Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE cenzuruje krew, PPV Breaking Point, JTG składa hołd Jack

nasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Byłemu zawodnikowi TNA, obecnie występującemu w federacji rozwojowej WWE - Florida Championship Wrestling, Lance Hoytowi został zmieniony ringname, od teraz będzie się on legitymował jako Lance Archer.

JTG podczas ostatniego epizodu Smackdown! postanowił uczcić pamięć zmarłego niedawno króla popu Michaela Jacksona, ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-cenzuruje-krew-ppv-breaking-point-jtg.html

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Śmiech na sali. IMO WWE już nie zalicza się do wrestlingu po tej akcji z krwią. Dobrze, że mam większość starych gal federacji, bo bym jebnął jakbym widział jak ekran zmienia się na czarno-biały :/ "rzal i bul" :-x

HAHAHA świetny news.

1st Już raczej nigdy nie obejrzymy krwi na galach WWE, to trochę dziwne, napierw decydują się na podróbkę Lockdown, tak aby wszystkie walki na gali były rozgrywane w klatce a teraz likwidują ten element hardkoru jakim jest krew :) Zobaczymy jak to sie potoczy

2nd Świetny pomysł z galą Breaking cośtam, już teraz chyba smiało możemy stwierdzić że to będzie najgorsza gala roku :smile: dobrze że to nie zamiana za Cyber Sunday jak kiedyś spekulowano.

I pewnie ciężko będzie się domyśleć, że ta czarna plama na głowie to krew. Ktos tu z kogoś robi durnia. Vince nie przestaje zaskakiwać :)

WWE szykuje gale z samymi submission matchami? LOL.

Zostań hardkorem - oglądnij Breaking Point bez przewijania.

Idzie jeszcze zrozumieć, że w WWE nie ma obecnie krwi (WWE4Kids FTW :twisted: ), ale żeby cenzurować krew? No im się zaczyna poważnie nudzić, co potem ocenzurują chairshoty, akcje z drabinami i ogólnie wywalą połowę gal? ? Ciekawostka.

Batista, Cena, Big Show, Randy "Headlock" Orton. Tak... te nazwiska przychodzą mi na myśl gdy myśle o Submission match'ach :lol:

Zostań hardkorem - oglądnij Breaking Point bez przewijania.

Będzie to niezapomniane przeżycie. :P

• Urządzenie:  Windows

No im się zaczyna poważnie nudzić, co potem ocenzurują chairshoty, akcje z drabinami

A oglądałeś kiedyś Vintage Collection, tam nawet ocenzurowali Moonsault HBK'a na stół komentatorów z 24 WM'ki, a jak jest jakieś duszenie kablem, to jest "pokaz slajdów" :P...

Za niedługo RAW, Smack i ECW, będą porannymi programami dla dzieci, coś jak jakieś Domowe Przedszkole, albo inny Teleranek :twisted:

[ Dodano: 2009-07-07, 21:09 ]

No im się zaczyna poważnie nudzić, co potem ocenzurują chairshoty, akcje z drabinami

A oglądałeś kiedyś Vintage Collection, tam nawet ocenzurowali Moonsault HBK'a na stół komentatorów z 24 WM'ki, a jak jest jakieś duszenie kablem, to jest "pokaz slajdów" :P...

Za niedługo RAW, Smack i ECW, będą porannymi programami dla dzieci, coś jak jakieś Domowe Przedszkole, albo inny Teleranek :twisted:

Vintage Collection puszczają o różnych porach, ale zwykle w takich, w których dzieci jeszcze nie śpią, albo inaczej, według przepisów nie muszą spać :D

Mnie w ogóle dziwi to, że po uderzeniu gongiem, krzesełkiem czy schodami WWE nie pokazuje krwi. Niegdyś Batista z Edge'm zrobili speara równocześnie i Animal krwawił, a teraz kto by o tym pomyślał. Jeśli już chcą takie WWE 4 Kids to powinni wyeliminować walkę jakimiś przedmiotami. Wydaje mi się, że lepsze dla dzieci by było, gdyby zobaczyły, że ktoś dostał metalowymi(!) schodami w głowę i krwawi niż to, że zaledwie upadł. Potem będą próbowały na sobie myśląc, że nic wielkiego się nie stanie, bo po 10 sekundach będzie ok.

Ta czarno-biała cenzura to żadna nowość - po raz pierwszy spotkałem się z tym na Judgement Day 2001 w jednej z niemieckich telewizji.

Hah gala bez żadnych nearfalli - gratulacje, chyba nawet nie będzie mi się chciało tego ściągać. Nadzieja w tym, że jest jeszcze kilka miesięcy i WWE porzuci ten poroniony pomysł. Oby. Co do krwi, to zdążyłem się już przyzwyczaić i szczerze mówiąc wali mnie czy będą blade'y, czy nie, byleby tylko walka była emocjonująca. Aczkolwiek pomysł z cenzurowaniem krwi z przeszłych gal zakrawa mi na lekką paranoję.

Ostatnio policzyłem i tylko 6 wrestlerów obecnie może kończyć walki przez submission:

- John Cena: STF

- Mark Henry: Bear hug

- Chris Jericho: Walls of Jericho

- Edge: Sharpshooter (co prawda nie pamiętam kiedy on przez to wygrał, ale dosyc często go uzywa i nikt sie nie obrazi jakby wygrał, ale wiadomo, kontuzja)

- Great Khali: Khali Vise Grip

- William Regal: Regal Stretch

(jak kogoś przeoczyłem to napiszcie)

Licząc tylko tych, których pojawienie się na ppv jest możliwe mamy liczbę 3. Vince jest genialny.

- CM Punk : Anaconda Vice

- Undertaker : Hell's Gate , nie wiadomo czy do tego czasu powróci...

Szykuje się najnudniejsza gala roku... :(

Big Show może także skorzystać z tego "nowego" submission. HHH, HBK czy Batista czasami zakładali figure 4.

Oczywiście każdy zawodnik może założyć jakiś headlock czy wyginać ręce :P

Breaking Point będzie do bani przede wszystkim przez swoją formułę. Submission matche są zwykle nudne do bólu, choć wiem, że są tu miłośnicy półgodzinnego tarzania się i przechodzenia z jednej dźwigni w drugą. Ja też to lubię, ale pod warunkiem, że oglądam to raz na rok, a walczy Angle i Joe.

Wreszcie Randy będzie mógł używać swojego Signature Move ile wlezie :P

"W momencie gdy czerwona ciecz pojawi się na ekranie, obraz będzie stawał się czarno-biały. Ponadto przed starszymi epizodami ECW wyświetlane będzie ostrzeżenie mówiące, że program ten przeznaczony jest wyłącznie dla widzów dorosłych."

Przecież to JEST qu.......a mać parodia.

Dla mnie to w WWE zanika coraz bardziej prawdziwy wrestling,którego jest już malutko. :evil:

Niech sprzedają komuś prawa do ECW bo to jest profanacja.

Boże patrzysz i nie grzmisz. :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 426 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024