Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Co ogłosił Batista?, writer SD! powodem odjeścia byłej Divy,

AX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W Dark Matchu przed oficjalną częścią Breaking Point Evan Bourne pokonał Chavo Guerrero po Shooting Star Press.

23 listopada odbędzie się kolejne 3-godzinne wydanie Monday Night Raw. Tradycyjnie już, na gali wystąpią zawodnicy ze wszystkich trzech brandów.

Dla tych, którzy nie oglądali Raw, informacja na temat oś...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-co-oglosil-batista-writer-sd-powodem.html

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Komuś się pomyliła definicja dziadka.

Hmm...

Batista ogłosił bardzo ważną rzecz :lol:

Ale może to i dobrze bo na SD jest teraz mniej gwiazd.

Bret dziadkiem?? :)

Ciesz się ciesz Hitman :D

Jeśli Jeffowi Hardy'emu sąd udowodni winę wszystkich stawianych mu zarzutów' date=' to wrestlerowi będzie groziło od 3 do 14 lat pozbawienia wolności.

[/quote']

Ciekawe czy udowodnią czy nie...

Co do Batist'y to się ciesze że przejdzie do SD, bo po pierwsze : jak by został w Raw to uczepił się Ortona i w każdy poniedziałek było by to samo; a druga sprawa w Raw jest od cholery gwiazd, a w SD raczej mniej.

Jeff Hardy ma pewnie takich adwokatów że napewno go wyciągnął z tej afery.

druga sprawa w Raw jest od cholery gwiazd, a w SD raczej mniej.

Tylko, że w rosterze gdzie jest "mniej gwiazd" walki są o wiele lepsze niż na Raw. Mnie osobiście przeniesienie Batisty na SmackDown nie zdziwiło, takiej wiadomości spodziewałem się już od dłuższego czasu, a po tym jak z federacji odszedł Hardy było to niemal pewne. No i oczywiście zasłużone gratulacje dla Breta Harta :)

Jeśli Jeffowi Hardy'emu sąd udowodni winę wszystkich stawianych mu zarzutów, to wrestlerowi będzie groziło od 3 do 14 lat pozbawienia wolności.

No to nie pozostaje mi nic tylko pogratulować Hardyemu kariery muzycznej, ciekawe kiedy wyda płyte? :twisted:

Kosa, z tym że w SD są lepsze walki to się z tobą zgodze. Bo oglądam wszystkie tygodniówki.

Batista na Smackdown-szkoda,po odejściu Jeffa i może Mysterio zrobiłoby się miejsce dla ciekawych wrestlerów, a tu powrót drewna.Trudno.

Smackdown jest bardzo ciekawy obecnie,a Batista nadaje się do ECW do np. stajni Ezekiela, Kozlova jako Wood-Team :D

Undertaker nie będzie już w 100% sprawny moim zdaniem,bliżej mu do końca kariery i takie są fakty niestety.

• Reputacja:   1

Drewno znów na SmackDown!, tego się obawiałem...

Pewnie teraz odsuną Takera od pasa żeby mógł dokładnie zaleczyć wszelakie kontuzje a będziemy raczeni "wiele obiecującym" feudem CM Punk-Batista zwieńczony pasem dla Animala a potem długi title run... ;/

Oby ten ciemny scenariusz się nie spełnił choć innych przeciwników dla Zwierzaka to nie widzę, facet nie będzie chciał feudować z zawodnikami pokroju Zigglera i na pewno będzie się kręcić wokół pasa ... ;/

Batista na SD ? No to zaczyna się stypa...

Co do Batist'y to się ciesze że przejdzie do SD, bo po pierwsze : jak by został w Raw to uczepił się Ortona i w każdy poniedziałek było by to samo; a druga sprawa w Raw jest od cholery gwiazd, a w SD raczej mniej.

A cóż to z Batisty za gwiazda ? Mięśniak który tylko umie udawać atak padaczki. Vince chyba chce mnie zmusić do oglądania tylko ECW. Najpierw beznadziejny booking walki o WHC na ostatnim PPV, a teraz jeszcze "Drewniany". Można zacząć palić świeczki ['] ['] [']....

A cóż to z Batisty za gwiazda ? Mięśniak który tylko umie udawać atak padaczki. Vince chyba chce mnie zmusić do oglądania tylko ECW. Najpierw beznadziejny booking walki o WHC na ostatnim PPV, a teraz jeszcze "Drewniany". Można zacząć palić świeczki ['] ['] [']....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Może dla niektórych jest gwiazdom ponieważ miał kilka razy pasy WWE i WHC i inne

Ja tam nie jestem wielkim fanem jego ale niebiore go za mięśniaka tylko za dobrego wrestlera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 416 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 783 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 793 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Poprawnie.
    • -Raven-
      Uznajcie mnie za winnego?
    • Jeffrey Nero
      Tak to on a film?
    • LegendKiller
      Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że smackdown obecnie jest fatalnym produktem? To zmiana właściwie o 180 stopni względem tego, co było chociażby jeszcze rok temu. Cody jest tak miałkim, chujowym i bezjajecznym mistrzem, że tęsknię za panowaniem Mahala w niebieskim brandzie. Co feud to ckliwe pierdolenie o Dustym a już szczytem było to, jak ostatnio Steen niemalże z płaczkami w oczach stwierdził, że ON NIE ZASŁUGUJE NA BYCIE CONTENDEREM. Nie da się oglądać produktu, który jest aż tak przewidywalny. Wkurwia w ogóle w WWE tendencja że tak jak wcześniej z Romanem mieliśmy pewne, że będzie trzymał pas rok (aż do rematchu z Rhodesem), tak teraz też mamy pewniaka, że co najmniej do WM i walki z Rockiem pas potrzyma nijaki blondas. Znakiem czasów jest też to, że mimo wszystko CR dalej dostaje pop. Gdyby identyczny reign miał miejsce nie wiem, z 15 lat temu, to champ byłby wybuczany poza budynek. Jeszcze jego obecny przeciwnik - Solo XD story z bloodline powinno umrzeć śmiercią naturalną już po WM. Prędzej kupiłbym koszulkę ARMANIEGO od turasa z bazaru w Bodrum, niż tego samoańskiego knypa jako wiarygodnego contendera.    Od kilku lat śmiałem się z AEW że to towarzystwo wzajemniego lizania się po chujach gości od superkickow (jednak Cody>Bucksi), natomiast ostatnio zacząłem się mocniej przyglądać produktowi Khana i uważam, że taki Strickland zjada i wysrywa 90% rosteru WWE + jakim trzeba być skończonym głupkiem, żeby dopuścić do odejścia Danielsona, Castagnioliego, Christiana czy Copelanda a w zamian za to, promować np spaślaka od TSUNAMI.    Dawno WWE nie oglądało mi się tak źle. 
    • KPWrestling
      Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...