Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wrestling w opinii Polaków...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

U mnie w szkole to u mnie w klasie się interesuje wrestlingiem 5 chłopaków a dla reszty to jest udawane i głupie.
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149407

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arthur Credible

13

• SixKiller

10

• -Raven-

9

• thejehmes

8

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe nierób tego fanom wrestlingu w Polsce, wiadomo że nie będzie tu 2 WWF attitude or smth like this, ale nie myślmy nawet o zrobieniu takiej chały jak robi teraz WWE, bo nie będzie ani widowni, która zna się na wrestlingu i jedno RAW wystarczy, a narazie w polsce nie ma dzieciaków które by podchwyciły wrestling :P A jeszcze wykrakasz i tak się stanie :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149408

Geeez, jaka demoralizacja dzieci? Po pierwszym krwawym, hardcore'owym show, które proponujesz przeprowadzić - następne by się nie odbyło, bo klechy i media uderzyłyby w chóralne oburzenie i nikt nie śmiałby kontynuować pomysłu, żeby się nie narazić. Nie kumasz, że nie miałbyś nawet szansy kogokolwiek zdemoralizować z takim pomysłem (bo on by się skończył, zanim by się zaczął)? Tobie chyba na prawdę się wydaje, że żyjemy w jakimś liberalnym kraiku, pokroju Holandii czy USA, gdzie większość rzeczy da się przepchnąć w TV. Obudź się człowieku, to jest POLSKA! Mohery zjedzą Cię żywcem zanim zdążysz wdrożyć coś co "obraża ich uczucia" (a wrestling rodem z ECW, poprzez swoją stosunkową brutalność, z pewnością to zrobi).

jeśli ty bierzesz pod uwagę środowisko które w tej sprawie nie ma nic do powiedzenia, nikt im na gale kazać nie może, nie podoba ci się to nie chodz i mówisz jeszcze o galach w TV, przepraszam bardzo czy ja powiedziałem kiedyś żeby takie coś leciało w TV? ja bym bardziej stawiał na house showy, bo może być tak że pewna grupka fanów która regularnie uczęszczała na gale i kupowała bilety pomyśli: skoro to i tak leci w TV to po co ja mam płacić jak ja mam w domu za darmo, rozumiem że to jest inna atmosfera i wogule ale jak nawet te 50 osób tak pomyśli to biorąc pod uwagę zainteresowanie wrestlingiem w polsce to należy walczyć o każdego jednego fana, według mnie wrestling w czystej warsji entertainment nie ma szans powodzenia bo jest to według mnie za mało widowiskowe żeby ktoś mógł przynajmnie co miesiąc dać nawet te 15 zł za bilet

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149425

A w mojej wiosce ja i dwóch chłopaków i jedna dziewczyna ^^ się interesuje wrestlingiem.

A reszta to :

Komentarz kumpla z wioski do mojego filmiku :

mattiQuadManiac (7 mies. temu) Wyświetl Ukryj

-1

Oznaczono jako spam

Odpowiedz | Spam

| Usuń | Zablokuj użytkownika

Co to ma być, cioty co sie sterydami naszprycowali i udają ze się biją. Jak to gówno kiedyś oglądałem to po 10 min z nudów prawie zasnołem! Jak coś to wrzuć filmik o prawdziwych walkach a nie takim dziadostwie co kase na udawaniu zarabiają. Pozdro poćwicz hehehehe

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149428

Geeez, jaka demoralizacja dzieci? Po pierwszym krwawym, hardcore'owym show, które proponujesz przeprowadzić - następne by się nie odbyło, bo klechy i media uderzyłyby w chóralne oburzenie i nikt nie śmiałby kontynuować pomysłu, żeby się nie narazić. Nie kumasz, że nie miałbyś nawet szansy kogokolwiek zdemoralizować z takim pomysłem (bo on by się skończył, zanim by się zaczął)? Tobie chyba na prawdę się wydaje, że żyjemy w jakimś liberalnym kraiku, pokroju Holandii czy USA, gdzie większość rzeczy da się przepchnąć w TV. Obudź się człowieku, to jest POLSKA! Mohery zjedzą Cię żywcem zanim zdążysz wdrożyć coś co "obraża ich uczucia" (a wrestling rodem z ECW, poprzez swoją stosunkową brutalność, z pewnością to zrobi).

Na tym polega dobra reklama.

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149430

powiem tak: w każdym mieście działa przynajmnie kilka że tak to nazwe domów publicznych i póki co jakoś sobie radzą choć prostytucja wiadmo jaką ma renomę w środowisku które przytoczyłeś i te twoje mohery nie mają na to wpływu, dla mnie tłumaczenie się moherami jest dla mnie śmieszne bo oni nie mają nic do gadania, sorry że podałem taki przykład ale mi sie to wydawało podobne
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149431

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

powiem tak: w każdym mieście działa przynajmnie kilka że tak to nazwe domów publicznych i póki co jakoś sobie radzą choć prostytucja wiadmo jaką ma renomę w środowisku które przytoczyłeś i te twoje mohery nie mają na to wpływu, dla mnie tłumaczenie się moherami jest dla mnie śmieszne bo oni nie mają nic do gadania, sorry że podałem taki przykład ale mi sie to wydawało podobne

Jeżeli już jesteśmy przy przykładach, to ja Ci podam inny. Propagowanie w Polsce (kraju, który wrestling ma za rozrywkę dla idiotów) wrestlingu poprzez hardcore, to taka sama sytuacja jakbyś miał poprowadzić w szkole zajęcia z wychowania seksualnego i z biegu odpalił szczylom porka. A co? Niech zobaczą to co najlepsze w seksie, nie? :twisted:

Przykład z burdelami jest chybiony. One w przeciwieństwie do wrestlingu nie potrzebują reklamy, sponsorów i ciągłego przypływu kasy, aby to wszystko sie kręciło. Środowisko (lobby) nie ma wpływu??? Zobaczyłbyś jaki ma wpływ (na sponsorów czy chętnych do rozreklamowania takiej hardcore'owej rozrywki) zdanie prawicowych polityków, którzy chodzą z klechami ręka w rękę (ze względu na najwierniejszy i najłatwiejszy do zmanipulowania "kościelny" elektorat).

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149449

sorry ale co mnie oni interesują, wystarczy to żeby fani dopisali a reszta jest mało istotna, ja mam swoje przekonanie i nie zmienie zdania, bo według mnie wrestling jeko czysta rozrywka nie wypali bo polacy to wyśmieją bo równie dobrze mogli by sobie oglądnąć "Mode na sukces", polacy uważają że jak coś jest kit to jest kit, zapytaj sie kogokolwiek niech coś powie o wrestlingu i niech coś powie np: o Pride i większość ludzi się wykarze większą znajomością Pride bo dla nich ważniejsze jest to co jest na serio niz jakiś teatrzyk
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149462

ArturusHBK, w każdym poście piszesz to samo. Wrzuć na luz.
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149463

jeśli ty bierzesz pod uwagę środowisko które w tej sprawie nie ma nic do powiedzenia, nikt im na gale kazać nie może, nie podoba ci się to nie chodz i mówisz jeszcze o galach w TV, przepraszam bardzo czy ja powiedziałem kiedyś żeby takie coś leciało w TV? ja bym bardziej stawiał na house showy, bo może być tak że pewna grupka fanów która regularnie uczęszczała na gale i kupowała bilety pomyśli: skoro to i tak leci w TV to po co ja mam płacić jak ja mam w domu za darmo, rozumiem że to jest inna atmosfera i wogule ale jak nawet te 50 osób tak pomyśli to biorąc pod uwagę zainteresowanie wrestlingiem w polsce to należy walczyć o każdego jednego fana, według mnie wrestling w czystej warsji entertainment nie ma szans powodzenia bo jest to według mnie za mało widowiskowe żeby ktoś mógł przynajmnie co miesiąc dać nawet te 15 zł za bilet

chlopie wez Ty sie ogarnij. TV = reklama! Rozumiesz?? Czy nie rozumiesz? Reklama = KASA!! Moze teraz rozumiesz? Jak nie zrozumiesz to rzeczywiscie, nie ma sensu zmieniac Twojego swiatopogladu na temat wrestlingu w Pl, a jesli zaczniesz swoje poglady promowac na gali DDW to jesli tam bede to Cie od razu wyniose stamtad. Bo nie Ty bedziesz mowil co jest dobre dla wrestlingu w Polsce! To co bedzie dobre samo sie wypromuje i niewazne w jakim kierunku to bedzie sie rozwijalo, byle sie rozwinelo. A jesli projekt upadnie to wniosek jest jeden - dla naszego kraju jest jeszcze na to wszystko za wczesnie jesli chodzi o ogół, a nie dlatego ze ktos postawil na entertainment, ultraviolence czy pure...

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149476

równie dobrze mogli by sobie oglądnąć "Mode na sukces", polacy uważają że jak coś jest kit to jest kit, zapytaj sie kogokolwiek

jakbyś chciał wiedzieć to akurat Moda na Sukces jest jednym z najczęściej oglądanych programów w TV mimo iż wielu ludzi uważa to za kit to i tak to oglądają

PS:w ten sposób że uważałem wrestling za kit zacząłem go ogłądać

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149502

Popatrzcie, gdyby jakiś Polak pojawił się w wrestlingu, wrestling zacząłby istnięć wśród naszego narodu. A spójrzcie na te sporty - formuła 1 , sławna bo polak zaczął jeździć, boks też nie byłby sławny gdyby polak się tam nie pojawił, a nawet ostatnio - taki szał na koszykówkę bo Gortat jest dobry, tak jest i tak będzie niestety...
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149509

Jest zasadnicza różnica między wrestlingiem a Formułą 1, boksem, koszykówką. Wrestling nie jest sportem, więc rywalizacja w nim nie jest prawdziwa. Jeśli myślisz, że da się Polaków przekonać do wrestlingu tak tanim kosztem, to się mylisz.
https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149510

Popatrzcie, gdyby jakiś Polak pojawił się w wrestlingu, wrestling zacząłby istnięć wśród naszego narodu.

Dokładne stwierdzenie Joga wystarczył by jeden Polak w WWE czy TNA i wrestling w Polsce zaczął by istnieć, a tak to jakoś nie ma takiego szału na zapasy jak w Ameryce, Niemczech czy innych krajach. Na pewnej stacji paliw w Luksemburgu zobaczyłem figurki znanych wrestlerów z WWE szkoda tylko, że JTG, Ziggler byli na samym przodzie, a Orton, Batista, Mysterio, Cena, Edge, Taker na samym końcu tu mamy dowód na to, że dużo osób zna coś takiego jak WWE, ale mało gorzej jest z wiedzą na ten temat. Jednak nawet w Niemczech w kioskach są do zakupu gumy, karty czy inne takie tam... Szkoda, że nawet w Polsce nie wprowadzą do kiosków czy sklepów takich zabawek, wtedy na pewno wzrosła by popularność, każde dziecko lubi porzuć gumę :twisted: Jednak nasz naród pod władzą Pana Kaczyńskiego nie wiele zdziała oczywiście piszę to jako taki mały wstrętny żart. Jednak szkoda, że póki co nie ma takich gum, naklejek itp. Wiem, że kiedyś coś takiego było i od razu zaczęliśmy wszyscy o tym gadać jak to oni robią, dlaczego nie leje się krew tak mocno itp, oczywiście byliśmy jeszcze dziećmi. Jeżeli chodzi o moich kumpli to, mają różne zdania na ten temat jedni mówią, że jest to fajne oglądają na ESC już rok i dalej nie wiedzą, że jest to udawane, inni zatem uważają to za gówno, a reszta ogląda i wielu z nich jest na forum, dokładnie 2 :oops: Ogólnie ciekawa dyskusja w twoim wykonaniu miło pisało mi się tego posta...

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149511

Jest zasadnicza różnica między wrestlingiem a Formułą 1, boksem, koszykówką. Wrestling nie jest sportem, więc rywalizacja w nim nie jest prawdziwa. Jeśli myślisz, że da się Polaków przekonać do wrestlingu tak tanim kosztem, to się mylisz.

akurat w tym Six cos moze byc. I nawet nie chodzi o to czy to sport czy rozrywka. Bo jesli chodzi o rozrywke: jak taka Scorupco zagrala u boku Bonda to od razu co to nie ona i glosno bylo a aktoreczka z niej marna.

Wystarczyloby ze pojawilby sie taki Polski Ambasador wrestlingu - popularny w mediach, to i od razu byloby glosniej o tej "rozrywce" i bys sie przekonal ilu nagle by sie znalazlo fanow, ktorzy jeszcze w szkole sredniej Cie "opluwali" z tego powodu ze byles fanem "obsciskujacych" sie facetow.

https://forum.wrestling.pl/topic/16929-wrestling-w-opinii-polak%C3%B3w/page/2/#findComment-149514