Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.wrestlingnewsworld.com/specials/braggingrights.jpg

Niebawem Ukończyliśmy oglądanie gali " Hell In A Cell " Wyniki były dość zaskakujące. Ale teraz rozpoczyna się oczekiwanie do gali Bragging Rights na której pojedynki będą " Między Brandowe ". Doczekaliśmy się już dwóch pierwszych zapowiedzi walk.

WWE Championship

John Cena vs. Randy Orton©

Anything Goes Iron Man Match

Rewanż z HIAC tylko że w 60-minutowym Iron Matchu ! Zaskakująca stypulacja. Tym razem zawacham się postawić na Johna Cene. Chociaż oddawanie pasa co galę było by dosłownie głupie.

SmackDown vs. Raw WWE Bragging Rights Tag Match

Nie mogę się wypowiedzieć ponieważ nie znamy jeszcze zawodników tej walki.

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO DYSKUSJI !!!

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

Raczej w walce John Cena vs. Randy Orton wygra Orton i zakończy się ich feud.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Styl:  Jasny

Orton vs Cena.

Dosłownie oddawanie pasa swojemu przeciwnikowi co gale! To jest nierealne !

Mam nadzieje że Orton obroni pas, chociaż będzie to 60-minutowy pojedynek będzie ciężko, ale Liczne Na Randy'ego.

SmackDown vs. Raw WWE Bragging Rights Tag Match

Tu jestem ciekawy jakich zawodników wybiorą ? kto wygra ? Zobaczymy ! Może na smackdown zrobią taki mały turniej kto ma walczyć ? Jak na razie czekamy !

Na pewno do tej karty dojdzie jeszcze: ECW championship, WHC Championship, IC Championship i UTTC Championship... Jak na razie nie pozostaje nam nic innego niż czekać !

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Urządzenie:  Linux

ECW championship

Nie wiem czy na gali ppv na której udział mają wziąć zawodnicy tylko dwóch brandów (Raw i SmacDown!) dojdzie do walki o pas trzeciego brandu.

Sądzę także, że walka Orton vs Cena to będzie walka obecnego zawodnika Raw i przyszłego zawodnika SmackDown!

Dodam że jeśli Cena przegra idzie na Smackdown ;)
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Z uwagi na to, że Cena miałby przejść na SD! nie wierzę, że przegra. Głupio, że robią takie zmiany co chwilę, ale licznik mistrzostw trzeba nabić ;) Co do walki, to bardzo fajna stypulacja. Mam nadzieję, że nie dostaniemy głupio zabookowanej walki, a wrestlerzy dadzą z siebie naprawdę wszystko.

SD! vs RAW: Fajnie, że WWE postanowiło zrobić takie PPV. Pamiętam ostatni feud pomiędzy brandami i bardzo mi się podobał, dlatego liczę, że tutaj również zobaczymy coś ciekawego, a nie po prostu ustawienie ekip i ich walkę.

Z uwagi na to, że Cena miałby przejść na SD! nie wierzę, że przegra.

A mi właśnie się zdaje że Cena przegra.

Już mnie dobija ten feud Cena - Orton i te ciągłe walki.

Jak Cena przejdzie na SD może będzie lepiej.

A co do walk brand SD vs RAW, to jeszcze nie widziałem czegos takiego i jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie.

Bardzo fajny pomysł z tą walką.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Już mnie dobija ten feud Cena - Orton i te ciągłe walki.

pomysl sobie co bedzie jak wspomniany feud osiagnie swoje apogeum. na RAW nie ma zadnego materialu na nowego mistrza.

degeneraci zapewne beda sie krecic wokol zunifikowanych pasow tag team. i Orton zostanie bez przecwnika na przyszlosc.. zreszta w sytuacji wygranej Ceny bylaby ta sama sytuacja.

nie mam pojecia kto wygra ta walke. ale osobiscie przy suprise jaki zrobilo nam WWE przy walce o pas smiem watpic w wygrana Jasia.

SmackDown! vs. RAW... i don't giva a damn jak narazie.

dojdzie jeszcze zapewne walka o WHC pomiedzy Takerem i Punkiem.

skoro CM Punk zostal wyslany do budy to zapewne zobaczymy kolejne jego upokorzenie na duzym PPV. swoja droga cala ta sytuacja to jakis totalny bullshit...

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Ten kto wpadł na "genialny" pomysł 60-minutowej walki Ceny z Ortonem musi być co najmniej opóźniony w rozwoju. Takie starcia są stworzone dla świetnych wrestlerów a nie mdłych, nudnych drewniaków jak Orton i Cena. I niby co? 40 min headlocków, 5 min akcji i gapienie się jeden na drugiego przez resztę czasu? Szykuje się wrestlecrap w najgorszym wydaniu czyli takim, gdzie ręka sama szuka przycisku "przewiń".

Oby te pozostałe 2 godziny gali były warte oglądania.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Ten kto wpadł na "genialny" pomysł 60-minutowej walki Ceny z Ortonem musi być co najmniej opóźniony w rozwoju. Takie starcia są stworzone dla świetnych wrestlerów a nie mdłych, nudnych drewniaków jak Orton i Cena. I niby co? 40 min headlocków, 5 min akcji i gapienie się jeden na drugiego przez resztę czasu? Szykuje się wrestlecrap w najgorszym wydaniu czyli takim, gdzie ręka sama szuka przycisku "przewiń".

Oby te pozostałe 2 godziny gali były warte oglądania.

Nic dodać nic ująć w tej kwestii ...

Dodać moge tylko ze szykuje sie heel turn Ceny (boze jakby bylo swietnie)

bo inaczej go od pasów nie można odciągnąć ...

tak samo bylo pare lat temu gdy cena wyszedl z mega wyrazistym gimmickiem heela rapera i dostawal nawet niezly pop, co pozniej doprowadzilo do face turnu

teraz jest podobnie tylko kazdy jest juz nim znudzony (oprocz najwiekszych marków)

moze to jego postac jakos odswiezy....

9118604194b92af51af97c.jpg

• Styl:  Jasny

Koper, wiesz co oznaczają słowa 'niebawem' oraz 'chociaż'?

Co do gali to dziwi mnie Iron Match, który ma trwać aż godzinę. Dawno nie mieliśmy takiej walki na "zwykłym" PPV. Na SD na pewno mógłby się przydać jakiś heel, ale i na RAW takiego brakuje.

Aktualnie w ME znajduje się zbyt wielu face'ów, więc mógłby się pojawić heel turn, np. w walce między brandowej.

Zastanawiam się jaki sens na Bragging Rights miałyby mieć walki o każdy pas (poza UTTC). W meczu o WWE Tittle dobrze to zostało rozwiązane i z tego co wywnioskowałem przegrany idzie na SD!, ale co z innymi pasami? Wszędzie ten sam numer? To nie przejdzie.

Należy teraz oczekiwać feudu między zawodnikami SD! i RAW.

Jak znać życie to powołe walki orton będzie nawalać john'a a potem odwrotnie. Już wolałbym 60 min walke Undertakera z ...(pewnie z Cm Punk'iem)
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Reputacja:   1

Jestem zaskoczony walką Iron Match (u Wujka Vinca!?) Ale nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie. Z pewnością taka stypulacja to pewna atrakcja dla tej walki, jednak z drugiej strony może być to straszny sleeper. Jestem ciekaw kto zostanie obsadzony w Tag Matchu w SD vs RAW. A tak to nie ma co na razie komentować

Musze przyznać ze jestem zaskoczony walką (nie Ortona z Ceną bo to było do przewidzenia)A że będzie to Iron Man Match . Fajnie by było jak by Cena przeszedl heel trun i może by zaczął feud z Morrisonem albo Zigglerem . Gdyby sprawdził się scenariusz że Morrison zacznie feud z Miz'em to możliwe jest to że Cena zacznie feud z Zigglerem , tyle odemnie.

EDIT

Koper Cena odejdzie na zawsze z RAW a nie że "tylko" przejdzie na SD! :twisted:

Edytowane przez TakeR

Osobiście nie wiem co myśleć o walce Ortona i Ceny... poprostu nie wiem.. Jest nadzieja, że będzie cholernie ciekawie i feud skończy się czymś fajnym, a może być tak jak praktycznie ostatnio bywało zawsze...mdło i nudnawo :???:

Co do walki Tag-Team'ów... wczoraj na RAW mieliśmy pojedynek DX vs Jericho&B.Show. DX to ekipa z RAW, tak? Tak... Jericho należy do brandu Smack'a, więc ten Tag-Team można właśnie pod ten brand... Myślę, że właśnie taka walka nas czeka na PPV, i w sumie liczę na wygraną Degeneratów, zobaczymy jak się sprawdzą jako "czempioni" 8)

Za pewne dojdzie walka The Miz - John Morrison.. Nie po to wczoraj na RAW dali "Mr. Awesome" pas, żeby nie miało to jakiegoś przełożenia na przyszłość.. Tylko ciekawe co może być stawką tego meczu.. Non-Title? Jakoś mi to nie pasuje.. :|

Zobaczymy co dalej, pzdR 8)