Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night Of Champions [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

luki ma rację. Kto wtedy obstawiał brata :D Dla mnie będzie to Christian

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michal9433

20

• -Raven-

14

• Tomos

12

• Krzychu

10

Top użytkownicy w tym temacie

Heh podkreslam ze ja pierwszy wpadlem na heel turn christiana i jego tag z Y2J

Czekaj, czekaj. Z tego co widzę to w temacie "Nowe stajnie i TT" napisałem o możliwości heel turnu Christiana 6 lipca, z tego co widziałem raczej nikt jeszcze o tym nie pisał przede mną :)

A poza jego argumentami to Masters w ogóle podpisał umowę z WWE? Bo z tego co wiem to miał to zrobić, ale zrezygnował.

Z tego co czytałem ta rezygnacja chyba nie była prawdą i Masters jak najbardziej podpisał kontrakt z federacją (tego pewien nie jestem, w dodatku polityka fałśzywych przecieków dalej trwa.

Ja sądzę, że Christian jest dobrym rozwiązaniem. Na razie nie jest łączony z Jericho, wystarczy, że po walce trochę zdemoluje Dreamera, zbierze heat, na backstage'u Jericho podejdzie do niego i powie, że podoba mu się jego styl i takie tam, no i mamy powrót Y2J & Christian i ich drugi reign jako tak team.

W dodatku istnieje możliwość, że Jericho nikogo nie zwerbuje (już raz w TNA Christian był postawiony w takiej sytuacji, nikogo nie namówił i uznał, że jedyną osobą godną walczenia z nim w tagu jest sam Christian) i sam stanie na przeciwko Priceless (Long go zmusi, w dodatku Jericho będzie chciał udowodnić, że nie jest loserem tak jak Legacy), DiBiase jebnie cobra clutch slam na Rhodesie, Codebreaker/Walls Of Jericho i sprawa załatwiona. Jericho pokaże przed Edgem, że jest naprawdę kozak i ciągniemy ten angle dalej :)

Mój post z 6 lipca:

Czemu by nie skombinować awaryjnego heel turnu trzeciego z Los Canadians: Christiana? Może to nie przejść, bo jak na razie Christian nie zraził do siebie kibiców (nie było go 3 lata, a że publika jest dosyć świeża, dlatego nie zna przeszłości Instant Classica), ale samo dołączenie do Y2J'a coś może zmienić. W dodatku WWE jakoś nawiązuje do Edge'a i Christiana (choćby segment na Backlash). Więc why not?
Edytowane przez K-PEL-K

hmm napisales o możliwości w dodatku mowimy o tagu... (ja 1 powiedzialem o boze mam pelno w majtach omg :P )

widze ze wszyscy rozmawiaja o tagach, a nawet miesiac temu gowno co kogo obchodzila dywizja tagów (jedno nazwisko i z kazdego pasa da sie cos zrobic)

Interesuje mnie takze sprawa Hardego i jego odejscia z WWE (boze w koncu) wedlug mnie fajnie by bylo zobaczyc feud shamana sexu z Punkiem (Morisoon 2 razy juz wygral )

Takze ciekawie zapowiada sie walka o interkontinental title, Mysterio ostatnio zdominowal PPV i jest w formie fajnie sie go oglada mozna powiedziec ze to jeden z ostatnich cruiserów w WWE ktory cos potrafi (tzn. WWE mu na cos pozwala)

9118604194b92af51af97c.jpg

Jeżeli chodzi o tag teamy jestem niemalże pewna, że to Kane będzie partnerem Y2J'a. Ta rozmowa na ostatnim SD, Kane pasuje do postaci umieszczonej na karcie promującej walkę, no i Twitter Jericha, napisał, ze nie powie kto będzie jego partnerem, ale będzie on bardzo ZŁY. To musi być Kane.

Ja mam już dość feudu Punka z Hardym, to jest beznadziejne, szczególnie te ich słabe wymiany zdań, bo i w ringu się nie spotykają, mam nadzieję, że to się skończy razem z końcem walki na Noc.

Myślę, ze walka o pas Stanów Zjednoczonych nie będzie należała do najgorszych.

"Cause I'm the game and I want to play..."

Muszę stwierdzić że tegoroczne jaki i ubiegłoroczne NoC jest strasznie nudne :cry: . Miałem zamiar z WWE oglądać PPV ale teraz widzę że nie warto. Jedyną walką którą obejrzę i na którą czekam jest to walka o pas Tag team pomiędzy The Legacy a Chrisem Jericho i jego nie znanym partnerem.

A może jednak będzie tak : Openerem jest walka o InterContinental. Rey przegrywa pas. Dolph jako IC nie dołącza się do Chrisa. Mysterio zdenerwowany porzuca gimmick wrestlera dla dzieci. Zdjemuję maskę i jako heel dołącza do Chrisa ;D Tak wiem prawie nie możliwe :D
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

A może jednak będzie tak : Openerem jest walka o InterContinental. Rey przegrywa pas. Dolph jako IC nie dołącza się do Chrisa. Mysterio zdenerwowany porzuca gimmick wrestlera dla dzieci. Zdjemuję maskę i jako heel dołącza do Chrisa ;D Tak wiem prawie nie możliwe :D

Gdyby tak było to bym był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie hehe :) :lol: :lol:

17604122554b61f252eba43.jpg

Tylko dlaczego rey po przegraniu mialby zaraz stac sie heelem :razz:
Hardy boyz 4ever

120101294a6cec78ddae6.jpg

Tylko dlaczego rey po przegraniu mialby zaraz stac sie heelem :razz:

Choćby tylko po to, aby dostać się w posiadanie kolejnego pasa ;) Nie takie rzeczy mogą się dziać w WWE, także nigdy nie mów nigdy :P Choć trzeba przyznać, że szanse na taki scenariusz są równe 0.

no wreszcie Jeff Champem!!
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

no wreszcie Jeff Champem!!

Jak wreszcie jak już 3 raz? Tyle się mówi, że Hardy robi sobie wolne od WWE, że tacy niezadowoleni z jego postawy, a dostaje WHC? What the F**k? Czyli kolejny miesięczny (lub krótszy) title reign, cudnie :D .

Big Show partnerem Chrisa, Huh?

O końcówce walki o WWE Championship w ogóle nic nie powiem bo to istna parodia.

Powiem że gali nie oglądałem ale wyniki mnie zaskoczyły najgłupsza rzecz to Y2J i Big Show w tt :? :???:
RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Właśnie , Big Showa się nikt nie spodziewał. To nam WWE zrobiło niespodziankę. Mówiono o Chris Masters o Tedzie , czy o Kane. A tu Big Show!!!

Because I'm Awesome!

"Żądasz mądrej odpowiedzi, musisz równie mądrze pytać"

[you] Zalookaj http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=283487#283487

Sygna by Filipoo

7038755254e0e4aa33eb75.jpg

Jak dla mnie to najgorsza tragedia jaką mogli zrobić;/

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Jeżeli chodzi o ustawienie Karty to jest jakaś paranoja...

No sorry ale najciekawszą walke dali od razu na sam początek co zepsuło całkowicie całą tą zadyme wokół partnera....

Walka o Unifed Tag Team Title :

Nie oglądałem całej ze względu na przerywający stream ale jeżeli chodzi o partnera Y2J to chyba jeden z najgłupszych pomysłów jakie mogli dać.. Chociaż jest to podtekst do feudu na lini Show Edge kiedy zabiegali jeszcze o Vickie..... Jeżeli chodzi o walke to narazie się nie wypowiem...

Walka o ECW Championship:

Także nie miałem możliwości oglądnięcia całej ale z tego co udało mi się zobaczyć nie wypadał najgorzej - może jeszcze zmienie zdanie jeżeli obejrze dokłaniej...

No i mamy nowego mistrza, co było dla mnie do przewidzenia... Tommy dostał ten pas z litości a teraz znowu pewnie wróci do jobberstwa..... OBYM SIĘ MYLIŁ.....

Walka o US Championship:

Lekkie zdiwienie kiedy wyszedł Primo i..... znowu urwał mi się stream (NASZCZĘŚCIE OSTATNI RAZ) widziełm tylko końcówke walki gdzie latały finishery.... Zwycięstwo Kofiego hmm.... nie wiem czemu to ma służyć wg. mnie Carlito powinien wygrać

Walka o Women's Championship: Tak jak myślałem wygrałą McCool, walka bez historii...

Walka o WWE Championship: Wydaje mi się że było lepiej niż na WM24, publiczność jakaś do dupy raz heat dla Ceny potem dla niego cheer..... Końcówka walki to istny absurd... 2 gości zakłada submisson na tym samym zawodniku....(w tym miejscu niech każdy wstawi to co uważa).... Orton wygrywa znów przy pomocy Legacy - robią z niego jakąś ciote TED LICZE NA SZYBKI FACE TURN.... i rozpad Grupki Naoliwionych Chłopaków....

Walka o Divas Championship:

WTF?? Walka o pas kobiet wyżej w karcie niż najważniejszy pas w federacji !!! ???

Jeżli chodzi o samą walke to jak na kobiety nie była taka zła, cieszy mnie zwycięstwo Mickie, Maryse może ładna ale nie trawie tej utlenianej blondynki....

Walka o IC:

Ziggler pokazał się z dobrej strony i myśle że ten feud pociągnęli dalej. Walka może nie na poziomie Y2J vs Rey ale była w miare dobra...

Walka o WHC:

:o :O :o Hardy wins!!! Hardy wins!!! Hardy wins!!!

Walka lepsza niż na The Bash. Swoją drogą nie pamiętam żeby kto kolwiek, kiedykolwiek zasłonił Swanton Bomb nogami... Kiedy Cm Punk wychodził myślałem że DQ i żegnaj Hardy... Wygrana mnie bardzo cieszy ale jeżeli nie podpisał kontraktu i straci pas na SammerSlam to chyba będzie najkrótszym łącznym Mistrzem Świata bo 3 Mistrzostawa będzie miał łącznie przez 8 tygodni....

Ogólnie gala nie najgorsza ale liczyłem że będzie lepiej....

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg