Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  2. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  3. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-Raven- napisał/a:

Ale my chyba mówimy tu o WWE a nie o TNA.

Nie zaznaczałeś tego w wypowiedzi. Piszesz, że nie ma możliwości remisu w Iron Man, ja obaliłem tą tezę

To chyba logiczne, że skoro "rozmawiamy" w temacie dotyczącym nadchodzącego PPV spod zanku WWE, to rozważamy opcje dopuszczalne w TEJ federacji. Nie sądziłem, że takie oczywiste oczywistości trzeba jeszcze uściślać.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 212
  • Wyświetleń 54,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

OK, od dzisiaj będę wiedział, że "iron man match" to iron man w WWE, a "iron man match" to iron man w TNA. W mojej ocenie kwestia "W iron man nie ma możliwości remisu" dotyczyła ogółu. Rozumiem, jakbyś napisał "w WWE nie możliwości remisu w iron man" (co z resztą jest nieprawdą, o czym później), ale trudno - widocznie mam słabo wyćwiczoną logikę.

Przy okazji zauważ, że jednak w WWE zdarzył się remis w iron man - HBK vs Angle na Raw Homecoming w 2005 roku. Co oznacza, że w WWE remis w tym gimmick matchu jest dopuszczalny (specjalnie znalazłem filmik i upewniłem się, że rzeczywiście ostateczny wynik to 2 - 2)

Opublikowano

Spoko - po prostu jeżeli rozmawia się w luźnych tematach, to dyskusja dotyczy wrestlingu jako takiego. Jeżeli natomiast rozmowa jest w temacie odnośnie konkretnego PPV w konkretnej federacji, to można z dużą dozą prawdopodobieństwa założyć, że wszystkie twierdzenia dotyczą tejże federacji :D

Co do walki o której piszesz, to fakt - zakończyła się remisem (na koniec HBK wziął mikrofon i zarządał dogrywki na zasadach "nagłej śmierci" a Kurt spierdolił do szatni :D ), ale była to walka na gali a nie PPV, nie była o pas i trwała "zaledwie" 30 minut (klasyczny Iron Man Match to 60 minut). Na WWF/WWE PPV's nigdy tego typu pojedynek nie zakończył się remisem (a co za tym idzie - nierozstrzygnięciem).

Nie zmienia to jednak faktu, że masz rację - teoretycznie możliwy jest remis w tego typu walce nawet w WWE.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Opublikowano

Ktoś pisał, że Cena miałby przegrać Ironman match i przejść do Smackdown by dostać heelturn.

Według mnie będzie zupełnie odwrotnie - Cena zostanie na RAW, a kto wie, może skoro facem ma być DiBiase, to może przyłączy się on do Ceny i razem będą mieli Tag Team o nazwie Marines :D czy jakoś tak.

Tym bardziej, że WWE będzie chciało wypromować "The Marine 2".

Dodanie walki o pas WHC sprawie u mnie mieszane uczucia - z jednej strony Rey i Batista dostają title shota znikąd, ale cóż, dzięki temu walka może być ciekawa. No i pewnie zostanie zabookowana tak, aby Undertaker się nie przemęczył :roll:

No i wydaje się być pewne, że ujrzymy również DX vs Jerishow.

Opublikowano
Dodanie walki o pas WHC sprawie u mnie mieszane uczucia - z jednej strony Rey i Batista dostają title shota znikąd, ale cóż, dzięki temu walka może być ciekawa. No i pewnie zostanie zabookowana tak, aby Undertaker się nie przemęczył

Wg mnie, dorzucono do walki Batistę i Reya po to, żeby Grabarz nie musiał jobować a Punk odzyskał tytuł (dostał już dostatecznie po łapkach za swoje "przewinienie").

Opublikowano
Ktoś pisał, że Cena miałby przegrać Ironman match i przejść do Smackdown by dostać heelturn.

Według mnie będzie zupełnie odwrotnie - Cena zostanie na RAW, a kto wie, może skoro facem ma być DiBiase, to może przyłączy się on do Ceny i razem będą mieli Tag Team o nazwie Marines :D czy jakoś tak.

Tym bardziej, że WWE będzie chciało wypromować "The M

Dobre dobre takie coś chciałbym zobaczyć :grin:

Rozpad Legacy albo powrót jakiejś gwiazdy odratował by RAW bo SD jest ostatnio ciekawsze , wracając do gali jak dla mnie nie ma na niej żadnych fajnych feudów najlepsze jakie ostatnio były na WWE do Vickie Gerero i Edge vs Undertaker :)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem mogli by zrobić tak:

Bo Bragging Rights to gala SD vs RAW,więc takie walki:

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

The Undertaker (Champion Smackdown) vs John Cena (1# Contender do pasa WWE czyli najważniejszego pasa z RAW)

WWE CHAMPIONSHIP

Randy Orton (Champion RAW) vs CM Punk (1#Contender do pasa WHC czyli najważniejszego pasa ze Smackdown)

I tak dalej.

Tylko że są Zunifikowane pasy to na RAW odbyła by się walka do 1#Contender do pasów.

6051651874bda81af7d2c2.gif

Opublikowano

Doszła walka o HWC

Rey Misterio&Cm punk&The Undertaker&Batista

Opublikowano
  • Autor
http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12022650
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Opublikowano
Mi się podoba walka o WHC. Tylko żeby WWE tego nie zepsuło. Wiem że Taker i tak utrzyma pas. Co do Cena vs Orton to by mógł się skączyć ten foud :)

17604122554b61f252eba43.jpg

Opublikowano
Taker raczej wygra chyba, że będą sobie oddawać pas co gale PPV.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Opublikowano
A jak wiemy to jest coraz bardziej modne w WWE.Ogółem fatal 4 way się prezentuje fajnie.Miejmy nadzieję że będzie warta uwagi.Co do Ceny to myślę że w końcu zakończy ten feud z Ortonem i znów zdobędzie pas WWE.
Opublikowano
Ja myśle że tą walką zacznie się feud Batisty i Mysterio ,mysterioe wykona 619 a gdy będzie chciał wykonać West Coast Pop Batista skontruje na Powerbomb potem Taker przerwie pin na Mysterio wykona Chokeslam na Batiscie i bedzie po walce :P A Punk gdzies za ringiem bedzie sie zwijał z bólu :grin:
Opublikowano
Ja myśle że tą walką zacznie się feud Batisty i Mysterio ,mysterioe wykona 619 a gdy będzie chciał wykonać West Coast Pop Batista skontruje na Powerbomb potem Taker przerwie pin na Mysterio wykona Chokeslam na Batiscie i bedzie po walce :P A Punk gdzies za ringiem bedzie sie zwijał z bólu :grin:

Co wykona :shock: :D :lol: przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, bo ja nie rozumiem nic z tego :P, a nie sądze, żeby Mysteriusz zastosował tą akcje na dużo większym Batiście :P

EDIT: przeczytałem to jeszcze kilka razy i wreszcie się skapłem ock, na przyszłość używaj znaków interpunkcyjnych, to napewno pomoże

Walka się zapowiada dobrze, a dodanie Rey'a i Batisty, jest chyba po to, żeby Taker mniej pokazał się w walce, a mógł utrzymać pas (mniejsze pokazanie się = mniejsze obciążenie schorowanych kolan Takera)...

Tak na marginesie, ostatnie SD! było BARDZO dobre (względem kilku ostatnich tygodni) i licze na to, że będzie takich gal jak najwięcej....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano

Myśle że kolega askaban zapomniał umiejscowić przecinków, a zdanie miało wyglądać tak :

Taker przerwie pin na Mysterio, wykona Chokeslam na Batiscie.

Więc nie ujrzymy nadnaturalnych mocy Reya :D

Co do dodania Reya i Drewnisty do walki, to uważam tak jak poprzednicy - to oni z Punkiem odwalą najwięcej roboty, a Taker wykorzysta okazje do ostatecznego ataku by obronic pas WHC przy możliwie najmniejszym wysiłku.

20502835285345d49c46e75.jpg