Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

UPW #4: It`s All About the Title!

thejehmes

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witamy na Undeground Pro Wrestling : It`s all about the title!

data: 21 lipiec 2009

czas: 19:00

miejsce: Praga, Czechy

Zaczynamy pierwsze w historii PPV UPW! Fajerwerki wybuchaja, fani szaleja, glosno gra muzyka

UPW. Na ring wychodzi Tony Chimel i zapowiada pojedynek.

T - Ta walka to walka o pas Womens Championship! Zmierza sie w niej...

Zaczyna grac theme Michelle McCool, która wchodzi wraz z Maryse oraz Angelina Love. Na hali

slychac wielkie buczenie. Po chwili wchodzi Maria przy znacznie lepszych owacjach. GONG!

Walka: Maria odrazu zaczela atakowac. Wykonuje suplex a po tym leg drop. Próbuje pinu 1!

Maria Kanellis podnosi Michelle i próbuje wykonac Beautiful bulldog lecz jej sie to nie udaje,

McCool kontruje do DDT! Wykorzystujac zamroczenie Marii posyla ja poza ring baseball slide.

Michelle zajmuje sedziego (w tym momencie Angelina i Maryse obijaja Marie) wiec zaczyna go calowac.

Sedzia jest wniebowziety, nie wraca uwagi na to co sie dzieje z Maria. Po minucie obijania,

kolezanki Michelle McCool wrzucaja Marie na ring. McCool podnosi ja i wykonuje Faith Breaker.

Pin! 1...2...3! Michelle McCool wygrywa i zdobywa pas Womens Champion! Lecz co sie dzieje! Na ring

wchodza Maryse oraz Angelina Love z krzeslami! Co zamierzaja? Maryse podaje krzeslo Michelle i wraz

z Angelina Love zaczynaja obijac Marie! Widac, ze Maria bardzo cierpi. Jednak co to! Na ring

wbiega Evan Bourne! Beautiful Blondies przestraszaja sie i uciekaja z ringu! Evan pomaga Marii

wstac i razem schodza na zaplecze.

Przy dzwiach pokoju Stone Cold`a widzimy Coachman`a.

Coachman - Spróbuje wejsc do tego pokoju i spytac sie o pare rzeczy na temat Surprise Match`u...

Coachman wchodzi powoli bez pukania, wciska glowe do srodka i wola

Coachman - Panie Austin!

Nikt nie odpowiada jednak widzimy ze za Coachman`em stoi Stone Cold Steve Austin!

Stone - What?

Coachman ze strachu przycina sobie glowe w drzwiach...

Coachman - O kurw...

Stone - Co chcesz?

Coachman - Al... Chcialbym sie zapytac... Kto wystapi dzisiaj w surprise match`u? ala...

Stone - Doczekac sie kurwa nie mozesz?

Coachman - Nie no moge... ale widzowie nie moga wiec niech pan powie!

Stone - Widzowie zaraz zobacza bo ta walka jest za chwile!

Wracamy na ring gdzie widzimy Tony`ego Chimel`a.

Tony - Ta walka to pierwsza w historii wrestlingu o stypulacji Surprise Match! Wezmie w niej

udzial czterzech zawodników, którzy jednoczescie dzisiaj debiutuja. Zasady tej walki sa takie:

nie ma pinu oraz poddania sie. Nie ma count`out`ów. Jedyna droga aby wygrac ten pojedynek to

wspiecie sie na drabine i sciagniecie walizki!

"Ain`t no stoppin` me now!" Shelton wchodzi przy niewielkim pop`ie osób z widowni. Wiekszosc

publicznosci jednak milczy. Nagle theme Shelton`a przerywa tykanie zegara. Kazdy wie kto nadchodzi!

To MVP! Montel wchodzi przy zancznie wiekszym pop`ie od Benjamin`a. "Uuuuu Chavo!" Chavo Guerrero

wchodzi przy najgorszym z tych trzech zawdoników heat`cie. Theme Chavo ucicha i zaczyna

grac theme Evan`a Bourne`a! Najwiekszy pop od publicznosci jak narazie na tej gali! Evan

wbiega na ring i zaczyna sie walka.

Walka: Na poczatku kazdy kazdemu przyglada sie. Po okolo 30 sekundach Chavo rzuca sie na Evan`a

a Shelton na MVP. Oboje obijaja swoich przeciwników i wyrzucaja za ring baseball slide`m.

Wymiana spojrzen miedzy Chavo a Shelton`em. Po chwili Shelton rzuca sie na Chavo i zaczyna

go obijac. Chavo lezy, Shelton wykorzystuje to i idzie po drabine. Rozklada na srodku ringu

drabine i wchodzi na nia. MVP ocknal sie i wykonuje power bomb na Shelton`ie, który spada

z drabiny na podloge poza ringiem! Pozostali zawodnicy tylko przypatruja sie. Chavo postanowil

wykorzystac zapatrzenie sie zawodników na Shelton`a, wiec wchodzi na drabine jednak MVP wpore

popatrzyl na drabine i to samo robi z Chavo Guerrero co z Shelton`em Benjaminem! Na ringu

pozostali Evan Bourne oraz Montel Vontavious Porter. Evan szybko lapie MVP za reke wykonuje

irish whip po czym obija sie od lin i wykonuje cross body! Bourne wykorzystujac zamroczenie

przeciwnika wchodzi na naroznik i wykonuje leg drop a nastepnie robi moonsault! Matt Sydal

podnosi Montel`a i hurricanrana wyrzuca go za ring! Sydal szybko wbiega na drabine i zaczyna

zdejmowac walizke jednak przeszkadza mu Chavo, który takze wbiega na drabine i zrzuca Evan`a

z drabiny silnym high kick`iem. Bourne lezy na macie. Chavo jednak zamiast zdejmowac walizke,

wykonuje frog splash z drabiny! Chavo wstaje i podnosi rece w gescie zwyciestwa, jednak na

ring wbiega Shelton Benjamin i wykonuje na Chavo Guerrero Pay Dirt! Teraz to Shelton podnosi

rece w gescie zwyciestwa lecz przyczaja sie na niego MVP! Shelton odwraca sie, MVP uderza go

w brzuch. Benjamin nachyla sie. MVP wykorzystuje to i wykonuje Playmaker! Montel sklada

drabine i uderza kazdego! Na ring powoli wchodzi Evan Bourne, który robi drop kick na drabine

i tym samym na MVP. Montel upada. Evan wykorzystuje to i wykonuje na nim Shooting Star Press!

Bourne schodzi z ringu i wyjmuje spod niego dwa stoly, które uklada obok siebie. Shelton oraz

Chavo leza obok ringu. Matt Sydal idzie po nich i kladzie ich na stolach. Sam wchodzi na ring,

wchodzi na drabine i ponownie wykonuje shooting star press na Chavo i Shelton`ie, którzy

leza na stolach! Stoly lamia sie! MVP wykorzystuje to, szybko wchodzi na drabine i zaczyna

sciagac walizke lecz w ostatniej chwili na ring wchodzi Evan Bourne, który popycha drabine

i "The Ballin` Superstar" spada na stól komentatorski! Bourne wchodzi na drabine i z latwoscia

sciaga walizke! Bourne wygrywa pierwsze w historii Surprise Match! Szczesliwy schodzi na backstage,

gdzie lapie go Coachman i zaczyna zadawac pytania.

Coachman - Jak sie czujesz po wygranej?

Evan - Wysmienicie! Czuje, ze w tej walizce znajduje sie cos dobrego.

Coachman - Wiec... otwórz ja!

Evan - Jeszcze nie teraz... poczekam na odpowiedni na to moment.

Coachman - yhhh...

Widzimy teraz najwazniejsze powtórki z tej walki. W szatni widzimy Randy`ego Orton`a oraz Maryse.

Maryse - Randy, prosze. Wygraj ta walke szybko i nie mecz go za bardzo.

Randy - Najmocniej Cie przepraszam ale musze go dobic!

Maryse - Zrób to dla mnie, nie bij go zbyt mocno. Odwdziecze sie...

Randy - To brzmi kuszaco... zobacze co da sie zrobic.

Maryse - Dzieki.

Na ringu znajduje sie Chimel.

Tony - Ta walka to Unsanctioned match! Zmierza sie w niej...

"I hear voices..." Randy powoli wchodzi na ring po czym rozbrzmiewa theme Batist`y!

Fani szaleja i dopinguja Animal`a. Dave wita sie z fanami i wchodzi na ring.

Walka: Batista odrazu zaczyna okladac ciosami Randy`ego lecz ten kopie go w brzuch i wyrzuca

za ring. Dave jednak szybko wchodzi na ring, wykonuje potezny spear i obija Orton`a. Po

chwili oboje wstaja. Batista wykonuje irish whip jednak Randy blokuje to shoulder block`iem.

The Animal upada. Orton biegnie, odbija sie od lin jednak Dave wstaje i wyrzuca Randy`ego

za ring. Batista wchodzi na naroznik i wykonuje cross body na Orton`ie. Animal podnosi Viper`a

i uderza jego glowa o naroznik. Orton jeszcze stoi na nogach lecz Batista powala go clothesline`m!

Dave szuka czegos pod ringiem i wyciaga kosz na smieci! Podnosi go i z calej sily uderza

w Viper`a! Lecz na tym nie koniec, Batista podnosi Orton`a i wrzuca go na ring i odrazu wykonuje

Batista Bomb! Pin 1...2.99! Legend Killer w ostatniej chwili wybija sie! Batista wsciekly

podnosi Orton`a i robi irish whip do naroznika po czym wykonuje ogromny splash! Randy Orton

ledwo trzyma sie na nogach. Dave Batista wrzuca Viper`a na naroznik i po chwili wykonuje

Superplex! Pin 1...2..! Orton znowu w ostatniej chwili sie wybija. Dave nie moze w to uwierzyc.

Schodzi z ringu i wyjmuje stól. Wchodzi z nim na ring jednak Randy Orton uderza go pokrywa

na kosz na smieci! Batista upada, Orton wykorzystuje to i rozklada na stól, nastepnie idzie szukac

czegos pod ringiem... wyjmuje szklo! Tak! Orton wyjmuje spod ringu szklo! Wchodzi z nim na ring

i kladzie na stól. Po chwili znowu schodzi z ringu i wyjmuje stos jarzeniówek! Fani chant`uja:

CZW! CZW! CZW! To rzeczywiscie przypomina federacje Combat Zone Wrestling. Orton kladzie jarzeniówki

na szkle, bierze jedna i rozbija na glowie Batisty! The Animal zaczyna krwawic. Orton podnosi

Batiste i wykonuje german suplex! Po chwili drugi! I trzeci! Dave nie moze wstac. Randy odbija

sie od lin i skacze na Ortona kolanem! Pin 1...2! Batista wybija sie. Orton ponownie podnosi

Batiste i wykonuje DDT! Pin 1...2! Batista wybija sie! Ponownie pin! 1...2! Nie da rady...

Orton nie moze w to uwierzyc. Orton schodzi z ringu, bierze krzeslo, zaklada je na noge Dave`a

i zaczyna krzeslo kopac! Batista strasznie cierpi. Orton ponownie próbuje pinu, 1...2! Batista

nie poddaje sie. Viper postanawia siegnac po ostateczna bron. Powoli podnosi Animal`a i wrzuca

go na naroznik. Orton przygotowuje sie do superplex`u jednak nagle gasna swiatla! Slyszymy tylko

roztluczone szklo! Po okolo 30 sekundach swiatla zapalaja sie i widzimy Orton`a i Batiste

lezacych na roztluczonych jarzeniówkach oraz szklach! Sedzia przerywa walke! Nikt nie zostal

zwyciezca. Jednak jak do tego doszlo? Kto wepchnal Orton`a i Batiste na jarzeniówki?

Na titantronie pokazywane sa zdjecia, które mimo ciemnosci mialy dobra jakosc. Widac na zdjeciu

pewnego skosnookiego mezczyzne. Nie da sie jednak okreslic kto to jest. Widac tylko czarne, geste

wlosy oraz skosne oczy. Animal`a i Viper`a sanitariusze znosza na noszach z ringu.

Po okolo 10 minutach. Szpital.

Lekarz - Przykro mi to mowic, lecz Batista i Randy Orton nie sa w ciekawej sytuacji. Najprawdopodobniej

skonczyli juz z wrestlingiem. Spadniecie na jarzeniówki oraz szkla spowodowalo uszkodzenie

kregoslupa u Batisty oraz straszliwe pokaleczenie pleców u Ortona. Jak narazie oboje leza na

sali operacyjnej gdzie wyciagana sa wszystkie szkla z pleców obojga wrestlerów. Za okolo godzine

poznamy dokladniejszy raport z którego dokladnie bedziemy wiedziec ile wrestlerzy beda pauzowac

oraz czy w ogóle jeszcze beda mogli walczyc.

Hala w Pradze.

Na backstage`u widzimy Jim`a Ross`a.

Ross - Moim dzisiejszym gosciem bedzie The Heartbreak Kid, Showstopper, Headliner, The Icon

oraz Mr. WrestleMania...

Shawn - Jim... wystarczy. Po prostu - Shawn Michaels.

Ross - Dobrze... moim dzisiejszym gosciem bedzie Shawn Michaels.

Shawn - Dzieki.

Ross - Jak wszyscy wiedza walczysz w main event`cie dzisiejszej gali. Twoimi przeciwnikami bedzie

nie lada kto. Co sadzisz o swoim przeciwnikach? Dasz im rade? Masz jakas opracowana taktyke na

nich?

Shawn - Jim... oczywiscie wiadomo kto wygra. Nie chce tu byc skromny ale wygram ja. Kto najdluzej

trenuje wrestling? Kto wystapil na najwiekszej ilosci WrestleMania`ii z naszej trójki? Kto za

kilka lat bedzie nazywany... Oh... juz jestem nazywany Ikona wrestlingu. Ja nadluzej trenuje

wrestling. To ja wystapilem na najwiekszej ilosci WrestleManii z naszej trójki.

Ross - Dobrze. A co sadzisz o swoich przeciwnikach?

Shawn - Nie stanowia zadnego problemu. Triple H... mój byly partner... Ale teraz to sie nie liczy!

Pokonam go z palcem w nosie. Co on umie? Spinebuster i moze jeszcze jakas akcja, których dobrze

wykonac nie umie. Kane... bylem obecny podczas jego debiutu... Tez nic nie umie. Moze ma troche

sily ale z moim superkick`iem sobie nie poradzi.

Ross - Chcesz cos jeszcze dodac?

Shawn - Pedzcie do bukmachera i obstawiajcie moja wygrana! Nie zawodie Was!

Ross - Dziekuje za wywiad. Na dzisiaj tyle. Wywiad dla panstwa przeprowadzal Jim Ross.

Promo nastepnej walki. Drabina... niebezpieczenstwo... 4 metry... 2 wrestlerów... 1 tytul! Kto

go zdobedzie!? Walka o Intercontinental Title, Edge vs Rob Van Dam. Juz za chwile!

Wracamy do szpitala gdzie widzimy lekarza.

Lekarz - Niestety tego sie obawialem... Randy Orton oraz Batista maja urazy takie jak podalem

wczesniej i niestety... musza zakonczyc kariere... W zaden sposób im nie mozemy pomóc... Przykro

nam...

Ring. Tony Chimel stoi na ringu.

Tony - Ta walka to walka o Intercontinental Champion! Ta walka jest takze w stypulacji Ladder match!

Na poczatku wchodzi RVD przy ogromnym pop`ie. Po nim oczywiscie Edge przy znacznym heat`cie.

Walka: Zawodnicy zaczynaja obijać się. Wymianę ciosów wygrywa Edge, ktory wyrzuca Rob`a za ring. Tam Edge dalej

obija przeciwnika, wyjmuje spod ringu stół, rozkłada go i wykonuje suplex na Van Dam`ie! Stół łamie się! Rated R

Superstar zyskuje przewagę, idzie po drabinę. Drabine rozklada na ringu i zaczyna wchodzic po pas lecz wporę

interweniuje Rob Van Dam, który robi PowerBomb na Edge`u z drabiny! RVD na tym nie kończy i wykonuje Frog Splash

na Edge`u po czym wchodzi na drabinę z wielką przewagą i zaczyna ściągać pas. Nagle jednak gasną ponownie światła!

Po 30 sekundach światła zapalają się i widzimy leżącego Van Dam`a na stole komentatorskim! Sytuacja powtarza się!

Sanitariusze zabierają teraz oboje zawodników. Nagle słyszymy roztłuczone szkło! Na ring wychodzi Stone Cold Steve

Austin z mikrofonem!

Austin - Co tu się do cholery dzieje? Ktoś przerywa drugą już walkę! Chcę wiedzieć kim jesteście i co chcecie!

Zapraszam tu kurwa!

Nagle na titantronie pojawia się Atsushi Onita. Stone Cold Steve Austin zaczyna patrzeć na Onitę lecz nagle z tyłu

atakują go Tarzan Goto i Mr. Pogo jarzeniówkami! Austin natychmiastowo zaczyna krwaić. W stronę ringu zmierza Atsushi Onita

, który wyjmuje spod ringu stos jarzeniówek! Fani cały czas buczą. Niektórzy zaczynają nawet wychodzić! Grupa FMW

cały czas uderza Austin`a jarzeniówkami, po chwili podkładają mu pod nos kontrakt i krzyczą "Austin! Podpisz to!"

Stone Cold jednak nie zamierza tego podpisywać więc FMW dalej go atakuje jarzeniówkami. Po chwili znowu podkładają

mu pod nos kontrakt, tym razem Austin podpisuje to! Onita bierze mikrofon i wydziera się:

Atsushi Onita - Przejąłem władzę nad UPW... pozatym. Co to za chujowa nazwa! Niech powróci FMW! FMW wraca!

Obraz znika...

https://forum.wrestling.pl/topic/16247-upw-4-its-all-about-the-title/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Świetne diary podoba mi sie
https://forum.wrestling.pl/topic/16247-upw-4-its-all-about-the-title/#findComment-143559

Gala nawet fajna, szkoda tylko, że Ortona udupiłeś.. ;P
https://forum.wrestling.pl/topic/16247-upw-4-its-all-about-the-title/#findComment-143570

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Grins
      Ja uważam że Sami prędzej czy później zdobędzie główne mistrzostwo, może za rok lub dwa lata max ale zdobędzie nie będzie to długie panowanie ale szanse dalej ma aby śmigać ze złotem, oczywiście prędzej Jey zostanie mistrzem bo zauważyłem że Hunter jest jego mocnym fanem więc się nie zdziwię jeśli rzeczywiście będzie grał główne skrzypce w następnym roku na RAW lub SD, Drew to ogolnie zasłużył na miano wrestlera roku w WWE więc bez żadnego zbędnego gadania ten rok był jego  dali walkę roku z Punkiem w WWE a to już samo za siebie mówi ile szkot z siebie dał.  Nie ma szans że Cody stoczy walkę z The Rockiem a to dlatego że na SD dostaliśmy już solidną odpowiedź co nam szykują na WM i co się stanie na RAW na Netflix  Niemal niż pewne że The Rock zaatakuje Romana podczas walki na RAW (Netflix) i od tego zacznie się ich droga do walki na WM, okaże się że to The Rock jest liderem grupy Solo... Co do punktu b) wątpię że to do tego dojdzie, choćbym bardzo chciał to zauważyłem że nie ma na to znikomych szans, prędzej Randy pójdzie po pas po WrestleManii niż zawalczy na samej WM, ja ma głupie przeczucia że Cody może dostać Cena na WM  co mi zbytnio nie siedzi chociaż wolałbym aby to akurat Randy był ostatnim przeciwnikiem Ceny i żeby to właśnie Orton odesłał Cena na emeryturę, ale niestety wszędzie jest ten Cody  Nie mówię początki jego panowania były okej, ale teraz stał się tak męczący że nie chce mi się go już oglądać jako mistrza... Chyba przywrócą pasa z orłem na jeden dzień XD mogli sobie darować ten cyrk, wszyscy chcieliby żeby ten pas był przywrócony na stałe a nie na jedną galę, ale oczywiście odwalą szopkę bez sensu i przywrócą ten pas na jedną walkę. 
    • KyRenLo
      Dwie walki dodane:
    • KyRenLo
      Już oficjalnie. Roman zawalczy na czerwonej tygodniówce. Jego rywalem Solo: Widzę, że ten Featherstone to interesujące źródło informacji się robi. WWE bardzo mocno stawia na pierwszy odcinek na platformie Netflix, więc dostajemy walkę, która równie dobrze mogłaby się odbyć na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Saturday Night's Main Event 2024 Karta: Krótkie typowanie: Michin vs. Chelsea Green: Taki finał chciałem i taki finał dostałem. Idealne zawodniczki, żeby jako pierwsze dostać swoją szansę z nowym tytułem. Od początku stawiam i jestem za Chelsea, więc na końcu nie będę się wyłamywał. Ostateczny typ: Chelsea Green. Liv Morgan (c) vs. Iyo Sky: Ringowo powinno dojechać. Coś więcej dodawać? Nie sądzę, że Liv straci tytuł, ale nie jestem tego już tam mocno pewny jak wcześniej. Był taki jeden obrazek na tygodniówce, który mocno wbił mi się w głowę. Zobaczymy. Ostateczny typ: Liv Morgan. Gunther (c) vs. Finn Bálor vs. Damian Priest: Czyli obstawiając taką walkę po Survivor Series udało się trafić. Fajnie. Dobre trzy nazwiska powinny zagwarantować zadowalający poziom. Balor i Priest mają mocno na pieńku ze sobą, a gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Gunther powinien to ugrać. Ostateczny typ: Gunther. Sami Zayn vs. Drew McIntyre: Rywalizacja na szybkiego. Walka jak właściwie każda na tym wydarzeniu ma papiery na bycie dobrą. Postawię na Drew, bo bardziej bym chciał jego wygranej. Ostateczny typ: Drew McIntyre. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens: Zobaczymy, jaki prezent otrzymał Cody. Tak jak pisałem jakaś fajna stypulacja nie byłaby tutaj złym wyjściem, ale i z normalną walkę wyjdzie godnie. KO jest bardzo przyjemny w oglądaniu ostatnio i ja nawet na chwilę dałbym mu ten tytuł, ale wiadomo, że to nie przejdzie. Ostateczny typ: Cody Rhodes. Życzę dobrego widowiska.
    • Attitude
      W Hartford, Connecticut odbyło się kolejne WWE Friday Night SmackDown. Dzień przed powrotem Saturday Night's Main Event. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Warto podkreślić, iż przy okazji odbyły się także nagrania do następnego odcinka. Po przypomnieniu wydarzeń z ostatnich tygodni, w ringu pojawił się Jimmy Uso. Mimo kontuzji, chciał pomówić na temat jego obecnej sytuacji. Jimmy przyznał, że wydarzenia z WarGames wiele dla niego znaczyły. W końcu to była walka członków jego rodziny. Podkreślił, iż jest dumny zarówno z dokonań Romana Reignsa, jak i Jeya Uso. Ba, nawet z Solo Sikoi, choć nie zgadza się z jego postawą. Teraz jednak trzeba skupić się na tym, co dalej. Tu zasugerował, iz chodzi o solową karierę i celowanie w Royal Rumble czy US Championship. A może nawet mistrzostwo WWE? Jimmy nie dokończył przemowy, bo znienacka pojawił się Drew McIntyre, który wymierzył mu Claymore. Link do filmu Nick Aldis był wkurzony na McIntyre'a i chciał porozmawiać z nim w swoim biurze, gdy GM'a zaczepiły Bianca Belair i Naomi. Początkowo Aldis chciał pozbawić Biancę i Jade Cargill tytułów tag team kobiet. Naomi zasugerowała jednak, iż może wejść w zastępstwo za Cargill. Po namowach GM zaakceptował tą propozycję. Michin pokonała Tiffany Stratton w półfinałach turnieju o WWE Women's United States Championship. Link do filmu Wyemitowano promo Romana Reignsa. Reigns przyznał, iż to był trudny rok dla niego. Jeszcze całkiem niedawno miał wszystko i był na szczycie. Teraz chce jednak odzyskać krok po kroku to, co stracił. Przypomniał, że gdy zaczął dominację cztery lata temu, to Solo Sikoi nawet nie było w WWE. Roman podkreślił, że obecnie na koncie po jednym zwycięstwie mają zarówno jego OG Bloodline, jak i Bloodline Sikoi. Reigns chce wszystko rozwiązać 6 stycznia, gdy Raw zadebiutuje na Netflixie. Link do filmu Powracający Braun Strowman okazał się tajemniczym rywalem Carmelo Hayesa. Braun wygrał bez większych problemów, a przy okazji dowiedzieliśmy się, iż dołącza do SmackDown. Link do filmu Jak można było się spodziewać - nie odbyło się bez zamieszania z Tama Tongą i Jacobem Fatu przy walce Sikoi z LA Knightem. Na ratunek próbowali przybyć Andrade i Apollo Crews, ale Bloodline sobie z nimi poradziło. Link do filmu Link do filmu W walce wieczoru Chelsea Green pokonała Bayley. Tym samym Chelsea zawalczy z Michin o miano pierwszej mistrzyni US na Saturday Night's Main Event. Link do filmu Jak można było sie spodziewać, ostatnia konfrontacja Cody'ego Rhodesa i Kevina Owensa przed ich walką zakończyła się kolejną bójką. Link do filmu Skrót SmackDown: Link do filmu Aktualna karta Saturday Night's Main Event: * Undisputed WWE Championship Match: Cody Rhodes vs. Kevin Owens * WWE Women's World Championship Match: Liv Morgan vs. IYO SKY * WWE World Heavyweight Championship Match: Gunther vs. Finn Balor vs. Damian Priest * WWE Women's United States Championship Match: Chelsea Green vs. Michin * Drew McIntyre vs. Sami Zayn Na następne SmackDown zapowiedziano: * WWE Women's Tag Team Championship Match: Bianca Belair & Naomi vs. Candice LeRae & Nia Jax * Alex Shelley vs. Johnny Gargano * The Grayson Waller Effect with guest Braun StrowmanPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...