Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nie chodziło mi o zdobycie mistrzostwa przez Khaliego czy Batistę, a pojedynek z udziałem jednego z tych panów trwający 60 min. I to by była tragedia.
  • Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Walka o pas WWE:

Jak dla mnie lepszy juz by był "hardcore" match (chociaż wiadomo jak on wygląda w WWE) albo jakieś TLC ale nie Iron Man Match, ogladać przez 60 min. "Bezcennego Jaśka" ( jak to wczoraj Supron okreslil :twisted: ) i Ortona :zygi: . Ta walke napewno objerze, na zdjeciach na wwe.com.

WHC:

Myśle, że po to jest Fatal 4 Way, żeby Taker mógł zachować pas, lub nie musiał jobbować Punkowi, bo nie sadze zeby koksiarz dostał z dupy pas, a Mysterio jest po zawieszeniu, więc WWE powinno być konsekwentne i nie dawać pasa Reyowi, który nie pasuje jako mistrz wagi ciężkiej :D

tyle na razie, czekam na następne walki.

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

• Urządzenie:  Windows

Jakoś dziwnie mi to wygląda niby walki między brandami a tutaj w karcie nic ciekawego pod tym względem:

Cena vs Orton-> Raw

Undertaker vs Rey vs CM Punk vs Batista-> SmackDown!

Jedyna zapowiedziana jak na razie walka pomiędzy brandami to SD vs Raw Tag Team Match

Szczerze, to słysząc zapowiedź takiej gali (która nota bene jest dobrym pomysłem, jeżeli ktoś ma na to pomysł) spodziewałem się nie tyle walk o pasy (bo to serwują nam co galę), a raczej pojedynków między zawodnikami SD i Raw, może jakiś Battle Royal, może właśnie jakiś Tag Team Match, może jakiś mini Draft no i rozbicie w końcu tego między brandowego tag teamu (Y2J/BS) w walce (np. Rey/Batista vs HBK/HHH vs Y2J/BS-> podaję tylko przykład) o UTTC

Walka o pas WWE:

Jak dla mnie lepszy juz by był "hardcore" match (chociaż wiadomo jak on wygląda w WWE) albo jakieś TLC ale nie Iron Man Match, ogladać przez 60 min. "Bezcennego Jaśka" ( jak to wczoraj Supron okreslil :twisted: ) i Ortona :zygi: . Ta walke napewno objerze, na zdjeciach na wwe.com.

WHC:

Myśle, że po to jest Fatal 4 Way, żeby Taker mógł zachować pas, lub nie musiał jobbować Punkowi, bo nie sadze zeby koksiarz dostał z dupy pas, a Mysterio jest po zawieszeniu, więc WWE powinno być konsekwentne i nie dawać pasa Reyowi, który nie pasuje jako mistrz wagi ciężkiej :D

tyle na razie, czekam na następne walki.

ta dla Reya powinni zmienić nazwę tego pasa :lol:

co do WWE Championship Match to się z tobą zgadzam, ale czy nie lepiej ich po prostu związać i gdzieś ukryć :twisted: wtedy na pewno znalazłoby się miejsce w ME dla Bourna, Swaggera i (nie wiem kogo morze Miz) :neutral:

(nie wiem kogo morze Miz)

arghh!! Już piszcie głupoty, ale przynajmniej poprawnie!;/

Co do gali. Śmierdzi cała ta sytuacja. Jak na WWE strasznie mało zapowiedzi, walki miały być międzybrandowe a tu jakoś niebardzo z tym. Sądzę, że raczej tak to nie zostanie. Jeśli tak będzie do końca to Vince niezłego fail'a zaliczy^^

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

B4K4, wg. mnie tu chodzi bardziej nie o walki między brandowe (bo szykuje nam się chyba tylko jedna) ale bardziej na wypromowanie gry SmackDown! vs RAW 2010.. Nie odkryje Ameryki twierdząc, Logo gali bardzo przypomina logo gry, a data wydania co roku przypada, mniej więcej październik/listopad...

Jak dla mnie mogli zostać przy starej wersji tego PPV czyli, Cyber Sunday... było przynajmniej więcej niewiadomych przez co( wg. mnie ) dobrze oglądało się tą gale. (wiele osób narzekało, że to wielka klapa, ale starczyłoby samo głosowanie na wwe.com, a nie ździeranie kasy poprzez wysyłanie sms-ów...)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Po lekturze wczorajszego Raw mogę stwierdzić, że zrobiły się nam ciekawe ciekawostki :D

Walka SD! vs Raw to będzie 7 vs 7 Tag Team Match. Kapitanem Raw jest DX, a w sumie The Game, a kapitanem SD!- Y2J. Skład Raw wygląda następująco:

The Game, HBK Shawn Michaels (bez kwalifikacji)

Big Show (pokonał Chrisa Jericho- czyżby koniec UTTC?)

Cody Rhodes (pokonal w Triple Threat Matchu Johna Cenę i Teda DiBiase pinując Teda)

Jack Swagger (pokonał MVP)

Kofi Kingston (pokonał Evana Bourna)

wolne miejsce (dla zwycięzcy walki: Mark Henry vs Chris Masters na Superstar) (edit po pomyłce)

Czyżbyśmy byli świadkami odejścia Legacy od Randiego, albo to zabiego tylko na galę?

Doszła jeszcze jedna ciekawa walka, a mianowcie:

Intercontinental Chamipon John Morisson vs United States Champion The Miz

Chyba naprawdę szykują się na odejście Johna Ceny z Raw, gdyż na przyszłą galę, której gościem będzie Snoop Dogg, zapowiedziano walkę:

The Game vs John Cena

Edytowane przez Vercyn

• Reputacja:   1

Hah jednak przewidziałem walkę Miza z Morrisonem :] Co prawda walka 7-Man Tag Team Match nie jest jeszcze kompletna ale zapowiada się baaardzo ciekawie VercynGetorix, jeśli tak to ta walkę tą wygrałby Trypel, Cena odszedłby do SD!, a w Iron Man Matchu wygrał i zabrał pas WWE Championship na piątkowe wieczory :P Jest to mozliwe ale co się stanie w takim razie z WHC? WArto dodać jeszcze powrót Meliny na RAW i zdobycie przez niej pasa Divas.

WArto dodać jeszcze powrót Meliny na RAW i zdobycie przez niej pasa Divas.
to prawde ale segmenty z udziałem Div przewijam i widziałem tylko jak Melina wpadła i pozamiatała :)

Jestem ciekawy jak rozwiną się następujące sytuację:

Legacy vs Randy Orton-> z początku po walce Triple Threat Match myślałem, że dojdzie bitwy w łonie Legacy, ale teraz widzę, że chyba CT obróci Legacy przeciwko Ortonowi, skoro Ted go spinował, a może jakiś face turn teamu albo któregoś zawodnika?

Y2J vs Big Show-> czyżby zapowiadał się koniec UTTC i jakaś walka o pas na następnym Raw albo SmackDown!? Paul był wkurzony na Chrisa za tą jego gadkę o tym kto przewodzi w teamie :twisted: tylko ciekawi mnie jak rozwiążą sprawę pasów w wypadku feudu między tymi zawodnikami

czyżby szykowały się jakieś przetasowania w Raw i SD!

Swoją drogą Ted miał zajebistą pizdę na lewym oku :twisted: w zeszłym tygodniu miał zapewne większą i dlatego nie było go nawet w segmencie

• Reputacja:   1

WArto dodać jeszcze powrót Meliny na RAW i zdobycie przez niej pasa Divas.

WTF? Musi być ku temu jakiś głębszy powód. Obstawiam jedną z tych sytuacji:

1. Wielki Dave zaczął się do niej dobierać i poprosiła o przeniesienie pod groźbą pozwania Batka o napastowanie.

2. Zaczęła demoralizować Johna M, który słynie z pogodnego i przyjaznego usposobienia, w przeciwieństwie do szalonej Meliny (ach te latynoski <3) :lol:

3. Bookerzy mają już dość kiksów Mickie, które zdarzały się zbyt często i mogły kosztować inne divy zdrowie. A Melina jest znacznie bardziej over z fanami niż Gail Kim.

Swoją drogą, chyba obejrzę to RAW na you tube bo z tego co piszecie to może być najlepsze show spod czerwonego znaku od baaardzo długiego czasu.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   396
  • Styl:  Jasny

Świetny pomysł, by w końcu skonfrontować 2 byłych tag partnerów (Miz i Morrison). Myślę, że John mocno podciągnie w ringu Miz'a a sama walka będzie opowiadała pewną historię i obaj wrestlerzy będą usiłowali sobie nawzajem udowodnić, który był mocniejszym filarem ich tag teamu. Od dawna czekałem na to starcie. Szkoda tylko, że tak mało czau zostało żeby przeprowadzić pomiędzy Miz'em i Morrisonem porządny feud.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Szczerze mówiąc myslę że będzie tak :

Cena dostaje od The Game'a na BP wygrywa pas, zabiera go na smackdown. Wtedy albo na BP wraca jeszcze EDGE który rozpieprza The Undertaker'a i zaczynają feud. Edge ogłasza że wrócił na RAW, Taker idzie za nim a na SD Mamy WWE, i feud pomiędzy ANimalem i 619 ;)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Powrót Edge'a w zaledwie 4 czy 5 miesięcy od doznania kontuzji jest po prostu nierealny. Poza tym wiązałoby się ze sporym ryzykiem dla wrestlera, więc ten temat raczej bym odłożył na późniejszy czas. A poza tym...Po co kolejny feud Takera z Edge'm?

Generalnie podoba mi się koncept tej gali. Mam obawy co do walki Iron Man, ale ostatnie starcia zawodników były, jak na nich, naprawdę dobrze opowiedziane i liczę tutaj na niezłą dramaturgię pojedynku i, najlepiej, porażkę Ceny.

Ted DiBiase nie wystąpi w teamie Raw, bo to Cody wygrał Triple Threat Match. 7 zawodnikiem tej drużyny będzie zwycięzca walki Mark Henry vs Chris Masters, która zostanie wyemitowana na Superstars (tak przynajmniej podają zagraniczne serwisy).

Interesująco zapowiada się Miz vs Morrison, szkoda, że stawką nie jest pas, bo znacznie bardziej podniosłoby to emocje. Jednak mimo to, nie można narzekać.

Najbardziej jednak czekam na walkę o WHC. Świetny skład, nawet obecność Batisty mi nie przeszkadza, bo akurat z Takerem potrafili zawsze stworzyć bardzo dobre walki. Do tego dochodzą Punk i Rey, więc o poziom nie trzeba się martwić. Oby tylko WWE nie zaserwowało nam kolejnego zmarnowanego potencjału trwającego 10 minut z czterema zawodnikami...

Raw było naprawdę solidnym show, co prawda krótkie i słabe walki nam zaserwowano, ale dużo się zdarzyło. Oby tak dalej.

Ted DiBiase nie wystąpi w teamie Raw, bo to Cody wygrał Triple Threat Match. 7 zawodnikiem tej drużyny będzie zwycięzca walki Mark Henry vs Chris Masters, która zostanie wyemitowana na Superstars (tak przynajmniej podają zagraniczne serwisy).

Shit a wydawało mi się, że właśnie dlatego Ted walczył w tag team matchu i spinował swojego mentora ;) ale jak teraz spojrzałem na stronkę WWE (bo wcześniej nie miałem zbytnio czasu) to widzę właśnie, że jest jeszcze jedno miejsce w Tag Teamie Raw.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12055708

ciekawe kto wystąpi u Chrisa. Być może będzie to wyglądało tak:

Chris Jericho

Shad Gaspard

JTG

Dolph Ziggler (edit z powodu pomyłki)

Kane

Finley

Drew McInytre

sądzę, że na zapleczu do tej walki zostaje jeszcze R-Truth (walka eliminacyjna z Drew), podobnie Tyson Kidd i David Hart Smith (eliminiacje z Cryme Tyme) i Matt Hardy (w eliminacjach z Kanem). oczywiście to są tylko moje przypuszczenia, a bardziej nadzieje :) chociaż takich pojedynków można się spodziewać po toczących się feudach na SD!. Pamiętajmy że z walki odpada John Morisson, CM Punk, The Undertaker, Batista i Rey Mysterio.

A co do uzupełnienia teamu Raw: to mamy 3 faceów i 3 heeli więc moim skromnym zdaniem będzie to World Strongest Man

Cena dostaje od The Game'a na BP wygrywa pas, zabiera go na smackdown.

Z tego co pamiętam to odchodzi z Raw tylko i wyłącznie w wyniku porażki. Więc jeżeli ma "zabrać pas", to znaczy dla mnie tyle że wygra, a to jest równoznaczne z tym, że zostaje na Raw. A i stosuje kolego przecinki zgodnie z sensem zdania, bo łatwo go zgubić.

Wtedy albo na BP wraca jeszcze EDGE który rozpieprza The Undertaker'a i zaczynają feud. Edge ogłasza że wrócił na RAW, Taker idzie za nim

Taki scenariusz jest raczej mało prawdopodobny. Jaki cel byłby w powrocie Takera na SD! żeby zaraz z pasem przejść na Raw (albo stracić pas na rzecz zawodnika, która walczy pierwszą walkę po kontuzji :? i lecieć za nim do czerwonego brandu)

na SD Mamy WWE, i feud pomiędzy ANimalem i 619

Tak oczywiście masz 3 faceów: Cena, Batista, Rey Mysterio i oni mają walczyć o pas WWE? z kim? wtedy, ktoś z nich musiałby przejść heelturn, a co w czasie tego feudu Animala i Reya o pas robiłby Cena? walczył o IC?

Edytowane przez Vercyn

ciekawe kto wystąpi u Chrisa. Być może będzie to wyglądało tak:

Chris Jericho

Shad Gaspard

JTG

Jack Swagger

Kane

Finley

Drew McInytre

Chyba Jack Swagger jednak nie bo jest w teamie z RAW.