Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

-Raven- napisał/a:

Ale my chyba mówimy tu o WWE a nie o TNA.

Nie zaznaczałeś tego w wypowiedzi. Piszesz, że nie ma możliwości remisu w Iron Man, ja obaliłem tą tezę

To chyba logiczne, że skoro "rozmawiamy" w temacie dotyczącym nadchodzącego PPV spod zanku WWE, to rozważamy opcje dopuszczalne w TEJ federacji. Nie sądziłem, że takie oczywiste oczywistości trzeba jeszcze uściślać.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

OK, od dzisiaj będę wiedział, że "iron man match" to iron man w WWE, a "iron man match" to iron man w TNA. W mojej ocenie kwestia "W iron man nie ma możliwości remisu" dotyczyła ogółu. Rozumiem, jakbyś napisał "w WWE nie możliwości remisu w iron man" (co z resztą jest nieprawdą, o czym później), ale trudno - widocznie mam słabo wyćwiczoną logikę.

Przy okazji zauważ, że jednak w WWE zdarzył się remis w iron man - HBK vs Angle na Raw Homecoming w 2005 roku. Co oznacza, że w WWE remis w tym gimmick matchu jest dopuszczalny (specjalnie znalazłem filmik i upewniłem się, że rzeczywiście ostateczny wynik to 2 - 2)

Spoko - po prostu jeżeli rozmawia się w luźnych tematach, to dyskusja dotyczy wrestlingu jako takiego. Jeżeli natomiast rozmowa jest w temacie odnośnie konkretnego PPV w konkretnej federacji, to można z dużą dozą prawdopodobieństwa założyć, że wszystkie twierdzenia dotyczą tejże federacji :D

Co do walki o której piszesz, to fakt - zakończyła się remisem (na koniec HBK wziął mikrofon i zarządał dogrywki na zasadach "nagłej śmierci" a Kurt spierdolił do szatni :D ), ale była to walka na gali a nie PPV, nie była o pas i trwała "zaledwie" 30 minut (klasyczny Iron Man Match to 60 minut). Na WWF/WWE PPV's nigdy tego typu pojedynek nie zakończył się remisem (a co za tym idzie - nierozstrzygnięciem).

Nie zmienia to jednak faktu, że masz rację - teoretycznie możliwy jest remis w tego typu walce nawet w WWE.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   3

Ktoś pisał, że Cena miałby przegrać Ironman match i przejść do Smackdown by dostać heelturn.

Według mnie będzie zupełnie odwrotnie - Cena zostanie na RAW, a kto wie, może skoro facem ma być DiBiase, to może przyłączy się on do Ceny i razem będą mieli Tag Team o nazwie Marines :D czy jakoś tak.

Tym bardziej, że WWE będzie chciało wypromować "The Marine 2".

Dodanie walki o pas WHC sprawie u mnie mieszane uczucia - z jednej strony Rey i Batista dostają title shota znikąd, ale cóż, dzięki temu walka może być ciekawa. No i pewnie zostanie zabookowana tak, aby Undertaker się nie przemęczył :roll:

No i wydaje się być pewne, że ujrzymy również DX vs Jerishow.

Dodanie walki o pas WHC sprawie u mnie mieszane uczucia - z jednej strony Rey i Batista dostają title shota znikąd, ale cóż, dzięki temu walka może być ciekawa. No i pewnie zostanie zabookowana tak, aby Undertaker się nie przemęczył

Wg mnie, dorzucono do walki Batistę i Reya po to, żeby Grabarz nie musiał jobować a Punk odzyskał tytuł (dostał już dostatecznie po łapkach za swoje "przewinienie").

Ktoś pisał, że Cena miałby przegrać Ironman match i przejść do Smackdown by dostać heelturn.

Według mnie będzie zupełnie odwrotnie - Cena zostanie na RAW, a kto wie, może skoro facem ma być DiBiase, to może przyłączy się on do Ceny i razem będą mieli Tag Team o nazwie Marines :D czy jakoś tak.

Tym bardziej, że WWE będzie chciało wypromować "The M

Dobre dobre takie coś chciałbym zobaczyć :grin:

Rozpad Legacy albo powrót jakiejś gwiazdy odratował by RAW bo SD jest ostatnio ciekawsze , wracając do gali jak dla mnie nie ma na niej żadnych fajnych feudów najlepsze jakie ostatnio były na WWE do Vickie Gerero i Edge vs Undertaker :)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Moim zdaniem mogli by zrobić tak:

Bo Bragging Rights to gala SD vs RAW,więc takie walki:

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

The Undertaker (Champion Smackdown) vs John Cena (1# Contender do pasa WWE czyli najważniejszego pasa z RAW)

WWE CHAMPIONSHIP

Randy Orton (Champion RAW) vs CM Punk (1#Contender do pasa WHC czyli najważniejszego pasa ze Smackdown)

I tak dalej.

Tylko że są Zunifikowane pasy to na RAW odbyła by się walka do 1#Contender do pasów.

6051651874bda81af7d2c2.gif

Doszła walka o HWC

Rey Misterio&Cm punk&The Undertaker&Batista

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12022650
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Mi się podoba walka o WHC. Tylko żeby WWE tego nie zepsuło. Wiem że Taker i tak utrzyma pas. Co do Cena vs Orton to by mógł się skączyć ten foud :)

17604122554b61f252eba43.jpg

Taker raczej wygra chyba, że będą sobie oddawać pas co gale PPV.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

A jak wiemy to jest coraz bardziej modne w WWE.Ogółem fatal 4 way się prezentuje fajnie.Miejmy nadzieję że będzie warta uwagi.Co do Ceny to myślę że w końcu zakończy ten feud z Ortonem i znów zdobędzie pas WWE.

Ja myśle że tą walką zacznie się feud Batisty i Mysterio ,mysterioe wykona 619 a gdy będzie chciał wykonać West Coast Pop Batista skontruje na Powerbomb potem Taker przerwie pin na Mysterio wykona Chokeslam na Batiscie i bedzie po walce :P A Punk gdzies za ringiem bedzie sie zwijał z bólu :grin:

Ja myśle że tą walką zacznie się feud Batisty i Mysterio ,mysterioe wykona 619 a gdy będzie chciał wykonać West Coast Pop Batista skontruje na Powerbomb potem Taker przerwie pin na Mysterio wykona Chokeslam na Batiscie i bedzie po walce :P A Punk gdzies za ringiem bedzie sie zwijał z bólu :grin:

Co wykona :shock: :D :lol: przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, bo ja nie rozumiem nic z tego :P, a nie sądze, żeby Mysteriusz zastosował tą akcje na dużo większym Batiście :P

EDIT: przeczytałem to jeszcze kilka razy i wreszcie się skapłem ock, na przyszłość używaj znaków interpunkcyjnych, to napewno pomoże

Walka się zapowiada dobrze, a dodanie Rey'a i Batisty, jest chyba po to, żeby Taker mniej pokazał się w walce, a mógł utrzymać pas (mniejsze pokazanie się = mniejsze obciążenie schorowanych kolan Takera)...

Tak na marginesie, ostatnie SD! było BARDZO dobre (względem kilku ostatnich tygodni) i licze na to, że będzie takich gal jak najwięcej....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Urządzenie:  Android

Myśle że kolega askaban zapomniał umiejscowić przecinków, a zdanie miało wyglądać tak :

Taker przerwie pin na Mysterio, wykona Chokeslam na Batiscie.

Więc nie ujrzymy nadnaturalnych mocy Reya :D

Co do dodania Reya i Drewnisty do walki, to uważam tak jak poprzednicy - to oni z Punkiem odwalą najwięcej roboty, a Taker wykorzysta okazje do ostatecznego ataku by obronic pas WHC przy możliwie najmniejszym wysiłku.

20502835285345d49c46e75.jpg