Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Orton vs Cena.

(..)

Mam nadzieje że Orton obroni pas, chociaż będzie to 60-minutowy pojedynek będzie ciężko, ale Liczne Na Randy'ego. !

Ciężko to nam będzie oglądać to 60 minutowe widowisko.

Z jednej strony feud Cena vs Orton jest w sumie dobrze prowadzony , nie za bardzo jest sie do czego doczepić poza jednym bardzo mało ważnym szkopułem. Panowie są słabi w ringu jak cholera , a na dodatek jakby słabo "leżą" sobie w ringu. Obawiam się , że Orton i te jego powolne ruszki zajmom w cholere czasu , a dobrych momentów w walce (czyli nie oszukujmy się spotów) będzie tak na jakieś 10- 15min max. A więc po cholerę każą nam oglądać ich aż 60?

Chyba wygra Orton , a Cena do ECW :lol: A tak poważnie to WWE ma za mało ME i Cena gdyby przegrał to zablokuje takowe miejsce dla Nitro albo Zigglera. Szkoda by było , a z drugiej strony Cena na SD , to kto zostanie na RAW? DX , Orton i ? No chyba że Legacy się zbuntuje, ale ta 2 jest póki co za krótka na pojechania Ortona..

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem zaskoczony walką Iron Match (u Wujka Vinca!?)

To znaczy, że vince nie widzi swojej federacji bez tych dwóch panów i uważa ich za przyciągaczy publiki, magnesy oglądalności. Czy w przyszłości będziemy nazywac feud Orton-Cena fedendarnym? Na 100% WWE będzie tak tę rywalizacje nazywać, a głos smart fanów zostanie zagłuszony przez krzyki marków.

aaa, Cena to ma przejść na Smackdown? WARA!!! Już tam jest Zwierzak z drewna, jescz by mi Jasia brakowało. I może feud z Undertakerem? I legenda ma mu jobbować? Czy może feud dwóch najgorzej ubranych wrestlerów WWE?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Za pewne dojdzie walka The Miz - John Morrison.. Nie po to wczoraj na RAW dali "Mr. Awesome" pas, żeby nie miało to jakiegoś przełożenia na przyszłość.. Tylko ciekawe co może być stawką tego meczu.. Non-Title? Jakoś mi to nie pasuje.. :|

To proste wszystko dąży do zunifikowania tych dwóch pasów moze to i dobrze jak WWE od dluzszego czasu nie umie zrobic porzadnego feudu o US Title

a przeciez przy takich pasach powinni sie wybijać tacy wrestlerzy jak chociazby Evan Bourne (genialny zmarnowany przez WWE zawodnik) czy Swagerr ktory ma bbyc pdodobno przyszlym ME

9118604194b92af51af97c.jpg

• Reputacja:   1

Reaktywacja DX idzie zgodnie z planem czyli do... walki o zunifikowane pasy tagów. Wydaje mi się, że na BR odbędzie walka Show & Jericho (SD) vs DX (RAW)

A tak nawiasem na RAW:

Miz nowym mistrzem Stanów Zjednoczonych

@down

Ja jestem innego zdania. Big i Y2J pojawiają się regularnie na SD! więc zaliczać powinno się ich do niebieskiego brandu.

Edytowane przez miszcz_94

• Styl:  Jasny

Co do walki Tag-Team'ów... wczoraj na RAW mieliśmy pojedynek DX vs Jericho&B.Show. DX to ekipa z RAW, tak? Tak... Jericho należy do brandu Smack'a, więc ten Tag-Team można właśnie pod ten brand... Myślę, że właśnie taka walka nas czeka na PPV, i w sumie liczę na wygraną Degeneratów, zobaczymy jak się sprawdzą jako "czempioni" 8)

Taa, a Show jest z RAW, więc tak samo na zaliczyć ten tag pod czerwony brand.

mówiłem o heel turnie Ceny już w temacie Hell in a cell to mnie delikatnie mówiąc wyśmialiście (nie wszyscy oczywiście)

co do tag teamów to ja bym zrobił eliminacje gdzie wygrałoby DX chociaż team JeriShow jest pół na pół (jeden z SD, a drugi z RAW), więc jeszcze morze jakiś team z SD i zrobić walkę triple threat tag team match :P

Jeżeli ma być walka Dx vs Big Show & Y2J to ogłoszą ją na smackdown (tak myślę) jeżeli by się odbyła się to pewnie pasy trafią do Dx.

A do Miz'a to głupota żeby do niego trafił pas. Na pas bardziej zasługiwał Swagger. Mam nadzieje, że Miz straci pas na Bragging Rights :)

Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

A do Miz'a to głupota żeby do niego trafił pas. Na pas bardziej zasługiwał Swagger. Mam nadzieje, że Miz straci pas na Bragging Rights :)

Już lepiej Miz niż Koffi. Cena wygra z Ortonem, nie ma innej możliwości według mnie.

Jeśli dojdzie do walki Dx vs Show & Y2J to z pewnością DX wygra.

Na nadchodzącym PPV powinniśmy zobaczyć Miz vs Swagger vs Bourne vs Morrison (nie wiem czemu, ale ok) i koniec! Żadnego Koffiego w tym meczu.

Tak John Cena wygra z Randym Ortonem bo jeśli by przegrał ty by musiał opuścić RAW! A wątpie żeby tak się stało ponieważ jest tam ME.

Wydaje mi się że nie dojdzie do walki DX vs Show & Y2J tylko zamiast dwóch pierwszych panów będą Rey Mysterio & Batista.

17604122554b61f252eba43.jpg

O M G!

Ciezko patrzec na Cene i Ortona przez 15min a co dopiero wytrzymac z nimi godzinny pojedynek;[[[ Jakos nie wierze, ze Cena odejdzie na SD, wiec znow zmiana pasa?

Mysle ze bedzie walka DX vs Show i Jericho o pasy TT...

Rewanz Punk vs Taker to pewniak, mysle ze zwyciestwo Takera jest wiecej jak pewne, ale moze pojedynek bedzie lepszy, w sumie gorszy juz chyba byc na HIAC byc nie mzoe, zwazywszy na niebanalne umiejetnosci zawodnikow;]

Ciekawy tez jestem czy WWE zrobi walke champ vs champ czyli Miz vs Morisson, czy moze Kofi otrzyma szanse rewanzu na Mizie, a Morisson bedzie dalej feudowal z Zigglerem, co imo byloby lepsza opcja;]

Dorzuca tez pewnie jakas walke div...

askaban, i tu się mylisz Orton na RAW mówił mniej więcej tak:

(na polski oczywiście ) "możesz iść na SD!, możesz iść na ECW ale nie chce cie widzieć na moim show"

Swoją drogą ja widze jeszcze trzeci scenariusz, a mianowicie REMIS. Już wcześniej w Iron Matchach zdarzały się remisy. W takiej sytuacji Cena zostaje na Raw, ale pas zostaje u Ortona.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

W takim wypadku John Cena na pewno nie przegra walki tylko pewnie będzie tak jak napisał krzychu17b. Vien's na pewno nie dopuści by Cen'a odszedł z Raw po prostu nie opłacało mu się to :-)
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Z ciekawośći sprawdziłem sobie, kiedy ostatnio był Ironman match. W WWE w 2005 roku (HBK vs Angle) a w TNA w 2007 (Angle vs Samoa Joe). Tyle że obie te walki trwały pół godziny, a ostatnia godzinna walka to Benoit vs HHH w 2004.

Jak tak dalej pójdzie, to może zobaczymy Cenę i Ortona w Inferno Matchu. :lol:

O ile dobrze zrozumiałem, to te walki RAW vs SD to ma być na takiej zasadzie, że na RAW i na Smackdown odbędą się walki kwalifikacyjne, których zwycięzcy zmierzą się w Tag Team matchu na Bragging Rights.

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows

Swoją drogą ja widze jeszcze trzeci scenariusz, a mianowicie REMIS. Już wcześniej w Iron Matchach zdarzały się remisy. W takiej sytuacji Cena zostaje na Raw, ale pas zostaje u Ortona.

Nie ma możliwosci remisu w Iron Man Matchu. Jeżeli walka zakończy się (time out) remisem punktowym, to zarządzona zostanie dogrywka na zasadzie "nagłej śmierci" (vide: Bret Hart vs. Shawn Michaels) - kto pierwszy spinuje lub podda rywala, zgarnia wszystko.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie ma możliwosci remisu w Iron Man Matchu

I tu się mylisz Raven. Pierwszy iron match w historii TNA - 10 minute iron man match pomiędzy Lynnem i Stylesem zakończył się remisem 3 - 3, po czym sędzia zdecydował nie zarządzać dogrywki. Co oznacza, że możliwość remisu jest :)