Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Breaking News! WIELKA wymiana wrestlerów w WWE - 15 gwiazd z

SPoP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Strona wwe.com podała w poniedziałek pełne szczegóły wielkiej wymiany wrestlerów między trzema brandami WWE. Według scenariusza miał jej dokonać Donald Trump tuż przed pozbyciem się RAW na rzecz Vince'a McMahona. W wyniku draftu w poszczególnych brandach zaszły znaczące zmiany.

I tak, na RAW znaleźli się:

- Alici...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-breaking-news-wielka-wymiana-wrestlerow-w-wwe.html
https://forum.wrestling.pl/topic/15925-breaking-news-wielka-wymiana-wrestler%C3%B3w-w-wwe-15-gwiazd-z/

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0

RAW

Swagger, Borune, Henry pomogą na pewno RAW troche w midcardzie bo teraz tam tego bardzo brakuje.

Alicia Fox - Oby tylko nie zmieniła Lilian bo ma żałosne mic skillsy.

Gail Kim - była jobberką na SD, może chociaż na RAW coś pokażą z jej umiejętności.

SD

Finlay kompletnie nie rozumiem po co?!

Matt Hardy to jest mr kennedy 2?

David Hart Smith - może jakis push z programem TT champow?

Natalya - j/w

Tyson Kidd - j/w

ECW

Goldust - lol program z Zackiem Ryderem to będzie pure owned :P

Brie Bella -po 1 kobiety na ECW? przecież one nic nie potrafią to po 2..

Nikki Bella - j/w

Shelton Benjamin dla mnie jako marka tego jobbera jest to wyśmienite posuniecie, już jakiś czas temu myślałem ze jego angle z przegranymi może poprowadzić właśnie do tego, lecz zrobili to trochę inaczej :P, mysle ze tam nie bedzie tak jobowal...

William Regal zamiana za Finlay'a, bedzie pomagał młodym

Evan Bourne i Swagger na raw, może trochę zrobi się ciekawiej, ale po co Henry na raw... ale i tak myślę, że teraz będzie dużo ciekawiej na raw niż było wcześniej.. :)

Henry teraz masakruje całe Legacy po kolei :twisted:

na raw które bedzie emitowane za tydzień pokonał Rhodesa

może wkońcu do nich dołączy :D

[ Dodano: 2009-06-30, 13:42 ]

co do Swaggera i Evana, idealne lekarstwo na denny poziom RAW.

Tylko i tak może to gówno dać bo przecież nikt nie odbierze main eventów Jankowi,HHH czy Ortonowi...

• Urządzenie:  Windows

Ciekaw jestem co spowodowalo w WWE taka decyzje o wymianie. Wkoncu stosunkowo niedawno byl draft. Co do samej wymiany fajnie, ze Swagger ruszyl do przodu .. musi sie rozwijac ... ale teraz licze na jakis "zastrzyk" nowych wrestlerow z FCW do ECW bo roster wyglada bardzo marnie. (Sheamus, Alex Riley, Drew McIntyre ... Eric Escobar)

To, że będą konieczne posiłki z FCW jest pewne i sądzę, że w ciągu kilku najbliższych tygodni w ECW powinno się pojawić kilka nowych twarzy. Sam ”draft” określony jednym słowem to jedno wielkie drenowanie ECW z całego talentu. I dobrze, bo to od zawsze był brand służący wyrabianiu się gości, brand przejściowy, z którego najlepsi idą wyżej, a słabsi idą tam, gdzie wypada im życzyć wszystkiego najlepszego w ich przyszłej karierze ;)

Dziwi mnie jednak, że (przynajmniej moim zdaniem) bardziej niż RAW wzmocnił się SD!, mimo iż nie jestem pewien celowości klku transferów (np. zastanawiam się, czy nie byłoby lepiej gdyby Hart Dynasty poterminowało jeszcze jakiś czas w ECW).

Z całego draftu najciekawsze jest dla mnie przejście Matta Hardy'ego na Smackdown!, który...kurde...wymieniany jest w ciągu ostatniego roku jak gorący ziemniak albo nie przymierzając Mr Kennedy :)) Podsumujmy - w czerwcu 2008 przeszedł z SD! do ECW, w styczniu 2009 z ECW do SD!, w kwietniu z SD! na RAW, a teraz z RAW na SD!

Mam nadzieję, że WWE nie zwolni Matta, bo to solidny worker, mimo że wyżej mid cardu nie podskoczy ;)

To tak na szybko. Więcej napiszę wkrótce

Sheamus, Alex Riley, Drew McIntyre ... Eric Escobar

co racja to racja.

Sheamus'O Shaunessy i Drew juz krecili sie na house show's RAW/SD/ECW wiec miejmy nadzieje ze wkrotce bedzie pare debiutow.

Escobar tez daje rade na FCW... co do Riley'a to mam pewne watpliwosci.

a jesli chodzi o ten maly draft.

to jak najbardziej zyskalo RAW... Bourne i Swagger.

Jack to niewykorzystany potencjal... wystarczyloby tylko dobrze poprowadzic jego postac i mielibysmy dobry material na ME.

Bourne z kolei nie za bardzo. nie umniejszam mu, bron Boze. ale chlopak raczej nie moze liczyc na nic wiecej niz pokrecenie sie wokol US title.

ma mozliwosci w ringu lepsze niz obecnie Rey Mastrio (pomimo pozytywnego wystepu na The Bash).. ale osobiscie nie wiem jak z jego mic skillsami.... chyba jeszcze nigdy nie slyszalem jak on gada... a dosc sporo walk z jego udzialem bylo mi dane ogladac.

coz... pozyjemy, zobaczymy.

najlepszy byl zastrzyk dla ECW................. Goldust. good God.

Shelton Benjamin - ECW- To już można zaznaczyć koniec jego kariery w WWE, do ECW zostają wysyłani albo młodzi albo niechciani

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Shelton Benjamin - ECW- To już można zaznaczyć koniec jego kariery w WWE, do ECW zostają wysyłani albo młodzi albo niechciani

To już drugi raz jak Shelton zostaje wysłany do ECW, więc wcale nie musi to oznaczać tego o czym piszesz... choć czemu nie? Wyjścia są dwa - albo (po odejściu Swaggera, Finlaya i Henry'ego) dołączy do walki o ECW Title, albo posiedzi tam aż go zwolnią. Bez wątpnienia TNA o wiele bardziej wiedziałoby jak wykorzystać jego umiejętności ringowe, ale ja nic nie sugeruję :P

Bez wątpienia TNA wiedziałoby.... to znaczy może nie wiadomo czy by wiedziało...ale na pewno podpisałoby z nim umowę... jak z każdym, kogo odrzuca WWE.

Ogólnie sytuacja Sheltona jest nie do pozazdroszczenia, bo on poza mid card (nawet upper, niech wam będzie) nie wyjdzie nigdy, a wiadomo, że w mid-cardzie dobrych scenariuszy i feudów tyle co kot napłakał.

Sądzę, że w ECW od razu wskoczy w jakiś ciekawy program, ktory będzie lokomotywą całego ECW (z Dreamerem albo Christianem) ale wiele więcej bym się po nim nie spodziewał.

Tak tak, to świetny atleta, oczywiście, młody talent...ale nic z tego nie wynika...

• Urządzenie:  Windows

Shelton Benjamin moim zdaniem zacznie teraz program o pas ECW w ktorym to wkoncu zdobedzie ECW Title. Sprawdza go w roli mistrza brandu w ktorej to sie najpewniej nie spisze. Niestety ale Sheltona zawsze bedzie blokowal brak mic-skillsow.

Liczę na ten "zastrzyk" z FCW bo lubie patrzec na debiuty nowych gwiazd. Punk co do Rileya to jakby to ode mnie zalezalo to jego bym jako pierwszego dał do głownego rosteru. Glownie ze wzgledu na mic-skillsy ktorymi przewyzsza dosc wyraznie reszte z Florydy. Najwieksze watpliwosci mam co do Erica Escobara, ktory nie pokazuje nic ale obawiam się, że on jako pierwszy nawiedzi głowny roster wraz z Sheamusem. Obysmy tylko sie nie doczekali awansu takich gwiazd jak ... Sweet Papi Sanchez bo tego przysiegam nie zdzierże.

Obysmy tylko sie nie doczekali awansu takich gwiazd jak ... Sweet Papi Sanchez

amen.

co do Rileya to owszem. chlopak ma predyspozycje. po prostu nie przepadam za nim.

Drew juz kiedys krecil sie na SD! tylko szybko z niego zrezygnowano. ciekawe jak bedzie tym razem.

z tego co widzialem to gosciu daje rade na FCW. on i O'Shaunessy to jak dla mnie najlepsi kandydaci jak narazie.

osobiscie zastanawiam sie kiedy (i czy w ogole) zadebiutuje Kaval/LowKi.

ewentualnie jeszcze Slater moglby sie wybic FCW :D

Drew juz kiedys krecil sie na SD! tylko szybko z niego zrezygnowano.

DH Smith też się kręcił i początkowo wydawało się, że już po nim, ale ładnie się odrodził w HD więc może być różnie. Uważam, że wymienieni przez was wrestlerzy, choć nie wszystkich widziałem w ringu, mają teraz kilka miesięcy czasu na okrzepnięcie w ECW, a najlepsi z nich mogą awansować do jednego zdwóch głównych brandów już przy następnym ”REGULARNYM” drafcie, który pewnie odbędzie się w kwietniu ;)

DH Smith też się kręcił i początkowo wydawało się, że już po nim, ale ładnie się odrodził w HD więc może być różnie

tak, tak. Smith napierdala w Hart Dynasty.

tylko ze on narazil sie obecnoscia "czegos-tam-niedozwolonego" podczas testow w WWE.

a z Drew zrezygnowano ot tak. najpierw bujanka w towarzystwie Taylor'a, a potem dup. Mcintyre znika.

dlatego zastanawiam sie jak to teraz bedzie wygladalo.

moze byc tak jak kminisz... przygoda z ECW a nastepnie draft do ktoregos z glownych rosterow.

Sweet Papi Sanchez kiedyś miał gimmick potwora i podobno świetnie się w nim sprawdzał. Zresztą miał wgląd potwora, a teraz rozdaje dzieciom lizaki, tak? :twisted: Geniusz WWE!

A Low Ki nie zadebiutuje chyba w brandach WWE. Nie mówi pochlebnie o swoim pracodawcy. Na jego miejscu też bym się wku*wił niemiłosiernie. W Japonii miał dobrą pozycję, a tu go wysyłają do FCW. Wcielając się w pokemona powiedziałbym żaaaal :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Może kogoś zainteresuje
    • Jeffrey Nero
    • MattDevitto
      Myślę, że w tej kwestii możemy mieć obaj rację, bo wydaje mi się, iż taki sukces to jednak kilka czynników. Uważam, że praktycznie w 2025 r. sam dobry booking nie wystarczy. Budowanie postaci czy fajne historie mogą pomóc, ale jak nie masz nazwisk to nic to na dłuższą metę nie da, zwłaszcza jeśli rywalizujesz z fedką, która od dekad budowała swoje imperium. Można dzisiaj narzekać na Vince'a, ale przez lata robił robotę, która dzisiaj się spłaca. WWE to marka przy której AEW działające od kilku lat niezmiennie pozostaje w tyle. Nie zmieni się to w najbliższym czasie nawet gdyby za kilka miesięcy produkt był znacznie lepszy - do tego potrzeba czasu, długich lat. Taki Reigns czy Cena (nie do wyciągnięcia) to byłby solidny zastrzyk nowych fanów. Ci nie patrzą na to jak wyglądają całe tygodniówki czy gale, ale podążają za swoim idolem. Przykład w tej materii to nie kto inny jak Punk. Ludzie włączali dla niego AEW tak jak dzisiaj odpalają gale WWE. U Huntera też nie wszystko gra (poziom niektórych PLE), ale jednak taki Reigns czy Punk przyciągają. AEW potrzebuje czasu na zbudowanie swoich herosów, ale tego za bardzo nie ma, bo każdy wymaga rezultatów na już. Pamiętamy przypadek TNA, które szybko rzuciło się wraz z Hoganem na głęboką wodę, a przecież wtedy roster WWE był jeszcze bardziej wypchany gwiazdami niż ten obecny.
    • Nialler
      Dopóki nie zrobią konkretnego Draftu niedługo po przejściu na tego Netflixa to jestem za. Pod warunkiem, że po drafcie będzie surowo przestrzegany i zawodnicy nie będą sobie skakać "bo tak", ale to pewnie marzenie ściętej głowy.
    • PpW
      GABRIEL QUEEN VS GUSTAV GRYFFIN, O MISTRZOWSKIE ZŁOTO NA GRUBEJ PRZESADZIE 🧠🔥 Fanatycy, oto pierwsza zapowiedź na pierwszy Ewenement w 2025, i to jaka 🤩 Na Barszczu z Krzesłami, Gabryś wygrał Fatal 4-Way Match o Tajemniczy Prezent, od samego Świętego Bieśka 🎁 Prezentem okazał się być kontrakt o walkę o tytuł mistrzowski PpW na Grubej Przesadzie, a na tej samej gali doszło do konfrontacji, w której to nasz Złoty Chłopiec no... fizycznie podważył cnotę Gustava G 👍 Czy rok 2025 PpW rozpocznie z nowym mistrzem? WBIJAJ NA GRUBĄ PRZESADĘ TO SIĘ DOWIESZ 🔥🔥🔥 2 PULA BILETÓW NA PpW: GRUBA PRZESADA RUSZA JUŻ JUTRO (BO 1 JAK COŚ TO JUŻ POSZŁA) 🎟 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...