Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie mam nic do Punka jednak ile można ciągnąć to samo. Znów walka Hardy i Punk ? Dobrze, że będą drabiny, stoły i krzesła bo inaczej wyrzygać by się można było.

Rey Mysterio vs Ziggler to znów wygrana Mysteria, bo Ziggler wcale wielkim wrestlerem nie jest.

Cena mógłby już odebrać pas Ortonowi bo jednak trochę za długo go trzyma, mały odpoczynek od pasa i Ortona się przyda.

Widzę że się niedogadamy w tej kwesti... Jeśli ty mi wypominasz takie błędy jak ,,ą'' , ,,ę''...

Wiesz, trzeba walczyć z analfabetyzmem jak tylko można.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

Cena mógłby już odebrać pas Ortonowi bo jednak trochę za długo go trzyma

Orton trzyma pas półtora miesiaca, czy naprawde dozylismy czasow gdy to jest za dlugo?

Nie ważne, że 1,5 miesiące, ważne, że strasznie zamula i lepiej, również dla niego będzie gdy straci pas...

8434236214bec043e1f826.jpg

Cena ma title shota, zresztą już kolejnego w tym roku to i tak już jest za dużo jak dla niego i dla moich nerwów.

Mdły, nudny wrestler kolejny raz w tym roku z najwyższem pasem - oby nie.

Cena z pasem i co za tym idzie "Champ is here" to największa porażka.

Co do title runu Ortona uważam że wcale nie jest taki nudny, chłopina broni go jak lew i właśnie taki mistrzów lubię, ostatni tak dobry heelowy run z pasem WWE należał do JBL'a a później właśnie do Ortona w zeszłym roku. Nie mogę już patrzeć jak tylko naprzemian facowe i heelowe pizdy vide Cena i Edge co PPV wymieniają się pasami.

Małe marki muszą poczuć że nie wszystko kręci się wokół Jasia.

To że takimi metodami Randy nadal jest w posiadaniu pasa to już nie do niego te pretensje.

Mdły, nudny wrestler kolejny raz w tym roku z najwyższem pasem - oby nie.

tak tak tak mdły nudny ... żal jak można o nim coś takiego napisać Cena potrafi rozmawiać w ringu jest zabawny ma dobre teksty tylko wiadomo że nie każdy po angielsku zrozumie :smile:

co do jego title shouta to może masz rację może powinien przez jakiś czas odgrywać inną role :)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Mdły, nudny i zapomniałem dodać do bólu schematyczny. Nie oglądam wrestlingu od wczoraj więc nie próbuj wyprowadzać mnie z "błędu" i wmawiać że jest John jest fajny, bo kurwa nie jest i nigdy nie będzie.

Maturę z angielskiego zdałem 85% ustny 70% - wprawdzie to był poziom podstawowy ,ale cos jednak rozumię, więc i tu nie masz pola do popisu.

Wracając do tematu dla mnie ten pan wcale nie jest zabawny, może kiedyś był jako midcardowy raper na SD. Natomiast teraz gdy widzę jak wybiega na rampę salutując do czapeczki z daszkiem, wykonuje swoje denne taunty i wtacza się na ring by wykonać 3 shoulder blocki > slama > you can't see mee > fu i na koniec stfu ( koniecznie w tej kolejnośći i tak od 4 lat ), odechciewa mi się oglądania tego "sportu" a skoro ciebie to bawi to oglądaj woli.

Mic skillsów czyli jedynego co pan C. ma tak naprawdę do zaoferowania odmówić mu nie mogę, jednak powinny być raczej dopełnieniem jakiejś bardziej wyrazistej całości.

Pan cena nie wie co to jest selling, technika, brawl, dobrze odgrywany wyrazisty gimmick , rozbudowany moveset, czy ktoś taki może uchodzić w twoich oczach za wrestlingowe bóstwo?

Mark The Rocka za którego się podajesz powinien chociaż powyższe zdanie zrozumieć panie bigdane(J).

zgodzę się z: xero, 1,5 miesiąca to nie jest długo powinien potrzymać pas do Hell in a Cell lub do Bragging Rights.

Bo jak bookerzy dadzą pas Jasiowi :rzygi: to będzie tak jak powiedział andrew199 mdle i dennie.

co do WHC matchu wszystko zależy od tego czy Jeff podpisał kontrakt czy nie, jeśli tak to moim zdaniem powienien obronić pas bo w koniec TLC to "jego ulubiona" stypulacja, jeśli nie podpisał do CM Punk wygra.

IC match Jeśli Ziggler miał dostać pas już na NoC, to zapewne dostanie go na SummerSlam, no chyba, że Rey znow tupnie nogą w gabinecie Vinca :grin:

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Jak to John Cena niejest zabawny a np. Feud z edgem kiedy gasil jego i bigshowa w obecnosci dawnej manager raw viki guerrero ...

Moim zdaniem andrew199 mylisz się co do Ceny...

Może będąc Raperem byl zabawniejszy ale teraz tez jest ... :smile:

• Reputacja:   1

Pan cena nie wie co to jest selling

Cena jest bardzo dobry w sprzedawaniu ciosów. Można oskarżać go o różne rzeczy, ale wystarczy obejrzeć byle walkę z jego udziałem, żeby stwierdzić, że akurat selling ma na bardzo przyzwoitym poziomie.

technika

Technicznie Jaśko odbiega od wielu main eventerów obecnego WWE (Y2J,Edge,HBK,HHH), także tu się mogę zgodzić.

brawl

Tak, a czterogwiazdkowe walki z Umagą i Edgem to pewnie opierały się na rzucaniu w siebie piłeczkami? Jaśko był zaangażowany w kilka naprawdę dobrych walk od strony brawlu. Pod tym względem góruje nad Ortonem, ale aby to dojrzeć, trzeba się zmusić i obejrzeć walkę od początku do końca, a nie z góry narzekać że Cena i że źle.

wyrazisty gimmick

Zgadzam się. Obecny gimmick może i jest solidnie odgrywany, ale zrobił się już zbyt nudny. Od kilku ładnych lat ze strony Johna mamy dokładnie to samo. To właśnie dlatego wzbudza taką niechęć.

rozbudowany moveset

Tutaj zarzuty powinny być skierowane do writerów a nie zawodników. No ale rozumiem, że oglądanie w kółko tych samych akcji może irytować i to bardzo.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Jak to John Cena niejest zabawny a np. Feud z edgem kiedy gasil jego i bigshowa w obecnosci dawnej manager raw viki guerrero ...

Według mnie ten segment (o ile tak to można nazwać) był zamulaczem gali aniżeli jakąś humorystyczną rzeczą, ale rozumiem jednych takie rzeczy mogą rozbawiać do bólu, a u innych wywoływać zażenowanie ja osobiście należę do tej drugiej grupy :)

Moim zdaniem andrew199 mylisz się co do Ceny...

Z mojego punktu widzenia jesteś poprostu markiem Johna Ceny i nie chcesz przyjąć do siebie bolesnej prawdy jaką jest, że Cena ssie :smile:

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

A czy wy musicie gadać teraz o Cenie? Załóżcie sobie temat o nim i się kłóćcie a nie odwalacie.Co do summer i ME może być w miare i mam taką nadzieje ale i tak bardziej czekam na WHC i DX.A co do zigglera to chciałbym żeby dostał ten Intercontinental a potem rozpoczął feud z Morrisonem aby ten zdobył potem pas :) A w WHC sądze że Jeff zatrzyma pas :P

LooseCannon, liczę się z twoją opinią ,ale nie zmieniam zdania co 5 minut, staram się być konsekwentny w tym co piszę pomimo mojej skłonności do przesadyzmu.

Co do sellingu Ceny to do bardzo dobrych nigdy bym go nie zaliczył, co najwyżej średni (bo wiadomo są gorsi - np. B.Show), John nie jest w nim zbyt naturalny, notuje za dużo wpadek. Jak dla przykładu przed upadkiem na plecy odwraca głowę żeby sprawdzić gdzie upadnie, skoro porównujesz go do innych ME to pan cena wymięka przy Ortonie który w tej materii jest debeściakiem, Triplu,Hbk'u,Y2J'u,Edgu,JBL'u,Takerze. Przykładową walką z syfiastym sellingiem Jasia niech będzie tegoroczny EC z Raw. Z tym brawlem Cenaminatora też bym tak nie przesadzał że jest tak solidny jak Triple czy Taker, co prawda Orton jest w tej kategorii jest jednym z najgorszych ME. Lecz to nie zmienia faktu że wybitnym brawlerem nie jest.

Nie nie jestem markiem ceny ale poprostu podoba mi sie jego styl i tak jak tutaj powiedzial koperek123 jak chcecie go za cokolwiek krytykowac załużcie sobie o nim nowy temat ... :-)

wracając do tematu SummerSlam :D

myślę, że po lub nawet na SummerSlam może dojść do rozpadu Legacy, lub face turnu Teda. Załóżmy, że Legacy przegrywają z DX, znów powtórka, z gadką Ortona, że najważniejszy jest jego pas. Ted znów nie wytrzymuje :D.

Orton traci pas, bez interwencji Legacy i potem zaczyna się kłótnia (może nawet "bójka" :D :D)

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Tak, ale co wtedy? Jeżeli po rozpadzie Legacy mają zamiar zatrzymać Ortona w obecnym gimmicku cioty to mamy problem, bo to jedyny jak na razie na RAW ME heel.

WHC

Ni ziębi mnie to ni grzeje. Taka walka o nic mi się wydaje. Dają Jeff'owi pas ot tak... Teraz rewanż który zapewne nie wniesie nic nowego (chyba że Jeff konraktu nie przedłużył)

Pasy TT

Ten mecz może być naprawdę fajny mimo to iż BS jest słabym jego punktem. Lubię go jakoś i nie można się przyczepić do tego jak odgrywa gimmick (to że nie jest gimmick trudny to już swoją drogą). JTG da niezły popis umiejętności, Shad porzuca trochę Jericho itp.itd^^ Wiadomo że Big Show i Jericho wygrają:)

WWE

Wspomniany wcześniej przeze mnie Orton ma wrócić do gimmicku węża i sukinsyna która niszczy i dobrze się przy tym bawi, a nie spierdala bo wielki zły Triple H/Jaś Cena chcą mu zrobić kuku. Jeżeli ta walka skończy się Slam, UCSM, Attitude Adjustment lub STFU to się załamię i nie oglądam więcej RAW...

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg