Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Walka o WHC zapowiada sie bardzo interesujaco :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

Cóż jeżeli kolejny raz dają Reya i Ziggla do jednego pojedynku (identyczny jak ostatnio) to zanosi się na wygraną tego drugiego. Przynajmniej mam taką nadzieję :smile:

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

a ja wrócę do tematu WWE Title... sądzę że wygra Orton ale WWE niestety po raz kolejny pokaże jaki to Cena jest dobry i jaki to Orton jest zły ;( Mam pana jasia dość.. m.in. dlatego że jest wielu dobrych zawodników a WWE uporczywie doczepia go do ważnych pasów - jak nie WHC to WWE Title... chyba zacznę nosić słynną koszulkę Miza xD

WHC - fajnie by było ujrzeć Triple Threat Jeff vs Punk vs John M.

ECW Title - chciałbym zobaczyć mecz bez Dreamera ^^

TT - penie wygra show i y2j

Edytowane przez batista024

dlatego że jest wielu dobrych zawodników a WWE uporczywie doczepia go do ważnych pasów - jak nie WHC to WWE Title... chyba zacznę nosić słynną koszulkę Miza xD

WHC - fajnie by było ujrzeć Triple Threat Jeff vs Punk vs John M.

AD1. Cena to największa gwiazda WWE, na nim zarabiają największą kasę, dlatego ma taką wysoką pozycje i gimmick Supermana.

AD2. To byłby jeden z większych błędów jakie WWE może zrobić, feud jest fantastyczny... po co lądować tu kogoś kto przeszedł face turn - od tak? Nie trawie Morrisona, moze i jest ogólnikowo dobrym wrestlerem ale w moich oczach ten push na main eventera przeszedl za szybko, bez jakiegoś pokazania się w mid cardzie. Co prawda miał kilka dobrych meczy ale z dark matchu na WM do Main Eventu w tak krótkim czasie?

Oby dwie walki zapowiedziane na tapingu SD były przewidywalne, może tym razem Ziggler pokaże coś lepszego niż ostatnio.

Po ECW kompletnie nie wiadomo kto będzie przeciwnikiem Christiana, moglibyśmy zobaczyć 4-way Christian vs Dreamer vs Zack vs Shelton co byłoby jako-tako uzasadnione; Zack miał być #1 contender a Shelton spinował Christiana czysto kilka tygodni temu.

Time to retire - i will join TNA.

no niestety chodzi tylko o kasę ;( a Cena ma woją popularność w 3/4 dzięki 10 latkom podnieconych You Can't See Me :( bo jak tak czytam to forum to nie widzę żeby wiele osób kochało Cene :twisted:

Po co używać krzesełka skoro można przynieść drzwi auta :D

CO to tych walk zapowiedzianych na SD!

WWE wreszcie zrobiło ukłon w strone Jeff'a który wg. mnie najlepiej czuje się w takich walkach i nie ma bata żeby przegrał... Szkoda tylko że nie dali tem Morrisona..

Walka o IC - powtórka z rozrywki... mam nadzieje że Ziggi przyłoży się i dtworzą lepsze widowisko niż na NoC..

PS. Spoiler usune w sobote rano po wyemitowaniu SD!

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

WWE wreszcie zrobiło ukłon w strone Jeff'a który wg. mnie najlepiej czuje się w takich walkach i nie ma bata żeby przegrał... Szkoda tylko że nie dali tem Morrisona..

no nie bylbym tego taki pewien czy nie ma bata :D

dalej zastanawia mnie jak to jest naprawde z tym kontraktem Jeff'a. ja osobiscie ostatnio (nie z tego wzgledu ze CM jest moim ulubiencem) nabralem sporej niecheci do pana Hardy'ego i tak na serio to moze sobie nie podpisywac tego kontraktu i pojsc w pizdu.

to cale TLC tez mi sie zapowiada na totalne nieporozumienie. martwie sie o to jak Punk poradzi sobie w tego typu walce.

fakt, w indys radzil sobie swietnie w tego typu walkach... ale nie pamietam zeby w WWE pan SxE uzyl chociazby krzeselka lub byl w match'u o jakiejs stypulacji, powiedzmy "HardCore"...

nie wiem swoja droga po co ukrywac te matche w tagach. przeciez pisze jak byk UWAGA NA SPOILERY :D

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

• Reputacja:   1

nie wiem swoja droga po co ukrywac te matche w tagach. przeciez pisze jak byk UWAGA NA SPOILERY

Z bardzo prostego powodu: by nie psuć innym oglądania gali, może ktoś nie chce wiedzieć jakie zapowiedziano walki przed obejrzeniem gali...

Po wyemitowaniu SD w ten piątek spoiler i tak zostanie przeze mnie usunięty...

ale w moich oczach ten push na main eventera przeszedl za szybko

To tak wygląda, gdyż dopiero po rozpadzie tag teamu z Mizem Szaman Seksu może rozwinąć skrzydła. A przecież John siedzi latami w midcardzie, 2 razy był już mistrzem interkontynentalnym, raz mistrzem ECW, więc nie jest człowiekiem z nikąd. A że teraz dali mu trochę pushu na tak wyrównanym Smackdownie? No proszę, przecież nie dadzą mu pasa.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

no nie bylbym tego taki pewien czy nie ma bata :D

dalej zastanawia mnie jak to jest naprawde z tym kontraktem Jeff'a. ja osobiscie ostatnio (nie z tego wzgledu ze CM jest moim ulubiencem) nabralem sporej niecheci do pana Hardy'ego i tak na serio to moze sobie nie podpisywac tego kontraktu i pojsc w pizdu.

to cale TLC tez mi sie zapowiada na totalne nieporozumienie. martwie sie o to jak Punk poradzi sobie w tego typu walce.

fakt, w indys radzil sobie swietnie w tego typu walkach... ale nie pamietam zeby w WWE pan SxE uzyl chociazby krzeselka lub byl w match'u o jakiejs stypulacji, powiedzmy "HardCore"...

nie wiem swoja droga po co ukrywac te matche w tagach. przeciez pisze jak byk UWAGA NA SPOILERY :D

1. Czytanie ze zrozumieniem się kłania :P A dokładnie to po jest po PS......

2. CM Punk brał udział w 2 MITB co prawda tam jest więcej gości ale każdy widział jak CM sobie radził.

3. Jeżeli Jeff miłby zrobić sobie przerwe z wrestlingiem to ta walka powinna mieć pewien haczyk. A mianowicie to co miało miejsce na One Nihgt Stand 2008 w walce o ten sam pas... Jeżeli Jeff przegra to podobnie jak Undertaker musi odejść z WWE... Gdyby CM pokonał w taki sposób Jeff'a to stałby się mega heel'em bo dzieciaki nie mogły by znieść, że CM niejako wyrzucił Hardy'ego ze SD!.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Chyba Jeff ma wygraną w garści. Po tym jak na ostatnim Smackdownie został zaatakowany przez Punk'a. Jestem w 100% pewny ,że Cm przeszedł całkowity heel turn a Hardy podpisał nowy kontrakt. Inaczej trzymali by jeszcze Punk'a jako tweener'a.

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chyba Jeff ma wygraną w garści. Po tym jak na ostatnim Smackdownie został zaatakowany przez Punk'a. Jestem w 100% pewny ,że Cm przeszedł całkowity heel turn a Hardy podpisał nowy kontrakt. Inaczej trzymali by jeszcze Punk'a jako tweener'a.

Chyba, że na SS zmontują triple threat a Vince postanowi nas znowu zaskoczyć i zrobi mistrzem Morrison'a...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

2. CM Punk brał udział w 2 MITB co prawda tam jest więcej gości ale każdy widział jak CM sobie radził.

zle sie wyrazilem.

wiem ze CM bral udzial 2 razy w MITB, ale tak jak napisales, tam bierze udzial kilku gosci.

mnie osobiscie chodzilo o tego typu walki ale 1 on 1.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

Chyba, że na SS zmontują triple threat a Vince postanowi nas znowu zaskoczyć i zrobi mistrzem Morrison'a...

To już byłoby po prostu... gówno. Morrison nie ma co liczyć na pop po odebraniu pasa Jeffowi, więc powrót do heela? Absurd. W jakiej sytuacji wtedy wylądowałby Punk? W sumie gdy zmontują ten triple threat to pozostaje tylko zwycięstwo CM'a i płacz Morrisona (swoją drogą to żałosny face) i Hardy'ego, tylko, że to oznaczałoby kolejną zmiane posiadacza pasa, a to jest najbardziej beznadziejne posunięcie w WWE jakie często spotykamy. Wiem -Raven- że napisałeś tylko tak teoretycznie i z przymrużeniem oka, ale to było w stylu Vince'a Russo :)

11301703464970cd8e3af3a.png

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To już byłoby po prostu... gówno. Morrison nie ma co liczyć na pop po odebraniu pasa Jeffowi, więc powrót do heela?

Wiem -Raven- że napisałeś tylko tak teoretycznie i z przymrużeniem oka, ale to było w stylu Vince'a Russo

Trochę wyobraźni, kolego... Pisałem o takiej sytuacji pod kątem tego, jeśli Jeff faktycznie miałby zrobić sobie wolne od wrestlingu. Wówczas można by to było zabookowac spokojnie w ten sposób, że po świetnej w wykonaniu Morrisona walce (triple threat), John pinuje Punka i zdobywa tytuł (wiem, kolejna zmiana posiadacza pasa to chujowy pomysł i mi też się nie podoba). Po walce Jeff wymienia groźne spojrzenia z nowym Champ'em, po czym podchodzi do Morrisona i podaje mu grabę, uznając nowego mistrza. I co? Marki nie kupią takiego baby face'a, którego namaścił sam Jeff Hardy? :D I gdzie tu ręka Russo? :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg