Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Rock ma wrocic w polowie stycznia do WWE i przygotowac się do walki na Wrestlemanii. Coraz wieksze szanse sa na walke Tag Teamu razem z Mickiem Foleyem przeciwko Evolution. Triple H nie jest zaplanowany na ta walke, gdyz WWE chce żeby miał walke 1 vs 1.

Chris Jericho był pomyslodawca i wspoltworca swoich segmento z trish Stratus.

Steven Richards jest zaplanowany na jakas walke w federacji 3PW, jednak ciagle ma podpisany kontrakt z WWE. Federacja wyrazila zgode na pojawienie się Richardsa w 3PW.

Stone Cold Steve Austin nie przeskoczyl na stale na Smackdown. Jego wystep w Iraku był jednorazowy

Goldberg nie wzial udzialu we wczorajszym RAW ponieważ pracuje w tej chwili na galach w Japonii. W przyszlym tygodniu Goldberg raczej znow się nie pojawi. W WWE wszystko to wyjasnione jest przez „zawieszenie” Goldberga przez Erica Bishoffa na 30 dni za zaatakowanie La Resistance.

Ani Triple H ani HBK nie doznli zadnej kontuzji podczas walki na wczorajszym RAW (nie ogladalem tej walki jeszcze wiec nie wiem czemu ten news pojawil się w newsboardach :P)

Podobno Kevin Nash dostal propozycje od WWE przedluzenia kontraktu. Ma być to praca w zarzadzie w creative control. Vince McMahon jest dobrym przyjacielem Kevina Nasha wiec news ten może być wiarygodny.

Na dzien dzisiajszy zwyciezca Royal Ruble zmierzy się na Wrestlemanii XX z Triple H. Nie wiadomo kto wygra ta gale, jednak sa jakies plany ze wygra zawodnik Smackdown i jakos zostanie wplatany w angle z Triple H. Wśród jego przeciwnikow wymienia się Kurta Angle, Johna Cene, Chrisa Benoit, Edga i Eddiego Guerrero.

Vince McMahon ciagle mysli o zrobieniu walki Bill goldberg vs. Brock Lesnar na Wrestlemani XX.

Ostatnio duzo się mowilo o zwolnieniach zawodnikow z dolnej lawki. Miedzy innymi były rozmowy na temat zwolnienia Billego Kidmana, jednak federacja nie uczyni tego by nie zloscic Torrie Wilson? 

Podobno Ultimo Dragon poprosil zarzad o wczesniejsze zakonczenie kontraktu z federacja. Ultimo chcial bowiem wystapic na Wrestlemanii a na ta chwile nie ma na to zadnych szans, ponieważ Dragon nie wystepuje nawet w TV Show.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 8,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JA JUŻ WIEM JAKA BEDZIE WALKA NA WRESTLEMANI XX ROCK/MICK FOLEY VS BATISTA/RICK FLAIR O TAG TEAM CHAMPION :D .PRZYNAJMNIEJ TAK MI ......................

SIE WYDAJE

458954520447d6ce7641a4.jpg

Opublikowano
Mam nadzieje ze Benoit lub Eddie wygra RR a anie John Cena moim zdaniem na jego jeszcze za wczesnie

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Opublikowano
Eee... ja RAW widzialem i HBK wyskoczylo ramie... nie byla to zadna sztuczka wwe (jak sztuczna krew, niesamowicie glosny odglos by zwyklym superkick'u) bo wyraznie bylo widac wystajaca kosc. W sumie fajnie to wygladalo.. ale najlepsze jest to ze dalej walczyl (i to jak !) ... i nawet Elbow Dropa na z naroznika walnal na ta wlasnie reke. Podziwiam goscia. No ale skoro w newsach pisza ze kontuzji nie bylo, to nie bylo. Newsom trzeba wierzyc ;P

4302049614329261d90190.jpg

Opublikowano
Mam takie małe pytanko...Co się dzieje z Undertakerem...?? Czy będzie on na Wrestlemani XX ...???? Sorka że tak pytam ale ostatnio nic o nim nie słychać. Pozdrawiam i z góry dziękuje. :-)
Opublikowano

Taker ma przerwe. Od czasu gdy przegrl walke Buried Alive Match z Vincem McMahonem (dzieki pomocy Kane'a) na Survivor Series nie ma go w TV.

WWE planuje by Taker wrocil w swoim starym gimmicku (Lord of darkness) i walczyl z Kanem na WM XX.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano

Wielkie dzięki Hartfan za odpowiedź..!!! Chciałbym żeby doszło do tej walki na WM XX.

Aha...Szczęśliwego nowego roku dla wszystkich fanów..!!

Opublikowano

Spoko, zawsze sluze pomoca.

Nawzajem

Opublikowano

Spoko chciał bym zobaczyć one more time Rock n' sock conection ale wydaje mi sie

że takie

GWIAZDY powinnne na jubileuszowej WM mieć single match'e.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Opublikowano
to ile by bylo single matchy no WMXX ?? :P
Opublikowano

Gala ma trwac 5 godz z czego godzina to przypomnienie najwazniejszych momentow z poprzednich WueMek.

Na walki wiec jest 240 min. Niech te najwazniejsze single matche trwaja srednio 25 min to mozemy miec 6 takich walk (150 min) plus powiedzmy 6 walk (tagi i mniej wazne single) ktore beda trwaly po 10 - 15 min. Czyli powinno byc tak 12 walk + backstage segments.

Zobaczymy ile z moich slow sie sprawdzi :)

Opublikowano
Żeby zrobili show na miarę WM X-Seven to byłoby fajnie. To moja ulubiona WM :)
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg