Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Batista vs. Kane - RAW 21-03-05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak niektórzy sie orientują Batista zmierzy sie z Kane'em w przyszły poniedziałek w RAW. Jak myliscie, kto wygra? Kto jest waszym favorytem?

Zapraszam do odpowiedzi ;-)

Ja osobiscie nie mam favoryta. Mecz zapowiada sie zajebisty i bardzo wyrównany :D

6864559414238b1fd77a25.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak dla mnie wszystkie walki na raw sa bez historii , krotki 6-7 min mecz z interwencja triple h , dq i koniec walki.
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Opublikowano
ech....wkurwila mnie ta walka i juz...Batista i tak wygra, bo dostaje mocny push i raczej dzialo sie tak bedzie do Wrestlemanii, zeby pokazac ludziom, ze Batista zasluzenie dostal Title Shot'a.
Opublikowano
Batista wygra,żeby urealnić go jako kandydata do title shota.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Opublikowano
Walka bedzie zajebista ? Buehehehhehehehehehehhe :) Maybe, in Your dreams... Jak 2 wielkie kloce moge zrobic zajebista walke ?
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Walka bedzie zajebista ? Buehehehhehehehehehehhe :) Maybe, in Your dreams... Jak 2 wielkie kloce moge zrobic zajebista walke ?

Znowu widac niechec do power wrestlerow :P

Co jak co, ale Kane i Batista moga zrobic walke dobra walke, chociaz i tak ich walka za tydzien bedzie ssac, ale z winy bookerow, bo na Raw nie kladzie sie na dobre walki...bo jezeli by dano im pole do popisu obaj by mogli zrobic niezly match

Opublikowano
jakby dali naprawde dobra, dluga walke, zeby pokazac swietne show, swietny main event, a nie krotka walke jak juz ktos wyzej napisal zakonczona DQ, bo HHH przyjdzie z jackhammerem to ja pierdole taka walke...
Opublikowano
takie walki sie calkiem przyjemnie oglada, taki match juz byl na RAW podczas ktorego GM'em byl Eugene. Wtedy walka byla krutka, kila ladnych akcji, nie pamietam kto wygral, ale w kazdym razie obaj wywarli dobre wrazenie na mnie.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Opublikowano
To, że wygra Batista to jest pewne, bo jakby mógł przegrać 2 tygodnie przed WrestleManią gdzie walczy o pas. Jakby to wyglądało z Kanem przegrywa na Raw a potem walczy o pas z Triple H i wygrywa. Kane przegra ale w 6 Man Ladder Match będzie ciekawie :D

20003137424285fb9541ec1.jpg

Opublikowano

apropos "6 man" na Wrestlemanii - mam wrazenie ze Kane wygra...

nie wiem jak bookerzy ale leży mi to równo...

jakby popatrzec na kandydatów do tytułu... to Kane - juz dawno go nie posiadał...

okaze sie... ale ja bede za wygraną Kane'a..

a co do RAW - tez mi sie wydaje ze walka może być krótko i ten tempy palant HHH przeszkodzi w pojedynku... no ale co tam...

nie mniej jednak zgadzam sie z tym że Kane vs Batista mogłaby być dobrą walką...

jeden czub... drugi zwierze...

zastrzezenia moge miec do Batisty - brak doświadczenia... widac jak mu szłą walka ze Snitzkim...

bookerzy czy nie... to i tak mi sie nie podobała dopóki Kane nie rypnął Snitzkim o ring.. a później Batista z BatistaBombą...

no i najss :)hehe

ładnnie dyskutujemy widze... "ja pierdole" "chyba w snach"... bla bla bla...

SUMA:

walka może byc zarąbista, ale nie będzie (nie na tym RAW i nie teraz... może w przyszłości)

See Ya Suckers!!!!!;)

Opublikowano
Triple H wejdzie, walnie z młota Batiste, Kane zrobi Triple H'owi chokeslam i na następnym RAW'ie będziemy oglądać walkę Triple H & Ric Flair vs Batista & Kane... ja to tak widze :)
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Opublikowano
widze Elliott ze myslisz bardzo racjonalnie, w pelni sie z toba zgadzam.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Opublikowano

Kto ogladal sam widzial. Walka byla tragiczna... Batista z tego co widzialem nie ma kondycji na walke ponad 10 minutowa... Smiac mi sie zachcialo jak walka zaczela sie o 9:57 pm Dali jej 7 min moze 8...

Mam nadzieje ze HHH na WM poprowadzi Batiste w miare do dobrej walki. W koncu swego czasu HHH mial wiele swietnych walk...

Two more weeks...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
No wlasnie, HHH mial duzo swietnych walk ale praktycznie tylko z przeciwnikami lepszymi od niego.. Jericho, Foley, Benoit, Angle, Austin.. Wsadzic go do ringu z Takerem, Kanem, Nashem czy innym Steinerem i dupa zbita.. Nie mowie, ze z Batista bedzie tak samo, jednak mimo wszystko jest on dla mnie zbyt zielony na main event WM i tak jak Harty pisal nie wiem czy wytrzyma walke trwajaca okolo 20 minut, bo conajmiej tyle wypadaloby na main event WrestleManii przeznaczyc..

70480578844af90bfa37be.jpg

Opublikowano
Argh,rzeczywiście match Batista vs. Kane był mierny...bardzo mierny...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg