Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mój blog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto mój blog o wrestlingu (W październiku będzie obchodził drugie urodziny )

www.przyjaciel-johna-ceny.blogspot.com

Nazwa tak wyszła, gdyż bloga założyłem dwa tygodnie po założeniu internetu, a to nie było dość czasu, bym zdążył się przekonać jak to jest z wrestlingiem ;)

Ale mogę dzięki temu pokazać, że nie każdy fan Ceny musi twierdzić że Rey i Batista rulez, a Edge i Jericho są ble :P

Mam nadzieję, że się wam spodoba ;)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja muszę przyznać że co jakiś czas wchodzę na tą stronkę. Jest nawet fajna. Najbardziej mi sie podobają raporty które są, bez owijania w bawełnę, zajebiste :D
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Opublikowano
Wypowiem się na temat tego bloga.. Od kiedy na tym blogu adminem jest też ta Ola to ten blog jest chujo**.. Nawet raportu z NoC nikt nie wstawił ;/

21014210514e25ecbf4b3c1.jpg

Opublikowano
  • Autor

Raporty zawsze robię ja, ale jak była gala NoC, akurat byłem nad morzem (taki fart, że będę śmigać po Górach Stołowych, jak będzie SummerSlam) .

Ale czemu Mr. Perfect, twierdzisz że odkąd jest Ola, to jest kicha ? Ciekaw jestem

Opublikowano
Również czasami odwiedzam stronę, ale to tylko czasami. Raporty miło się czyta, newsy też są normalne, niczego nie brakuje temu blogowi.
Opublikowano
niczego nie brakuje temu blogowi.

TNA :twisted:

Na tym blogu siedzę chyba z rok może więcej ze względu na raporty WWE, muszę wiedzieć co się dzieje. Co do Oli to jej newsy szybko się czyta gdyż większość ma jedną linijkę.

Opublikowano
A ja sądze, że oprócz dosyć przyzwoitych raportów na tym blogu nie ma nic ciekawego, newsy stoją na bardzo słabym poziomie i są bardzo ubogie (choć na niektóre można przymknąć oko). Polecałbym Ci też zmienić nazwe aby zyskać trochę reputacji (że tak powiem) od fanów którzy wiedzą o co biega w wrestlingu (bo trzeba przyznać, że 70% użytkowników na tym blogu to dzieci które nie umieją znaleźć sobie zajęcia). Ogólnie nie przepadam za blogami (więc głównie z tego powodu tak krytycznie oceniłem twoją "strone").

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Opublikowano
Szczere mówiąc zawsze omijałem tego bloga ze względu na nazwę. I nie chodzi o Johna Cenę, bo tak samo zachowałbym się, gdyby na jego miejscu był inny wrestler. Zgadzam się, że zmiana tej niepoważnej nazwy mogłaby zaprocentować.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
przyjaciel-nochala.blogspot.pl?

21014210514e25ecbf4b3c1.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nie no blog zajebista pod względem raportów ale reszta trochę dupna. Zawsze tam wchodzę żeby sobie przeczytać raport.

16202396274ad586ffdf930.jpg

Opublikowano
  • Autor
TNA już jest ;) Grafika też trochę zmieniona, więc sądzę że taki mały krok do przodu został poczyniony :)
Opublikowano
Znam ten Blog i według mnie jest on jednym z najlepszych blogów o wrestlingu :D Wielki szacunek i oby tak dalej.