Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Problem z Cyfrą +, brak kanalow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale klawiatura nawala.

Oto moj problem:

Gdy wlaczam cyfre, mam duzo kanalow. Gdy wlaczam np: Exteme Sports to pokazuje sie w dolonym rogu ekranu (czerwony kwadrat). Sygnal jest Dobry,5. Pytalismy sie w punkcie sprzedazy a oni powiedzieli ze trzeba poruszac antenom. Dobra ruszamy, zanikaja wszystkie kanaly, to my spowrotem jak bylo. No i nie wiemy co zrobic. Nie ma takich kanalow jak : Exteme sports, Discovery Channel,ESPN Channel, i duzo innych. Wiecie co moze powodowac ten problem ?

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Trzeba im zrobić dym, to ruszą dupy i sami coś zrobią :) Najlepszy sposób :twisted:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Opublikowano
  • Autor
Nie wiem czy to pomoże w rozwiązaniu problemu ale looknij na to-----> http://satkurier.pl/news/...ace-kanaly.html

To nie ma nic do tego. Dzięki za pomoc !

Trzeba im zrobić dym, to ruszą dupy i sami coś zrobią :) Najlepszy sposób :twisted:

Tak, tak. Jutro powinni przyjechać, bo dzwoniliśmy na technike :D

...

Opublikowano
Prawdopodobnie masz jakiś problem z konwerterem. Jeśli masz twina to w ustawieniach terminala musisz wybrać "twin", inaczej nie będzie żadnego kanału. Jeśli od twina puściłeś np. tylko jeden kabel to wtedy w ustawianiach wybierasz "pojedynczy". Drugi problem to może być ustawienie anteny w pionie. Zazwyczaj polecają 36 stopni, ale np. u mnie działa wszystko idealnie na 31 stopni.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Prawdopodobnie masz jakiś problem z konwerterem. Jeśli masz twina to w ustawieniach terminala musisz wybrać "twin", inaczej nie będzie żadnego kanału. Jeśli od twina puściłeś np. tylko jeden kabel to wtedy w ustawianiach wybierasz "pojedynczy". Drugi problem to może być ustawienie anteny w pionie. Zazwyczaj polecają 36 stopni, ale np. u mnie działa wszystko idealnie na 31 stopni.

W tym tkwił problem.

Już wszystko mi działa. Lekkie dokręcenie jednej śruby i jest wszystko. Dzięki za pomoc !

...