Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konsola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam zamiar kupic Xbox 360. Czy ma jakieś wady i czy mogę go kupic za 600 zł. Nie musi byc nowa ale z całym okablowaniem i kartą pamięci.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Po co ci karta pamięci w Xboxie 360 skoro masz na nim dysk. Wiesz najpierw poczytaj o tym sprzęcie, a potem zastanawiaj się nad kupnem.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Opublikowano
  • Autor

to mogę dostac za 600 zł

a co do karty pamięci myślałem że tylko na nią można zapisac seva. Sory ale nie miałem wcześniej doczynienia z Xbox'em.

Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Opublikowano

Lepiej uzbieraj na nowego.

Konsola ma dosc spora awaryjnosc, najlepiej miec jakas gwarancje lub znac miejsce zajmujace sie naprawa.

Dysk twardy owszem jest w zestawie (nieprodukowany juz pro 20/60gb i elite 120/250gb) ale wiaze sie to ze sporymi kosztami, ja swoj 20gb dokupilem za 200zl i wcale go nie uzywam.

Jezeli masz zamiar bawic sie w DLC ew. w dema to mozesz sie zastanowic, w innym przypadku karta calkowicie wystarcza.

Opublikowano
A najlepiej będzie dla ciebie jak pozbierasz jeszcze z 400zł i kupisz sobie nowe PS3, dla mnie Xbox 360 to jedna wielka lipa, wiesz dlaczego tak uważam? Dlatego, że w tej konsoli jest coś takiego jak czerwony pierścień śmierci, jak nie będziesz miał konsoli na gwarancji to będzie źle... Poczytaj sobie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A najlepiej będzie dla ciebie jak pozbierasz jeszcze z 400zł i kupisz sobie nowe PS3, dla mnie Xbox 360 to jedna wielka lipa, wiesz dlaczego tak uważam? Dlatego, że w tej konsoli jest coś takiego jak czerwony pierścień śmierci, jak nie będziesz miał konsoli na gwarancji to będzie źle... Poczytaj sobie

dokładnie :))

A co do tematu za 600 zł dostaniesz taką konsole w komisach ale, zapewne nie w świetnym stanie (ale do użytkowania).

Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!
Opublikowano
Lepiej dołożyć 200 zł mieć nowego X360 Arcade(karta pamięci, jeden pad, biała) tzw. Jesper'a(najnowsza i najlepsza płyta główna) niż dać drugie 600 zł i mieć PS3 Slim bo masz mało pirackiego softu.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif