Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Gdybyś mógł dokonać 3 zmian....

czester666

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No właśnie , Gdybyś mógł dokonać 3 dowolnych zmian w wwe co byś zmienił aby ta federacja była lepsza :)

Ja bym zmienił :

- zrezygnował z wwe for kids ( więcej krwi , walki hardcore nie tylko z użyciem 1 krzesełka itp ) , więcej ryzykownych ciosów

- Wypromować młodszych zawodników a odsunąć od pasów cene , batiste , triple h )

- zlikwidować ecw a zawodników rozdzielić między raw i smackdown (tych co zostali a jest ich niewielu :P )

Teraz wasza kolej :) mam nadzieję że nie było takiego tematu jeszcze :D

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomos

5

• Euz

4

• monster

4

• Krotos

4

Top użytkownicy w tym temacie

- zrezygnował z wwe for kids ( więcej krwi , walki hardcore nie tylko z użyciem 1 krzesełka itp ) , więcej ryzykownych ciosów

Nie wiem czy to byłby dobry pomysł, wwe straciło by bardzo dużo fanów, dużej ilości osób nie tylko zależy na hardcor'rze, ale też na klasyce inaczej, nie było by 73tyś fanów na wrestlemani 25, większości zależało na walce po między HBK a Takerem, przynajmniej tak myślę, ale spoko to twoje zdanie, szanuje je :)

- zlikwidować ecw a zawodników rozdzielić między raw i smackdown (tych co zostali a jest ich niewielu :P )

Dlaczego?

Ok, przejdźmy do mich zmian, chociaż mi się wydaje, że kiedyś był już taki temat, ale nie przejmuj się ja zawsze mam takie "fazy" :D

1: Zrobił bym kolejna gale, taka jak sperstar gdzie były by same walki hardcorowe, ale żeby nie miało to wspólnego z raw, smackdown i ecw, byłby to taki specjalny program. Zapewne wiele osób by zainteresowało się wwe.

2: Bardziej ekscytująco feudy, bo to co widzimy w wwe to moim zdaniem w większości jest... no, nie chce się wyrażać. Bardziej by to zachęciło do oglądania, bo nie którzy jak oglądają wwe i nadchodzi czas gdzie jest kolej na gadanie(chociaż zazwyczaj jest na początku), to mówi "cholerne gadanie, nie na wiedzę tego, po czym przełącza kanał na inny i po pewnym czasie wraca na wwe tylko po to, aby obejrzeć walki, chodzi mi to o więcej humoru, ale nie takiego typowo amerykańskiego, logicznego też :D

3: Robić więcej konkursów. Chodzi mi o konkursy typu wygrania pieniędzy bajerów wwe i innych, za płatnym sms. Na pewno wiele osób by na takie coś od razu poleciało i "moje" wwe miało by więcej pieniążków, które bym wydał na kolejne wydatki, ale miało być tylko trzy to trzy.

1. Stopniowa rezygnacja z WWE 4 kids. Napisałem stopniowa, i wcale nie taka która wprowadzała sam hardcore, ale klasyk, old-school.

2. Oczywiście odświeżenie rosteru ;)

3. Przywrócenie dywizji cruiserweight na ECW, i odbanowanie dla cruiserów wielu ciosów.

1. Przywróciłbym Kizarny'ego do WWE

2. Wykupiłbym TNA, CZW oraz dołączyłbymbym FCW do WWE i zrobiłbym jedną wielką federację (SD!, RAW było by odpowiedzialne za to co teraz, ECW by było podzielone na dwie grupy. Jedna to ECW Originals czyli legendy dawnego ECW a druga to gorsi wrestlerzy dotego ECW pełniło by rolę jednego z hardkorowych brandów w WWE, TNA pełniło by rolę jednego z głównych brandów, CZW by było jednym z głównych hardkorowych brandów w WWE a FCW odgrywało rolę brandu dla nowych wrestlerów (coś a.la dzisiejsze ECW :P ))

3. Zrobibym więcej pasów. Przywróciłbym WWE HardCore titlte, zrobiłbym SmackDown! tittle RAW tittle, wszystkie pasy z TNA by były, przywróciłbym dawne pasy ECW, byłyby wszystkie pasy CZW oraz w FCW bym zrobił pasy w FCW (chyba, że już są bo mnie FCW nie pociąga :P chyba, że walki Kizarny'ego :P )

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

1. Zlikwidowałbym WWE 4 Kids (wiem, że sam jestem "kidem" ale o wrestlingu trochę wiem :P), a głównie to przywróciłbym bardziej niebezpieczne ruchy, np. Pepsi Plunge

2. Nie dawałbym pasów Cenie, Batiście, HHH i innym przepushowanym drewniakom.

3. Przywróciłbym znaczenie dywizjom Cruiserweightów i Tag-Teamów. (pas cruiserweight i większe znaczenie unified TT, albo "odunifikowanie" ich :P)

No cóż też się skuszę i przedstawię swoje propozycję ;)

1. Odstawiłbym wrestlerów takich jak: Orton, Cena, HHH, Batista do kręcenia się wokół pasa IC i US a zaczął bym pushować nowe gwiazdy. No może czasem dałbym pas weteranom takim jak: HBK, Undertaker...

2. Od banowałbym większość ciosów, bo to co teraz jest to ło mój Boże.

3. No i oczywiście wprowadzałbym trochę hardcoru do matchy, po czym ponowne wprowadzenie pasa Hardcore. Mi się tam podobały motywy z walką wśród publiczności.

2. Wykupiłbym TNA, CZW oraz dołączyłbymbym FCW do WWE i zrobiłbym jedną wielką federację (SD!, RAW było by odpowiedzialne za to co teraz, ECW by było podzielone na dwie grupy. Jedna to ECW Originals czyli legendy dawnego ECW a druga to gorsi wrestlerzy do tego ECW pełniło by rolę jednego z hardkorowych brandów w WWE, TNA pełniło by rolę jednego z głównych brandów, CZW by było jednym z głównych hardkorowych brandów w WWE a FCW odgrywało rolę brandu dla nowych wrestlerów (coś a.la dzisiejsze ECW :P ))

O w mordę, takie coś to na pewno jest nie realne. No ale w końcu wszystko raczej kto napisał do tej pory jest nie realne na tą chwilę.

No to wtedy WWE zaliczyć by mogło spektakularny upadek , bo to przez dzieci ten biznes się tak znakomicie kręci ... Założę się , że gdybyś był na miejscu Vince'a i przekalkulowałbyś wszystko , doszedłbyś do wniosku , że to na dzieciach najwięcej zarobisz :P

A co ja bym zmienił ? Pofantazjujmy trochę :) Po pierwsze reaktywowałbym dywizję cruisweight poprzez przywrócenie pasa cruisweight champion . W WWE taka dywizja już kilka lat temu niestety przestała istnieć , a nie ukrywam , że to właśnie cruisweighterów i high flying w ich wykonaniu zawsze najchętniej mi się oglądało ... Wiem , że jest to nierealne , bo kto dzisiaj pasjonowałby się walkami Noble'a czy Yang'a ? Gdybym mógł , to z chęcią też wyrzuciłbym wszystkie beztalencia typu Cena , Batista czy Kozlov i zacząłbym bardziej pushować młodych wrestlerów . Po trzecie , odbanowałbym zakazane ciosy i zatrudniłbym chłopaków z rozwojówki do głównych rosterów :)

Dodam jeszcze czwartą rzecz bardzo ważną ;]

Zrobiłbym jakiś storyline, że Kane powraca do maski z 2002-2003 i mści się na wszystkich, którzy doprowadzili do tego, że w 2003 roku ją zdjął ;]

Dodam jeszcze czwartą rzecz bardzo ważną ;]

Zrobiłbym jakiś storyline, że Kane powraca do maski z 2002-2003 i mści się na wszystkich, którzy doprowadzili do tego, że w 2003 roku ją zdjął ;]

świetny pomysł :) kane bez maski to nie to samo co kiedyś :P I jeszcze ściągnąc Micka Foleya z tna i neich walczy jako mankind :P i bedzie hellem :P

Wykupiłbym TNA, CZW

I tym samym, zniszczył na zawsze ultraviolent amerykański :)

czas na moje trzy grosze:

1. Zrezygnowałbym z cotygodniowego upychania wszystkich main eventerów na gali. feudy mozna rozwijac zupelnie inaczej niz mamy to przedstawione w tym momencie. Ostatni swiezy przyklad to feud REy - Jericho, czy Big Show - Cena, gdzie pary te spotykaly sie ze soba niemal co tydzien. Coz w takim razie zmienia walka, ktora powinna byc finalowa, na wiekszej gali? Nic. Dawniej na potyczke HHH z Ortonem czekalo by sie z miesiąc, a teraz ma sie takową co tydzień.

2. Gdzies juz taka propozycja padła - przywróciłbym Kane'a do statusu Main Eventera, a nie Main Jobbera jak to ma miejsce teraz ( jednorazowe spektakularne zwyciestwa nad IC Championem Reyem nie zmieniaja postaci rzeczy), byc moze z Maską.

3. Silny midcard ma sie dobrze, mimo odejscia Kennedyego ( MVP, Morrison, niedlugo Dolph Ziggler), plus wschodzący tag team Hartów, powoduje ze nie czulbym potrzeby wypushowania az tak wielu nowych twarzy. Natomiast odczuwam brak silnego gimmicku z pogranicza realizmu, typu: Papa Shango, Mastermind, oraz starego dobrego gimmicku: złego menadzera, cos a'la Dibiasie, Cornette, etc.

Wykupiłbym TNA, CZW

Ale ja bym większego hardkora ogólnie w WWE zrobił i precz z WWE for Kids ;] Niech się przyzwyczają do Cage of Death w WWE

Wykupiłbym TNA, CZW

Ale ja bym większego hardkora ogólnie w WWE zrobił i precz z WWE for Kids ;] Niech się przyzwyczają do Cage of Death w WWE

I po co dołączać do syfowatego WWE tak świetną federacje jaką jest CZW ? Hardcore w WWE... to już dawno przeminęło i nie wróci, bądzmy realistami.

1.Powrót pasów : Cruiserweight, Hardcore

2.Odbanowanie wielu akcji zawodnikom takim jak np. CM czy Evan które wykonywali w ROH

3.wywalenie Batisty,Ceny i HHH do midcardu :twisted:

No Ceny,Animala,HHH, nie wywalisz bo to po 1 nie opłacalne jest.

1.Napewno tak jak w pierwszym poście rezygnacja z WWE for kids... już dla mnie nie musi być żeby był taki wielki hardcore ale jak widze steel cage bez krwi czy coś to aż mną nosi...

2.Promować młodszych utalentowanych zawodników dawać im title shoty itp.

33.Hmmm może robić tak jak z Ceną ? Chodzi mi oto że w tym i ubiegłym roku Cena jest znośny miał 2 razy pas ale nie trzymał go tak jak w 06 i 07.I w tym roku nie mam nic do niego więc może tak robić z innymi gwiazdami większego pokroju typu Triple H??