Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   191
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Orton przegrywa pas, Cody odchodzi od Ted'a a Ted przechodzi Face Turn, Co myślicie ?

Jestem za rozpadem Legacy, być może nastąpiłby wtedy powrót starego, dobrego Ortona, a nie Ortona cioty.

6427638215a28716991f4b.jpg

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Krzychu

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja jestem pewien że Legacy się rozpadnie.

Już było dużo mówione o Face Turnie Teda.

Ostatnio nawet Ted walczył z Randym Ortonem.

Ale według mnie Orton spisuje się jako heel, niż jako face.

Jako face mu nie wychodziło.

Ale jak Legacy się rozpadnie, będzie lepiej.

Zawsze mnie wkurzało, że Cody i Ted wbijali się na walkę i pomagali Ortonowi.

PS

Jeżeli chodzi o partnera Y2j to tu jest coś:

* Jak dobrze wszyscy wiemy Edge nie weźmie udziału w matchu na gali Night of Champions. Zatem kto będzie partnerem tag tam Chrisa Jericho?. Wszystko wskazuje na to, że partnerem Y2J będzie... Ted DiBiase. Ostatnim czasem sytuacja w Legacy jest dosyć napięta a face turn Teda zbliża się nieubłaganie.

Źródło: www.wrestlefans.pl

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Hmmm... ciekawy ten sześciopak, licze na mojego ulubionego heela w WWE, Jacka Swaggera. Świetny jest na micu, ma fajną wadę wymowy. Z tego grona tylko on zasługuje na pas.

11301703464970cd8e3af3a.png

* Jak dobrze wszyscy wiemy Edge nie weźmie udziału w matchu na gali Night of Champions. Zatem kto będzie partnerem tag tam Chrisa Jericho?. Wszystko wskazuje na to, że partnerem Y2J będzie... Ted DiBiase. Ostatnim czasem sytuacja w Legacy jest dosyć napięta a face turn Teda zbliża się nieubłaganie.

Temat był już wałkowany. Niby w jaki sposób Dibiase miałby przejść face turn dołączając do Jericho? To się nie klei;/ Chyba że face turn Jericho ale to tez nie ma najmniejszego sensu i nitk by tego nie kupił. Ja liczę na Zigglera;)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Widze, że partner dla JEricho bardoz nas podnieca :lol: i dobrzE! Są jakieś niewiadome, jakieś emocje w tym smutnej jak pizda federacji! :P A pomyśleliście o największym krzykaczu na RAW, który miał już obydwa tytuły tag temów i był w najlepszej dwójce roku 2008? Heel, niewykorzystywany w federacji, młody, wyszczekany, więc może w tym przypadku na coś się nada?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Miz? Raczej nie... Jakoś mi się nie wydaje, żeby to był on. Ja mam jeszcze 1 wyjście z tej sytuacji : Orton przegrywa WWE Title (ta walka musiałaby nie być main Eventem i być przed walką o TT), Priceless atakuje go po meczu, potem Ted atakuje Cody'ego i mamy face turn tego pierwszego. Do Y2J'a dołącza Orton i mamy tag Rated-Y2J :) Orton nie jest już "ciocią" tylko wraca ten dawny Orton.

PS Wiem, trochę mnie poniosło. Ale marzenia ma każdy człowiek :P

• Reputacja:   1

Do Y2J'a dołącza Orton i mamy tag Rated-Y2J

Chyba RKO-Y2J... Nie mam zielonego pojęcia, kto będzie partnerem Chrisa, ale wiem tylko jedno - Y2J zatrzyma pasy.

Chyba RKO-Y2J

Sorry, myślałem wtedy o Rated-RKO :) Ale zgadzam się, że Y2J z partnerem zatrzymają pasy.

Temat był już wałkowany. Niby w jaki sposób Dibiase miałby przejść face turn dołączając do Jericho? To się nie klei;/ Chyba że face turn Jericho ale to tez nie ma najmniejszego sensu i nitk by tego nie kupił. Ja liczę na Zigglera;)

Oto jedna nowinka z attitude.pl:

Jak wiadomo, Chris Jericho będzie walczył z tajemniczm partnerem przeciwko grupie The Legacy w walce o pasy Tag Team Titles. Nie wiadomo w chwili obecnej kto będzie jego partnerem, jednak możemy się tego domyśleć. Walka ta zapowiada się bardzo podobnie do tej sprzed roku, kiedy mistrzowie - Hardcore Holly i Cody Rhodes walczyli przeciwko Tedowi DiBiase Jr. i jego partnerowi, którym okazał się w ostateczności Cody Rhodes. Co ciekawe, grafika, którą pokazała strona WWE.com przedstawia tajemniczego partnera, który sylwetką przypomina Teda DiBiase (a dokładnie jest jego lustrzanym odbiciem). Wygląda więc na to, że na najbliższej gali PPV dojdzie do rozłamu w grupie Legacy.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Sorry ale midern, po co dajesz Newsy z naszego portalu do spoilera skoro większość dawno je już pewnie przeczytała, a i tak to wszystko gdybanie.....

Ja jeszcze mam pytanie: Teoretycznie wszysko oczywiście brane...

1.Y2J ogłasza parnera którym jest Wrestler X i czy w tej chwili Wrestler X jest nowym posiadaczem pasa aż do zakończenia walki czy nie ???

2. Jeżeli jest posiadaczem pasa, a wraz z Y2J przegra to czy zosatnie on indywidualnie najkrótszym mistrzem Tag Team ???

Pytania może są i dziwne ale ciekawi mnie jak z tego wybrnie WWE....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

hmm po ostatnim ECW bardzo bliziutko to heel turnu christiana (przeciez ot tak nie hlapnal dreamera w jape) mysle ze to on dojdzie do jericho i zacznie wystepowac na smackdown!

albo we dwoch przejda na RAW (wkoncu tam nie ma zadnego tagu)

mysle ze to byloby dobre rozwiazanie i Christian nie musialby sie kisic w tym zasyfialym ECW

Bardzo mozliwe ze zdesperowany Orton strzeli z RKO w Teda i face turn gotowy (legacy nie musi sie rozpadac wkoncu jest Carlito no i Masters ktory chyba tez jest 2 generacji wrestlem)

9118604194b92af51af97c.jpg

hmm po ostatnim ECW bardzo bliziutko to heel turnu christiana

Cos mi sie wydaje ,że Vince nie strzeli sobie takiego sambója. Publika za bardzo "kupuje" Christiana jako face'a.

Znając WWE, to Jericho może wyjść i powiedzieć, że nie potrzebuje partnera, bo sam sobie da radę przeciwko dwóm młodym zawodnikom.

A co do rozpadu Legacy - dla mnie to prędzej do Jericho dołączyłby Cody (w zeszłym roku to właśnie od odwrócił się od Holly'ego) i w tym momencie sprawiłoby to automatyczny face-turn Teda.

A gdyby partnerem Jericho okazał się Ziggler - byłaby to najbardziej przewidywalna decyzja i już traci w moich oczach na realności, choć jednocześnie byłaby chyba najlepszym rozwiązaniem.

tez jestem za rozpadnieciem sie Legacy, dla mnie koniec Legacy to bedzie tez koniec Ortona który jak widac ostatnio bez swojej psiarni nie daje sobie rady i bije go kazdy

Ja mam jeszcze 1 wyjście z tej sytuacji : Orton przegrywa WWE Title (ta walka musiałaby nie być main Eventem i być przed walką o TT)

Hehe, stary w walce o WWE Title jest Cena, HHH, Orton :-) WM25, walka o pas Tag Team była dark matchem, tyle one znaczą. No może Y2J podnosi rangę pasa, ale nie aż tak.

1.Y2J ogłasza parnera którym jest Wrestler X i czy w tej chwili Wrestler X jest nowym posiadaczem pasa aż do zakończenia walki czy nie ???

2. Jeżeli jest posiadaczem pasa, a wraz z Y2J przegra to czy zosatnie on indywidualnie najkrótszym mistrzem Tag Team ???

Nie jestem żadnym ekspertem, ale wydaje mi się, że zawodnik ogłoszony przez Y2J'a nie będzie posiadaczem pasa ot tak, musi wygrać walkę. W historii WWE chyba nie dawano sobie pasów z ręki do ręki, tzn. podkładali się albo je sprzedawali :D ale to jakieś pozory.

Mamy już tyle wymyślonych opcji... pozostaje czekac i sprawdzić kto trafił :-)

11301703464970cd8e3af3a.png