Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

WWE Undertaker Rest In Peace Tour

AX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Temat pisany może z dużym wyprzedzeniem, ale...

Jak wiadomo, chodzą słuchy, że Taker ma w najbliższym czasie przejść na emeryturę i w związku z tym mogą być to jego ostatnie występy w Europie. Szczerze powiem, że nie bardzo w to wierzę, bo wydaje mi się, że z przyszłorocznego kwietniowego touru po Europie DeadMan nie zrezygnuje. Wolę jednak dmuchać na zimne i postanowiłem wybrać się do Lipska na houseshow.

Mam jednocześnie pytanie do tych którzy bywali już na eventach WWE, szczególnie w Niemczech. Mianowicie, na jak długo przed galą powinienem kupić bilet, żeby dostać jeszcze w miarę dobrą miejscówkę? Chciałbym to zrobić możliwie jak najpóźniej, ale też nie chciałbym, aby wykupiono je przede mną. Dlatego pytam o optymalny czas zakupu biletu.

Aha, no i kwestia dojazdu. Orientuje się ktoś jak najlepiej dojechać na miejsce - lepiej wybrać pociąg do Berlina i stamtąd do Lipska, czy może jest jakiś inny, tańszy pomysł?

A co do samego touru.

Nie wydaje mi się, by WWE znowu zaserwowało nam 1,5 godzinny show, gdyż zawsze podróże w listopadzie czy w kwietniu są nastawione na duży zysk, do tego houseshows u naszych zachodnich sąsiadów są już kilkunastoletnią tradycją. Nie jest to szybki wyjazd na 3 dni, jak w przypadku Pragi, Nimes czy Belgradu, lecz tour planowany z dużym rozmachem.

Czy wie już ktoś, że pojedzie? Zdaje sobie sprawę, że może jest jeszcze za wcześnie, aby o tym rozmawiać, ale może jest osoba, która jest zdecydowana.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

2

• Przemk0

1

• miszcz_94

1

• Thomassi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

W kwietniu byłem na WrestleMania Revenge Tour w Kolonii i tam szitu nie odstawili. Gala trwała prawie 2,5 h, ściągnęli HHH'a, Takera, Ortona z bandą i braci Hardych. Bilet za 100 euro zamowiony miesiąc przed galą wystarczył mi na dobre miejsce na trybunie, z bardzo dobrym widokiem na halę i ring.

Jeśli chodzi o dojazd to nie miałem problemu z dojazdem przyjazną niemiecką koleją, lecz nie wiem jak sprawa wygląda jadąc z Polski.

Co do Touru w listopadzie, byc może ponownie wybiore sie na któryś z show ale napewno nie do Lipska, bo z pięciu miast gdzie będą house showy do Lipska mam najdalej.

W listopadzie 2008 roku byłem w Dortmundzie na SD/ECW show. Cóż bilet kupował tam mój wujek i nie dowiedziałem się kiedy go kupował. Ale miejsce miałem troszkę hujaste bo było na poziomie 2 i tak śmiesznie się to oglądało. Ehh nie znam drogi do Lipska :P leciałem samolotem. Nie wiem dlaczego w Pradze było 1,5 godz, ale jak ja byłem było tak 2,5 niecałe 3 czyli w miarę.

• Reputacja:   15

Szczerze powiem, że nie bardzo w to wierzę, bo wydaje mi się, że z przyszłorocznego kwietniowego touru po Europie DeadMan nie zrezygnuje.

Może i nie zrezygnuje, ale istnieje spore prawdopodobieństwo że do Europy w Kwietniu nie przyjedzie bo nie jest nawet zapowiadany :

http://www.wwe.com/schedules/events/rw/eventdetail/9914072

Aha, no i kwestia dojazdu. Orientuje się ktoś jak najlepiej dojechać na miejsce - lepiej wybrać pociąg do Berlina i stamtąd do Lipska, czy może jest jakiś inny, tańszy pomysł?

Samochodem :)

---

Od dziś na stronie : http://www.attitude.pl/wrestling-na-zywo.html : możecie obserwować jakie będą najbliższe występy WWE/TNA w Europie.

Ja już się orientowałem, obecnie dostępne bilety są po 91 euro (najlepsze), po 100 z hakiem już zniknęły. Też wybieram się do Lipska i też problemem jest dojazd.

Samolot za drogi a pociągiem pierońsko długo się jedzie (ok 11 godzin.) i z przesiadkami Krakow-Wroclaw - Zgorzelec, przejście przez granice Gorlitz-Leipzig.

Może samochodem ok 550 km w 1 stronę (droga dobra - same autostrady z Krakowa), ale do tego musiałoby być 3 osoby by się kalkulowało. Na obecną chwilę jestem zdecydowany na wyjazd, zastanawiam się tylko jak tam dojechać.

W Pradze byłem pociągiem jechał 6h w 1 stronę i było to pierońsko męczące, w tamtym tygodniu byłem na koncercie w Ziar nad hronom na Słowacji samochodem 250km w 1 stronę i jakoś ni zmęczyło mnie prowadzenie, więc chyba jednak samochód.

BTW.

Na www.eventim.de gdzie są bilety do niemiec wysyłka to 4.90 euro, do Austrii 9.90 a do reszty świata (czyli w tym Polska) ... 34.90

Kompletna porażka, chyba przysyłają to w ołowianej kopercie

No ja pewnie kupie ten za 74 euro, przynajmniej na ten moment tak planuję. Zastanawiałem się czy paradoksalnie nie byłoby taniej zabukować sobie bilet lotniczy do Anglii czy Irlandii, ale już teraz, bo inaczej się nie będzie opłacało i może wtedy pojechać sobie na Monday Night Raw do Sheffield (choć sam przyznaje, że to mało realistyczna opcja). Jak będę miał odrobinę więcej czasu to sprawdzę ile kosztowałby bilet lotniczy, gdybym zamówił już teraz.

Samochodem nie chcę, zdecydowanie milej wspominam podróże pociągiem (tylko to chyba najdroższa opcja).

P0, może to faktycznie jego ostatnie występy w Europie, więc tym bardziej jestem zmotywowany, by na jakiś show pojechać.