Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Relacja z naszej wyprawy na DDW + video zwiastun

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

Czyżby mała cenzura? Też nie widzę linka, a szkoda bo narobiliście mi smaka ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brejver

9

• Przemk0

5

• N!KO

5

• Spinebuster

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Link rzeczywiście został skasowany przez RazorRa z niezrozumiałych przeze mnie powodów. narazie nie powróci do wyjaśnienia sytuacji

Kiedy jednak dochodzi do sytuacji takich jak podbieganie z kamerą i obraźliwe żarty, zaczepianie... Nie rozumiem co w tym śmiesznego. Zza kamery słyszałem rżenie kilku osób. Czyli matematyka podpowiada że było Was więcej. Wyższych, silniejszych, pewnie starszych, wzajemnie siebie napędzających. Czego się spodziewaliście? Że wstanie i zacznie się z Wami wykłócać? Ta pożal się Boże "konfrontacja" doprowadziła mnie do jednego wniosku. To Weeman zachował się tu jak profesjonalista-worker, a Wy jak głupawe agresywne marki, które nie rozróżniają co to work a co shoot.

Tak no pewnie :D i jeszcze go pobilismy i skopaliśmy :D haha :D

Nie sadziłem, że o Weemana będą się wykłucać. Oświadczam, iż Weeman nie miał przeciwskazan do pojawienia się w tejże relacji tylko prosił abym wyciął te najgorsze momenty ( a uwieżcie mi że takie są w całości angrania i ja je wytne bo są aż niesmaczne - Pozdro N!KO :P ). Poza tym w zwiastunie nie pokazały się momenty jak Wee gada sobie na luzie z L.A. a potem podchodzi do nas i z nami razem na luzie rozmawia. Więc nie wiem o co cały ten ambaras :P

Materiał ten jak i relacja został wrzucony przez osobę z uprawnieniami newsmana.

No i...? ? ? ? To oznacza że newsman nie może się śmiać, wypić piwka, i stworzyć czegoś bardziej luźnego? Mam robić tylko powazne rzeczy w stylu "ą i ę"? A nie zauważyłeś, że robiłem (i robił będę ) Attitude Mówi? To było poważne. Ale pewnie nawet tego nie przesłuchałeś :P Więc o czym rozmawiamy w ogóle :D

5199219949eed950a51bb.png

• Urządzenie:  Windows

A ja nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Spinebuster ma sporo racji... Weeman już tyle razy sam się ośmieszył, że kolejna akcja pt. Zgnoić Grubasa jest moim zdaniem lekko niesmaczna. Nie lubię i nie lubiłem tego dzieciaka, za jego słomiany zapał, za kłamstwa, za buńczuczną postawę na forum, skonfrontowaną później z jego faktycznym prywatnym życiem, ale... czy nie lepiej byłoby całkowicie Arka zignorować (wiem wiem, łatwo się mówi, a przecież nawet na #, jak dyskusja zamiera, wystarczy rzuć nickiem Weemana, żeby zrobiło się weselej; wiem też, że współuczestniczyłem w akcjach Ignoruję Gnidę, robiłem sygnaturkę wyśmiewającą jego aukcje na allegro itp), i skupić się na tym, co naprawdę było ważne, a więc samych drzwiach otwartych. Wasze zainteresowanie tylko przysparza mu "sławy", zauważcie, że na całej gali tylko Legend, Roid, Supron, no i może Boryss byli bardziej znani... A jeśli to Weeman ma być w oczach postronnych typowym przedstawicielem fanów wrs, to nic dziwnego, że opinia publiczna o nas jest jaka jest...

[ Dodano: 2009-07-24, 08:01 ]

Aha, jeszcze jedno... Jak najbardziej jestem zdania, że relacje ze spotkań tego typu powinny być tworzone na luzie (kto słyszał felieton sygnowany SPoP&Grim&C2H5OH, wie ocb)... Masz 100% racji, Brejver, tylko... jeśli już miał być ten wywiad z Weemanem, to jednak wolałbym go w wersji, jak pytanie o szkółkę z Adamem Polakiem (nie widziałem całego wywiadu, więc być może faktycznie takie pytania przeważały), niż ten żart o jednoczesnym odrywaniu obydwu nóg od ziemi... Jak wspomniałem, Wee to kłąmczuch, a to zawsze należy piętnować i wyśmiewać, ale inaczej jest z jego tuszą... Zauważcie, gość ma 20 lat, a mówi głosem ośmiolatka. W połączeniu z dużą nadwagą może to wskazywać na jakieś genetyczne obciążenia, jakiś chromosom brakujący, itp... A z tego jednak nabijać się trochę nie wypada

Na początek gratulacje za usunięcie linka do materiału - nie ma to jak poczucie władzy przed monitorem, right Razor?

Co do tych ataków na Weemana to nie uważam by było to nie na miejscu. Jasne, można było pewne rzeczy zrobić może nieco bardziej kulturalnie jednak N!KO poruszył ważną rzecz: Weeman wielokrotnie robił syf w internecie, kreował siebie na gwiazdę, stworzył swój własny wirtualny świat, wbił sobie do głowy że jest kimś innym niż w rzeczywistości i przez swoje zagrywki narobił sobie dziesiątki wrogów jednak gdy dochodzi do spotkania na żywo to wszyscy o tym zapominamy bo to było tylko w internecie? No f'n way.

A sam zwiastun naprawdę ciekawy. Proszę o linki do całości na pw jeśli z jakichś przyczyn nie znajdą się w serwisie.

Edytowane przez FH

• Reputacja:   24

Na początek gratulacje za usunięcie linka do materiału - nie ma to jak poczucie władzy przed monitorem, right Razor?

Nie przesadzałbym w tej kwestii, jeśli RazorR uznał iż materiał jest niesmaczny to miał prawo do usunąć do wyjaśnienia. Attitude to portal internetowy bez edytora/cenzora który by przeglądał materiały przed ich wystawieniem. Skoro zrobiła się mała afera to można chyba ściągnąć materiał z strony do weryfikacji, chyba się nikomu krzywda nie dzieje.

Ja jestem zdania iż niesmaczne żarty nie powinny lądować na stronie głównej, niestety wczoraj miałem jedynie możliwość przejzenia tego filmiku na szybko bez glosu... zatem nie mogę wydać narazie opinii.

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

można było pewne rzeczy zrobić może nieco bardziej kulturalnie

Powiem tak. Za część z Weemanem odpowiada tylko i wyłącznie N!KO. On kamerował, on rozmawiał i on w kilku miejscach przesadził :) A ja te przesadzone momenty wytnę. N!KO wiem, że sie nie obrazisz dlatego tak piszę :P

FH, nie ma problemu dostaniesz linka :)

Przemk0 - Nic złego w tym materiale nie było, a obiekt niesmacznych żartów w 110% sobie na nie zapracował. Cała reszta jak najbardziej ok. Materiał był nagrany na luzie, jest shootowy i z odrobiną przekleństw czyli moim zdaniem trafiony w dziesiątkę.

FH ciekawe czy napisałbys dokladnie to samego, gdyby temat dotyczył Ciebie.

Materiał był obraźliwy dla Weemana, (on sam z racji bana nie moze sie bronic z racji bana), nie widze potrzeby wysmiewania sie z jego wagi i tak dalej w materiale o szkole wrestlingu i spotkania z organizatorami DDW

14412508044c725aa0e19e.gif

nie widze potrzeby wysmiewania sie z jego wagi i tak dalej w materiale o szkole wrestlingu i spotkania z organizatorami DDW

Proszę o nie mylenie pojęć :P Jak sama nazwa wskazuje to materiał jest z naszego spotkania (naszego czyli fanów wrestlingu) z okazji DDW. Ten materiał nie jest ani o szkole wrestlingu (nagrałem to co się tam działo dla tych co nie byli a nie film reklamowy) ani tymbardziej o organizatorach.

Razor - napisałem przecież wyraźnie można było pewne rzeczy zrobić może nieco bardziej kulturalnie i jeśli umiesz czytać między wierszami to chodzi mi właśnie o czepianie się tuszy itp. bo to nie ma nic wspólnego z internetową działalnością Arkadiusza.

Gdyby temat dotyczył mnie to pewnie byłbyś pierwszy by mi dojebać, zgadza się?

Gdyby temat dotyczył mnie to pewnie byłbyś pierwszy by mi dojebać, zgadza się?

FH kogokolwiek by sie ten temat dotyczyl, material taki nie powinien znalezc sie u nas na stronie glownej. Naszym celem nie jest w zaden sposób szykanowanie osób trzecich. Mozna się z kogoś pośmiać, ok, ale są pewne granice, których nie powinno się przekraczać.

14412508044c725aa0e19e.gif

A ja te przesadzone momenty wytnę.

Hmmm, siedziałem cicho. Ale Brejver to miała być wersja "uncut", wycinać przesadzone momenty? Przecież to straci cały urok. Jakby nie patrzeć większość właśnie na to czeka i z tym zamiarem wiąże obejrzenie tego materiału...

Co do Arka... podzielam zdanie FH.... WeeMan zasłużył sobie poniekąd na to. Ale czy naprawdę było to tak przesadzone? Tak szczerze? Czy N!KO w tym zwiastunie pytając się o "szkole wrestlingową" coś naruszył? Czy ten żart pod koniec jest tak wulgarny, że należy poddawać dyskusji cały materiał, oraz prowadzić dysputy nad poprawnością zachowania? Hmmm, dziwne.... oglądając podobne materiały z forum zagranicznego, żarty które tam padały były o wiele gorsze, ale nikt nie robił z tego problemu... i jakoś wszyscy potrafili się śmiać z tego, oraz traktować to luźno...

Dlatego Brejver - apeluje - nie wycinaj nic tego materiału, bo szkoda (straci urok)... a jak ktoś będzie miał zastrzeżenia - cóż, zawsze może się wyżalić w odpowiednim temacie....

6444611174ef5b5065fac7.jpg

Powiem tak. Za część z Weemanem odpowiada tylko i wyłącznie N!KO. On kamerował, on rozmawiał i on w kilku miejscach przesadził A ja te przesadzone momenty wytnę. N!KO wiem, że sie nie obrazisz dlatego tak piszę

Brejver wyszlo jak wyszlo ... Ja rozumiem tez ludzi ktorzy usuneli ten material (poniekad). Dlatego uwazam, ze opcja pozostala tylko jedna. Zmontujesz material, ktory nikomu nie bedzie wadzil .. czyli poprostu bez przeklenstw i napewno bez zartow bo zawsze sie znajdzie jakis urazony przez bogu ducha winny zarcik. Czyli ogolem material ten zajmie tyle co zwiastun. Drugi zas material przeslesz mi ... a w nim bedzie sam wywiad z Arkiem, ktory pewnie i tak wiekszosc z checia zobaczy.

theGrimRipper poruszyl bardzo dobry watek, ktory sam staralem sie propagowac kiedys .. w sensie, zeby unikac Arka i to bedzie dla niego najwiekszy cios. Ja to argumentowalem tym, ze on i tak wszystko co powiemy o nakolannikach czy o czyms przetlumaczy sobie jako "zazdroszcza mi". I nadal za tym jestem jesli chodzi o srodowisko internetowe .. aaaale tutaj pojawila sie okazja porozmawiania z nim na zywo wiec ciezko bylo sobie odpuscic. ( mozesz sobie jeszcze wyobrazic jak przyjezdzasz zaspany o 10 rano do Warszawy, a tutaj jakis typ w koszulce Dudley Boyz .. nie wiedzialem wtedy, ze to Vaclav .. Ci krzyczy do ucha, ze N!KO sie spotka z Arkiem i cale PSW na to czekalo ... ja tutaj lekko otumaniony slucham co on gada jednoczesnie zastanawiajac sie kim on kur.. jest ... ale odrazu czlowiek ma mobilizacje, zeby faktycznie "pogadac" z tym Wee )

50608915156a3743c1fa34.jpg

Qźniak zaprawdę powiadam Ci, że N!KO w kilku miejsach przegiął :D Słowa te o których myślę były zdecydowanie przesadzone nawet dla nas tam siedzących wtedy przy nim :P Ale to będzie dosłownie kilka zdan :P

Brejver, rozumiem... ale żeby tylko uroku to nie straciło...

Btw. mam nadzieje, że jakość będzie ciut lepsza niż, ta ze zwiastuna ;)

6444611174ef5b5065fac7.jpg