Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ehh jak długo będziemy jeszcze musieli w kółko oglądać walki Cena vs Orton , Cena vs Orton vs Triple H ? Jeszcze na poniedziałkowym RAW łudziłem się , że z Ortonem może powalczyć Mark Henry ( no co zawsze jakieś urozmaicenie ) , ale jak zobaczyłem Jaśka na ringu to już nie miałem wątpliwości . Chciałbym , by Orton zachował pas , bo obawiam się , że nie mógłbym przełknąć zwycięstwa Ceny.

oczywiście orton miałby obronić pas przy pomocy swoich przydupasów a całą walkę prowadził by Cena. Orton z każdą walkę jest coraz gorszy jego walki są tak przewidywalne że zamkniętymi oczami można obstawiać kiedy wbiegną na ring cody i ted...

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

Mamy już 2 walki zapowiedziane:

Orton vs Cena - wszystko zależy kiedy i w jaki sposób wróci HBK. Inna sprawa że wałkowany przez nas temat rychłego face turnu Ted Dibiaste, który póki co nadal jest tym złym. Jeżeli ma nastąpić na SS to póki co nie widze innej opcji, tylko taką:

HHH i HBK vs Legacy na SammerSlam wygrywa D-X a Ted atakuje Cody'ego lub sytuacja że idą do Ortona a ten nowu nawija że to nie ważne, że przegrali, ważne żeby on obronił pas. Ted się wkurza, podczas odwraca uwage Ortona co wykorzystuje Jasiu mamy AA pin 1,2,3. Nowy mistrz John Cena...

O drugiej walce jeszcze się nie wypowiem, bo SD! jest dopiwro dziś...

Z walk które są możliwe to:

wyżej wspomniane Legacy vs D-X - jeżeli na RAW wróci HBK

ECW Champion Christian vs ??? - na następnym ECW jest zapowiedziana walka Extreme Rulez o pas między Tommym, a Christianem. Sądze że tą walke wygra CC a za 2 tygodnie będzie turniej lub walka o No 1 Contender, którą chciałbym żeby wygrał Shelton...

WHC - Jeff vs Cm Punk, John Morrison ew. Triple Threat Match - wszystko zależy od decyzji Jeff'a, ja nadal wierze że podpisze ten pieprzony kontrakt na rok-2 lata.....

Co do reszty nie mam zielonego pojęcia co wymyśli WWE,....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Heh, coś czuję, że Jeff specjalnie zastraszył zarząd odejściem bo traktowali go jak szmatę. Tyle czasu jest WWE a oni nadal nie chcieli mu dać żadnego poważniejszego pasa. Dostał WWE, stracił WWE. Teraz dzięki swojemu straszeniu otrzymał WHC... i? I co? Oni naprawdę liczą, że Jeff zostanie.

Co do Summerslamu.

Mr. Headlock vs "You can't wrestle"

... 25 raz. To jest niesamowite jak WWE potrafi omamić 10 latków kochających wręcz Johna. O ile to przeboleję, to nie wytrzymam tak niesamowitego szmacenia jednego z moich ulubionych wrestlerów! Jak można z Ortona robić taką ciotę? Wiele razy wygrywał normalnie, pokazywał swoje umiejętności(i mniej używał headlocka :P) a teraz ma zachowywać się jak cipka?

Powrót HBK... Nie chcę żadnego nowego-starego reunionu DX... WWE to czysty entertaiment na obecną chwilę. Wrestlingu jest tam jak... Nie ma co mówić. Połowa rzeczy zbanowana, wspaniali młodzi siedzą w mid cardzie albo jobbują... WTF ja się pytam?

Jeżeli Michaels powróci jako jeden z zawodników w meczu o WWE i go WYGRA to chcę, innego powrotu po prostu nie widzę.

Teraz SD!: [!uwaga spoilery!]

Jak widzieliśmy szykuję się nam walka o Unified TT Champ pomiędzy Y2J&Show a Cryme Tyme. Nie powiem, pojedynek może być fajny o ile Big Show nie będzie brał w nim udziału. Mam nadzieję, że jego pożal się boże spear nie zaistnieje...

Co do walki o WHC. Mam nadzieję na Triple Threat pomiędzy Morrisonem, Punkiem i Jeffem. Ta walka na prawdę może być bardzo widowiskowa i porządnie zrobiona... o ile jakiś palant z creative teamu nie zrobi z niej czegoś na miarę WWE Title Matchu na NoC.

Co do SD! jeszcze... Punk chyba za mocno Jeffa uderzył bo zauważyłem, że mu krew z czoła poleciała a wątpię by był to zamierzony proceder w czasach kiedy dawne nagrania są cenzurowane.

I na koniec ECW... spodziewam się jakiegoś turnieju o No 1 Contender. Kozlov, Dreamer, Benjamin i ktoś tam jeszcze dla Kozlova by mógł się wybić :P

5944677854b349bd3406ba.png

Mamy już 2 walki zapowiedziane:

Orton vs Cena - wszystko zależy kiedy i w jaki sposób wróci HBK. Inna sprawa że wałkowany przez nas temat rychłego face turnu Ted Dibiaste, który póki co nadal jest tym złym. Jeżeli ma nastąpić na SS to póki co nie widze innej opcji, tylko taką:

HHH i HBK vs Legacy na SammerSlam wygrywa D-X a Ted atakuje Cody'ego lub sytuacja że idą do Ortona a ten nowu nawija że to nie ważne, że przegrali, ważne żeby on obronił pas. Ted się wkurza, podczas odwraca uwage Ortona co wykorzystuje Jasiu mamy AA pin 1,2,3. Nowy mistrz John Cena...

O drugiej walce jeszcze się nie wypowiem, bo SD! jest dopiwro dziś...

Z walk które są możliwe to:

wyżej wspomniane Legacy vs D-X - jeżeli na RAW wróci HBK

ECW Champion Christian vs ??? - na następnym ECW jest zapowiedziana walka Extreme Rulez o pas między Tommym, a Christianem. Sądze że tą walke wygra CC a za 2 tygodnie będzie turniej lub walka o No 1 Contender, którą chciałbym żeby wygrał Shelton...

WHC - Jeff vs Cm Punk, John Morrison ew. Triple Threat Match - wszystko zależy od decyzji Jeff'a, ja nadal wierze że podpisze ten pieprzony kontrakt na rok-2 lata.....

Co do reszty nie mam zielonego pojęcia co wymyśli WWE,....

Tak sie sklada ze na justin juz o 9 byl smackdown i tak

potwierdzony jeest mecz tagow (niezly shit sie kroi )

no i chyba pewne jest ze juz na dniach morisson wlaczy sie w walke o WHC, swoja drogą polecam obejrzec mecz z jeffem (mimo ze hardy jak zwykle zamulal to morisson pokazal klase i widac bylo ze juz dawno powinien dostac szanse :P )

Co do ECW to mam nadzieje ze wlaczy sie w walke shelton. wkoncu ostatnio pokonal christiana, a jego umiejetnosci w ringu PRAWIE dorownują morissonowi.

WWE title : poki jakies nowe twarez nie zagoszcza w ME to zal ogladac raw, jedyny na ktorego fajnie popatrzec w ringu to przecietny szwagier omg :)

Intercontinetal - wiadomo powtorka z NOC

USA - nic nie wiadomo (chociaz mam nadzieje ze bedzie to swager)

9118604194b92af51af97c.jpg

Krotos, dobrze ale nie wszyscy mieli możliwość oglądania... a na youtube najczęściej SD! pojawia się ok 14.00 (rano nie ma co patrzeć są niepełne wersje lub rozmazany obraz)...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

WWE Championship:

Cenaminator vs. Orton:

Niech Orton zachowa pas ale w normalny sposób (pamiętam jeszcze jego stare walki). Nie zniose Ceny jako WWE Champa a może, jeśli HBK powróci na najbliższym Raw to zostanie dodany do tego meczu ? Oby!

o Tag Team Championship powiem później, po SD :D

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

• Reputacja:   1

Co do walk...

WWE Championship Match

Randy Orton © vs John Cena

Akurat tu nie muszę się wysilać typując zwycięzcę...

Oczywiście wygra Orton po interwencji Legacy, chyba że Ted w końcu odwróci się od Codiego i pomoże Cenie w zdobyciu pasa (w co wątpię)...

Druga opcja to interwencja HBKa (Sweet Chin Music na Ortonie jednak Randy wygrywa z pomocą Legacy, kopie Cenę w głowę, Cena znika na pewien czas z TV, Shawn jednoczy się z Tryplem reaktywując DX...) o ile nie wróci na przyszłotygodniowym RAW...

Tag Team Championship Match

Chris Jericho & Big Show © vs Cryme Tyme

Oczywiście "Wielkolud" i "Christina" wygrają po nudnej, krótkiej walce...

Resztę dopowiem gdy dojdą kolejne pojedynki...

Kolejne żenujące widowisko ze strony WWE. No może jeszcze nie wszytko stracone :roll: ... No ale cofnijmy się do przeszłości a mianowicie do roku 2008 kiedy to SummerSlam było bardzo dobry widowiskiem za sprawą walki Undetakera z Edgem, ta walka była chyba najlepszym widowiskiem 2008 roku bo nie przypomina sobie czegoś lepszego. No a teraz kolejne starcie Orton vs. Cena... To się już robi żałosne Cena, HH i Orton i tak na zmianę :? ... Ehhh walki Temowe też przedupili ale i tak bym nie oczekiwał od nich czegoś dobrego. Dziwie się że HBK zawalczy w Teamie a nie w walce o pas, ale to kolejny dowód jakim kałem jest WWE... Walka o pas WHC moim zdaniem jest już przesądzona gdyż Jeff chyba już nie podpisze kontraktu z WWE i być może odejdzie w stylu Trish Stratus, czyli jako mistrz. Jedyną nadzieję tej gali jest Undertaker.

Rok temu show undertaker vs edge pozostawilo w pamieci, jakoby SS 2008 bylo udanym ppv, poza hiac matchem i cena vs batista jednak nie bylo tam kompletnie nic ciekawego, mimo to postac edge prowadzona od czasu ogloszenia przez vickie powrotu takera, znakomicie na smackdawnach podkrecala wyczekiwanie na to drugie - najwieksze ppv w roku by wwe, i zacierala efekt bardzo slabych pozostalych walk. W tym roku niestety zapowiada sie duzo duzo gorzej i nawet powrot "dx" nic nie zmieni.(DX for kids ! show niesamowity -.-)

Niewiem czy pamiętacie, ale Batista ma wrócić na SummerSlam..

Mariusz w Dark Matchu pokonał Cene, który powiedział "I Quit" w 44 sekundzie walki. Po czym Mariusz został WWE Championem!

http://ifotos.pl/mini/pudzian_ehxxna.jpg

Krotos, dobrze ale nie wszyscy mieli możliwość oglądania... a na youtube najczęściej SD! pojawia się ok 14.00 (rano nie ma co patrzeć są niepełne wersje lub rozmazany obraz)...

I co w zwiazku z tym ??? nic nie powiedzialem co bylo nie jasne, co do jakosci to byla miodna,

i nie widzialem jeszcze na YT zeby przed emisja (3 rano naszego czasu ) byl emitowany jakikolwiek show, raz sie spotkalem na dailymotion :P

co do powrotu batisty i DX to od tego czasu koncze definitywnie z WWE a na pewno z RAW.

Roznica jakosci miedzy RAW a Smackdown jest gigantyczna na tym pierwszym sa dwaj godni uwagi przecietni wrestlerzy (Orton i Swager) a na Smackdown chyba kazdego sie fajnie oglada (no chyba ze jest to hardy)

9118604194b92af51af97c.jpg

Hahaha...

Mam w głowie szatańską wizję Drewniaka wracającego jako heel i wkręcającego się w WWE ChampionshipXD Mózg mi źrebi jak o tym pomyślę^^ Nie ma Edge'a, Takera, HBK'a i już od razu burdel? Nein! Liczymy na Morrisona, Mysterio, Zigglera, Punka, Hart Dynasty, Cryme Tyme i wielu innych godnych uwagi :)

Zawsze byłem niepoprawnym optymistą :???:

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Niewiem czy pamiętacie, ale Batista ma wrócić na SummerSlam..

Survivor Series

SS będzie nei wypałem :/

Drewno John vs Drewno Orton.WTF ? Powtórka z SS 07 :/ jeśli to bedzie wyglądać jak w 2007 roku to ja podziękuje

ale jeśli nie wkroczy Legacy albo HHH to walka może ujdzie w tłumie,ale za wiele to się nie spodziewam

Co do walki TT to myślę że bedzie to walka Wieczoru,ten feud moze nie jest jakiś zajebsity ale jest znośny,po SS tylko troche ulepszą ten feud i Gitara

Co do walki TT to myślę że bedzie to walka Wieczoru,ten feud moze nie jest jakiś zajebsity ale jest znośny,po SS tylko troche ulepszą ten feud i Gitara

Jeśli w ringu przez większość czasu będą JTG i Y2J to na pewno będzie dobre widowisko, jednak Show może wszystko zepsuć. WWE strzeliło sobie w stopę wrzucając Showa do tego Tag teamu z Jericho... Już woląłbym widzeć tam np Miza czy jakiegoś innego młodziaka.