Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam [UWAGA NA SPOILERY !!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak,o powrocie DX wiedziałem już jak Cena został No #1 Contender'em o pas WWE,to było conajmniej dziwne,że Trajpl nie wbiegł na ring aby coś Cena'ie dogadać czy prosić o Triple Threat Match.Tak więc Cena vs Orton,to już nawet odgrzewany kotlet nie jest,to jest coś czego nie można określić,walka nie będzie napewno jakaś zachwycająca,zdaje mi się że niestety Sinejszon wygra,pewnie zapytacie dlaczego?A dlatego że Orton trzyma pas bodajże od Backslash'u,a Cena jest super $$itła$$ny i w ogóle kochany przez dzieci jak robi efju i estiefju a pomyślcie tylko jak będą się sprzedawały pasy mistrzowskie po wygranej Ceny to dopiero będzie mistrzostwo...

Walka Show'a i Y2J'a z Cryme Tyme może być ciekawa,umiejętności Shad'a i JTG a do tego jak zawszę świetnie dysponowany Y2J,mogą skleić naprawdę bardzo dobrą walkę,problemem jest Big Show,gdzie jak wchodzi na ring ja zasypiam przed monitorem mojego komputera,a znając życie WWE zrobi na złość i Big Show będzie ekhem ekhem "poddtrzymywał" ten pojedynek.DX vs Legacy,na tą walkę czekam chyba najbardziej,to wiadome że Legacy jest skazane na porażkę,ale miło będzie posłuchać theme'u DX'ów na Summerslam.CM Punk vs Jeff Hardy to będzie szansa na heel turn dla Punka i na moje nieszczęście pewnie zdobędzie pas bo przecież ile Jeff Hardy ma trzymać pas! :twisted: Chodź może to i dobrze jak Hardy przegra,może zmądrzeje i znów odejdzie do TNA gdzie kleił świetne walki.Szkoda mi Morissona który zrobił na mnie naprawdę wielkie wrażenie na smacku gdzie stoczył wyrównaną walkę z Hardy'm oraz na ostatnim smacku z Tysonem Kiddem,ale niestety Punk'er ma pierwszeństwo do rewanżu nad mistrzem WHC.

Ogółem SS nic nowego jedynie co to powrót DX.

Skończyłem :D

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

12

• B4K4

12

• josser

10

• Koperek123

9

Top użytkownicy w tym temacie

CM Punk vs Jeff Hardy to będzie szansa na heel turn dla Punka i na moje nieszczęście pewnie zdobędzie pas bo przecież ile Jeff Hardy ma trzymać pas!

Myślę , że Punk'a można już chyba nazwać heelem , zwłaszcza po ostatnich galach Smackdown :) Chciałbym , by na Summerslam Punk zdobył pas i potrzymał go trochę , ale nie wiadomo do końca , czy Hardy podpisał ten kontrakt , czy nie . Widać było gołym okiem , że Vince robi wszystko , by zatrzymać Jeffa w federacji . Morrison nie jest jeszcze chyba na tyle wypromowany , by walczyć o WHC , choć byłby miłym dodatkiem do tej walki .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Zgodze sie z Cutterem co do Morissona Poczynil bardzo duzo postepy, mogl spokjojnie wygrac z Jefem... Jakis miesiac temu dokladnie niepamietam zmierzyl sie z C-M-Punkiem i walke wygral jednak punk zachowal sie jak ,, Ciolek ", i gdy john podal mu reke punk wykonal na nim G.T.S i odszedl... Poprostu zal mi c-m punka...

gdy john podal mu reke punk wykonal na nim G.T.S i odszedl... Poprostu zal mi c-m punka...

Przecież to jest pod scenariuszem nie można wszystkiego brać na poważnie...

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Przecież to jest pod scenariuszem nie można wszystkiego brać na poważnie...

Nie którzy nie wiedzą jaki wrestling...

Jeśli nie chcesz wiedzieć jaki jest wrestling nie otwieraj spoileru

Udawany :cry:

john podal mu reke punk wykonal na nim G.T.S

Z chęcią zrobiłbym to samo :D

Moze bys zrobil :D ale to tylko swiadczy o niesportowym zachowaniu c-m punka wodzec Mosrissona ... :o

RAWmod udaje czy tak na serio? Wracając do tematu Morrisona. Na power liście na WWE.com jest on bodajże na 5 miejscu. A to dosyć poważna pozycja, która tak teoretycznie mogłaby mu zapewnić walkę conajmniej o pas IC lub US (zaznaczam conajmniej!). Swoją drogą... Widział ktoś ostatnio Morrisona na gali? Ja wiem tylko tyle ile mi pokażą zdjęcia WWE.com bo gale niezawsze chce mi się oglądać. A więc sprawa Morrisona. Wysoka pozycja w federacji jaką osiągnął po prostu zmusza go do walki o jakieś ważne trofeum! myślę że Vince chce nas zaskoczyć...

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Masz racje Morisson jest 5 na liscie, wedlug mnie powinniem dostac walke o jakikolwiek pas juz duzo, duzo wczesniej...

Masz racje Morisson jest 5 na liscie, wedlug mnie powinniem dostac walke o jakikolwiek pas juz duzo, duzo wczesniej...

Dawaine w tej chwili Morissonowi pasa o większej randze niż IC byłoby poprostu głupotą zarządu WWE, przecież jeszcze niedawno był zawodnikiem tag teamowym, a teraz dawać mu pas WHC? Jakoś bym nie mógł tego przełknąć, najpierw powinno się go bardziej wykreować, a dopiero później wystawiać do walk o główny pas na SmackDown!

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Mysle ze sie myslisz Kosa... Moze morisson jest niedawno solowym zawodznikiem ale przeciesz pokazywal wielka klase w wielu walkach na SD ...

Mysle ze sie myslisz Kosa... Moze morisson jest niedawno solowym zawodznikiem ale przeciesz pokazywal wielka klase w wielu walkach na SD ...

:shock: . Nawet nie licząc ś,ć,ą,ę to to wygląda TRAGICZNIE, ściągnij se Mozilla...

Dawaine w tej chwili Morissonowi pasa o większej randze niż IC byłoby poprostu głupotą zarządu WWE

I tu się z tobą po części nie zgodzę. Chodzi o to że jeśli WWE chce wypromować Morrisona to musi zrobić jak najwięcej w tej sprawie, skutkiem tego była by wygrana pasa albo przynajmniej udział w walce. No ale jak powiedziałeś za szybko na WHC co do IC to przez ten pas będzie zdobywał sławę być może przyszły ME, WWE Ziggler.

Chodziło mi głównie o to, że udział powinien mieć. Źle się wyraziłem wcześniej. Bo WWE.com lubi podsyłać podpowiedzi przez swoją power listę a według niej Morrison jest mocno na górze. Nie chodziło mi o dawanie mu pasa WHC czy WWE. Według mnie rónież na to za wcześnie :roll:

Zwyczajnie dziwi mnie to, że SS zbliża się nieubłaganie a Morrisona, jako tak wysoko postawioną personę, nie ma jeszcze w karcie. Czuję, że może się stać coś ciekawego w tej kwestii :)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

B4k4 także uważam ze Vince nas niezle zaskoczy... :D

Czy Jeff przegra, czy Jeff wygra to Morrison i tak jest murowanym No 1 Contenderem... Są 2 scenariusze:

1.Jeff przegrywa i odchodzi, a na SD! w walce o No 1 Contender wygrywa Morrison.

2. Jeff wygrywa, a że to jest rewanż to Punk musi znowu walczyć o pretendenta. Wtedy albo Jehn vs Jeff albo Triple Threat Match....

Zauważyłem ostatnio (co nie będzie dziwne dla większości) strasznie oklepany schemat na tygodniówkach przed wielkimi galami PPV (czyt. WM czy SS). A mianowicie wrzucanie rywali z Main Eventu (tej gali PPV) do tag teamu.

Miało to miejsce przed WM 23 (Cena i HBK - zdobyli mistrzostwo tag teamów, a potem walczli o WWE Championship na WM),

w zeszył roku na SammerSlam (Cena i BAtista - zwycięztwo z Ted'em i Cody'm, a na SS pamiętne Cena vs Batista First Time Ever.....)

A teraz to samo robią z Ceną (ZNOWU) i Ortonem... za tydzień bd walczyć przeciwko Unifed Tag Team Champions JeriShow.... Co prawda ta walka nie może być o pasy (Cryme Tyme jest No 1 Contender) ale można się spodziewać wygranej teamu Cena-RKO.....

PS. tak na marginesie jeżli kiedykolwiek Cena miałby być heel'em albo Orton face'm to chętnie zobaczyłbym ich razem w teamie, bardzo podobała mi się walka Roster RAW vs Cena i Orton i chciałbym więcej takich walk zobaczyć.....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Najciekawiej według mnie zapowiadają się walki DX vs Legacy i CM Punk vs Jeff Hardy. Myślę, że DX i Legacy sklei dobrą walkę. Mam też nadzieję, że Vince zostawi DX na trochę dłużej. Walka Punk'a z Jeff'em tez szykuje się ciekawie. Moim zdaniem Punk spowoduje kontuzje u Jeff'a w Matchu na SS i zgarnie pas. Jeff robi sobie kilku miesięczną przerwę, a CM Punk ma feud z Morrisonem. Walka o pas IC też zapowiada się ciekawie. W niej według mnie zwycięży Dolph, chociaż Rey mógłby potrzymać jeszcze trochę pas.