Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Relacja z naszej wyprawy na DDW + video zwiastun

Brejver

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam serdecznie.

Wziąłem się w końcu do roboty i stworzyłem ponad 6 minutowy zwiastun całego materiału z naszego wyjazdu na DDW. Starałem się wybrać najważniejsze i śmieszne wydarzenia aby zachęcić was do czekania na pełny materiał, którego tworzenia jeszcze troszkę potrwa :)

Zwiastun trwa 6 i pół minuty ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video.html
https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Urządzenie:  Windows

Genialne :D :D :D w szczególności misja N!KO, którą powierzył WeeManowi :P Czekam na więcej, świetna robota, żadnej sztuczności tylko full realizm i zero cenzury ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143790

• Reputacja:   1

CO ? Jak nasze zachowania miały więcej skryptu niż ta walka DDW :twisted: .
https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143791

Powiem tak :P Walka trwała prawie 40 minut więc wybrałem kilka najlepszych spotów :) i starczy do zwiastunu :) Cała walka będzie w całości relacji :)
https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143792

Jeśli tak wygląda zwiastun....

1. Zadanie dla Arka, było cholernie chamskie, ale muszę powiedzieć, że kiedy to usłyszałem, to oplułem monitor.

2. Arek! DDW Cię potrzebuje..... i Iron Man Iron Match: Czyli ile wypił Vaclav, przed pojawieniem się między Wami? :P

3. Six Łan Najn!!!! Six Łan Najn!!!

4. Uważaj na krzesło!!!

5. Już jedną galę zniszczyłeś, nie niszcz tej!!!

6. Na widelce!!! Na widelce!!!

7. Język polski Dona.

... to jak wygląda cała relacja???

@ down:

Nie no Brejv... czym jest zwiastun to wiem.. Chodzi mi o to, że jeśli zwiastun jest tak rozwalający, to w takim razie obejrzenie pełnej relacji, będzie groziło śmiercią.... spowodowaną niepohamowanymi atakami śmiechu :)

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143795

Tak, tak właśnie wygląda zwiastun :P

Zwiastun filmu – krótki film zmontowany z fragmentów filmu fabularnego (najciekawszych, najdynamiczniejszych czy najzabawniejszych), będący jego zapowiedzią i jednocześnie reklamówką. Zwiastun z reguły jest wyświetlany w kinach, rzadziej w telewizji. W żargonie filmowców zwiastun nazywany jest też z niemiecka: forszpan (niem. Vorspann) lub z angielska: trejler (ang. trailer), w potocznym żargonie także (z ros.) zajawka.

A te elementy, które wymieniłeś właśnie zaliczają się do najważniejszych punktów programu :P

A cała relacja podzielona będzie na 2 części. Unofficial (spotkanie przed DDW, wspólne rozmowy itp) i Official (DDW, walka, zapowiedź, hasanie po ringu itp) :P

Proste :P

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143797

Fajna relacja, napisana bardzo ładnie . :D

"Euz ale Ty kiedyś byłeś chudszy. Teraz masz taaaaki bęben wielki. Chyba robiłeś mase ale zapomniałeś ćwiczyć"

Wcale tak nie było!! :) Pierwsze słowa NIKO to ... "widać, że robiłeś mase" :D .

Co do tego żarcia w subwayu, to zostawiliśmy was i poszliśmy sobie robić gejowskie fotki :P .

Btw. niezły ubaw miałem jak mucha wpadła do piwa LAski, a on smutny rzucił tekstem "nie pije już tego" :D . W ogóle śmiesznie było, mój keg, mamo mamo rob-van-dam (prawie każdy ze śmiechu spadł z ławki), rozmowy o weemanie i jego głosie no i.... odprowadzanie Euza, który nie do końca wiedział gdzie zaparkował jego bus ...a dokładniej, wcale nie wiedział :D .

Good job, czekam na video relacje

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143801

Nie no, super filmik!!!

Six łan najn!!! :D

Jak będę pełnoletni to też ufunduję sobie taką wyprawę :)

Brejver dobre skręcenie materiałów!!

Podziwiam Was chłopaki :D

Najbardziej mnie rozśmieszyła prośbado WeeMena, aby wstać i równocześnie oderwać nogi od ziemi ;)

Pozdrawiam!

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143803

Fajnie że coś się w Polsce dzieje w temacie praktycznej realizacji zapaśniczych marzeń ;) Trzymam kciuki, mam nadzieję że zabawa była dobra. Trzymam też kciuki za DDW i podobne przedsięwzięcia.

Niestety muszę przyznać, że jestem zażenowany Waszym zachowaniem w stosunku do Weemana. Rozumiem, jego historia jest szeroko znana. W wirtualu dał dupy nie raz, ośmieszał się jeszcze częściej a obrażał innych nieskończoną ilość razy. Wszelkie bany, gify i natrząsania się z niego popierałem i w części uczestniczyłem. Ale na Boga, na filmiku widzę zdrowych, roześmianych, energicznych chłopaków, którym niczego nie brakuje i którzy w swoim towarzystwie dobrze się bawią. Jasne, żarty we własnym gronie, oczywista sprawa, przecież Wee'sel to samograj. Kiedy jednak dochodzi do sytuacji takich jak podbieganie z kamerą i obraźliwe żarty, zaczepianie... Nie rozumiem co w tym śmiesznego. Zza kamery słyszałem rżenie kilku osób. Czyli matematyka podpowiada że było Was więcej. Wyższych, silniejszych, pewnie starszych, wzajemnie siebie napędzających. Czego się spodziewaliście? Że wstanie i zacznie się z Wami wykłócać? Ta pożal się Boże "konfrontacja" doprowadziła mnie do jednego wniosku. To Weeman zachował się tu jak profesjonalista-worker, a Wy jak głupawe agresywne marki, które nie rozróżniają co to work a co shoot. Nie wiem czy rozumiecie, dla tego chłopaka to może jedyna pasja, dzięki której czuje się trochę lepiej. Pomimo jego buńczucznych przechwałek w internecie to zapewne dosyć smutny i samotny chłopak, który nie ma kumpli od piwa i dziewczyny do przytulenia (tak mi się od zawsze wydawało, może teraz wyrządzam mu niedźwiedzią przysługę bo się może zdążył wyrobić, ale jakoś wątpię). Oczywiście jadę tu łopatologicznym psychologizowaniem, ale ten cały gimmick Weeman to jest przecież zachłanne rekompensowanie sobie czegoś, czego nie ma się w życiu. A jeśli swoje frustracje, kompleksy i niespełnienia chłopak ten próbuje jakoś przekuć w realne działania na naszym podwórku, to bardzo dobrze!

Teraz zrobię krótkie zastrzeżenie, żebym nie wyszedł na głupca - to skrót z dłuższego materiału, więc może cała ta sfilmowana "interakcja" to angle dla ubogich, ale nie wydaje mi się. Jakby co zostawiłem sobie tę furtkę ;)

Najbardziej smuci mnie jednak co innego. To nie było szczucie zrobione przez jakichś anonimowych łosiów. Materiał ten jak i relacja został wrzucony przez osobę z uprawnieniami newsmana. Czyli jest to niejako oficjalny materiał Attitude. Portalu polskich fanów wrs, który kiedyś aspirował do bycia bastionem smartów, ludzi na poziomie i ogólnie zdystansowanych a kompetentnych fanów sportowej rozrywki. Swoistą awangardą polskiej sceny. Widocznie to było kiedyś, a dzisiaj mamy tabuny JeffówHardy1997/ReyMysteriów619 i ludzi o mentalności wojskowych kapralów uskuteczniających falę na popychadłach. Szkoda. I wstyd.

---

Tekst pisany był w pośpiechu i złości, żeby było jasne - krytykę adresuję wyłącznie pod adresem wesołej gromadki, nie do Chairmanów całego Attitude. Peace out.

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143811

Teraz zrobię krótkie zastrzeżenie, żebym nie wyszedł na głupca - to skrót z dłuższego materiału, więc może cała ta sfilmowana "interakcja" to angle dla ubogich, ale nie wydaje mi się. Jakby co zostawiłem sobie tę furtkę

Wlasnie jak na siebie rozmawialem wraz z Arkiem bardzo spokojnie i akurat takie momenty zostaly pokazane. To pierwsza sprawa. Druga jest taka, ze takie rozmowy miewalem z Arkiem zawsze niestety za posrednictwem internetu. Wiec co? Teraz mam byc dla niego mily boooo siedzi obok? HELL NO. Zrobilbym to nawet jakby nikogo nie bylo wokol. Zakladalismy, ze bedzie uciekal ale ja wiem.. ze on wiedzial, ze bedzie mial gorzej jak zacznie robic odwrot.

...

Niepotrzebnie dawales muzyke do tego zwiastunu... mysle, ze lepiej by wyszlo bez. Czekam w sumie tylko wlasnie na rozmowe z Arkiem bo co do reszty wiadomym jest, ze nie da rady uchwycic wiekszosci akcji.

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143812

Wiec co? Teraz mam byc dla niego mily boooo siedzi obok?

To nieprawda. Z tego co widać na filmiku nie siedzi obok, tylko Ty do niego podchodzisz. Nie sam. Poza tym sam przyznajesz z pewną dumą, że udało Ci się go zastraszyć:

Zakladalismy, ze bedzie uciekal ale ja wiem.. ze on wiedzial, ze bedzie mial gorzej jak zacznie robic odwrot.

Co to znaczy "będzie miał gorzej?? Zlituj się, człowieku. Myślałem że czasy pogróżek na scenie minęły jakąś dekadę temu po słynnej wymianie uprzejmości między Boryssem a Stingerem.

Czyli, podsumowując: Ty zainicjowałeś pogawędkę podchodząc do niego (nie sam), nie kryjesz że zabawa była dobra, chełpisz się przewagą psychologiczną i liczebną. I do tego mówisz to otwartym tekstem i bez żenady. Kurde. To nie tylko jest słabe, bo co to za zwycięstwo? Przy okazji incydent ten pokazuje kto jest ważniejszą figurą - Ty czy on. To fani/marki/paparazzi podchodzą do gwiazd, nie odwrotnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143815

Co to znaczy "będzie miał gorzej??

Tzn. ze bym niestety byl dla niego caly czas taki jaki bylem przy okazji tych dwoch tekstow ze zwiastunu. A takto nie bylo takiej tragedii jakiej wszyscy mogliby sie spodziewac po fakcie, ze spotka sie N!KO z WeeManem. Akurat bylo w miare spokojnie jak na nasze internetowe wymiany zdan przez co pewnie wiekszosc bedzie miala niedosyt. Widze, ze stajesz w jego obronie czyli zakladamy, ze osoba ktora zostala przez niego oszukana na pieniadze nie jestes.

To nieprawda. Z tego co widać na filmiku nie siedzi obok, tylko Ty do niego podchodzisz.

Milo, ze mowisz co jest nieprawda nie bedac tam.. ale pomijajac to ... chodzi o to, ze siedzi obok (wkoncu obok to nie koniecznie znaczy, ze ocieram sie o niego) osoba (do ktorej podszedlem sam.. reszta dolaczyla) z ktora to mialem mozna nawet powiedziec kilku letnia wymiane zdan, ktora niektorzy nazywaja "wojna" ... i co teraz mam okazje porozmawiac z tym czlowiekiem twarza w twarz... dowiedziec sie czemu tak a nie inaczej oszukuje innych (chociazby przy okazji NoC) wiem, ze juz nie bedzie mial okazji mi nie odpisac tak jak to zwykl robic .. i mam byc dla niego miły? To by wyszło coś w rodzaju, że jestem mocny tylko na internecie lub cos w tym stylu... a ja tego czlowieka poprostu nie lubie. Co do tego, ze osaczylismy go w pare osob jak to starasz sie insynuowac ... w sumie robilem to tylko ja .. a inni z naszej grupy normalnie z nim rozmawiali... ale nie nie przeciez teraz napiszesz, ze to nieprawda booo .. slyszales smiejace sie glosy na zwiastunie. Owszem smiali sie ... Zycie jest brutalne. I nie bylo to zadne zwyciestwo nad Arkiem bo nikt chyba nie uzyl takiego okreslenia. To w prostych slowach bylo to do czego wielokrotnie dochodzilo za posrednictwem internetu.. tylko na zywo.

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143816

Widzisz, wprowadziłeś nowy wątek. Wcześniej nie pisałeś że Wee Cię oszukał finansowo. To faktycznie zmienia sytuację i wymowę nagrania. Zrozum jednak, że są to sprawy nie dla wszystkich wiadome, a ani w newsie ani w tym skróconym filmiku nie ma o tym ani słowa. Przeciętny oglądacz widzi jedynie scenę, na której wyraźnie skrępowany chłopak jest przypierany do muru przez kilka osób. Jeśli masz jakieś uzasadnione pretensje wobec niego, to filmik nic o nich nie mówi. Trzeba dbać o kontekst.

To prawda, nie byłem tam, i oceniam tylko po skróconym filmiku. Nie chcę się też wdawać w rozszczepianie włosa na czworo, co to znaczy "być obok" itd. To by było trollowanie. Stwierdzam jedynie, że to co widzę nie wygląda jednak jak rozmowa o zadawnionych porachunkach. Co tu dużo gadać, dostępny na razie "materiał dowodowy" w postaci tych kilkunastu sekund nie stawia Cię w świetle osoby poszkodowanej. Nie będę jednak pozował na eksperta, ponieważ ani tam nie byłem ani nie orientuję się w waszym konflikcie. Wystrzegam się dalszych opinii dopóki nie zobaczę całości filmiku (im szybciej zostanie wrzucony, tym lepiej), nie wycofuję też jednak swoich zastrzeżeń. EOT z mojej strony.

https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143819

Male sprostowanie nie napisalem nigdzie, ze WeeMan mnie oszukal. Co nie zmienia faktu, ze wiele osob zostalo przez niego oszukanych na pieniadze i nie ma co przytaczac nick'ow ale ja im wierze. Rozmowa nie byla taka jak na zwiastunie o czym sie przekonasz .. poprostu kilka nawiazan z obfitej historii Arka na "psw" by zobaczyc jak z nich wybrnie. Oczywiscie nasmiewalem sie z niego z czego nie bede sie nigdy staral wykrecac (na takie traktowanie zasluzyl a ja jestem osoba dosc .. wredna) Tak jak mowie... zawsze to robilem o czym wiekszosc zapewne dobrze wie. Czy przypadkiem nie wiekszosc z "psw" sie z niego nasmiewala? O tak! Spora wiekszosc .. wiec kazdy ktory nagle stojac przed nim zaprzestal by takiego dzialania bylby poprostu hipokryta. Czemu nagle mamy mu dawac taryfe ulgowa za te wszystkie nakolanniki i inne chore obietnice od szkoly z Adamem Polakiem przez oszustwa na pieniadze az po Night of Champions. Tak jak mowiles Arek robi buńczuczne przechwalki na internecie a zapewniam, ze gdyby tego nie robil nadal byl by tu z nami na tym i innym forum. Skoro juz tak analizowales jaki on jest naprawde (notabene sie z tym zgadzam) to moze takie nasmiewanie sie z Arka w twarz wreszcie mu wbije do glowy, ze nie warto tak robic i przez nas nauczy sie na swoich bledach (ma z tym problem o czym jest troche w wywiadzie)... Zazwyczaj reakcje sa pozytywne co do tego wywiadu ale rozumiem Twoj tok myslenia. Jestem ciekaw jak odbierzesz to wszystko po obejrzeniu 11minutowej calosci z zestresowanym Arkiem w roli glownej.
https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143820

Albo jestem ślepy, albo po prostu nie mogę znaleźć linka do tego zwiastunu. Może ktoś go podać?
https://forum.wrestling.pl/topic/16273-relacja-z-naszej-wyprawy-na-ddw-video-zwiastun/#findComment-143826

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...