Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu Smackdown na 23/10/2009r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SmackDown

Matt Hardy, R-Truth, The Hart Dynasty, & Finlay b. Drew McIntyre, Eric Escobar, JTG & Dolph Ziggler. Zwycięzcy wystąpią zamiast swoich przeciwników na Bragging Rights.

TEAM SMACKDOWN(Chris Jericho, Kane, Matt Hardy, R-Truth, The Hart Dynasty, Finlay)

WWE Intercontinental Champion John Morrison b. Mike Knox.

Batista & Rey Mysterio b. Kane & Chris Jericho

Mickie James b. Layla

World Heavyweight Champion The Undertaker b. CM Punk in a Submission Match

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ehh tak więc nie dali szansy nowicjuszom, ale przynajmniej Hart Dynasty zastąpiło CT :D Jesssu Matt Hardy What a hell is he doing here? to drewno nie nadaje się do tej siódemki Team SD! Finlay - stary dziadziuś koniczynka znowu wrypał się ze swoją magiczną pałką tam gdzie nie trzeba. Do R-Trutha nic nie mam ale ciekawie by było gdyby wrzucili go do jednego teamu z McIntyre'm :P
Opublikowano
ehhh, szkoda, ze Zigglera nie ma w teamie wolałbym go zamiast Finlaya lub Hardy'ego
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Opublikowano
Zmiana składu według mnie na + . Szkoda tylko Zigllera. No ale tak czy inaczej uważam, że Team RAW zwycięży na Bragging Rights.
Opublikowano
Szkoda jeszcze JTG bo on ma umiejętności i mógłby się dobrze zareprezentować, ale cóż :grin: , a Finlay tam niepotrzebny
Opublikowano

Całe zamieszanie z tymi roszadami w składzie Teamu SmackDown to dla mnie chora sytuacja... Bo po jaki sens przeprowadzali tydzień temu mecze kwalifikacyjne, jak po tygodniu znów zmieniają skład?

Po co to było? Dla wypromowania Escobara i McKintyre'a?

Dla dodania smaczku? Po co dawać Finlaya kosztem Zigglera?!

Totalny bezsens...

Opublikowano

to było do przewidzenia po podobnym meczu na RAW, skoro tam nikt się nie zmienił to na SD! musiało to nastąpić :D

Jaki to ma sens?Jakiś pewnie ma, przekonamy się w niedziele.

Myślę że ten mecz nas zaskoczy i będzie w czołówce na BR.

Opublikowano
Z tego co wywnioskowałem z RAW to zamiana miała dotyczyć tylko osoby pokonanej i tej, która pokonała. Zresztą na SD! w teamie mającym reprezentować roster walczyło mniej osób i Shad tak z dupy miałby stracić miejsce w składzie? Jeśli tak to jest, to faktycznie porażka.