Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problem z xboxem 360 - szybko się przegrzewa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak, jak w temacie - mój xbox ostatnio bardzo szybko się przegrzewa - zazwyczaj coś w okolicach 10min - 2h gry. Problem mam w sumie od niedawna (kilka miesięcy), wcześniej można było grać cały dzień. Zastanawiam się nad kupnem intercoolera, ale... czy to coś pomoże? Czekam na pomoc, bo staje się to powoli irytujące :)
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dodatkowy cooler nic nie pomoże. Paradoksalnie te dostawiane do konsoli z tyłu, jeszcze bardziej ją grzeją! Chyba, że mówisz o wymianie wentylatorków w samej konsoli. Jeżeli masz gwarancję to graj do upadłego, czyli aż wyskoczy RROD, oddaj na gwarancję i nowy Iks leci do Ciebie.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano
Połóż go. W podstawie ma dodatkowe otworki dzięki czemu będzie się lepiej chłodził. Poza tym, nie bój się, mój w tej chwili parzy jak go dotykam więc to nic złego.

5944677854b349bd3406ba.png

Opublikowano
Ja narazie nie mam takich problemów chyba przez to że mam tą nową wersje.A tak w ogóle kiedy kupiłeś x-pudełko?I tak jak pisał second ustaw pionowo w takim miejscu żeby miał czym oddychać. Albo możesz zrobić cwaniaczka tak jak majonez pisał poprostu graj na siłe aż w końcu RROD i ci padnie.Oczywiście jeśli masz gwarancje.
Opublikowano
  • Autor

Raz mi już wyskoczyły ROD, ale to podczas króciutkiego skoku napięcia, więc nic się nie stało - nadal mogę grać. Gwarancji nie mam, kupowałem x'a bodajże 2 lata temu.

Dzięki Second za radę, wypróbuję ten sposób. Jak długo ma tak stać?

Opublikowano
W takim razie postaw go do pionu, daj mu z tyłu miejsce na "oddech" i trzymaj kciuki żeby się nie sfajczył.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano

A ja mam inne pytanie(nie chce robic nowego tematu)

Podlaczylem komputer monitor itp...ale...(wszysko jest żółte) , czemu ? http://img11.imageshack.us/img11/2858/54026070.png

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
Opublikowano
co jest żółte?

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
np.Biale tlo jest zzolkniale jak stary papier.
Opublikowano
Monitor do wymiany. Ja widzę białe wszystko. Mi tak kiedyś, tyle, że na fioletowo "barwił" i nic nie pomagało, po naprawie pochodził tydzień się walił... w kółko nie było sensu go wozić, więc został wymieniony.
Opublikowano

Naprawione już , jedna rzecz nie była dokręcona :)

ale dzięki za chęci :-) .