Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jeśli to bedzie wyglądać jak w 2007 roku to ja podziękuje

Akurat ich walka z 2007 roku była całkiem niezła i jesli tym razem wygładałaby podobnie to nie bedzie na co narzekac. Oczywiscie nikt sie nie spodziewa nie wiadomo jakich atrakcji ale solidny booking moze bez problemu sprawic, ze mecz bedzie to przelkniecia.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

Co do walki o WWE Title to miałem ogromną nadzieje zobaczyć w tym pojedynku Marka Henry który jakimś cudem zakończyłby ten cyrk z Ortonem.

Ale cóż Cena vs Orton..... może jeden drugiemu chociaż krzywdę zrobi to nie zobaczymy Janusza albo Ortona przez parę miesięcy w ringu....

Walka tag team może być ciekawa

oczywiście mało realna jest strata pasów przez Showa i Y2J ale to Summerslam więc może nas zaskoczą.

Liczę jeszcze na mecz o WHC z Morrisonem w składzie

Walka o pasa tag team pomiędzy Y2J & Big Showem , a Cryme Tyme może być całkiem niezła , choć tak jak napisał Deshawn Big Show musi przebywać jak najmniej czasu na ringu :) Panowie z Cryme Tyme nie mają może i jakichś ponadprzeciętnych umiejętności ( a zwłaszcza Shad nie ma ) , ale za to nie raz już udowodnili , że potrafią stworzyć dobre widowisko . Pasy raczej nie zmienią właścicieli , ale ja mam taką cichutką nadzieję , że WWE nas czymś zaskoczy . Na Night of Champions zajebiście podobała mi się postawa Carlito i Primo w ringu i liczę na to , że któryś z braci powalczy z Kofim o pas US .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Styl:  Ciemny

Ja osobiście wolę zobaczyć walkę Cena vs Orton niż po raz kolejny HHH vs Orton. Ale myślę, że walka o WWE Tilttle odbędzie się w trochę innym składzie, w końcu do SS pozostały jeszcze trzy tygodnie. Ale pewnie jak zwykle przez ostatnie kilka miesięcy okaże się ona niewypałem.

Walka o tag team moim zdaniem może być ciekawsza. Wydaje mi się, że nawet Big Show zaczął się bardziej starać- spodobał mi się jego Spear, który wykonał na NoC. Ale zobaczymy co zaprezentuje na dalszych walkach, bo zazwyczaj był zamulaczem.

Mam nadzieję, że na następnym RAW powróci DX i zaczną robić show, ale nawet gdyby się spełniło moje marzenie, to ten tag team na pewno nie będzie robił takiego widowiska jak kiedyś.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Mam nadzieję, że na następnym RAW powróci DX i zaczną robić show, ale nawet gdyby się spełniło moje marzenie, to ten tag team na pewno nie będzie robił takiego widowiska jak kiedyś.

I co to da? DX w erze PG 'bardzo' pasuje... przecież oni cenzurują nawet Suck it -.-, może i trochę śmieszne to może być, ale na pewno nie to co kiedyś.

To co mamy na razie:

WWE tittle - Tym razem Orton znowu może przytrzymać pas, dobrze by było jakby stracił go trochę później i Cena mógłby zacząć feud z Batista [do WM26] co byłoby fajne i świeże.

TT tittle - śmieszy mnie to już powoli, przecież w WWE są 3? 4? tag teamy, raczej Big Jericho zatrzymają pas no chyba że Cryme Tyme coś dużego zrobili dla federacji, bo maja spory push [kilka wygranych nad hart dystyny i main event an raw], taka opcja w sumie jest tylko możliwa jeżeli bookerzy nie maja pojęcia co zrobić z teamem Big Slow i jericho

Z tego co dojdzie to jak wyżej pisaliście dX vs Legacy, Khali i Kane - tutaj jakiś gimmick bo 1 on 1 to będzie masakra -.- [Khali to kasa z Indii więc pewnie będzie znowu w karcie ;/], Primo vs Carlito - chociaż wątpię żeby WWE dało to na PPV, które ma aspiracje do 2giej WMki, dla WHC to widze tylko Punk vs Jeff bez Morrisona bo to zniszczy ten cały program, ciekawe jak z tym kontraktem Jeff'a... ale gimmick mecz mógłby być fajny [TLC jak większość obstawia], pewnie jakiś mecz div, US lub IC, tutaj oby dwa fajnie mogłby wypaść, Rey z Zigglerem lub Kofi i Swagger. Dla ECW tittle to widzę jakiś multi man mecz, Christian vs Dreamer vs Shelton vs Zack może być fajną opcją [ale pewnie zobaczymy syf 1 na 1].

Time to retire - i will join TNA.

Cena Vs Orton-Ostatnio przyznam się szczerze że Cena nie dostaje takiego Pusha niż wcześniej.I jak się przyłoży on i Randy może być nawet nawet nie można oceniać walki odrazu po zobaczeniu karty np na backlash 09 przynajmniej mnie się podobał LMS w jego wykonaniu i Edge'a tu jest jeden inny zawodnik ale może być ciekawie.Ale sądze że to Randy wygra i utrzyma pas mocno do jakiegoś SS albo Armageddona.

Unified Tag Team championship-Napewno nie był dobry wybór danie za partnera Y2J Showa bo moim zdaniem US title by było już w miare no ale dobra.Sądze że tu nie ma co się rozmyślać i wygranych mamy jak w banku czyli Jericho i Big.

Dalej zobaczymy! :o

Po dzisiejszym Raw można mieć pewność ze będzie reunion DX, chyba CT robi w nas w balona. Wiele osób myślało ze HBK wróci w czasie walki Legacy vs. HHH ale tak sie nie stało. Triple tylko powiedział ze wystarczy jeden telefon i on powróci. Później dodał "If you're not down with that, i got two words for you!"(poprawcie mnie jeśli gdzieś się pomyliłem). Tuż przed ostatnią walka Tryplak zadzwonił do kogoś i zaczął gadać, kończąc rozmowę"Are you ready" po czym tajemnicy osobnik(czyt. HBK) się rozłączył. Pojawienie DX na następnym Raw jest chyba pewne.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

• Reputacja:   182
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja nie wiem co myśleć o powrocie D-X... Jestem za, ale i przeciw. Za, bo w federacji jest nudno, D-X trochę ją ożywi. Przeciw, bo nie będzie już takich speechy jak kiedyś (ocenzurowane Suck It :/), a ich powrót będzie tylko czymś do zarobienia kasy na koszulkach itd.. Po prostu nie będzie tego D-X, co np 2 lata temu. Więc bardziej jestem na nie :)

6427638215a28716991f4b.jpg

Tuż przed ostatnią walka Tryplak zadzwonił do kogoś i zaczął gadać, kończąc rozmowę"Are you ready" po czym tajemnicy osobnik(czyt. HBK) się rozłączył.

tiaa... tylko ze po tym jak owy "tajemniczy osobnik" sie rozlaczyl, pana HHH pierdyklo lekkie zdziwko w stylu "WTF!?".

wiec nie wiem czy tak bedzie ladnie pieknie i na nastepnym RAW w anielskiej poswiacie powroci HBK i strzelajac piorunami z tylka rozprawi sie z Legacy.

dla mnie powrot DX to bedzie czyste żenuaa... pamietam jak przy ostatniej re-aktywacji degeneratow wszyscy byli nakreceni a po jakims czasie kazdy zarliwie modlil sie by ich upadek nastapil jak najszybciej.

teraz czuje ze nie bedzie inaczej.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg

ta powrot big pusha i panowanie nad swiatem Ceny wszystko wyjasnia Vince chce wiecej i wiecej widac ze to wszystko jest "all about money"

Tak samo powrot dupnego DX jest tylko dla kasy (a to ze HBK sie rozlaczyl bylo tylko po to zeby podtrzymac emocje wroci HBK, czy nie? oo tak kupie koszulke LOL )

To co bylo na wczorajszym RAW jest zalosne (zreszta zapraszam do komentowania go w wynikach tegoz show bo to jest temat o SummerSlam ) walki koncza sie po 3, 5 minutach no to cos jest nie tak prawda? no i ten ME boze stracilem tylko wazne 5 min. z mojego zycia (tak tak przewinalem)

9118604194b92af51af97c.jpg

Krotos, widze że będziemy mieli często długie wymiany zdań na temat WWE... Ja będę obrońcą ty napastnikiem.... ( Zresztą jak tak bardzo cie nudzi WWE i zdeklarowałeś się że nie będziesz już tej federacji oglądał to po co się wypowiadasz ? :P )

Wczorajsze Raw pozostawiło dużo do życzenia a to wszystko wg. mnie przez Gościa specjalnego i tego jego koleżki... Segmenty z ich udziałem były żałosne i pewnie na dniach w newsach będzie że Vince jest bardzo nie zadowolony z ich występu.... Walki były takie jak zwykle... nie powalały, ale też nie były aż tak wielkim usypiaczem...

Powrót D-X będzie powiewem świerzości i licze na śmieszne segmenty z upokażaniem Legacy, a nie na wygłaszanie jakiś hamskich przemów...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Powrót D-X będzie powiewem świerzości i licze na śmieszne segmenty z upokażaniem Legacy, a nie na wygłaszanie jakiś hamskich przemów...

Co prawda, na ostatnim RAW, HBK nie powrócił, ale ja sadze że on powróci na następnym RAW i znów będzie stare dobre DX robiące bekę z Legacy!

Mam nadzieję że tak będzie!

To co bylo na wczorajszym RAW jest zalosne

Gorzej, to była masakra!!!

Ten gość specjalny taki lamusik.

Nic takiego nie zrobił.

Na miejscu Vinca byłbym niezadowolony.

Niech McMahon następnym razem bierze lepszych "gości specjalnych", albo niech dadzą im lepsze "scenariusze"!

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

dobra wracając do tematu SummerSlam na następnym SD ma się odbyć walka o WHC między Punkiem a Hardym, mam nadzieje, że jakoś w ten mecz wmiesza sie Morrison i Tedddy Long zapowie Triple Threat Match na Summer Slam :)

[ Dodano: 2009-08-04, 23:29 ]

(odbiegając od SummerSlam) łoo kurde dziś na ECW odbędzie się walka o mistrzostwo na zasadach EXTREME :shock: :lol: Dżizas pewnie użyją krzesełka ........ tak na marginesie mam nadzieję, że Dreamer wygra :D :D : D

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Offtop

Czy ktoś w federacji poza Edge'em i ostatnio Khalim i Kanem używa w ogóle krzesełek?... Załamany byłem tym meczem no ale dobra...

Chciałem żeby w końcu MIZ czysto spinował Cene ale kurwa mać Jaś jak zwykle gurował mimo przeciwności losu i oszukujących przeciwników... ehh co za kraj co za ludzie :evil:

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

• Reputacja:   1

Na wczorajszym tapingu Smacka doszły dwie nowe walki:

World Heavyweight Championship Tables, Ladders & Chairs Match

Jeff Hardy © vs CM Punk

Intercontinental Championship Match

Rey Mysterio © vs Dolph Ziggler