Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Po prostu rp

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera pokazuje nam sławetną kotłownię EWF. Wszędzie widać jakieś rury z których uchodzi para , z sufitu opadają krople wilgoci tworząc mokre plamy na ziemi. Po chwili uchylają się skrzypiące stare, drewniane drzwi. Światło z holu oświetla sylwetki dwóch postaci. Po chwili pierwsza z nich robi krok do przodu i przerywa cisze …

Tool: Zawsze mogłeś na mnie liczyć , zawsze trzymałem twojej strony. Mówili, że mnie pojebało, że jestem idiotą , że wbiłem sobie gwóźdź do trumny

W tym momencie widać jak jedna z sylwetek chwyta sznureczek zwisający spod sufitu i energicznym ruchem zapala starą żarówkę oświetlając twarz Vaclava stojącego obok Phantoma

Tool: Ale wiedziałem swoje. Zaufałem Ci wbrew tym wszystkim psom, które wiedzą jak głośno szczekać, a jak mój cień napotka ich to spierdalają nie zdążając nawet podkulić ogona. Wprowadziłem nowy powiem, świeżość bo widziałem w Tobie wyznacznika nowego stylu … oryginalnego stylu. Klimat, który ja pokochałem, wprowadziłem do EWF Ty szybko podchwyciłeś idąc swoja własną ścieżką jednocześnie. Gdy pierwsze ciosy dosięgły Bubbe oni wszyscy nie wiedzieli , oni się śmiali, drwili , rzucali obelgi … dziś tymi obelgami wycieram im morde bo o to ten Tool , który rzekomo umarł , poświecił kariere ideałom … który kurwa ponoć się skończył staje w main evencie do walki z tym, który ponoć miał go pogrążyć, skazać na niebyt , zabić talent … staje w walce o szanse zdobycia najważniejszego wytworu EWF i wiesz co ? Będzie to main event w kurewskim HD tak, aby te wszystkie kurwy mogły zobaczyć dokładnie jak to się robi. Jak tworzą ten biznes najlepsi , jak tworzy się historia , która wiele kart już i tak na naznaczonych imieniem Tool i Vaclav , ale wiesz co ? Tym razem cały rozdział będzie nosił taką nazwę. Tworzymy coś pięknego. Jesteś ze mną?

Tool: I mogą pierdolić, że popełniam błąd życia, mogą twierdzić, że równam w dół … bo dzisiaj to ja stoję przed Tobą jako członek DoS , które pnie się na wyżyny, które zalewa EWF i nie pozwoli odpuścić. Które jest większe i potężniejsze niż kiedykolwiek i nie przestanie dopóki każdy jeden skurwiel federacji nie wypowie to przez swoje załgane usta, zanim jego krew nie utworzy tych słów ,,, nadchodzi czarny czas , czas rewolucji i pogardy dla kurestwa , zakłamania i obłudy. Czas braku nadzieja … bo szkoda na nią czasu … czas braku litości … bo po co … i to się kurwa dokonuje Vac? To się dokonuje tu i teraz, W tej chwili! Jesteśmy w centrum historii , nie spierdolmy tego bo nowa era się rozpoczęła.!

Vaclav odwraca głowę w stronę drzwi, po czym delikatnie ją skina i przechodzi dalej za Toolem

Tool: I mogą mówić : weź to rzuć w chuj. Po co ci to? Mogą mówić, że jestem indywidualistom. Tyle, ze tacy w życiu mają najbardziej przejebane, a ja zawsze woliłem chodzić na skróty wiesz? Biały ? Dajmy spokój… był potrzebny kiedyś , teraz rzucony w kąt jak ściera pokazuje Mowerowi lekcje życia – i do tego muszę, kurwa przyznać, ze się nadaje. Dlatego ten etap jest skończony , a jak jeszcze kiedyś Diabełek będzie chciał zatańczyć ? Zapraszam na śliski parkiet Phantoma – tego 3 minutowego mistrza , który po raz kolejny go upokorzył. Jaka to kurwa ironia losu. Bo widzisz Vac , musisz zrozumieć … nie ważne kto wygra w naszej walce. My już wygraliśmy. To wszystko - ataki, walki, kłotnie , bóle miało cel. I oto stajemy u celu. DoS będzie walczyć o World Title – to jedno co jest pewne. Nie ważne czy ja nas będę reprezentował czy Ty – wiesz dlaczego? Bo wiem, że zarówno ja, jak i Ty jesteśmy w stanie pokonać każdego jednego skurwysyna w tym biznesie.

Vac siada na jakimś znalezionym krześle , po czym leniwie do połowy się z niego zsuwa „rozsiadając” się. Phantom podchodzi do niego , chwyta za oparcie i staje nad przyszłym oponentem.

Tool: Bo kto nas zatrzyma ? Psycho? Bez Scythera nie istnieje. Jazzowsky ? Daj spokój - jest dalej zajarany swoim fuckiem i wiesz co ? TO było genialne rozwiązanie. Nas jest zbyt młody, zbyt niedoświadczony i póki co zbyt słaby by walczyć o World Title. Więc niech jego ego osiągnie apogeum , niech jego ślepe szczęście trwa dalej , niech wiara dalej ukazuje mu krzywy obraz rzeczywistości , niech wrzeszczy, ze pokonał Phantoma … Tak Jazzowski , pokonałeś Toola, ale tylko dlatego, że to nie FTW jest moim celem póki co. DoS chcą World Title , więc jeśli ceną za to jest stara fucka … niech i tak się stanie , ale twoje szczęście nie będzie trwało długo , wiesz? BO zaraz po tym, jak jeden z nas zdobędzie najbardziej cenne gówno w tym biznesie drugi zaczyna polowanie – polowanie na ciebie wiesz? Bo ja nadal twierdze, że za szybko piszesz swoją biografię , że za szybko chcesz sobie postawić pomnik. Vac .. musimy mu to uświadomić, ale to w drugim rzucie.

Tool podchodzi do lustra przeglądając w nim swoje odbicie

Tool: Teraz, gdy tytuł jest tak blisko musimy wyjaśnić sprawę walki. Możemy losować , głosować , ale ja proponuje rozegrać to w sposób w jaki nam najlepiej wychodzi.Zawalczmy o to Vac. Zawalczmy tak jak o nic wcześniej . Niech na tą jedną walkę stanę się dla ciebie największym skurwysynem , wyobraź sobie World Title i jak bardzo go pragniesz , wyobraź sobie , że jestem jedną małą bramką oddzielająca cię od niego … rozjeb tą bramkę a wtedy będę spokojny. Powiedziałbym niech wygra najlepszy, ale to przereklamowane hasło jest. Niech wygra większy skurwiel , niech wygra ten, który w następnej rundzie zajebie każdego skurczybyka póki on zajebie którego z nas. Ja wiem, że ja mogę. Wiem też, że gdy będziesz gotowy będziesz mógł i ty. Pytanie tylko – czy jesteś gotowy?

Oczom Toola ukazuje się stara wanna stojąca gdzieś w rogu pomieszczenia. Widać, że leniwie cieknie do niej woda, która powoli zaczyna się już przelewać. Nad wanna unosi się para wskazując na temperaturę wody

Tool: Czy jesteś gotowy na zdobycia czegoś co odmieni raz na zawsze twoje życie? Czy jesteś gotowy nieść brzemię najlepszego w tym biznesie ? Czy jesteś gotów reprezentować EWF jako champion? Widzisz wtedy inaczej się na wszystko patrzy, świat staje się czarno-biały : albo będzie białe … a wszystko co białe to chujowe, jeśli wiesz o czym mówie , albo czarne i dalej będziesz mistrzem po kolejnej walce.Troche już w tym biznesie jesteś. Poznałeś wszystkie jego blaski i cienie. Wiesz, że potrafi cię wynieść na wyżyny by zaraz potem pierdolnąć z impetem o ziemię. Wychodząc na każdą walkę jako mistrz wystawiasz ocenę nie tylko sobie … wystawiasz ocenę nam wszystkim , całej federacji – a to kurewsko odpowiedzialne gówno. Mieliśmy łysego mistrza , mieliśmy rosyjskiego , mieliśmy z plastikowym złotem , ja poznałem smak ciężaru tego pasa , jeśli mnie pokonasz znaczy, że dla ciebie ten ciężar będzie także do uniesienia. Ale pamiętaj Vac … nie myśl jeszcze o tym , nie myśl jeszcze bo przed tobą ostatni sprawdzian, ostatnia próba w której musisz być na Maksa skupiona , musisz być sobą jak nigdy dotąd

Podnosząca się temperatura sprawiła, ze lustro zaczęło parować , sylwetka Toola stawała się coraz mniej wyraźna

Tool: Wśród wszystkich tych , którzy tobą gardzili , wśród wszystkich tych hipokrytów, którzy obrabiali ci dupe podając z uśmiechem ręke stając naprzeciwko , wśród kumpli i nieznanych … szacunek. Tak Vac , World Title daje szacunek. Może pierdolę, wiesz? Może gadam głupoty i nie do końca wiesz o co mi chodzi , ale próbuję cię zdeterminować, chcę, abyś wszystkie swoje sily skupił na World Title bo tego nam potrzeba , to będzie cios do trumny dla wszystkich kurew które psioczyły nam w twarz a jak zostały zdeptane, oplute to się uśmiechały i mówiły, że deszcz pada. Nadszedł na czas ... po długim okresie życia w cieniu DoS uderza ze zdwojoną siłą w samo centrum EWF , w serce tej pierdolonej machiny , będzie jak pasożyt, jak rak , zarazimy cały biznes i stworzymy naszą własną, lepszą wersję EWF , a wiesz dlaczego ? Bo kurwa możemy.

Vaclav cały czas „opierający się o krzesło kiwa głową ze zdecydowaniem. Tool ręką przeciera lustro na którym ponownie pojawia się twarz Phantoma.

Tool: Czas wyjść z cienia , czas pokazać światu , że świat wcale nie jest taki zajebisty i wymaga wielu przeróbek i poprawek. My mamy recepte, mamy pomysł, mamy przyszłość i czas wprowadzić to w życie. Chcę widzieć Vaclava w formie, chcę widzieć jak masz wściekłość – pokonaj mnie Vaclav … pokonaj mnie!

W tym momencie Tool palcem rysuje na zaparowanej szybie logo DoS. Po chwili logo zaczyna „spływać” tworząc krwawy efekt. Phantom spogląda na Vaclava po czym podchodzi do apostoła smutku i razem opuszczają kotłownię. Chwilę widać jak do kotłowni wpada światło z korytarza. Nie minęła jednak minuta, a wielkie drzwi z impetem zatrzaskują się pozostawiając czarny obraz…

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Camp

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Rp klimatem stoi, czyli czymś, o co zawsze umiałeś zadbać. Speache krótkie, ale treściwe. Rp dobry, ale Phantoma EWF stać na znacznie więcej. Niech wygra lepszy.