speechu powiedział Jericho, że rozmawiał z Longiem i w nagrodę za "pomoc" drużynie SmackDown został #1 Contender do WHC i na Survivor Series zmierzy się z Undertakerem... lecz pewnie na Smacku kogoś jeszcze do tej walki dodadzą.

12501231434d3da85730ba0.png

• Styl:  Jasny

Mam nadzieje że do czasu PPV coś się tam pozmienia, jeśli nie to oby Janusz zatrzymał pas bo niedługo będzie on zmieniał właścicieli jak kiedyś Hardcore Title.

No i dobrze, że z dupy. Powiało troszeczkę świeżością, ponieważ pojawił się tam Shawn Michaels i liczę, że to właśnie on zdobędzie pas. Cena najprawdopodobniej straci pas na SS, bo chyba znów się do jakiegoś filmu wkręcił.

Jak dla mnie to nie trzeba jakiegoś konkretnego wprowadzenia jeśli pojawia się jakaś nowa osóbka która już od dawna nie walczyła o pas.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Spodziewłem się takiego obrotu sprawy. Na SS będe kibicował Johnowi. Nie chce kolejnej zmiany posiadacza to już totalnie obniży wartość pasa WWE, która spadła po ostatnich jajcach i wymianach na lini Orton-Cena-Orton-Cena. Survivor Series. Licze oczywiście na rozpad DX które totalnie mi się przejadło.

Walka o pas WHC. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy

lecz pewnie na Smacku kogoś jeszcze do tej walki dodadzą.

Też mi się tak wydaje, najlepszym kandydatem CM PUNK, choć mam wrażenie, że WWE chce go powoli odstawić z Main Eventów tak jak kiedyś, obym się mylił, bo Punk to zajebisty gość

Tak przeczytałem że The Undertaker zmierzy się z Big Show'em o WHC na Survivor Series możliwe żę na którymś SD Odbędzie się walka #1 Contender Match, możliwe żę to będzie Batista vs Big Show lub CM Punk vs Big Show. :D

No i dobrze, że z dupy. Powiało troszeczkę świeżością, ponieważ pojawił się tam Shawn Michaels i liczę, że to właśnie on zdobędzie pas. Cena najprawdopodobniej straci pas na SS, bo chyba znów się do jakiegoś filmu wkręcił.

Jak dla mnie to nie trzeba jakiegoś konkretnego wprowadzenia jeśli pojawia się jakaś nowa osóbka która już od dawna nie walczyła o pas.

Jaka świeżość dawanie pasa HBK nazywasz świeżością gdyby Shwan miał z 20pare lat może można to by było nazwać świeżym zjawiskiem . Lubie HBK dawanie pasa wweC jego osobie jak dla mnie powinno być bliskie kiedy by odchodził na emeryturę a mi sie wydaję że ostatnio pisano że HBK jeszcze 3-4 lata powalczy .

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Walka o WHC to dla mnie największa porażka!! Coś mi się wydaje że to będzie długa i nudna walka :/ Wcale walka o WWE nie jest lepsza. Wydaje mi się że tutaj wygra ktoś z DX i rozpocznie się foud HBK vs Triple H tylko po co wtedy reaktywacja DX? ;)

17604122554b61f252eba43.jpg

Ciekawe co wymyślą z pasem IC. Morrison przegrał z Mizem i co dalej?

Znowu Morrison vs Dolph?

Co do WHC to Big Show został pretendentem, co ogłosił na RAW, jednak myślę, że dodadzą do tej walki jeszcze kogoś.

Nasz rudy wojownik przeszedł na RAW, może jakiś title shot dostanie?

Za wcześnie na snucie o walkach :/

• Styl:  Jasny

Jaka świeżość dawanie pasa HBK nazywasz świeżością gdyby Shwan miał z 20pare lat może można to by było nazwać świeżym zjawiskiem . Lubie HBK dawanie pasa wweC jego osobie jak dla mnie powinno być bliskie kiedy by odchodził na emeryturę a mi sie wydaję że ostatnio pisano że HBK jeszcze 3-4 lata powalczy .

Ja to osobiście bym dał pas Cenie kiedy by odchodził na emeryturę. I co to za logika :?. Wolałbym powiew świeżości a nie Cena>Triple>Cena>Triple chodzi mi o posiadaczy pasa WWE jak i walki o ten pas, a o Ortonie już nie mówię, bo on się z pasem już długo ponosił... Shawn w obecnej chwili o wiele bardziej zasługuje na pas niż Cena/Triple . Chyba nie zrozumiałeś mnie ze "świeżością". Chodzi mi o osobę która już od dawna nie miała pasa na ramieniu. Nie sądzę, że Cena zatrzyma pas na SS.

7894118684ede4cf290d46.jpg

Znalazłem nowe info ponoć na Survior Series o WHC ma się odbyć walka :

The Undertaker© vs Big Show vs Chris Jericho

Nie chce mi się wierzyć, żeby WWE odgrzało nam kotleta sprzed dokładnie roku w postaci Taker vs Big Show. Wolałbym już pojedynek Takera z Batistą, bo im przynajmniej walki wychodziły co najmniej dobrze, co klockowi zdarza się bardzo rzadko.

Co do walki Cena vs HBK vs Triple H, to mi się podoba ten skład. Wszyscy trzej zawodnicy dobrze sie nawzajem rozumieją w ringu, więc liczę, że walka będzie bardzo dobra.

Z drugiej strony jestem jednak zawiedziony, bo miałem nadzieję, że WWE przygotuje nam walki eliminacyjne z Main Eventerami, a na to się, jak widać, nie zanosi. Szkoda, bo mimo, że nie mielibyśmy walk o najważniejsze pasy, to zawsze jest to jakaś atrakcja, którą kiedyś można było oglądać tylko raz do roku, teraz praktycznie się już to nie zdarza.