Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

United States Six-Pack Challenge Championship Match

Kofi Kingston © vs MVP vs Carlito vs Jack Swagger vs The Miz vs Big Show

6 zawodników ? No nieźle , ale skoro Kofi wygrał w fatal 4 way match-u , to może w tej walce też sobie poradzi . W każdym razie zajebisty chaos będzie , pewnie i dramaturgia , więc wszystko się może zdarzyć . Zamiast Miza wstawiłbym tu Primo , ale niech będzie :P Coś czuje , że Big Show ma spore szanse na zgarnięcie pasa , na wczorajszym Raw rozwalił wszystkich .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Rem Mysterio

10

Top użytkownicy w tym temacie

United States Six-Pack Challenge Championship Match

Kofi Kingston © vs MVP vs Carlito vs Jack Swagger vs The Miz vs Big Show

Zapowiada się ciekawa walka. Chciałbym aby wygrał w niej Miz, ale pas zostanie raczej przy Kofim.

• Reputacja:   191
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Walka o US Title zapowiada się ciekawie, liczę na wygraną Carlito. Mógłby dostać jakiś fajny feud i trochę podnieść prestiż pasa US

6427638215a28716991f4b.jpg

Carlito przegra pewnie przez interwencję Primo i dalej będzie ciągnięty beznadziejny feud między brami. Znów Carlito jako heel będzie "wykastrowany" z high risk movesów i szczytem efektowności jego walk będzie neckbreaker. Niestety...

Lol wpierw byłem pewny że pierwszy obrazek to jest Dibiase odwrócony... ale jednak to Masters?! Lol sam nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji, mega interesujące wg. mnie ale pewnie WWE to spaprze jak zwykle :P. Na RAW dali inny obrazek i tym razem to co mi mniej więcej pasowało to Christian lecz po przymiarce stwierdzam że raczej to nie on był na tym obrazku, zresztą oceńcie sami.

http://img31.imageshack.us/img31/3584/7534685kopia.png

Na heel turn Carlito czekałem od samego początku rozpoczęcia jego tag teamowej części kariery wraz z bratem, szkoda tylko że zachował te długie spodnie, o wiele lepiej pasował mi gdy był ubrany w Tshirt i krotkie spodnie...ale to taka kosmetyka lol, teraz tylko żeby chłopakowi znowu nie znudziło się pracowanie i żeby trzymał poziom jak ostatnio... WWE może spokojnie dodać teraz jego segment do RAW co jak zawsze [wg mnie] było i powinno być ciekawe.

Time to retire - i will join TNA.

Lol wpierw byłem pewny że pierwszy obrazek to jest Dibiase odwrócony... ale jednak to Masters?! Lol sam nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji, mega interesujące wg. mnie ale pewnie WWE to spaprze jak zwykle :P

Panowie , jestem pewien , że tak jak napisał Luki , WWE nie daje nam żadnych puzzli , ani żadnych układanek do dopasowywania . Masters ? Dibiase ? Całkiem mądre opcje , ale ja i tak liczę na to , że WWE jeszcze bardziej nas zaskoczy .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Vovi, Christian tu nie pasuje, ponieważ wygląda nieproporcjonalnie przy reszcie..

Chodzi mi o ten obrazek ;]

Nadal liczę na Mastersa.

Look in my eyes, what do You see ?

The Cult of Personality

Szczerze? Jak to będzie Masters... to sie zalamie. Przecież ten gosc byl fatalny :P Odrazu mi sie przypomina Master Lock Chalange i przewijanka yhhh. Na cholere tego sterydziaka znow przywracaja to nie wiem. Oby to był naprawde ktos ciekawy i ktos kto potrafi zrobic dobra walke.
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Szczerze? Jak to będzie Masters... to sie zalamie. Przecież ten gosc byl fatalny :P Odrazu mi sie przypomina Master Lock Chalange i przewijanka yhhh. Na cholere tego sterydziaka znow przywracaja to nie wiem. Oby to był naprawde ktos ciekawy i ktos kto potrafi zrobic dobra walke.

Właściwie odkąd nie bierze sterydów "spadło" z niego może się będzie lepiej dzieki temu ruszał :D

Walka Tag Teamowa

Cóż sytuacja zapowiada się bardzo ciekawie... Liczę na dwóch zawodników. Głównie na Zigglera, bo ostatnio walki tego świeżaka mi się zarąbiście spodobały. Na drugim miejscu... W ogóle skąd pomysł o Mastersie? Przecież on powiedział że to tylko plotki... Może coś przegapilem;P Jak nie Ziggler to Masters. A DiBiase Zrezygnuje z Legacy po przegraniu walki i tyle... Może:)

Triple Threat

Argh... Wrestlemania XXIV. Nienawidzę Cena'y ale jeżeli Mr. Headlock dalej będzie tak z pasem zamulał to już wolę Jasia. O Triplu nawet nie wspominając.

6 package match...

Oby ten mecz był dynamiczny. Według mnie tragicznym błędem jest wrzucanie do niego Miza zamiast Bourne'a. lubię Miza ale Bourne bardziej zasługuje na swoją szansę. Jak się chłopaki postarają to może być bardzo fajna walka

Co tam jeszcze było... Div nie oglądam więc się nie wypowiem...

A właśnie.

Pas Cm Punka :-)

Ja jednak mam nadzieję na ten jego heelturn. Na ten moment zachowuje się jak pussy a Jeff mnie po prostu już denerwuje... Niech to tylko będzie ciekawy pojedynek. A co powiecie na to, żeby w walkę w jakiś sposób się wtrącił Morrison?

Rey vs Dolph Ziggler

Nie ma szans żeby Ziggler tak wcześnie wygrał... Ale feud mogą sobie dalej prowadzić nie mam nic przeciwko:)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

a ja po ostatnim raw coś czuje że orton straci pas i dołączy do Chrisa i zarazem zdradzi Legacy i zdobędzie pas tag championów i przerzucą go do smackdown?

Nie zniósłbym Ortona w moim kochanym Smackdown... Poza tym na Raw i tak brakuje heelów:)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Przecież kiedyś mówiono Face Turn Ted'a ? Skoro ma być partnerem Chris'a to możemy zapomnieć o jego Face Turn'ie. Christian ? Nie wiem musiałby przejść heel turn skoro ma być partnerem Chris'a. Master's ? No nie wiem było głośno o jego powrocie, nie wiem ten gość pasował by. A co myślicie o Cody'm ? Chętnie zobaczył bym rozłam Legacy, Orton przegrywa pas, Cody odchodzi od Ted'a a Ted przechodzi Face Turn, Co myślicie ?
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows

Co do walki o pas U.S. to coś mi się wydaje, że nadchodzi czas na... Swaggera. Jack jest ostatnio dość promowany i z pewnością tytuł US byłby dla niego małym krokiem na przód w drodze do main eventów. Kofi jest jakimś takim bezbarwnym Champem (nie jest to jednak jego wina, bo Vince olewa go jako mistrza i sprawia, że większość fanów normalnie zapomniała, że istnieje coś takiego jak tytuł US) i czas chyba na zmianę.

Skoro jednak Swagger, Ziggler i Christian mają już zabookowane walki na ten wieczór (a obstawiam, że nie będzie to żaden z walczących już tej nocy zawodników) to ciekawe, kto w końcu będzie partnerem Jericho? Może faktycznie Masters (apage satanas!:), w końcu poparł go sam Orton a Vince ma chyba co do Chrisa jakieś plany, skoro go zatrudnił? Chyba, że będziemy jednak mieli odgrzewankę, Cody się odwróci od Dibiase'go (face turn Ted'a) i dołączy do Y2J'a.

Szczerze? Jak to będzie Masters... to sie zalamie. Przecież ten gosc byl fatalny Odrazu mi sie przypomina Master Lock Chalange i przewijanka yhhh. Na cholere tego sterydziaka znow przywracaja to nie wiem.

Sinner - Mastersa trudno już teraz nazwać "sterydziakiem" (a przynajmniej jak widziałem jego zdjęcia z początku roku), bo po odejściu z WWE, odstawił koks i wszystko mu pospadało tak, że na owym zdjęciu wyglądał na "mniejszego" niż np. Eddie Guerrero w swoim najlepszym okresie. No chyba, że ponownie usiadł na igłę przed przyjściem do Wujka Vince'a... Przecież wiadomo, że McMachon lubi dużych chłopców:))))

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Sinner napisał/a:

Szczerze? Jak to będzie Masters... to sie zalamie. Przecież ten gosc byl fatalny Odrazu mi sie przypomina Master Lock Chalange i przewijanka yhhh. Na cholere tego sterydziaka znow przywracaja to nie wiem.

Sinner - Mastersa trudno już teraz nazwać "sterydziakiem" (a przynajmniej jak widziałem jego zdjęcia z początku roku), bo po odejściu z WWE, odstawił koks i wszystko mu pospadało tak, że na owym zdjęciu wyglądał na "mniejszego" niż np. Eddie Guerrero w swoim najlepszym okresie. No chyba, że ponownie usiadł na igłę przed przyjściem do Wujka Vince'a... Przecież wiadomo, że McMachon lubi dużych chłopców:))))

Nawet jeżeli opdstawil wszystkie anaboliki, baaaa nawet przeszedł w strefe straigh Edge i chodził na pepsi z Punkiem za cholere nie zmieni tio jego braku haryzmy i skilla w ringu :P No gość jest typowym usypiaczem dla mnie XD nie pamiętam nawet jednej jego dobrej walki. Dlatego 3mam poprostu kciuki żeby to naprawde sie nie okazalo, że to Masters będzie z Y2J w teami'e.

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg