Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mareczku Henry

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sorry, ale nie wierzę, że ten cały motyw z likwidowaniem pasa został wymyślony po zdobyciu pasa przez Horniego, po prostu jedno wynikało z drugiego.

Pewnie tak , niemniej jednak trudno mi zrozumieć tą decyzję o zawieszeniu pasa cruisweight .

Jak dla mnie strasznie głupia decyzja w wwe brakuje przynajmniej jeszcze jednego pasa na taka ilość zawodników :neutral:

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bigdaneJ

6

• Przemek_1991

3

• Pacio_Fan

2

• Midian

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tak na dobrą sprawe skoro Rey Mysterio zdobył pas World Heavyweight Championship to każdy może zdobyć ten pas przez co pas Cruisweight nie jest potrzebny - tak wg. mnie wynika z rozumowania CT, Vinca itp.

Ja to rozumiem też tak że skoro zawodnicy o takim samym poziomie (może i nawet ci sami zawodnicy) walczą o pasy IC i Us title to po co jeszcze 3 pas... w końcu zawodnicy typu Orton, HHH i Cena muszą mieć więcej czasu antenowego, żeby zanudzać wszystkich tymi samymi gadkami...

No ale żeby nie było to wg. mnie face turn Hanryka ma + i -... +: nowe feudy, fajnie patrzy się jak rozwala takich heel'ów jak Orton...

-: To że może skończyć tak jak Finlay... czyli tańczyć dla maluchów razem z tym... karłem (oczywiście nic nie mam do karłów i współczuje takim osobą ale po co on pach się do wrestlingu... lol w erze attitude robiłby za mięco do rzucania po ringu - jeżeli by go zatrudnili)....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Mark od kont pamiętam był heel'em i myślałem że tak pozostanie ale jednak writerzy WWE to zepsuli.

od kont pamietasz, czyli dłuuugo ogladasz wrestling.

Strasznie beznadziejny temat i Twoje teksty typu:

Nie wiem jaka gala jest bo SS ale na niej raczej jeszcze nie będzie walczył być może na następnej.
Myślę że będzie mierzył w pas Tag Team który posiadają heele, a partnerem może będzie Hornswoggle. A może będzie walczył o pas WWE z Rendym Ortonem jeśli ten go obroni na SummerSlam.

Tego w ogóle nawet nie ma po co komentować

No albo ta opinia:

Myślę że WWE champion jest w jego zasięgu albo pas TT

Jeśli wygra pas to kiedy to nastąpi?

Myślę że trzeba by poczekać z jakieś2 PPV

ten jebany karzel to glowne zrodlo spierdolenia WWE: zdziecinienie, zawieszenie pasa Cruiser, nielogiczne face-turny. do pieca z nim
(świetny tekst) plus dla Ciebie i dla xero za wypowiedzi w tym temacie.

11301703464970cd8e3af3a.png

Mark od kont pamiętam był heel'em i myślałem że tak pozostanie ale jednak writerzy WWE to zepsuli.

od kont pamietasz, czyli dłuuugo ogladasz wrestling.

Strasznie beznadziejny temat i Twoje teksty typu:

Nie wiem jaka gala jest bo SS ale na niej raczej jeszcze nie będzie walczył być może na następnej.
Myślę że będzie mierzył w pas Tag Team który posiadają heele, a partnerem może będzie Hornswoggle. A może będzie walczył o pas WWE z Rendym Ortonem jeśli ten go obroni na SummerSlam.

Tego w ogóle nawet nie ma po co komentować

No albo ta opinia:

Myślę że WWE champion jest w jego zasięgu albo pas TT

Jeśli wygra pas to kiedy to nastąpi?

Myślę że trzeba by poczekać z jakieś2 PPV

ten jebany karzel to glowne zrodlo spierdolenia WWE: zdziecinienie, zawieszenie pasa Cruiser, nielogiczne face-turny. do pieca z nim

widać że jesteś strasznie obeznany ( ciekawe czemu nie masz jeszcze adma )

to jest forum i każdy ma prawo sie wypowiedzieć jak to wszystko widzi po swojemu jeśli ci nie pasuje czyjś post to go odstaw i komentuj te które są na twoim poziomie :-x

RAW IS WAR

Hmm... ale jest zasadnicza różnica między pasem TT, a WWE Champion. Do tego drugiego trzeba dostać niesamowity push, a pierwszy jeszcze do niedawna był trzymany przez midcarderów. Teraz z dupy promowany Henry nie mógłby pokonać Showa, który jest w WWE na poziomie Takera, HBK czy Y2J, oczywiście wyżej nie będzie bo to już zarezerwowane dla wielkiej trójki. Ponadto jest on jedynym heelem, który nie ucieka nonstop.

Hmm... ale jest zasadnicza różnica między pasem TT, a WWE Champion. Do tego drugiego trzeba dostać niesamowity push, a pierwszy jeszcze do niedawna był trzymany przez midcarderów. Teraz z dupy promowany Henry nie mógłby pokonać Showa, który jest w WWE na poziomie Takera, HBK czy Y2J, oczywiście wyżej nie będzie bo to już zarezerwowane dla wielkiej trójki. Ponadto jest on jedynym heelem, który nie ucieka nonstop.

pewnie że jest różnica jeśli chodzi o pasy :) a jeśli chodzi o push to nie mówię że ma zdobyć któryś z nich ale na przykład o wweC mógłby walczyć w ttm albo jeszcze innym rodzaju walki nie koniecznie go wygrywając :roll:

RAW IS WAR

Zajebiście się to czyta

Zajebiście się to czyta

post roku :D

RAW IS WAR

Skoro wystarczy z karłęm potańczyć to po co robić face turn Matta hardyego przez kilka tygodni niech mu dadzą potańczyc to na jednym Raw bedzie Face Turn

Niedługo Grabarz wyjdzie w zielonym kapeluszu i zatańczy tanieć śmierci z krasnoludem :lol:
RAW IS WAR

Czy to słuszna decyzja żaby Mark przeszedł face turn? - Moim zdaniem była to zła decyzja. Mark przy swoich gabarytach zdecydowanie powinien być heel'em. Wrestlerzy typu Sweet Papi sanchez czy Khali nie powinni być Face'ami. I wogóle Henry grał dobrego najsilniejszego człowieka na świecie (to nim nie jest Pudzian? :twisted: ).

Czy jako heel maił by szanse na sukces? - Na sukces to za dużo powiedziane. Byłbym pewien, że by zdobył pas US czy tag team champion ( w WWE wszystko jest możliwe). Ale nic większego nie zdobędzie na 666%.

Czy jako face zdobędzie jakiś tytuł? - Niee. Zdecydowanie nie. Jeśli mnie pamięć nie myli to jak karzeł był z Irlandczykiem to Finlay nie zdobył żadnego pasa. A Mark będzie tańczyć, śpiewać czy co jeszcze Vince wymyśli z Hornswoggle'm może nawet będzie miał szanse na pas ale nic nie będzie zdobywać.

Jeśli wygra pas to kiedy to nastąpi? - Po przejściu Heel turn.

Niedługo Grabarz wyjdzie w zielonym kapeluszu i zatańczy tanieć śmierci z krasnoludem :lol:
hehe taa. A potem ze Sweet Papi Sanchezem będą rozdawać cuksy made in irleand :lol:
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png