Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

I tu się mylisz Raven. Pierwszy iron match w historii TNA - 10 minute iron man match pomiędzy Lynnem i Stylesem zakończył się remisem 3 - 3, po czym sędzia zdecydował nie zarządzać dogrywki. Co oznacza, że możliwość remisu jest

Ale my chyba mówimy tu o WWE a nie o TNA. Znasz taką sytuację z McMachonlandu?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

OT.

Vien's na pewno nie dopuści by Cen'a

Koleś ogranicz się z tymi apostrofami bo to komicznie wygląda i czyta się do dupy, zresztą jak nie wiesz jaki i kiedy się stosuje to sobie odpuść bo to męczy czytelnika. Koniec OT.

Wracając do gali BR:

Chciałbym, żeby Cena przeszedł na SmackDown! ale żebyśmy także zobaczyli jego heelturn. Jednocześnie mam nadzieję, że oszczędzą nam takiego widoku jak walka Ortona z Ceną przez 60 minut. Cały czas myślę, że stypulacja tej walki jeszcze jakoś ulegnie zmianie do gali. Może ta walka zakończy przynajmniej na jakiś czas (przecież nie na zawsze, wujek Vince nie jest taki głupi, żeby rezygnować z kury co znosi złote jajka) ich feud.

A co do innych walk Raw vs SD! to raczej będzie walka Div z oby brandów, być może zobaczymy obie walki o pasy niższej kategorii (IC i USC).

A co do walki o UTTC to może DX dostaną szansę na pasy przed galą, a na gali wystąpią jako obrońcy przeciwko tag teamowi z SD!, który wygra jakiś tam mini turniej. Bo to, że DX będą ciągnieli teraz feud z JeriShowem to jest raczej pewne po obejrzeniu poniedziałkowego Raw. Zastanawiam się tylko jakie tag teamy wzięłyby udział w ewentualnych mini turniejach w brandach:

na Raw: MVP/WSM, Legacy, DX, (Chavo/Masters :lol: ),

na SD!: Shad/JTG, Hart Dynasty, Batista/Rey

i tu pojawia się problem czy czasem JeriShow nie będą walczyć w obu brandach, bo jak sobie przypominam to więcej tag teamów nie ma, chyba że pojawią się jakieś szybko złożone na prędce

No po dobrym i zaskakującym HIAC trzeba czekać na Bragging Rights.

1.John Cena vs Orton iron match WWE TITLE

A więc tu sądze że wygra Jasiek ponieważ do smackdown przeszedł Batista to po co jego tam jeszcze pchać ?Ostatnio i tu pewnie pojawi się lawina krytyki za to że tak napisałem ale od Night of Champions jakoś John według mnie naprawdę się przykłada.Może tego ostatniego kick'a którego dostał od Ortona źle przyjął bo leżał po nim z 2-3 min i wstał a taki HHH,Batista,Shane to miesiące nie walczyli.Ale dobra feud musi trwać.Obstawiam Cene i sądzę że będzie to dobry mecz o ile się postarają.

O SVR się nie wypowiem na razie bo zobaczymy kto będzie walczył.

• Reputacja:   1

Na wczorajszym nagraniu SmackDown! doszła nowa walka

World Heavyweight Championship Fatal Four Way Match

The Undertaker © vs CM Punk vs Batista vs Rey Mysterio

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To całe włażenie Batisty w dupsko Rey'owi (i vice versa)... Mam jakieś dziwne przeczucie, że prędzej czy później dojdzie do feudu między tymi wrestlerami.

Iron Man Match pomiędzy Jaśkiem i Ortonem to będzie lepsze niż Melatonina. Nikt przy czymś takim nie będzie narzekał na problemy z zaśnięciem :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Na wczorajszym nagraniu SmackDown! doszła nowa walka

Kpina w żywe oczy. Wiedziałem ,że Batista "z dupy dostanie walkę o pas" ale tak szybko? A co do wsadzenia do tej walki Rey, to mam 2 zdania:

1. Koksiarz najpierw zostaje zawieszony nie wiadomo do końca czy za kłapanie czy koksowanie, a teraz ma tittle shota. Gdzie tu wyciąganie konsekwencji?

2. Druga sprawa,że ze Smackdown'u on najbardziej zasługuje na walkę o pas , pokazał to w niedziele na Heel in a Cell i pokazywał wcześniej w walkach z Y2J. Po prostu Rey jest od jakiegoś czasu w dobrej formie.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja sądzę, że Cena jednak przegra, pójdzie na Smackdown i będziemy mieli na Wrestlemanii Undertaker Vs Cena - Dream Match -).
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

drvampire, do Wrestlemanii jeszcze daleko :)
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Gala Hell in a Cell jak dla mnie była słabą galą i miałem tylko nadzieję ,że na następnej gali SD ! vs RAW pójdą po rozum do głowy. Na początek dostajemy jednak "truskawkę" ;/

Cena vs Orton - przyzwyczaiłem się ,żę RAW to od dawna niski poziom i brak pomysłu na ME. Nic bym już nie mówił ,gyby nie stypulacja. Mam przez 60 min oglądać zniszczoną postać Ortona i terminatora Ceny ? boże to już wole robić przez ten czas kupe. Wiedząc ,że w WWE od dawna nie ma krwi ani hardcoru wiem ,że ten mecz mnie nie zaskoczy. Zaskoczyć ,może tylko wynik. Jeśli Cena przejdzie do SD! to zniszczą najlepszy brand....już dali batiste wystarczy ! Mamy Takera , CM punka , Reya , Morrisona , Zigglera i Y2J. Dla mnie to najlepsi wrestlerzy w WWE a przejście Ceny oznaczać może tylko rujnację całego rosteru i pasa WHC dlatego stawiam na remis lub zwycięstwo Jaśka i face turn Legacy.

DX vs Y2J & BIG SHOW - ok myślę ,że byłoby to dobre posunięcie , DX na SD! podnieśliby ratingi dlatego myślę ,że do czasu RR między tymi tagami będzie feud. Skoro Y2J I BIG są kreowani na najbardziej dominujący tag w wwe i historii muszą zmierzyć się z DX

WHC Fatal 4 way - No tak danie Takerowi pasa to myślę ,że miało na celu wypromowanie tylko i wyłącznie jego postaci po powrocie. Niestety dołączono od razu Batistę ale myślę ,że większej roli on nie odegra. Walka zależy od 2 osób : Takera i Reya. Jeśli walka zostanie napisana pod nich może wyjść świetnie. Klocek nic nam nie pokaże oprócz efektownych upadków , CM Punk jakoś tak dla mnie ostatnio w gorszej formie. Rey w bardzo dobrej formie od royal rumble ale po zawieszeniu więc nie wiem czy zdecydują się na wciśnięcie go do ME. Taker jeszcze nie do końca zdrowy więc nie wiadomo. Czytając spoilery w październiku na najbliższe miesiące mamy cm punk vs rey więc obstawiam ,że ktoś z tej 2-jki zdobędzie pas. Feud batista vs rey ? teraz nie prędzej na wrestlemanie 26.

Dojdą zapewne walki tag team div i chciałbym zobaczyć chętnie walkę TEAM MIZ VS TEAM MORRISON :)

Walka o WHC będzie na zasadzie, że osoba która została ostatnia wygrywa, czy osoba która jako pierwsza spinuje przecienika ??

Skoro ogłoszono taką walke to jest pewne, że Dojdzie walka D-X vs JeriShow

CO do samej walki, hmmm... czekam na SD! bo jestem ciekaw jak doszło do tej walki (czy Batista płakał w otwierającym speechu, że teraz czas na niego itp.). Sądze, że wygra Undertaker po spinowaniu Cm Punka, tak żeby upokożyć do poraz kolejny. A i licze, że tym razem nie będzie to walka otwierająca gale... :/

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Ale my chyba mówimy tu o WWE a nie o TNA. Znasz taką sytuację z McMachonlandu?

Nie zaznaczałeś tego w wypowiedzi. Piszesz, że nie ma możliwości remisu w Iron Man, ja obaliłem tą tezę. W WWE może dotąd tak nie było (aczkolwiek wg Wiki HBK vs Angle na RAW Homecoming skończył się 2 - 2, nie znam się na WWE, dlatego nie jestem pewien, czy to prawda, jednak jeżeli tak - to twoja teza Raven coraz niżej upada :) ), ale nie sądzę, żeby została teraz użyta dogrywka. 60 minut w zupełności wystarczy (tyle, że to na przewijaniu i tak wyjdzie gdzieś z 20 minut, niech to szlag)

Walka o WHC będzie na zasadzie, że osoba która została ostatnia wygrywa, czy osoba która jako pierwsza spinuje przecienika ??

Wrestler który jako pierwszy spinuje przeciwnikia wygrywa.

Po tragicznie zapowiadającym się kabarecie (bo walką tego bym nie nazwał) Jaśka z Ortonem, gala została podratowana starciem spod znaku błękitu. Problemy ze zdrowiem Takera tutaj nie wypaczą widowiska w takim stopniu, jak to miało miejsce na Breaking Point i HIAC. Aż czterech zawodników gwarantuje, że będzie się coś działo. Zapewne główne skrzypce będą grać Rey i Punk, dwójka wrestlerów, którym crapowate walki praktycznie się nie zdarzają. Zwycięzca wcale nie jest tu oczywisty. Taker może nie być w stanie znieść obciążeń związanych z koniecznością częstych walk jako mistrz. CM Punk z kolei to człowiek enigma. Niby od kilku lat co chwilę słyszy się o jego rzekomych występkach na backu, arogancji względem innych zawodników. A jednak trudno znaleźć drugiego workera WWE, który w tak krótkim czasie od swojego debiutu zdobyłby taką pozycję, tyle tytułów a przy tym nie był ani Brockiem Lesnarem, ani Johnem Ceną (czyli inaczej mówiąc, nie był koksem, odpowiadającym amerykańskiej fascynacji wielkością). Punk nie dość, że jest cruiserweightem (pierwszy minus z punktu widzenia Vince'a), nie jest wychowankiem WWE (mało tego, ringname i gimmick również ma ten sam co w indies), to jeszcze sprawia rzekome problemy na backu, a mimo to, ciągle się liczy jako main eventer. Tak więc jeżeli chodzi o ten heat dla niego, nie wierzę w to. Za jakiś czas Punk znowu wygra pas a powód tego jest prosty: ponieważ jest świetnym zawodnikiem i jednym z powodów, dla których jeszcze warto oglądać WWE.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

na wwe.com pisze ,że przeważnie fatal 4 way wygląda tak ,że ten który odliczy ostatniego gościa jest zwyciężcą czyli pozostali 3-ej muszą zostać spinnowani. To jak to w końcu jest ?

na wwe.com pisze ,że przeważnie fatal 4 way wygląda tak ,że ten który odliczy ostatniego gościa jest zwyciężcą czyli pozostali 3-ej muszą zostać spinnowani. To jak to w końcu jest ?

Właśnie w każdej federacji fatal four way to walka w której wystarczy spinowanie jednego zawodnika do zwycięstwa tzn. Taker pinuje Batistę - koniec walki, Taker mistrzem. Jeżeli doda się do nazwy elimination match - wtedy już trzeba wyeliminować wszystkich przeciwników, żeby wygrać.