Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasza kolekcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nieźle Wee Man, jest czego zazdrościć :)
GG: 2290774
  • Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 178 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Hehe, muszę od brata wyrwać aparat na kilka dni, to zrobię zdjęcia wszystkich... bo jak on mi pożycza aparat na 3 godziny, to mogę zrobić tylko to co na allegro wystawiam i to co mam na wierzchu... Jak się dorwę na dłużej, to Wam pokażę te perełki ;]

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do mojego zbioru doszłą figurka Chris Benoit. Rok wydania 1999

Oczywiście Real Foto :D

http://img60.imageshack.us/img60/9043/benoit9ri.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Heh takiej kolekcji figurek mozna pozazdroscic :)
GG: 2290774
Opublikowano
Marcin rządzisz ! Nie widziałem jeszcze takiej fajnej kolekcji :shock: :shock:
Opublikowano
Tak naprawde, to ten caly stuff jest uzytkownika o nicku Kasieńka, tylko z dobrego serca pozwala mi go trzymac u mnie w pokoju ;-)
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Opublikowano
Jestem z Tobą dla Twojej kolekcji figurek, Chico :afro: :serce: :*
AUSTIN 3:16 SAYS I JUST WHIPPED YOUR ASS!

640673499445b738bdbbb4.jpg

Opublikowano
Marcinowi gratulujemy figurek (jak w tej reklamie) :D. Super kolekcja, ale nie wchodze już tutaj, bo się jeszcze zazdrosny zrobie :D.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

Swietna kolekcja:) Gratuluje:)

A teraz prosze o dokladny adres, informacje czy nie ma agresywnego psa i kiedy Was nie ma w domu:)

7136738944c95b7b1fd72.gif

Opublikowano

Widzę, że macie trochę tego wrestlingowego shitu :)

Niezbyt chce mi się spisywać to co posiadam bo takie przechwalanki niezbyt mnie kręcą. Mogę napisać, że nie mam żadnej figurki i mieć nie planuję oraz nie mam żadnego oryginalnego dvd i również mieć nie planuję.

Pochwalić się mogę tylko książką "Stone Cold Truth" oraz koszulką Edge'a "Rated R Superstar" i tekturowym Austinem w oryginalnych rozmiarach (tzw. Stand Up), który właśnie jest w drodze do mnie z USA :)

Ale temat ogólnie całkiem ciekawy ;)

BTW - jeżeli macie ogromną chęć kupienia sobie czegoś oryginalnego z marki WWE ale nie macie możliwości zamawiania przez kartę kredytową to trochę stuffu ściąga sklepik fan.pl, zerknijcie np. tutaj - http://www.fan.pl/shopping/look.php?qu=WWE&ot=3&og=1

Opublikowano
Niezbyt chce mi się spisywać to co posiadam bo takie przechwalanki niezbyt mnie kręcą. Mogę napisać, że nie mam żadnej figurki i mieć nie planuję oraz nie mam żadnego oryginalnego dvd i również mieć nie planuję.

Pochwalić się mogę tylko książką "Stone Cold Truth" oraz koszulką Edge'a "Rated R Superstar" i tekturowym Austinem w oryginalnych rozmiarach (tzw. Stand Up), który właśnie jest w drodze do mnie z USA :)

Stand Austina? :roll:

Koszulke R For Retarded? :roll:

Ale DVD oryginalnych zero? :?

Anywayz, najważniejsze że mam "Have A Nice Day" i "Foley Is Good" Foley'a (doh) i Wrestlemania Anthology (I-XX). :twisted:

2097541974d29f370d001a.jpg

Opublikowano
no Marcin wielkie Graty...swietna kolekcja...ja tez taka chcem :D
Opublikowano

Marcin, Ty podstępny bydlaku, ja tu dopiero z trudem zdobywam swoją 30 figurkę, a Ty już masz taką masę? Taki z Ciebie kolega, hę?

Foch! :P

A tak na serio, to gratuluję posiadanej kolekcji, jest ona niesamowita... Ile lat już zbierasz?

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Opublikowano

Stand Austina? :roll:

Koszulke R For Retarded? :roll:

Ale DVD oryginalnych zero? :?

Człowiek się koszulką pochwali i już źle... echhhhh ;) No, a Stand-Up Austina? Hmm. Ja w tym nic złego nie widzę bo jestem jego markiem, a markom się wszystko wybacza :)