Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

XBOX 360

wrobel94

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Niedawno kupiłem XBOX'a.I tu mam trzy pytania:Czy ja gra na xbox'a 360 ma trzy pliki(o rozszerzeniach .iso .dvd .nfo)nagrywa się normalnie?Czy jak włożę mp3 z muzyką można ją jakoś skopiować na dysk twardy(mam najnowszego dashboarda zgrywanego z kompa). Odnośnie dashboarda,czytałem że te z kompa nie mają kodeków.Czy można je jakoś dograć?

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ja gra na xbox'a 360 ma trzy pliki(o rozszerzeniach .iso .dvd .nfo)nagrywa się normalnie

Nie, musisz nagrać płytę przez IMG Burn. Tu masz tutek

Czy jak włożę mp3 z muzyką można ją jakoś skopiować na dysk twardy(mam najnowszego dashboarda zgrywanego z kompa).

Wiem ze na starym dashu można było tylko przez Audio CD. Tu chyba nie było zmian.

Odnośnie dashboarda,czytałem że te z kompa nie mają kodeków.Czy można je jakoś dograć?

Niestety aktualizować dasha z kompa nie daje kodeków. Trzeba utworzyć konto na Xbox Live i stamtąd dograć.

Wiem jak się nagrywa.Czyli nawet jak jest plik .nfo to normalnie.OK.Dzięki

• 4 tygodnie później...

Ja mam pytanie dotyczące XBOX 360 Premium. Czy żeby osiągnąć najlepszą grafikę trzeba mieć telewizor HD?

Musisz mieć kabel HD więc telewizor też.

A jeśli nie będę miał telewizora HD to grafika będzie przyzwoita?

no będzie coś takiego jak na PS2 tyle że jak ja miałem na AV to niektórych napisów w grach nie widziałem były takie zamazane.Ale wiesz ja tam grałem nie zwracałem tak uwagi.Ale polecam ci bo tv można w dobrej cenie wyłapać ja mam 23 cale i mi styka i super się gra 2 porty HD na 2 konsole i git.Grafika będzie nawet nawet tak jak pisałem Ps2 może lepiej.

Jeszcze dwa pytanka do tej konsoli : czy gdy kupię XBOX 360 PREMIUM to będą mi chodzić gry ściągnięte z neta? Czy w konsoli będzie kabel EURO albo CINCH?

1.Zależy czy masz przerobioną konsole.Jeśli kupujesz na aukcjach to sprawdź czy nie pisze że konsola jest przerobiona ixtreme 1.4 albo 1.5..

2.W konsoli będzie kabel AV na bank.

Czyli jeśli nie będę miał przerobionej konsoli to gry ściągnięte z neta mi nie pójdą?

To chyba oczywiste że nie pójdą...

Dzięki serdeczne za rady :)

kk nie ma sprawy a i jak byś miał internet to daj znać :D to zagramy sobie w coś

Czy będzie można obsługiwać się tą konsolą bez pilota? I czy różnią się te konsole oprócz tego że pierwsza nie ma pilota http://www.bliskiemedia.pl/produkt-zobacz-96562.html i http://www.morele.net/konsola-microsoft-xbox-360-premium-60gb-easter-bundle-zestaw-z-burnout-paradise-ultimate-box-i-trivial-pursuit-222097/

Różnią się ceną.A pilot nie wiem czy jest ale chyba tak bo tak jakoś kojarze coś xD.Ten 1 link to konsolka z 2009 roku więc nie będzie się tak psuła jak poprzedniczki.Ja mam taką i chodzi doskonale.Ta druga też chyba z 2009 ale wiesz pierwsza jest dużo tańsza.I masz taki sam zestaw.To wszystko teraz od ciebie zależy jaką wybierzesz. 8-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Do brutalnych walk z AEW bez jakiegokolwiek podjazdu. Ludzie się obsrali ze szczęścia, bo w końcu w WWE było krwawo, ale ani pod kątem bookingu ani też nawet bumpów - żadnego szału nie było. Najlepsze HIAC w historii? Tjaaa, chyba jak ktoś ogląda WWE od roku czy dwóch. Jak dla mnie mega przereklamowana walka pod kątem hektolitrów spermy jaka się nad nią obecnie wylewa. Typowy średniaczek (spokojnie do obejrzenia, ale na raz), a robią z tego 5 stara.
    • Aigor
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship   2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match   3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match   4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship   5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match   6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship   7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship   8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship   9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship   10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match   11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match   12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • -Raven-
      1. Atlantis Jr. 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) 3. Anna Jay 4. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) 5. Darby Allin 6. Jack Perry 7. Will Ospreay 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) 9. Mariah May 10. Jay White 11. Hologram 12. Jon Moxley (with Marina Shafir)
    • IIL
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship 2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match 4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship 5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match 6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship 7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship 10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match 11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match 12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • Mr_Hardy
      1. Atlantis Jr. (c) 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay 4. Mark Briscoe (c) 5. Darby Allin 6. Jack Perry (c) 7. Ricochet 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) 9. Mariah May (c) 10. "Hangman" Adam Page 11. Hologram 12. Bryan Danielson (c)
  • Dodaj nową pozycję...