Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Spotkanie z okazji Do or Die Wrestling

Brejver

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Spotkanie fanów oraz wyprawa na drzwi otwarte Do or Die Wrestling (20.07.2009)

Autor : Brejver

http://www.attitude.pl/gfx/news/index.3%5B1%5D.jpg

Moja przygoda z DDW rozpoczęła się o godzinie 5.45 rano 20 lipca, kiedy to wyszedłem z domu na przystanek autobusowy. Od godziny 9.30 byłem w stałym kontakcie zarówno z Maxim4 (czekającym już z łukim, L.A. i Vaclavem w umówionym miejscu) i Euzem, który jeszcze był w drodze. O 10.10 dotarłem pod wielką gitarę przy Hard Rock Cafe i nie sposób było nie zauważyć czterech kolesi z czego jeden miał koszulkę Nigela McGuinessa (Maxi), drugi ROH (L.A.) a trzeci Dudley Boyz (Vaclav). Po krótkim przywitaniu udaliśmy się na małą przekąskę do pobliskiego Burger Kinga w centrum handlowym Złote Tarasy. Pogadaliśmy sobie, nagraliśmy kilka minutek jakichś luźnych rozmów i gdy dochodziła godzina 11 obraliśmy azymut ponownie na gitare. W międzyczasie telefon od Euza, który mówi, że jest pod pałacem i nie wie gdzie iść. Więc ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/spotkanie-z-okazji-do-or-die-wrestling.html

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Joe miał jakiś pas ze sobą, ale czy to był pas Federacji Rosyjskiej IWF, czy International Catch Wrestling Alliance a może Południowo Afrykanskiej promocji World Wrestling Professionals? tego nikt nie wie, niestety zapomniałem tak jak reszta się o to zapytać.
Serio tylko ja wpadłem na pomysł żeby o to zapytać? Jestem z siebie dumny :P A odpowiedź była z tego co pamiętam to zunifikowane mistrzoswto Południowej Afryki, Francji, Rosji i czegoś tam jeszcze. Ale z jakiej federacji to już nie wspomniał.

Sorry że nic nie wyskrobałem, ale ja dziennikarstwa (jak chyba 90% portalu :P ) nie skończyłem, nie kończe i nawet nie zamierzam zaczynać, i pisanie takich testów to dla mnie męczarnia (szkoła mi sie przypomina). Z wszystkch tych relacji brakuje mi tylko opowieści N!KO jak zaliczenia szukał :D

• Urządzenie:  Windows

Z wszystkch tych relacji brakuje mi tylko opowieści N!KO jak zaliczenia szukał

Takich sytuacji to mi sporo brakuje ale to niektore poprostu ciezko przeniesc na "papier". Dla tych ktorzy by sie zastanawiali moja sytuacja z wpisem na Politechnice (studiowalem rok Administracje co bylo bledem zyciowym) byla taka, ze jeden wykladowca poprostu dawal wpisy za nic... nie obchodzilo go czy ktos chodzil na jego wyklady czy nie.. i jestem pewny, ze Ci co studiuja juz na takich milych wykladowcow trafiali. Ja lekko spozniony jak zawsze wbieglem na uczelnie i pytam ludzi czy on jeszcze jest, zeby mi zrobic ten wpis.. no wszyscy mi mowia.. tak siedzi tam w swoim pokoiku idz. No to wchodze do niego .. mowie "Dziendobry wpis chcialem" .. a on do mnie "Z jakiego przedmiotu?" ... ... ... ... I musze przyznac, ze zagial mnie tym pytaniem. Ogolnie ta historia miala na celu pokazac, ze nie dostalem wpisu z przedmiotu z ktorego wpis byl za nic bo naturalnie nie wiedzialem co to za przedmiot :smile: Lepiej to brzmi jak to opowiadam nizeli jak sie to czyta ale na prosbe Lukiego wypadalo przytoczyc. (Takich historii z uczelni jeszcze pare mam wiec moze przy okazji gali w stodole bedzie czas, zeby sie troche posmiac )

Lepiej to brzmi jak to opowiadam nizeli jak sie to czyta ale na prosbe Lukiego wypadalo przytoczyc.

No rozjebałeś mnie tym tekstem i nie tylko. W ogóle, dużo śmiesznych rzeczy sie powiedziało tego popołudnia a pewnie większość nawet nie została zarejestrowana. (np rozmowa telefoniczna Streetovsa z pewnym komentatorem sportowym :lol: :lol: )

W trakcie walki jakiś inny pijany typek przyczepił się do Legenda a ten do niego "Fuck off".

To się kuzaj ucieszy, że jest znany w sieci :lol: :lol:

Tak to jest po 5 dębowych...

Ja zjawiłem się w Warszawie przed 15 i mozna powiedziec, że nasze trasy odbywały się równoległe. Na tym samym boisku co wy też spożywaliśmy płyny, tyle, że jakieś pół godziny wcześniej.

Kurna, jakoś nadal nie moge sobie przypomniec Wee...jakoś nie zauwazyłem nikogo mocno utytego z piskliwym głosem. trza obejrzec filma to może sobie przypomnę...

L.A wyglada jak wykapana rodzina Kane'a. Normalnie młodszy brachol/syn Glena jak nic :lol:

Vacek miał dziwny wyraz twarzy ale można to zrzucic na nadmiar procentów we krwi...niemniej dobrze było zobaczyc, że Attitude pojawił się w Karuzeli w sile. Oby w Stodole było nas duuużo więcej i chanty "Let's go Don!" rozlegały się gromko. :twisted:

No i następnym razem zjawiam się z wami na jakiegoś bronka/drinka/whatever.

Właśnie...coś przebąkiwano, że 8 sierpnia jest pokaz zawodników also za free, w Karuzeli.

Ktoś się wybiera? :twisted:

P.S Mam nadzieję, że tym razem zobaczę Puro Świra w szercie nWo i Maxiego (jakoś go przeoczyłem) :D

Co do akcji ze zjazdu przypomniala mi sie tez mina Brejvera gdy po slowach "Dobra chlopaki tylko bez spoilerow Victory Road" .. uslyszal ode mnie wszystkie wyniki :grin: Nie chcial biedny wierzyc .. ale zalozyc sie tez nie chcial :)

N!KO nawet do tego nie nawiązuj :D Zdradziłeś mi całą przyjemność z oglądania :P

Właśnie...coś przebąkiwano, że 8 sierpnia jest pokaz zawodników also za free, w Karuzeli.

Ktoś się wybiera? :twisted:

Dobre pytanie. Ciekawe jakie umiejetnosci na pokazie zaprezentuja uczestnicy intensywnego dwutygoniowego szkolenia

Pamiętacie tekst Vaclava...

Mówił coś w stylu - za to wiem, że IWA-Japan King Of the Dreath Match 1994 wygrał Cactus Jack

- to było w 1995 ...

- no widzisz Vaclav, nawet tego nie wiesz :D

Ciekawe czy jest to nagrane ? :)

• Reputacja:   15

Przyjemna w czytaniu relacja, cześć pisana przez Streetovsa najbardziej przypadła mi do gustu i najwięcej się z niej dowiedziałem. Widać iż się dobrze bawiliście, czekam na fotki i materiał filmowy. Pozdro!

On w ogole ma profil na Online World of Wrestling?

Z tego co mi się wydaje to nie ma, więc fakt jest on niezły "no name" (na naszym wiki też go nie ma, a przecież RazorR zebrał tam ok. 1800 profili). Oczywiście nie przekreśla to jest zdolności trenerskich, do tego jak widać jakieś kontakty w świadku ma skoro udało mu się namówić naprawdę niezłych wrestlerów aby stanowili roster DDW.

Ja bylem tam z kumplem ktory nie interesuje sie w ogole wrestlingiem i tak jak patrzylem na walke i myslalem kategoriami osoby ktora jest zielona w temacie .. czy by sie zainteresowala wrestlingiem po czyms takim co oni pokazali ... napewno nie.

Zupełnie niepotrzebnie patrzyłeś z takiej perspektywy bo z tego co mi się wydaje to takie drzwi otwarte raczej były kierowane do osób już z środowiska fanów wrestlingu, a nie świerzaków.

ale czy napewno beda przychylnie patrzec na tych adeptow jak sie dowiedza, ze trenowal ich jakis Don Roid

Myślę iż bardziej będą liczyć się umiejętności. Dodatkowo najlepsi z szkółki będą zapewne mogli powalczyć z kimś z rosteru DDW. Walka z np: Stormem może być czymś czym można się już pochwalić.

Pamiętacie tekst Vaclava...

Mówił coś w stylu - za to wiem, że IWA-Japan King Of the Dreath Match 1994 wygrał Cactus Jack

- to było w 1995 ...

- no widzisz Vaclav, nawet tego nie wiesz

Ciekawe czy jest to nagrane ?

Pamietam to bylo jakos po tym jak wymienilem wszystkich zwyciezcow Royal Rumble i Vaclav chcial blysnac :smile: ale raczej to nie jest nagrane.

Euz tak btw. znowu mam troche nowych historii z zaplecza wrestlingowego ktorymi sie podziele przy okazji Stodoly :D Historia z Davidem Flairem i Cena jest niezla.

Zupełnie niepotrzebnie patrzyłeś z takiej perspektywy bo z tego co mi się wydaje to takie drzwi otwarte raczej były kierowane do osób już z środowiska fanów wrestlingu, a nie świerzaków.

Domniemam, ze kilku swiezakow bylo (chociazby rodzice maluchow) a ja przy kazdej okazji staram sie patrzec z tej perspektywy. Wkoncu DDW to jakas promocja wrestlingu w Polsce i moze kilku nowych fanow sie da skusic na dluzej na ten rodzaj rozrywki. Z mojej rozmowy z kumplem moje przypuszczenia byly trafne jesli chodzi o walke (nie bujmy sie powiedziec, ze troche nudzili i przesadnie przedluzyli to starcie) ale cała perspektywa spotkania nowych ludzi z ktorymi gadał jakby był od lat na forum (słowa Euza) skusza go na ponowne odwiedzenie Warszawy przy okazji gali w Stodole.

Przemk0, moim zdaniem takie "drzwi otwarte" są adresowane do wszystkich. Fanów nie trzeba przekonywać, bo oni są już przekonani. Zwłaszcza, że póki co nie mają żadnej alternatywy, więc DDW albo nic.

• Reputacja:   15

Przemk0, moim zdaniem takie "drzwi otwarte" są adresowane do wszystkich.

Zauważ jak i gdzie były one reklamowane... to chyba odpowiedź na pytanie do kogo były adresowane. Moim zdaniem do osob zainteresowanych treningami oraz fanów wrestlingu z środowiska.

Nie wiem, jak i gdzie były reklamowane, bo nie jestem z Warszawy. To, że w internecie ogłoszenia wisiały na Attitude i WF jest raczej naturalne. Roid musi wiedzieć, że duszenie się tylko we własnym sosie nie wyjdzie DDW na dobre, bo ile grup treningowych uda mu się zebrać? Jedną? Dwie? Taka działalność musi być szerzej zakrojona.

Historia z Davidem Flairem i Cena jest niezla.
O właśnie, skąd to znałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Do brutalnych walk z AEW bez jakiegokolwiek podjazdu. Ludzie się obsrali ze szczęścia, bo w końcu w WWE było krwawo, ale ani pod kątem bookingu ani też nawet bumpów - żadnego szału nie było. Najlepsze HIAC w historii? Tjaaa, chyba jak ktoś ogląda WWE od roku czy dwóch. Jak dla mnie mega przereklamowana walka pod kątem hektolitrów spermy jaka się nad nią obecnie wylewa. Typowy średniaczek (spokojnie do obejrzenia, ale na raz), a robią z tego 5 stara.
    • Aigor
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship   2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match   3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match   4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship   5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match   6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship   7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship   8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship   9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship   10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match   11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match   12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • -Raven-
      1. Atlantis Jr. 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) 3. Anna Jay 4. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) 5. Darby Allin 6. Jack Perry 7. Will Ospreay 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) 9. Mariah May 10. Jay White 11. Hologram 12. Jon Moxley (with Marina Shafir)
    • IIL
      1. Atlantis Jr. (c) vs. Brian Cage - Singles match for the ROH World Television Championship 2. MxM Collection (Mansoor and Mason Madden) (with TBA) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay vs. Harley Cameron (with Saraya) - Singles match 4. Mark Briscoe (c) vs. Chris Jericho (with Big Bill and Bryan Keith) - Singles match for the ROH World Championship 5. Darby Allin vs. Brody King - Singles match 6. Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata - Singles match for the AEW TNT Championship 7. Will Ospreay (c) vs. Ricochet vs. Konosuke Takeshita - Three-way match for the AEW International Championship 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Private Party (Zay and Quen) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 9. Mariah May (c) vs. Willow Nightingale - Singles match for the AEW Women's World Championship 10. "Hangman" Adam Page vs. Jay White - Singles match 11. Hologram vs. The Beast Mortos - Two out of three falls match 12. Bryan Danielson (c) vs. Jon Moxley (with Marina Shafir) - Singles match for the AEW World Championship
    • Mr_Hardy
      1. Atlantis Jr. (c) 2. The Acclaimed (Anthony Bowens and Max Caster) (with Billy Gunn) - Tag team match 3. Anna Jay 4. Mark Briscoe (c) 5. Darby Allin 6. Jack Perry (c) 7. Ricochet 8. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) 9. Mariah May (c) 10. "Hangman" Adam Page 11. Hologram 12. Bryan Danielson (c)
  • Dodaj nową pozycję...