Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te TLC mogło się wziąśc stąd np.

na minionym SD! (dzisiejszym) Punk zmiażdżył po meczu Jeffa krzesłem i ogólnie mocno go potłukł (co zresztą bardzo go promuje jako heela) i tak myślę, że jeśli CMP ma byc dalej takim "hardkorem :D" to może złoi mocno dupsko (spowoduje "kontuzje") Hardy'emu w TLC matchu i Hardy odejdzie na czas nie określony a CM Punk będzie miał feud z Mattem który zalicza face turn (już na dzisiejszej gali poczyniono w tym kierunku kroki) Jak na moje, ta wersja jest bardzo prawdopodobna. Wniosek: TLC po to by CMP zniszczył Jeffa :P (jeśli nie podpisał kontraktu oczywiście)

Ponadto, licze na wygraną Ortona i przedewszystkim Zigglera, poprostu jestem ciekaw czy nie utonie w tej głębokiej wodzie :)

Jericho i BS będą tak długo mistrzami dopóki nie powróci Undertaker, wtedy zaczynamy program Y2J vs Taker. Pozatym Krajm Tajm nie pasują na mistrzów TT.

ps. Morrison zapewne zajmie się dopiero po SS, pasem WHC.

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron
  • Odpowiedzi 224
  • Wyświetleń 50,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A więc tak, WWE na szczęście nie spier*oliło SummerSlam wręcz przeciwnie walka o pas WHC może być lepsza od tych w TNA na najbliższym PPV. To chyba znakomita walka by Jeff mógł odejść, jak już chyba mówiłem to wydaje mi się że Jeff wygra tą walkę i odjedzie jako mistrz. Ja oczywiście na to czekam gdyż mam go już powoli dosyć, lubiłem go gdy jeszcze nie był jednym z ME. A reszta walk to moim zdaniem jest na suck, na to oczywiście zależy czy w jakiejś interweniuje Undertaker, na jago powrót liczę raczej na galę Hell in a Cell.
Opublikowano
Wówczas można by to było zabookowac spokojnie w ten sposób, że po świetnej w wykonaniu Morrisona walce (triple threat), John pinuje Punka i zdobywa tytuł (wiem, kolejna zmiana posiadacza pasa to chujowy pomysł i mi też się nie podoba). Po walce Jeff wymienia groźne spojrzenia z nowym Champ'em, po czym podchodzi do Morrisona i podaje mu grabę, uznając nowego mistrza. I co? Marki nie kupią takiego baby face'a, którego namaścił sam Jeff Hardy? I gdzie tu ręka Russo?

No dobra kupuje to :D Chociaż i tak to chyba jeszcze nie pora na pas dla morrisona. Oby nie zaliczył drogi Kozlova, który z ME na SD! spadł gdzieś w otchłań ECW i nawet o ten pas nie ma walki na ppv, ale przy tych warunkach fizycznych johna raczej mu to nie grozi.

11301703464970cd8e3af3a.png

Opublikowano

Rem Mysterio, nie porównujmy Drewniaka Kozlova, który zaliczył najgorszy Main Event PPV w zeszyłm roku (HHH vs Kozlov o WWE Champa z Sarvivour Series, przed interwencją), do Johna Morrisona, który "nabył nowe umiejętności" chodzi oczywiście o troche inny styl walki.

Tak jak poprzednicy uważam że TLC = zniszczenie Hardy'ego = oczywista przerwa = podpisanie pieprzonego kontraktu po przerwie od wrestlingu. Przebiej walki razczej będzie składał się na okładaniu Herdy'ego przez CM'a. potem Jeff "ożyje" jakaś sekwencja akcji, ruchów... Ustawienie Punka na stole próba Swanton Bomb lub Leg Dropu, Punk unika bierze Drabinke i ściąga pas....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano

Mi się coraz bardziej wydaje że Jeff podpisał kontrakt , tylko zrobi sobie przerwe do okolic września- października . A co do walki Jeffa i Cm Punka na SS to tu mi się coś wydaje że do akcji wkroczyć może Morrison bo to przecież NDQ match i po SS jakiś feud Punk - Morrison

A no i super że już Matt wrócił na SD :)

Hardy boyz 4ever

120101294a6cec78ddae6.jpg

Opublikowano
Mnie już nudzi to podpisywanie kontraktu przez Jeffa.Daja mu pas, by podpisał, odbiorą jeśli nie podpisze, dadzą mu tittle shoota jeśli będzie czysty, jeśli go zawieszą to będzie problem z rozpisaniem kart na ppv itd itd itd. :P :P

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano

mnie za to wkurza :/ nie pasuje na whc champa -.- jeszcze punk z nim przegrał -.- żenada :/ w prawdziwej walce z punkiem jeff wytrzymał by jakieś 5 sekund

póki nie pchał się do main eventów to ok nie przeszkadzał mi ale teraz to żałosne jest :/ niech tego kontraktu nie podpisuje lepiej :/

moja wymarzona wersja wydarzeń :

na ss jeff zostaje zmasakrowany przez punka , punk zabiera pas a jeff odchodzi z wwe (nie podpisuje kontraktu)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Opublikowano
mnie za to wkurza :/ nie pasuje na whc champa -.- jeszcze punk z nim przegrał -.- żenada :/ w prawdziwej walce z punkiem jeff wytrzymał by jakieś 5 sekund

Nie na tym polega wrestling...

Opublikowano
w prawdziwych walkach to misterio i jego banda była by miażdzona przez takich wrestlerów jak Ortiz Kedrick czy Hass
Opublikowano
Pacio_Fan, po co w ogóle takie głupoty piszecie??? Nikt tego nie wie jakby wyglądałyby prawdziwe walki.... To jest tylko idiotyczne gdybanie, bo kto mądry w federacji gdzie byłyby prawdziwe walki stawiał na przeciwko siebie Rey'a i np. Kane'a czy innego Great Khaliego...... Lepiej skończyć to głupie gadanie...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
Pacio_Fan, po co w ogóle takie głupoty piszecie??? Nikt tego nie wie jakby wyglądałyby prawdziwe walki.... To jest tylko idiotyczne gdybanie, bo kto mądry w federacji gdzie byłyby prawdziwe walki stawiał na przeciwko siebie Rey'a i np. Kane'a czy innego Great Khaliego...... Lepiej skończyć to głupie gadanie...

Popieram

Hardy boyz 4ever

120101294a6cec78ddae6.jpg

Opublikowano
Zapomnieliście chyba o Takerze, który zapowiedział powrót na Summerslam i ja myśle , że to nie Morrison interweniuje tylko Long wyjdzie przed walką i zapowie Triple Threat Match Taker vs Cm Punk vs Hardy, Taker ich pokona , a Jeff zrobi sobie przerwę.

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Opublikowano
Zapomnieliście chyba o Takerze, który zapowiedział powrót na Summerslam i ja myśle , że to nie Morrison interweniuje tylko Long wyjdzie przed walką i zapowie Triple Threat Match Taker vs Cm Punk vs Hardy, Taker ich pokona , a Jeff zrobi sobie przerwę.

Ty w to na prawdę wierzysz? Skąd ludziom takie pierdoły do głowy przychodzą... Teddy nie wyjdzie i nie zrobie Triple Threat, Taker nie będzie walczyć o WHC z jakimś Punkiem czy Jeffem... Jego poziom jest za wysoki by powrócić w tak beznadziejnym stylu...

5944677854b349bd3406ba.png

Opublikowano
Poziom jest za wysoki??? Ale warto jego wstawić zeby pokonać Jeffa i Punka i zdobyć WHC ,a potem feudowac z kimś mocnym, bo popatrz na przykład jakby taki Charlie Hass miał pas ,a Taker chciałby mu go zabrać i mieć z nim walke na SS to Teddy by nie dał walki Takerowi bo Hass to zasłaby poziom dla niego???

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Opublikowano

Ty w to na prawdę wierzysz? Skąd ludziom takie pierdoły do głowy przychodzą... Teddy nie wyjdzie i nie zrobie Triple Threat, Taker nie będzie walczyć o WHC z jakimś Punkiem czy Jeffem... Jego poziom jest za wysoki by powrócić w tak beznadziejnym stylu...

Taker ma wyskoki poziom.

On mógłby walczyć o pas WWE.

Mógłby wygrać pas WWE i byłyby jakieś nowe feudy!!

A nie cały czas Orton vs Cena vs HHH (bo to już nudne)

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg