Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2009 DYSKUSJA[Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli dobrze pamiętam, to ma powrócić Homicide i odebrać walizę, aby ją w końcu wykorzystać. Wokół pasa X Division może się zrobić ciekawie, nareszcie... liczę na push dla Reda i jakiś title shot. To byłaby piękna walka Homicide vs Amazing Red :smile:

Karta nie wygląda zbyt ciekawie, liczę na walki tag teamów, beer money na pewno nie zawiedzie, a 3D na pewno sklei coś przyzwoitego z Brytolami. No i booker + steiner to też lekkie odświeżenie;]

Nie ogladam niestety iMPACT'ów, feud Raven-Abyss i Daffney-Wilde jeszcze się kręci? Fajnie byłoby wrzucić jakiś gimmick match.

11301703464970cd8e3af3a.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• Tupak

9

• L.A.

7

• K-PEL-K

6

Top użytkownicy w tym temacie

Kurde , szkoda , że nie zapowiedzieli jeszcze walki o pas X Division , bo to właśnie cruisweighterów zawsze oglądam najchętniej na każdej gali ( może dlatego , że Ci panowie prawie zawsze prezentują wysoki poziom ? ) . No cóż czekam z niecierpliwością na tą walkę , ale na razie trzeba skomentować to co jest zapowiedziane . Po jaką cholerę AJ Styles ma walczyć o pas Legends z Nashem ? Pomijam już fakt , że wokół tego pasa nic się nie dzieje , ale sceptycznie podchodzę do tej walki ze względu na obecność w niej Kevina . Pewnie przez większą część walki Nash będzie dominował , a AJ będzie sporadycznie próbował się odgryzać . Nawet dobrze by było , gdyby Styles stracił pas , może wreszcie chłopak pokręci się wokół pasa TNA WHC ( tak , fantazja mnie trochę poniosła :P ) , albo rozpocznie feudować z Samoa Joe ( to już bardziej prawdopodobna opcja ) . Całkiem nieźle zapowiada się też walka tag teamowa pomiędzy 3D , a British Invasion . Na poprzedniej gali Slammiversary Devon i Ray stracili pasy właśnie przez Brytyjczyków , więc mają teraz jakieś rachunki do wyrównania . Walka powinna być bardzo dobra , choć panowie z Britsh Invasion trochę rzadziej ostatnio walczą na ringu ( w przeciwieństwie do 3D ) . Walka o pas TNA WHC też teoretycznie powinna być ciekawa . Nawet o formę Micka zbytnio się nie martwię , racja Foley poruszą się trochę ślamazarnie na ringu , ale na Slammiversary pokazał się z całkiem dobrej strony . Kurt pewnie zachowa pas ( trochę nielogicznie by było , gdyby stało się inaczej ) .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

szkoda , że nie zapowiedzieli jeszcze walki o pas X Division

Jest ale to spoiler...

Singles Match for the X Division Championship

Homicide © vs. Suicide

• Urządzenie:  Android

Midian, muszę zapytać skąd wziąłeś te walki?

Singles Match for the TNA Legends Championship

AJ Styles © vs. Kevin Nash

Singles Match

Sting vs. Samoa Joe

Singles Match for the Knockouts Championship

Tara vs. Angelina Love

Na impactach ich nie zapowiadano, a storyline'owo tym bardziej nie pasują. Tak tylko pytam, bo w poprzedniej dyskusji w pierwszym poście też była dziwna karta.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Me źródło to Wrestling News World oraz Wrestling Observer.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zamiast tego AJ spotyka Nash'a i tu życzę przegranej AJ'a niech pozbędzie się tego bezwartościowego pasa (może Samoa Joe dostanie więcej pieniędzy i pomoże dla Big Sexy ;]). Został on zrobiony dla Booker'a, żeby miał co ponosić i niech by został przy takich weteranach.

L.A. - sądzę, że Dixie dała Legend Title'a AJ'owi z szacunku. Może to śmiesznie wygląda na pierwszy rzut oka, ale dzięki temu zagraniu - Styles jest obecnie jedynym wrestlerem w TNA, który miał WSZYSTKIE (x-title, tag title, HW title, Legend title) pasy tej federacji.

Jasne, że AJ - jak mało kto - zasługuje by ponownie dostać "złoto", ale w natłoku dziadków (a sądzę, że ci, podpisując kontrakty z TNA, zagwarantowali sobie jak nie tytuł HW, to chociaż fakt, że będą się o niego zmagać w main eventach) pewnie Dixie nie ma możlwości docenić odpowiednio Styles'a (pas HW), a więc stara się to robić w inne sposoby (w wywiadach wspominała, że niesamowicie ceni AJ'a, który jest dla niej "twarzą TNA").

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Muszę się z Tobą zgodzić w tej sprawie, ale naprawdę równie dobrze AJ mógłby dostać kawałek aluminiowej puszki i miałaby dla mnie taką samą wartość jak ten pas. Już samą nazwę pasa "Legend Title" mógłbym przeboleć, żeby chociaż była jakaś walka o ten prestiż (o jakimś turnieju nawet nie śmiem wspominać). Druga sprawa, że AJ już jakoby jest legendą jak reszta old school'u TNA skoro posiada pas legend.

Niby oddała mu szacunek, ale moim zdaniem 2 lata wcześniej plunęła mu w twarz na Hard Justice kiedy Kurt Angle zgarnął wszystkie pasy za jednym zamachem i stał się drugą osobą która posiadała wszystkie pasy. Wiem Kurt Angle to nie byle kto i nie trzeba go push'ować do takiego dokonania. Tym samym właśnie po co mu takie coś, AJ jako filar TNA powinien tylko nosić takie miano.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Niby oddała mu szacunek, ale moim zdaniem 2 lata wcześniej plunęła mu w twarz na Hard Justice kiedy Kurt Angle zgarnął wszystkie pasy za jednym zamachem i stał się drugą osobą która posiadała wszystkie pasy.

No własnie... Ale nawet Kurt nie miał wszystkich 4 pasów. Obecnie tylko Styles może się tym pochwalić.

Muszę się z Tobą zgodzić w tej sprawie, ale naprawdę równie dobrze AJ mógłby dostać kawałek aluminiowej puszki i miałaby dla mnie taką samą wartość jak ten pas

Z tym znowu to ja muszę się zgodzić. Ten pas gówno znaczy i dawanie go AJ'owi to takie "pierdzenie na wietrze". I tak nic nie czuć :lol:

Tym samym właśnie po co mu takie coś, AJ jako filar TNA powinien tylko nosić takie miano.

Pewnie po to, żeby Dixie mogła spać spokojnie i nie gryzło ją sumienie, że zamiast na prawdę promować młode talenty pokroju Styles'a - popełnia te same błędy co WCW, pushując dziadków.

Doceniam dobre intencje Carter (ponoć piekło jest nimi wybrukowane), ale nie tędy droga, Dixie...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

No własnie... Ale nawet Kurt nie miał wszystkich 4 pasów. Obecnie tylko Styles może się tym pochwalić

W tym przypadku możemy dojść do porozumienia. Legend Title jednak ma wartość... chusteczki (ew. sraj taśmy), która wytarła żele z którą AJ chodził przez 2 lata.

Z tym znowu to ja muszę się zgodzić. Ten pas gówno znaczy i dawanie go AJ'owi to takie "pierdzenie na wietrze". I tak nic nie czuć :lol:

Oj -Raven- po tych słowach mogę stwierdzić, że wyolbrzymiłeś wartość pasa (wiem zrobiłem to wyżej trochę wyżej :)) i mało wiesz o życiu :D. Są przypadki zakucia w nos (przeżyłem to na swoich płucach hehe) przy niektórych... wiatrach.

Pewnie po to, żeby Dixie mogła spać spokojnie i nie gryzło ją sumienie, że zamiast na prawdę promować młode talenty pokroju Styles'a - popełnia te same błędy co WCW, pushując dziadków.

Doceniam dobre intencje Carter (ponoć piekło jest nimi wybrukowane), ale nie tędy droga, Dixie...

Tutaj przybijam pionę w 100%. Nawet taki drobny szczegół. Odpalam sobie poprzeglądać Nitro z '99. Akurat dostali slot 3h i main event Sting vs. Macho Man aż 6 minut hehe. Pomyślałem "trochę zajechało TNA".

Po paru piwkach... szczerze miałem nie lada wyzwanie skomponować post z cytatami... widzisz do czego mnie zmusiłeś :twisted: .

L.A. - wiesz, co do Kurta i zdobycia przez niego 3 tytułów na Hard Justice, to dla mnie osobiście gówno to znaczyło. Powiem szczerze, że... do czasu naszej rozmowy, nawet niespecjalnie pamiętałem, że Angle miał te wszystkie 3 pasy, bo było to przeprowadzone tak "z dupy" (naciągane jak stare gacie), że w moich oczach wyglądało, nie jak mega-promocja Kurta, ale jak bookerski żart.

Gdyby ktoś mnie obudził w nocy i kazał wymienić wrestlerów którzy posiadali 3 najważniejsze pasy w TNA, wymieniłbym Styles'a i... tyle. Bo A.J. te pasy (wszystkie 4) po prostu sobie wypracował (i to mi zapadnie w pamięć na zawsze) a Angle dostał je (3 najważniejsze) na złotej tacy (chwilowy kaprys creative teamu) i dla mnie była to wyłącznie ciekawostka o której pamiętałem zaledwie przez kilka miechów.

Po paru piwkach... szczerze miałem nie lada wyzwanie skomponować post z cytatami... widzisz do czego mnie zmusiłeś .

Co do pisaniu po kilku piwkach, to przestań się mazać - chłopaki nie płaczą!:))) Jakbym miał podliczyć posty napisane "bez dopingu", to by mi ich liczba spadła o połowę:)))) Ale cieszę się, że mogłem podciągnąć Cię na wyższy level kreatywności pisarskiej:))))

Oj -Raven- po tych słowach mogę stwierdzić, że wyolbrzymiłeś wartość pasa (wiem zrobiłem to wyżej trochę wyżej ) i mało wiesz o życiu . Są przypadki zakucia w nos (przeżyłem to na swoich płucach hehe) przy niektórych... wiatrach.

Odnośnie "pierdzenia na wietrze" - zdaje się na opinię eksperta (czyli Twoją:). Widzę, że gastrologia jest Twoim drugim hobby...:)))))

To zazdroszczę Ci, że nie pamiętałeś a dla mnie to wryło się w pamięć jak tabliczka mnożenia. Psikus nie psikus, ale przez jakiś czas wymieniali go obok Phenomenal'a.

Widzisz, ale Ty masz ponad 2,5 kafla postów a ja nie całego plusa :D. Tak więc założę się, że potrafiłbyś nawet stopą napisać.. i to w butach :D.

Hmmm hobby bym tego nie nazwał,ale... L.A. doświadczeń więcej niż przygód Gulivera :twisted: .

To zazdroszczę Ci, że nie pamiętałeś a dla mnie to wryło się w pamięć jak tabliczka mnożenia. Psikus nie psikus, ale przez jakiś czas wymieniali go obok Phenomenal'a.

Bez picu - dla mnie było to tak kuriozalne i zarazem działające "anty" na docenianie tak "promowanego" wrestlera (chodzi oczywiście o sam "numer" a nie postać Kurta, bo ten jest jak zawsze - genialny) jak mega-promocja Ceny, który niby pokonał niemal wszystkich "wielkich" w WWE, a dla mnie i tak nigdy nie stanie obok takich wrestlerów jak Hitman, Michaels czy Taker, którzy sami sobie wywalczyli push.

Po prostu szybciutko "Kurt - mistrz wszech-kategorii" wpadł w mroki mej niepamięci :twisted:

Widzisz, ale Ty masz ponad 2,5 kafla postów a ja nie całego plusa . Tak więc założę się, że potrafiłbyś nawet stopą napisać.. i to w butach .

Z tego prosty wniosek - piwkować więcej musisz. U mnie to się sprawdza :lol:

Poza tym - z postami zupełnie jak w seksie - nie ilość a jakość :twisted:

Midian napisał że będzie walka:

Singles Match for the X Division Championship

Homicide © vs. Suicide

Ale w oficjalnej karcie jej nie ma. Natomiast na wikipedi jest walka

Matt Morgan vs. Daniels Singles match

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Matt Morgan vs. Daniels Singles match

No ta walka się odbędzie...

Homicide © vs. Suicide

Ta walka nie została jeszcze zapowiedziana na iMPACT'ie.

Nie wiem gdzie to napisać dlatego napiszę tu.

Ja nie wiem czy ten Russo nie ma naprawdę pomysłów na storyline'y a jeśli tak to czego jeszcze udaje, że takowe posiada. Jak już nieraz było stwierdzone, że MEM vs. Frontline (jak jeszcze tak nazywali się) było kopią New Blood vs. Milionairs Club (oglądając jako ślepy mark bardzo mi się podobało i mam sentyment do tego feud'u) tylko, że w tym przypadku weteranie heel'e a młodziki to face'si. Dobra można to przeboleć, ale to co zrobili z Samoa Joe to perfidnie ten sam schemat co z Goldberg'iem. Bill niszczył całe New Blood, ale mimo to przyłączył się do nich i fani skandowali "SOOOOLDBEERG !". Samoa Joe niszczył całe MEM, ale mimo to przyłączył się do nich a poszło o... pieniądze. Kurwa powodu przyłączenia nie można było wymyślić bardziej... zasłaniającego kopię WCW ??. Naprawdę jakby tym razem nie napisał tego Vince Russo tylko jego wymiociny.

Nie rozumiem TNA, że pozwala na to i trzyma tego polegającego na swoim strawionym śniadaniu darmozjada ? Zwolnić te chujoze i zatrudnić obecnie bezrobotnego (oprócz wmieszania się w DG USA) Gabe Sapolsky'ego. To tak jakby TNA chodziło w "brązowych" majtkach a obok leżały czyste tylko, że dla Dixe nie chcę się ich zmieniać.