Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Gdybyś mógł dokonać 3 zmian....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Zrezygnowanie z WWE 4 Kids, i przywrócenie ery Attitude, dlatego że pewnie nie tylko mnie denerwuje gdy ktoś uderza drugiego krzesłem to obraz się zatrzymuje i za 10 sek. wraca do normy. Zapewne każdy z nas wie że gdy uderzy się kogoś jakimś przedmiotem to krew ma prawo się polać.

2. Odświeżenie rosteru, czyli zrezygnowanie z jobberów co wiąże się z likwidacją Superstars.

3. I jeszcze gdy ktoś zdobył by pas to niech go trzyma przynajmniej 2,5-4 miesiące.Nie podobała mi się sytuacja z 2009r kiedy to na przemian co galę pas zmieniał właściciela na lini Cena-Orton.

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198734

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomos

5

• -Raven-

4

• Euz

4

• czester666

4

Top użytkownicy w tym temacie

1.Długie title runy-nie podoba mi się,że właściciele pasów są zmieniani co 1,2 PPV.Długi title run sprawił by,że mistrz był by postrzegany jako najważniejszy gość,a nie jakaś popierdółka,która co chwilę traci tytuł.

2.Odbanowanie ciosów-walki by były o wiele ciekawsze.Nawet tacy jak Cena czy Batista mają jakieś tam umiejętności,więc,gdyby mieli możliwość używania większej ilości ciosów,to pewnie by coś ciekawego skleili w ringu.A co dopiero jak by tak Punk czy Bourne mogliby używać swoich wszystkich movesów. :D Świetne widowisko by było.

3.Brak cenzury i krew-ciekawie by się zrobiło jak by czasem zawodnik przeklnął.Nie mówię,że ma co drugie słowo rzucać mięsem,ale przydałoby się czasami brzydkie słowo na zaostrzenie feudu.To samo krwi.Nie mówię,że krew ma tryskać litrami,ale takie okładanie się gdzie nie ma żadnej kropelki to trochę nudne.

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198744

1. Przywrócenie ery Attitude. Trochę wulgaryzmu, krwi oraz użwyanie zbanowanych ciosów czyli odbanowanie, dodało by to trochę realizmu i emocji

2. Zatrudnienie High Fly'erów jednak to wiąże się z przywróceniem ery Attitude. Dokładnie chodzi mi swobodne robienie Suplexów itp. z drabiny.

3. Odnowienie, stworzenie i pushowanie dla Tag Teamów.

Odnowienie- typu Edge and Orton, Edge and Christian lub Kofi and Punk. Fajnie by było zobaczenie "staruszków" znów w akcji Tag Team'wej.

Stworzenie-zmieszanie młodych i doświadczonych wrestlerów. np. Bourne and M.Hardy.

Stare dobre akcje typu Twis of Fate + nowe typu Air Bourne.

Pushowanie-zdecydowany push dla The Usos oraz Hawkins and Archer

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198782

1. Zaostrzenie standardów - krew, odważniejsze akcje, więcej meczów gimmickowych. Nie musi to być odrazu Attitude, mi wystarczyłoby jakby WWE wróciło do lat 2004-2006, oraz ograniczenie wiekowe +12.

2. Zdecydowanie poważniejsze promowanie zawodników, pamiętacie HBK'a? Zaczynał w nieznanym tag teamie z Martym, ale porywał publikę i naprawdę nie trzeba było go znać, żeby go polubić, później dostał feud ze swoim partnerem i pierwszy pas. Teraz mogli też by zrobic coś w taki sposób, żeby wychować drugiego takiego zawodnika jakim był HBK, Hart czy ktoś tam jeszcze.

3. Dłuższe title runy (pamiętacie ten najdłuższy run Ceny z początków jego byty przy pasie WWE?)

i dodam jeszcze, że w WWE powinna być większa selekcja co do main eventu. tak z 8 wrestlerów na brand.

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198808

przywrócenie ery Attitude, dlatego że pewnie nie tylko mnie denerwuje gdy ktoś uderza drugiego krzesłem to obraz się zatrzymuje i za 10 sek. wraca do normy.

Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić, ale zatrzymywanie obrazu podczas uderzania krzesłem jest na ESC ponieważ mają oni takie wykupione. W USA jest puszczane normalnie bez zatrzymywania czy pokazywania na ten moment publiczności.

Gdybym ja mógł dokonać trzech zmian było to by:

1. Również usunął był politykę 4Kids, czy powrót do ery attitude. Ciężko powiedzieć czy teraz WWE dało by radę powrócić do ery attitude ale jeśli tak to jestem jak najbardziej za.

2. Nie robienie z Ceny nieśmiertelnego. Przywrócił bym gimmick rapera i wtedy walczył by z młodszymi gwiazdami o nic ewentualnie o pas stanów zjednoczonych. Pod promował by kilka młodych gwiazd i mógł by naprawdę stworzyć klika dobrych walk.

3. Ostatnią rzeczą było by przywrócenie ECW. Ale nie tego które widywaliśmy od kiedy Vince wykupił je lecz stworzył bym je na wzór ery Attitude. Trochę bardziej brutalne. Nie ściągał bym legendy ECW ale wypromował bym nowe. Wydaje mi się, że ten produkt by się przyjął.

Gdyby te trzy rzeczy przyjęły się w WWE, gdyby w ogóle je wprowadzili to wrócił bym do ciągłego śledzenia tego produktu. I to by było na tyle :)

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198814

przywrócenie ery Attitude, dlatego że pewnie nie tylko mnie denerwuje gdy ktoś uderza drugiego krzesłem to obraz się zatrzymuje i za 10 sek. wraca do normy.

Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić, ale zatrzymywanie obrazu podczas uderzania krzesłem jest na ESC ponieważ mają oni takie wykupione. W USA jest puszczane normalnie bez zatrzymywania czy pokazywania na ten moment publiczności.

Na ESC zatrzymują teraz tylko na powtórkach ale mniejsza z tym

Moje propozycje to:

1.Koniec 4Kids i nowy początek ery attitude

2.Dłuższe title runy

3.Aby w walkach na zwykłym RAW czy SD! były walki z drabinami np.6 man Ladder match #1 conteder itp.

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198842

1.Tak jak ludzie wyzej,rezygnacja z polityki for kids,przywracając tym samym brutalniejsze,bardziej krwiste walki.

2.Powrót Legend WWE mam na mysli Austina i The Rocka tworzących ponownie feud :)

3.Myśle,ze sciąganie i promowanie takich zawodników jak np.Batista i zajęcie sie nowymi,młodymi talentami tak aby byli w 100% doceniani;] Pozdrawiam

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198970

1.Przywrócenie Pasa Cruserweight. Co się wiążę z zatrudnieniem większej ilości High-Flayerów. I te Ledder Matche :)

2.Zrobienie większej ilości tag teamów i stajni, coś ala Evolution. Żeby pasy TT odzyskały "dawną świetność"

3.Krew, krzesła druty itd. A nie gówniane walki typu Crossline, Punch, Kick + Finisher na koniec. Koniec walki. NIE Dłuższe walk, więcej hardcoru (Przywrócenie prawdziwego Extreme Rules). Więcej przedmiotów. I zostawienie starych nazw gal PPV - Backlash, Vegenance, American Bash, No Mercy, Armageddon itp

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198976

TheRockFans, rozjebałeś mnie. Najpierw chcesz sprowadzić kalekę i aktora z emerytury. Potem wypromować przepromowaną postać, która na to nie zasługuje- Batistę. A na koniec promować młodych. Ty myślisz o tym co wrzucasz na forum?
https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-198981

80% wypowiadajacych sie w tym temacie nie wie najwyrazniej o co chodzi w wrestlingu. Wiec moze wam podpowiem. Chodzi o pieniadze, zawsze chodzilo i zawsze bedzie, bo to nie jest sport, tylko biznes.
https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-199011

Luki Wiem,ze to nie możliwe ...to tylko marzenia troche dystansu chłopie:) Czytanie ze zrozumieniem sie kłania,chodziło o to aby sciągać i promować nowych zawodników podobnej postury... A nie można promować i tych i tych? Z powodu? Tak mysle:)
https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-199030

ehh... żebyście jeszcze wiedzieli po co Vince wprowadził ere Attitude...

Obecnie WWE jest monopolistą i żadna inna federacja (Nawet TNA ze swoimi Hoganami) nie da rady potężnej McMaholandi. Teraz liczy się tylko kasa ;) A póki TNA nie wyjdzie z Florydy to nawet na to nie liczcie. Poza tym Linda podobno kandyduję do Senatu więc jej kochany mąż , nie przywróci nam starego dobrego wrestlingu z WWF

Co do tych trzech rzeczy do zmiany to :

1.Nowe designy pasów takich jak WHC i IC

2.Zmiana bookingu i koniec robienia komedii

3.Wprowadzenie na stałe segmentów typu Peep Show itp

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-199064

ehh... żebyście jeszcze wiedzieli po co Vince wprowadził ere Attitude...

Więc musimy się modlić, zeby wpierw TNA sprowadziło lub wynalazło wrestlerów z klasą, wynajęło większe hale i robiło większy rozgłos, później żeby ratingi były na poziomie 4.00 i żeby się przenieśli na poniedziałek i wtedy pokonywali w wojnie WWE, więc czekamy!

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-199070

1. Zrezygnowałbym ze schematu walki: Jeden ma przewagę przez dłuższą chwilę -> drugi ma przewagę przez dłuższą chwilę -> znów pierwszy ma przewagę i pokonuje przeciwnika. Niech walki między Main Eventerami będą dynamiczne, niech w nich sytuacja się co chwilę zmienia.

2. Jak ktoś już wcześniej napisał, segmenty, w których wrestler staje na ringu z mikrofonem są zbyt często po prostu nudne. Wprowadziłbym do nich trochę więcej humoru, może jakieś efekty specjalne. Ponadto skróciłbym je na rzecz walk. A w WWE ma kto walczyć.

3. Zrezygnowałbym z niektórych walk, albo zmienił ich zasady (np. Steel Cage (jak mnie wkurza ten sędzia otwierający drzwi; jak klatka to klatka!), Battle Royal (wyliczenie pozaringowe), czy Table Match). Szerzej stosowałbym mecze typu TLC, czy Ladder Match, które lubię najbardziej. Byłbym jednak przeciwny wprowadzeniu najbardziej hardkorowych meczy, np. z użyciem drutu kolczastego, gdyż chcę oglądac EFEKTOWNE I WIDOWISKOWE AKCJE, a nie porozwalane i pokrwawione twarze zawodników.

Wiem, że miały być 3, ale jeszcze chciałem dodać:

4. Zwiększyłbym ilość pasów - po jednym dodatkowym na brand (o wadze mniej więcej pomiędzy obecnymi), oraz utworzył/reaktywował trzecią galę (też z 3 pasami). Rozwiązałby to problem promowania młodych nie rezygnując ze starych zawodników.

5.Czym do cholery ma być NXT? Te konkurencje są bez sensu.

6. Zgodzę się z opinią, że obecne feudy są zazwyczaj rozgrywane tak, że feudujący zawodnicy walczą ze sobą kilka razy na tygodniówkach i 1-2 razy na PPV. To za dużo. Jeżeli np. Cena ma walczyć z HHH na PPV, nie chcę oglądać ich w ringu na przeciwko siebie (w oficjalnej walce) od momentu podjęcia tej decyzji. Chcę czekać na taką walkę, więc niech WWE wzbudzi we mnie niecierpliwość i ogromne oczekiwania, a poźniej niech je spełni pokazując dobre show.

https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-199457

1.Usunąłbym NXT oraz Superstars, i zostawił Raw i SmackDown.

2.Zatrudnił starych zawodników m.i.n. Hulk Hogan,Steve Austin.Po co?Aby rozbawiali publiczność,i mieli swoich "wybrańców".

3.Powrót niektórych pasów, oraz kupiłbym TNA i dodał kolejny roster(patrz pkt.1)

Edytowane przez Araniero
https://forum.wrestling.pl/topic/16003-gdyby%C5%9B-m%C3%B3g%C5%82-dokona%C4%87-3-zmian/page/8/#findComment-199510